Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

φαντάζομαι θα εννοεί προεμφυτευτικό. Αυτό θα είναι το ιδανικό γιατί θα ξέρεις ότι βάζεις άριστα έμβρυα. Για το σπερμα τι ακριβώς είπε; Τι πρωτόκολλο πρότεινε δηλαδή; 
      αυτό που σου είπα το πρωί, κανείς υστεροσκοπηση και στέλνεις και δείγμα για το era test. Επισης era test ή scratching κάνουμε συνήθως μετά από 1-2 αποτυχημένες ετ. Οπότε οκ αυτά τα σχόλια τα κάνουν για να τα κάνουν. 

Αυτό ακριβώς που σου ειπε. Τι εννοείς δεν βγάζει νόημα; Φυσικός σε εσένα, ο σύζυγος σου το ίδιο σπερμα έδωσε. Εννοώ με κατακερματισμό που ο άλλος σου γιατρός δεν το σχολιάζει καν. 
      Αυτός που πήγες τώρα, σου είπε τίποτα για την χαμηλή ΑΜΗ ότι είναι και χαμηλή ποιότητα; 

Εννοώ δεν είναι τόσο υψηλός ο κατακερματισμός που κάνει τη διαφορά. Είπε πως παίζει ρόλο προφανώς κ πως εφόσον είναι άντρας 35 ετών είναι πολύ νέος να έχει τέτοιο κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρες. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Άμα θες το πιστεύεις, ακόμη κι έτσι πάλι και τα τέσσερα βγαίνουν κορίτσια.Κορίτσια, δεν έχω ελπίδα, πάω να βαφτώ μπλεεεεεεεεεεεε!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Να το συνηθίζω σιγά σιγά....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άμα θες το πιστεύεις, ακόμη κι έτσι πάλι και τα τέσσερα βγαίνουν κορίτσια.Κορίτσια, δεν έχω ελπίδα, πάω να βαφτώ μπλεεεεεεεεεεεε!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Να το συνηθίζω σιγά σιγά....

Χαχαχαχα! !!!

MYfKp3.png

Μαρουσκακι τη δαναη εκπαιδευω στον υπνο οχι τη μελινα.Αλλα καιπαλι καλα τα λες.Ξυπνησε χθες η μελινα τρεις φορες για κακα και κλαματα γιατι ποναγε η κοιλια της ε δε μπορουσα ν ασχοληθω και με υα ξυπνηματα της μικρης.Κατευθειαν στο διπλο και ξεμπερδεψα με τη μια.Σε λιγες μερες επιστροφη στην υποτιθεμενη εκπαιδευση.Κριμαι εσυ τουλαχιστον δηλωνεις34 ,η τρελη κουμπαρα μου ειναι ισα με μενα αλλα εχεθ κολλησει οτι φαινομαστε τριαντα αρα τοσο δηλωνουμε!!!Ειναι μια αποψη.Εγω αντικειμενικα μικροδειχνω αλλα επισης αντικειμενικα φτανω 36.Τι να πω,μεγαλωσαμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαρουσκακι τη δαναη εκπαιδευω στον υπνο οχι τη μελινα.Αλλα καιπαλι καλα τα λες.Ξυπνησε χθες η μελινα τρεις φορες για κακα και κλαματα γιατι ποναγε η κοιλια της ε δε μπορουσα ν ασχοληθω και με υα ξυπνηματα της μικρης.Κατευθειαν στο διπλο και ξεμπερδεψα με τη μια.Σε λιγες μερες επιστροφη στην υποτιθεμενη εκπαιδευση.Κριμαι εσυ τουλαχιστον δηλωνεις34 ,η τρελη κουμπαρα μου ειναι ισα με μενα αλλα εχεθ κολλησει οτι φαινομαστε τριαντα αρα τοσο δηλωνουμε!!!Ειναι μια αποψη.Εγω αντικειμενικα μικροδειχνω αλλα επισης αντικειμενικα φτανω 36.Τι να πω,μεγαλωσαμε.

Α, γράψε λάθος, αλλά το ίδιο ισχύει όποιαν κι αν εκπαιδεύεις, χαχα!

