Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου να ξέρεις το 1/3 των ατόμων με μετάλλαξη των επαναλήψεων της CGG αλληλουχίας (αυτό δλδ που προκαλεί το εύθραυστο Χ) εμφανίζει ΠΩΑ και ακόμα και αν το έχεις απλά κάνεις προεμφυτευτικό δλδ περνάς την επιτροπή πολύ πιο εύκολα χωρίς να χρειάζεσαι καν αποβολές. Τα περισσότερα περιστατικά με ΠΩΑ είναι αδιεκρινιστης αιτιολογίας γιατί μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες εκτός από γενετικούς, μέχρι και οι παιδικές ασθένειες πχ ιλαρά, παρωτίτιδα κλπ μπορεί να ευθύνονται.
      Συνήθως μιλάμε για προκλιμακτηριο κι όχι απλά για ΠΩΑ αλλά έστω ότι θες να το τσεκάρεις και αυτό αν δεν κάνω λάθος το ΕΚΠΑ κάνει δωρεάν τον έλεγχο αυτό και έχω την εντύπωση και στο Λαϊκό. 
      Δεν έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου; Βιταμίνη D έχεις κάνει εξετάσεις; Βιταμίνη Β12 έχεις κάνει εξετάσεις; Για αντίσταση ινσουλίνης έχεις κάνει εξετάσεις; Όλα αυτά παίζουν επίσης ρόλο στην κακή ποιότητα των ωαρίων. 

Μαζί γράφαμε, δεν θα είναι μαζί με τον καρυοτυπο θα ήταν ξεχωριστή εξέταση για το εύθραυστο χ αν αυτό θέλεις να ρωτήσεις. 

Από παιδικές ασθένειες πάντως μόνο ανεμοβλογιά και ερυθρά.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

μμμ ραγάδες...

στη πρώτη εγκυμοσύνη δεν έκανα καμιά

είχα αδειάσει στη κοιλιά μου ένα λάδι για ραγάδες της Weleda

από το 4ο μήνα 2 μπουκάλια είχα τελειώσει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης

μόνο που μύριζε πολύ έντονα βότανα και η μυρωδιά κρατούσε

ο άντρας μου όχι μόνο δεν με πλησιάζε αλλά ούτε στο δωμάτιο δεν έμπαινε όταν το έβαζα

άσε που ήμουνα τόσο λαδωμένη που λερώνονταν και τα ρούχα

ΑΛΛΆ δεν έκανα καμιά ραγάδα

ωραία σκέφτηκα θα έχω το δέρμα που δεν κάνει ραγάδες

στη 2η εγκυμοσύνη

είπα να μην πάρω πάλι το λάδι που μύριζε και πήρα αμυγδαλέλαιο

άδειασα 1 μπουκάλι στον 6ο και σταμάτησα

μέχρι τον 7ο δεν είχα δεί ραγάδες

μετά έπαθα υδράμνιο και ξαφνικά έγινα σαν αερόστατο

τυχαία ανακάλυψα τότε ραγάδες που δεν φαινόντουσαν γιατί ηταν κάτω από τον αφαλό

και έτσι όπως ήμουν σαν μπαλόνι δεν είχα ορατότητα σε εκείνο το σημείο

έβαλα τα πάντα simulcium, prevenstria

αλλά δυστυχώς η ζημιά είχε ήδη ξεκινήσει

και είναι ανεπανόρθωτη

χαλάλι της

της πριγκιπέσσας μου και οι ραγάδες

αυτή ήταν η εμπειρία μου από ραγάδες και κρέμες

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα δεν έπεσε σε κανένα μέσα???

μπορεί να βγεί σωστό τώρα που ξέρεις...

0 στα 3 σου λέω τόση αποτυχία δε νομίζω να έχει ξαναζήσει το κινέζικο χαχαχαχαχαχα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

μμμ ραγάδες...

στη πρώτη εγκυμοσύνη δεν έκανα καμιά

είχα αδειάσει στη κοιλιά μου ένα λάδι για ραγάδες της Weleda

από το 4ο μήνα 2 μπουκάλια είχα τελειώσει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης

μόνο που μύριζε πολύ έντονα βότανα και η μυρωδιά κρατούσε

ο άντρας μου όχι μόνο δεν με πλησιάζε αλλά ούτε στο δωμάτιο δεν έμπαινε όταν το έβαζα

