Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Και ο δικός μου ναι αλλά μου είπε πως του μίλησε για να μου κάνει άλλη τιμή. Μόνο φιλοχρήματο δε τον λες τον δικό μου. Μου έκανε δώρο κ ωοληψια. Θα δω κ τους άλλους κ βλέπουμε. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαριανθη οι πιθανοτητες αυτες ειναι οι προσαρμοσμενες μετα τις μετρησεις του αυχενα και του ρινικου οστου η οι αρχικες?Οπως και να χει δεν ειναι οντως και τραγικες αλλα κι εγω στη θεση σου θα εκανα και δευτερη αυχενικη οπως εσυ.Καλα αποτελεσματα.Μαρουσκακι με αγχωσε η περιπτωση της φιλης που με καλες μετρησεις το παιδακι ειχε προβλημα.Love το θεμα με τα ονοματα ειναι οντως νεγαλο.Εγω δεν ειχα προβλημα απ την πεθερα μουγιατι εχει ασχημι ονομα και μας ειπε η ιδια οτι δε θελει να το ακουσει.Ευτυχως γιατι ο αντρας μου ειναι μοναχογιος και στην αρχη νομιζα οτι θα δημιουργουσε προβλημα.Το προβλημα ηταν αλλου.Εγω εχω χασει τη μανουλα μου καθ κανοντας κορες ολοι στο σοι περιμεναν οτι θα την εβγαζα.Ελα ομως που εγω καθε χρονια στη γιορτη της υποφερω και δεν ξερω ρε κοριτσια αν το πιστευετε αλλα καθε φορα που ακουω το ονομα της τυχαια σκιζεταθ η καρδια μου.Ε λοιπον για ολα αυτα δεν ηθελα το ονομα της.Ο μπαμπας μου ο κακομοιρης επρεπε να τα εξηγει σε καθε θεια και ξαδερφη που τον ρωταγαν πως και η αντωνιτσα δε θελει βα τιμησει τη μαμα της ...Ενας θεος ξερει τον πονο που χω περασει αλλα γιατι να πρεπει βα εξηγω στον καθενα την οπτικη μου?Λοιπον ουτε εγω πιστευω οτι ετσι τιμας τους γονεις;υπαρχουν τοσοι χιλιαδες αλλοι τροποι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντωνια μου γιατι αγχωθηκες;;;εγω θελω να τονισω οτι ειτε ετσι ειτε αλλιως μιλαμε για πιθανοτητες....δηλαδη επειδη βγηκσν καλα τα νουμερα τι να λεει;ασε...να μην σου πω κι αλλες περιπτωσεις που μου ηρθαν τωρα.ξαναλεω οτι δε θα βαρεθω να λεω ποτε...το αγχος δε βγαζει πουθενα....κι εγω εχω κατι ανησυχιες που δεν πολυνιωθω ακομη το νινι αλλα οτι κι αν συμβαινει συμβαινει....με το να σκαω σιγουρα δε βοηθαω κανεναν....την αλλη βδομαδα θα δω ειτε κατι καλο ειτε οχι....δεν ειμαι τρελη...οχι....και για να ελαφρυνω το κλιμα...θυμαστε που με ρωτησε η βροχουλα χθες για ρουχα κ της ειπα τα εδωσα παντου;;σημερα ο αντρας μου το ειπε στην κολλητη του (στην οποια ειχαμε δωσει τα μωρουδιακα πολυ για την ανηψια της) ε λοιπον η κοπελα τα κρατησε γτ ηταν σιγουρη οτι θα τα ξαναχρειαστουμε!!!!!ντοινγκ!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα και απο μενα εχω χαθει κοριτσια!!!εσεις τι κανετε??σημερα πηρα και τις μηνιαιες εξετασεις αιματος κ ουρων....ο αιματοκριτης αρχισε να πεφτει ξεκινησα σιδηρο 2 φορες τη μερα...τωρα εχω 34,6 ελπιζω κ με σωστη διατροφη να μην πεσει αλλο...κατα τα αλλα ησυχα δεν ειχα ιντερνετ αυτες τις μερες οποτε δε μπορουσα να μπω δυστυχως....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Μαριανθη οι πιθανοτητες αυτες ειναι οι προσαρμοσμενες μετα τις μετρησεις του αυχενα και του ρινικου οστου η οι αρχικες?Οπως και να χει δεν ειναι οντως και τραγικες αλλα κι εγω στη θεση σου θα εκανα και δευτερη αυχενικη οπως εσυ.Καλα αποτελεσματα.Μαρουσκακι με αγχωσε η περιπτωση της φιλης που με καλες μετρησεις το παιδακι ειχε προβλημα.Love το θεμα με τα ονοματα ειναι οντως νεγαλο.Εγω δεν ειχα προβλημα απ την πεθερα μουγιατι εχει ασχημι ονομα και μας ειπε η ιδια οτι δε θελει να το ακουσει.Ευτυχως γιατι ο αντρας μου ειναι μοναχογιος και στην αρχη νομιζα οτι θα δημιουργουσε προβλημα.Το προβλημα ηταν αλλου.Εγω εχω χασει τη μανουλα μου καθ κανοντας κορες ολοι στο σοι περιμεναν οτι θα την εβγαζα.Ελα ομως που εγω καθε χρονια στη γιορτη της υποφερω και δεν ξερω ρε κοριτσια αν το πιστευετε αλλα καθε φορα που ακουω το ονομα της τυχαια σκιζεταθ η καρδια μου.Ε λοιπον για ολα αυτα δεν ηθελα το ονομα της.Ο μπαμπας μου ο κακομοιρης επρεπε να τα εξηγει σε καθε θεια και ξαδερφη που τον ρωταγαν πως και η αντωνιτσα δε θελει βα τιμησει τη μαμα της ...Ενας θεος ξερει τον πονο που χω περασει αλλα γιατι να πρεπει βα εξηγω στον καθενα την οπτικη μου?Λοιπον ουτε εγω πιστευω οτι ετσι τιμας τους γονεις;υπαρχουν τοσοι χιλιαδες αλλοι τροποι.