Εμένα με έχουν κάνει και 23 κορίτσια, 37 πατημένα γερά...:oops::oops::oops::oops: Και έλεγαν στον άντρα μου πώς την ξεγέλασες τη μικρούλα βρε?Ο ανήρ 42 στα 43 τον Αυγουστο (ο άλλος λέων της οικογένειας)...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκάκι όχι την ηλικία σου τη μέρα της γέννας ....την ηλικία σου τη μέρα της σύλληψης βάζεις...

αφού είσαι αγορομάνα τι να κάνουμε

πάντως αν μου έλεγαν θα κάνεις πολλά παιδιά όλα το ίδιο φύλο

αγόρια θα προτιμούσα να είναι όλα

είναι πιο μπουνταλάδες, πιο εξαρτημένοι από τη μαμά

είναι έρωτας αμοιβαίος

τα κορίτσια είναι πιο έξυπνα, πιο γρήγορα, πιο ανεξάρτητα, πιο μουρμούρες

τα αγόρια ότι πεί η μαμά και μη τους την πειράξει κανείς ....τον έφαγαν

ποιός άντρας αντέχει να ακούσει κακό λόγο για τη μαμά του...

"είπες κάτι για τη μάνα μου ρε?" κλασσική ατάκα από πειράγματα στο σχολείο

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Γιατι σε ιδιωτικη κλινικη θα γεννησεις?

Τι εννοεις για το ονομα δεν θα συμφωνησετε?

Ναι, γιατί το νοσοκομείο μας δεν το εμπιστεύομαι καθόλου!!!

Εννοώ ότι ο άντρας μου θέλει να δώσουμε όνομα από παππούδες/γιαγιάδες ενώ εγώ θέλω να δώσουμε άσχετο. Αρχαιοελληνικό κατά προτίμηση...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Να σας πω τα νέα μου; Λοιπόν σήμερα βγήκαν οι αιματολογικές εξετάσεις και έδειχνα αυξημένες πιθανότητες για σύνδρομο down (1 στις 400, αν θυμάμαι καλά...). Εγώ στην αρχή δεν το κατάλαβα και δεν έδωσα σημασία. Ο άντρα μου με έπρηξε όμως να πάρω τηλ τον γιατρό. Έτσι και έκανα. Αυτός στο ενδιάμεσο είχε ειδοποιηθεί από τον μικροβιολόγο (είναι φίλοι) και ήξερε ήδη τα αποτελέσματα. Μου είπε ότι πράγματι δεν είναι καλά και με παρέπεμψε σε μια άλλη γιατρό που είναι εξειδικευμένη στις αυχενικές. Τελικά, ενώ δεν ήθελα να κάνω μια τέτοια εξέταση την έκανα και με το παραπάνω! Η αυχενική σε αυτήν μου είπε ότι είναι εξαιρετική. Ξαναέδωσα και αίμα και ξαναπεριμένω αποτελέσματα... Για να δούμε...

ΥΓ: Αυτή η γιατρός εντωμεταξύ μου είπε ότι είδε κάτι ανάμεσα στα ποδαράκια. Μεταξύ μας, και εγώ νομίζω ότι το είδα. Μάλλον αγοράκι, αλλά μου λέει να μην το δέσω κόμπο...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

marianthi είναι απλά πιθανότητες και δεν τις βλέπω και τραγικές

το πολύ πολύ να κάνεις καμιά εξέταση παραπάνω οπως πχ έδωσες ξανά αίμα

αφού η αυχενική είναι καλή νομίζω ότι είσαι σε καλό δρόμο

τώρα δε μπορώ να σου πω να μην το σκέφτεσαι

εγώ ήδη είμαι τρελαμένη για την αυχενική πριν κάν βγούν τα αποτελέσματα...

αλλά αυτό που λέω στον εαυτό μου για να ηρεμώ

είναι πως αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει

αν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει ακόμα κι αν έχει τις καλύτερες προοπτικές

κι αν είναι κάτι να παει καλά θα πάει ακόμα κι αν έχει ξεκινήσει με τις χειρότερες προοπτικές

τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο πριν το τελικό αποτέλεσμα

οι ενδείξεις δεν είναι αποδείξεις...