δηλαδη τη μανουλα σου δεν την αγαπας θεωρουν επειδη δεν εβαλες το ονομα της;;;τι να πεις....αλλες νοοτροπιες....κι οσο γι αυτο που ειπε η Μαριανθη....ναι υπαρχουν παππουδες που ξεχωριζουν τα εγγονια λογω ονοματος,αλλα μεταξυ μας....αυτοι οι ιδιοι γονεις ε δε μπορει...ξεχωριζαν και τα παιδια τους....δυστυχως.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα και απο μενα εχω χαθει κοριτσια!!!εσεις τι κανετε??σημερα πηρα και τις μηνιαιες εξετασεις αιματος κ ουρων....ο αιματοκριτης αρχισε να πεφτει ξεκινησα σιδηρο 2 φορες τη μερα...τωρα εχω 34,6 ελπιζω κ με σωστη διατροφη να μην πεσει αλλο...κατα τα αλλα ησυχα δεν ειχα ιντερνετ αυτες τις μερες οποτε δε μπορουσα να μπω δυστυχως....

αληθεια αρχισες σιδηρο κοριτσι;ποιο σκευασμα;μη μου πεις το ποσιμο....μπλιιιιιαξξξξ....ρε συ εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 35,3 αιματοκριτη κι ο ντοκ ειπε μετα τον τεταρτο αν χρειαστει σιδηρος....οχι οτι τον θελω και πολυ....ειμαι που ειμαι μαλωμενη με την τουαλετα...αμα αρχισω κι αυτον... Το μπεμπε καλα ειναι;;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κι εμένα η κοιλιά μου ελάχιστα φαίνεται, αν και είναι λίγο με τις ώρες της. Κάποιες φορές μου φαινεται σαν να ξεφούσκωσε!

Kορίτσια βάζετε τίποτα για τις ραγάδες; Για πείτε και οι πιο παλιές και πιο έμπειρες. Κάνουν καμια δουλειά αυτά τα σκευάσματα και οι κρέμες; Εμένα μου πρότειναν την simulcium ως την καλύτερη

Ακομα η κοιλια μου δεν εχει φουσκωσει ιδιαιτερα για να βαλω καποια κρεμα,αλλα και τις προηγουμενες φορες δεν χρησιμοποιησα πολυ κρεμες και η κοιλια μου δεν εκανε ουτε μια ραγαδα.Στην μια εγκυμοσυνη χρησιμοποιησα την prevenstria της frezyderm(καταπληκτικη και ακριβη) και την δευτερη φορα την simulcium(καλη αλλα κολλωδες).Δεν θα την ξαναπροτιμουσα ομως...