αυτά μου έχει δείξει η ως τώρα πείρα μου στη ζωή

και αυτά που μου έτυχαν

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

marianthi είναι απλά πιθανότητες και δεν τις βλέπω και τραγικές

το πολύ πολύ να κάνεις καμιά εξέταση παραπάνω οπως πχ έδωσες ξανά αίμα

αφού η αυχενική είναι καλή νομίζω ότι είσαι σε καλό δρόμο

τώρα δε μπορώ να σου πω να μην το σκέφτεσαι

εγώ ήδη είμαι τρελαμένη για την αυχενική πριν κάν βγούν τα αποτελέσματα...

αλλά αυτό που λέω στον εαυτό μου για να ηρεμώ

είναι πως αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει

αν είναι να πάει κάτι στραβά θα πάει ακόμα κι αν έχει τις καλύτερες προοπτικές

κι αν είναι κάτι να παει καλά θα πάει ακόμα κι αν έχει ξεκινήσει με τις χειρότερες προοπτικές

τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο πριν το τελικό αποτέλεσμα

οι ενδείξεις δεν είναι αποδείξεις...

αυτά μου έχει δείξει η ως τώρα πείρα μου στη ζωή

και αυτά που μου έτυχαν

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Άλλωστε, εγώ πρώτη από πριν να μείνω έγκυος έλεγα πως ότι και να έχει, εγώ θα το κρατήσω και θα είναι το παιδάκι μου. Δεν θα με επηρεάσει αν είναι νταουνάκι. Λογικά πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε, αφού και οι δυο αυχενικές μου είπαν ότι ήταν εξαιρετικές. Απλά θέλουμε την επιβεβαίωση και από τις αιματολογικές για να ησυχάσουμε.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μαρουσκάκι όχι την ηλικία σου τη μέρα της γέννας ....την ηλικία σου τη μέρα της σύλληψης βάζεις...

αφού είσαι αγορομάνα τι να κάνουμε

πάντως αν μου έλεγαν θα κάνεις πολλά παιδιά όλα το ίδιο φύλο

αγόρια θα προτιμούσα να είναι όλα

είναι πιο μπουνταλάδες, πιο εξαρτημένοι από τη μαμά

είναι έρωτας αμοιβαίος

τα κορίτσια είναι πιο έξυπνα, πιο γρήγορα, πιο ανεξάρτητα, πιο μουρμούρες

τα αγόρια ότι πεί η μαμά και μη τους την πειράξει κανείς ....τον έφαγαν

ποιός άντρας αντέχει να ακούσει κακό λόγο για τη μαμά του...

"είπες κάτι για τη μάνα μου ρε?" κλασσική ατάκα από πειράγματα στο σχολείο

καλε καταλαβα οτι βαζεις ηλικια κατα τη συλληψη.το παραδειγμα των γενεθλιων κολλουσε στο μετρας εσυ την ηλικια χαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Να σας πω τα νέα μου; Λοιπόν σήμερα βγήκαν οι αιματολογικές εξετάσεις και έδειχνα αυξημένες πιθανότητες για σύνδρομο down (1 στις 400, αν θυμάμαι καλά...). Εγώ στην αρχή δεν το κατάλαβα και δεν έδωσα σημασία. Ο άντρα μου με έπρηξε όμως να πάρω τηλ τον γιατρό. Έτσι και έκανα. Αυτός στο ενδιάμεσο είχε ειδοποιηθεί από τον μικροβιολόγο (είναι φίλοι) και ήξερε ήδη τα αποτελέσματα. Μου είπε ότι πράγματι δεν είναι καλά και με παρέπεμψε σε μια άλλη γιατρό που είναι εξειδικευμένη στις αυχενικές. Τελικά, ενώ δεν ήθελα να κάνω μια τέτοια εξέταση την έκανα και με το παραπάνω! Η αυχενική σε αυτήν μου είπε ότι είναι εξαιρετική. Ξαναέδωσα και αίμα και ξαναπεριμένω αποτελέσματα... Για να δούμε...

ΥΓ: Αυτή η γιατρός εντωμεταξύ μου είπε ότι είδε κάτι ανάμεσα στα ποδαράκια. Μεταξύ μας, και εγώ νομίζω ότι το είδα. Μάλλον αγοράκι, αλλά μου λέει να μην το δέσω κόμπο...