Τωρα σκεφτομαι να βαλω κανα λαδακι,απλα και φυτικα πραγματα(και φτηνα).

Παντως πιστευω απολυτα οτι εχει να κανει με το δερμα της καθε κοπελας και οχι με την κρεμα.Αλλες φοραγαν κρεμες απτην αρχη της εγκυμοσυνης και γεμισαν ραγαδα και αλλες τιποτα που δεν βαλανε.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Έχω καιρό να γράψω γιατί είχα πήξει... Λοιπόν κάναμε αυχενική σήμερα όλα καλά!!! περιμένουμε papp-a την Πέμπτη μάλλον. Ταρατατάν... Μπορείτε να με κάνετε και επισήμως μπλέ δις αγορομάνα!!!!Ομολογώ ότι την τελευταία βδομάδα μου είχε καρφωθεί ότι είναι αγοράκι και τελικά έπεσα μέσα. Τουλάχιστον δεν θα χρειαστούμε 2 παιδικά δωμάτια στο μέλλον :) και επίσης ξέρω τι με περιμένει άλλος ένας μεγάλος ΕΡΩΣΣΣ!!!!!:tongue:

Συγχαρητηρια!αντε και κανενας αντρας να σκασει μυτη γιατι θα τους ψαχνουμε με τα κυαλια! Εχουμε και κορες να παντρεψουμε..:P:p:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

το κινεζικο και τους τρεις γιους τους βγαζει κορες....ξερει κατι που δεν ξερω;;;;;;:roll: κι αυτο κοριτσι το βγαζει....οποτε τους νταλτονς τους εχω σιγουρους!!!!!

Ωχ ρε κοπελια τι τραβας και εσυ?!!!:P:p:p:wink::wink: Βρε μηπως μας κοροιδευεις και εχεις κορες???Δεν μπορει κοτζαμ υπερδυναμη Κινα να πεφτει εξω!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλα...μην τα βαζεις με τη μνημη μου...θα χασεις....ρωτα κι αυτους που με ξερουν....παροιμιωδης λεμε....για το ριλαξ επιμενω οτι πριν το τριμηνο δεν κανει για την πλατουλα τους-επιμενω με βαση τον παιδιατρο στο πρωτο παιδι-ο καθε ντοκ λεει τα δικα του χαχα....

Και εγω αυτο λεω οτι πριν το πρωτο τριμηνο δεν κανει το ρηλαξ για το μπεμπε,συμφωνουμε.Βρε κοπελια να σε ρωτησω και κατι αλλο τωρα?Τετοια ωρα που γραφεις στο cafe 4-4.30 τι κανεις ξυπνια?Αυπνιες η'μεταμεσονυχτια "γυμναστικη"?????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και τωρα μιας και ανεφερα την " γυμναστικη" ερωτηση: κανετε καθολου η'κουκουρουκου μανταλακια???Εμενα παντως του αντρα μου εχει ψιλογυαλισει το ματι του,ολο υπονοουμενα και ονειρα κανει ο καημενος.Συνεχεια κ@λοτριβετε:mrgreen::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

ειναι και στο δερμα της καθεμιας..εγω δεν κανω ραγαδες.βροχουλα μη βαρας που δεν εχω ασπρες τριχες ουτε ραγαδες χαχαχα.αλλα σιγουρα το δερμα στην περιοχη της κοιλιας τεντωνει-δε φανταζεσαι ποσο πολυ-και θελει το κατιτις του.εγω μια απλη ενυδατικη εβαζα οποτε θυμομουν....

Κοπελια εισαι τυχερη που δεν εκανα και εγω ραγαδες, διαφορετικα ακομα θα σου τα εσουρνα........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

όχι νωρίς για τα κουπόνια, αλλά να, στον τέταρτο να σκέφτομαι πάνες μωρουδιακά κλπ νωρίς εννοώ ;););)

Ο χρονος κυλαει σαν το νερακι.Πως περασαν 3 μηνες με το σπορακι στην κοιλια??? Αλλοι 3 και αλλοι 3 μεινανε και τελος:wink: Το θεμα ειναι αλλο: οντως αν στειλουμε αιτηση θα μας στειλουν τα δειγματα η' ειναι μουφα? Το εχει κανει καμια κοπελα με αποτελεσματα?