θα συμφωνησω με Κριμαι....ειναι απλως νουμερα σε ενα χαρτι.ξερω κοπελα που της ειχαν πει για νταουν 95%κι εχει ενα γιο οκταχρονο υγιεστατο.ξερω και συνομηλικης μου που στα 34 της ολα εβγαιναν οκ και το παιδακι εχει νταουν....απλως πιθανοτητες....νουμερα στο χαρτι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Marianthi27 δεν θεωρώ ότι το 1/400 είναι τόοοσο τραγικό ποσοστό. Ένα θα σου πω..μια φίλη μου γέννησε πριν από 3 μήνες περίπου ..έναν μπέμπαρο θηρίο!!! Ξέρεις τι έλεγαν οι πιθανότητές της ?? 1/4 !!!! Ω ναι....η κοπέλα τρελάθηκε..... έκαναν όλες τις εξετάσεις τροφοβλάστηση και κάποιες ακόμα...και τελικά τις είπαν ότι μάλλον είναι λάθος...Η απόδειξη? όχι απλά λάθος...ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ...και τώρα που το λες...οι δικές μου πιθανότητες είναι 1/372 !!! και κανένας γιατρός δεν μου είπε ότι τρέχει κάτι..ίσα ίσα ότι όλα είναι μια χαρά!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

όσο για το όνομα....καλή επιτυχία!!!!! εγώ τη μικρή κατάφερα να της δώσω το όνομα που ήθελα από κοριτσάκι όταν ήμουν....τώρα όμως....δεν το γλιτώνω το όνομα της πεθεράς!! εκτός και αν ο καλός μου περιμένει να δώσει όνομα στον γιο!!!!

θεωρώ ότι δεν τιμάς τους παππούδες δίνοντας το όνομα στο μωρό..Υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι να τους τιμήσεις πραγματικά..και όχι για τους άλλους.

Εγώ ήθελα τα μωρά μου να έχουν ονόματα που να σημαίνουν κάτι...να είναι πιο αντιπροσωπευτικά...δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω.

Ούτε μπορώ να σκεφτώ ότι οι μισοί παππούδες θα "αγαπάνε" περισσότερο το μωρό με το δικό τους όνομα και οι άλλοι το άλλο...τα θεωρώ τραγικά...και συμβαίνουν.Έχω ακούσει να λένε έβαλα το όνομα γιατί θα γράψουν οι παππούδες στο παιδί ...αυτό....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο ... είναι ότι αν θα πάρει το όνομα της πεθεράς μου...θα γίνει για να μην σχολιάζει ο κόσμος.......γιατί ήδη μια φορά η κακιά νύφη την απαξίωσε.....

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

όσο για το όνομα....καλή επιτυχία!!!!! εγώ τη μικρή κατάφερα να της δώσω το όνομα που ήθελα από κοριτσάκι όταν ήμουν....τώρα όμως....δεν το γλιτώνω το όνομα της πεθεράς!! εκτός και αν ο καλός μου περιμένει να δώσει όνομα στον γιο!!!!

θεωρώ ότι δεν τιμάς τους παππούδες δίνοντας το όνομα στο μωρό..Υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι να τους τιμήσεις πραγματικά..και όχι για τους άλλους.

Εγώ ήθελα τα μωρά μου να έχουν ονόματα που να σημαίνουν κάτι...να είναι πιο αντιπροσωπευτικά...δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω.

Ούτε μπορώ να σκεφτώ ότι οι μισοί παππούδες θα "αγαπάνε" περισσότερο το μωρό με το δικό τους όνομα και οι άλλοι το άλλο...τα θεωρώ τραγικά...και συμβαίνουν.Έχω ακούσει να λένε έβαλα το όνομα γιατί θα γράψουν οι παππούδες στο παιδί ...αυτό....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο ... είναι ότι αν θα πάρει το όνομα της πεθεράς μου...θα γίνει για να μην σχολιάζει ο κόσμος.......γιατί ήδη μια φορά η κακιά νύφη την απαξίωσε.....

Και εγώ τα ίδια πιστεύω. Και για το γεγονός ότι με ένα όνομα δεν τιμάς τους παππούδες και για το ότι θέλω το όνομα του παιδιού μου να σημαίνει κάτι. Με εξέφρασες απόλυτα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...