Crochet κοριτσι μου ευχαριστουμε παντως,πολυ ενδιαφερον το μηνυματακι σου!!!Ειδομεν..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μπραβο αρκα,ακομη ενα τελειο μωρακι ερχεται.Εγω την πρωτη φορα επαιρνα για τις ραγαδες τη σαλμπα μαμα και δεν εκανα καθολου.Τη δευτερη φορα δεν εβαζα καθολου συστηματικα αλλα και παλι δεν εκανα.Τωρα δεν εχω παρει τιποτα προς το παρον.Σημερα πηγα κι εφτιαξα μαλλακια.Ωραια εγιναν,ξαναγινα ανθρωπος.Βρε κοριτσια εσεις τι ηλικια βαζετε στο τεστ?Εμενα βγαζει αλλο αποτελεσμα αν βαλω 35 και αλλο αν βαλω 36 και τοτε ημουν κατι αναμεσα.Καλα οχι οτι το πολυπιστευω αλλα ετσι για την πλακα.Εδω για την ηλικια των τριαντα επι εφτα συνεχομενους μηνες βγαζει κοριτσι!Πλακα εχουμε,νομιζω οτι ολες βραζουμε να μαθουμε το φυλο.Η μελινα εχει γαστρεντεριτιδα παλι μετα απο δεκα ημερες.Ελεος αυτος ο χειμωνας.Εσενα μαρουσκακι συνηλθε ο μικρος?Χιονισε τελικα?Ε αφου χιονισε μεχρι κι εδω...Χθες ελεγα οτι θα κοιταζα στο ιντερνετ για σπιτθα αλλα εφτασε η ωρα εντεκα και συνειιδητοποιησα οτι δεν ειχα κατσει ουτε λεπτο,εκτος απ τι μεσημερι που κοιμηθηκα λιγο.Μετα αρχισε και το ραδιο αρβυλα και τα παρατησα.Σημερα θ ασχοληθω.Οσο περναει ο καιρος εις βαρος μας θα ναι.Νοβεμπερ η πεθερα ξερει οτι ψαχνετε να φυγετε?

Δεν ξερω κοριτσακι μου δεν μιλαω με τον συζυγο για την μανα του.Ειναι σαν να μην υπαρχει πλεον.Απο τοτε που σας εγραψα για πρωτη φορα για το προβλημα μου μαζι της δεν την εχω ξαναδει,ξαναμιλησει ουτε εχει ερθει σε επαφη με τα παιδια μου.Ας βρασει στο ζουμι της λοιπον....Τι μου την θυμισες τωρα??

Για να δουμε τι θα κανουμε με το σπιτι παντως,ολα μου φαινονται βουνο,ο καιρος δεν βοηθαει να το ψαξεις και ο συζυγος χαλαρωσε παλι:mad::mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαρουσκάκι όχι την ηλικία σου τη μέρα της γέννας ....την ηλικία σου τη μέρα της σύλληψης βάζεις...

αφού είσαι αγορομάνα τι να κάνουμε

πάντως αν μου έλεγαν θα κάνεις πολλά παιδιά όλα το ίδιο φύλο

αγόρια θα προτιμούσα να είναι όλα

είναι πιο μπουνταλάδες, πιο εξαρτημένοι από τη μαμά

είναι έρωτας αμοιβαίος

τα κορίτσια είναι πιο έξυπνα, πιο γρήγορα, πιο ανεξάρτητα, πιο μουρμούρες

τα αγόρια ότι πεί η μαμά και μη τους την πειράξει κανείς ....τον έφαγαν

ποιός άντρας αντέχει να ακούσει κακό λόγο για τη μαμά του...

"είπες κάτι για τη μάνα μου ρε?" κλασσική ατάκα από πειράγματα στο σχολείο

Ναι δικιο εχεις,το βλεπω στον αντρα μου αυτο..:twisted::twisted::twisted::twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι, γιατί το νοσοκομείο μας δεν το εμπιστεύομαι καθόλου!!!

Εννοώ ότι ο άντρας μου θέλει να δώσουμε όνομα από παππούδες/γιαγιάδες ενώ εγώ θέλω να δώσουμε άσχετο. Αρχαιοελληνικό κατά προτίμηση...

Ωχ αρχισαν τα οργανα!!Welcome to the Greek family....….:mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...