άσε που ήμουνα τόσο λαδωμένη που λερώνονταν και τα ρούχα

ΑΛΛΆ δεν έκανα καμιά ραγάδα

ωραία σκέφτηκα θα έχω το δέρμα που δεν κάνει ραγάδες

στη 2η εγκυμοσύνη

είπα να μην πάρω πάλι το λάδι που μύριζε και πήρα αμυγδαλέλαιο

άδειασα 1 μπουκάλι στον 6ο και σταμάτησα

μέχρι τον 7ο δεν είχα δεί ραγάδες

μετά έπαθα υδράμνιο και ξαφνικά έγινα σαν αερόστατο

τυχαία ανακάλυψα τότε ραγάδες που δεν φαινόντουσαν γιατί ηταν κάτω από τον αφαλό

και έτσι όπως ήμουν σαν μπαλόνι δεν είχα ορατότητα σε εκείνο το σημείο

έβαλα τα πάντα simulcium, prevenstria

αλλά δυστυχώς η ζημιά είχε ήδη ξεκινήσει

και είναι ανεπανόρθωτη

χαλάλι της

της πριγκιπέσσας μου και οι ραγάδες

αυτή ήταν η εμπειρία μου από ραγάδες και κρέμες

Βρε άμα είναι να κάνεις...δε πα να βάλεις και.... διαμαντόκρεμα....θα κάνεις ραγάδες....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

το κινεζικο και τους τρεις γιους τους βγαζει κορες....ξερει κατι που δεν ξερω;;;;;;:roll: κι αυτο κοριτσι το βγαζει....οποτε τους νταλτονς τους εχω σιγουρους!!!!!

Και εμενα!!! τους γιους μου τους βγαζει κοριτσια και τωρα αυτο μου το βγαζει αγορι μωρε λες????:roll::roll: θα δειξει αυριο!

79o6p3.png

Crochetmania, έγραψες πάλι!!!:cool::cool::cool::cool: Αχ κορίτσια, πολύ νωρίς μου φαίνεται για όλα αυτά....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μωρε καθολου νωρις δεν ειναι!!!!! εγω τα εστιελ την τελευταια στιγμη στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και στα περισσοτερα δεν μου εστειλαν.

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Μωρε καθολου νωρις δεν ειναι!!!!! εγω τα εστιελ την τελευταια στιγμη στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και στα περισσοτερα δεν μου εστειλαν.

όχι νωρίς για τα κουπόνια, αλλά να, στον τέταρτο να σκέφτομαι πάνες μωρουδιακά κλπ νωρίς εννοώ ;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και εμενα!!! τους γιους μου τους βγαζει κοριτσια και τωρα αυτο μου το βγαζει αγορι μωρε λες????:roll::roll: θα δειξει αυριο!

Εσύ έχεις μια ελπίδα τουλάχιστον αφού αυτό στο βγάζει αγόρι.Εμένα 4 στα 4 κορίτσια τα βγάζει, συγχίστηκα με την παλιοβλακεία!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ολα καλα στην αυχενικη κοριτσια!!! Φυλλο δεν φαινοταν!

Μπράβο κοριτσάκι μου!Άλλο ένα νινάκι που μας κρατά κρυφά τα κάλλη του!Πολύ τζαναμπέτικα αυτά τα καλοκαιρινά μωρά βρε παιδί μου!!!:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μπραβο αρκα,ακομη ενα τελειο μωρακι ερχεται.Εγω την πρωτη φορα επαιρνα για τις ραγαδες τη σαλμπα μαμα και δεν εκανα καθολου.Τη δευτερη φορα δεν εβαζα καθολου συστηματικα αλλα και παλι δεν εκανα.Τωρα δεν εχω παρει τιποτα προς το παρον.Σημερα πηγα κι εφτιαξα μαλλακια.Ωραια εγιναν,ξαναγινα ανθρωπος.Βρε κοριτσια εσεις τι ηλικια βαζετε στο τεστ?Εμενα βγαζει αλλο αποτελεσμα αν βαλω 35 και αλλο αν βαλω 36 και τοτε ημουν κατι αναμεσα.Καλα οχι οτι το πολυπιστευω αλλα ετσι για την πλακα.Εδω για την ηλικια των τριαντα επι εφτα συνεχομενους μηνες βγαζει κοριτσι!Πλακα εχουμε,νομιζω οτι ολες βραζουμε να μαθουμε το φυλο.Η μελινα εχει γαστρεντεριτιδα παλι μετα απο δεκα ημερες.Ελεος αυτος ο χειμωνας.Εσενα μαρουσκακι συνηλθε ο μικρος?Χιονισε τελικα?Ε αφου χιονισε μεχρι κι εδω...Χθες ελεγα οτι θα κοιταζα στο ιντερνετ για σπιτθα αλλα εφτασε η ωρα εντεκα και συνειιδητοποιησα οτι δεν ειχα κατσει ουτε λεπτο,εκτος απ τι μεσημερι που κοιμηθηκα λιγο.Μετα αρχισε και το ραδιο αρβυλα και τα παρατησα.Σημερα θ ασχοληθω.Οσο περναει ο καιρος εις βαρος μας θα ναι.Νοβεμπερ η πεθερα ξερει οτι ψαχνετε να φυγετε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μπραβο αρκα,ακομη ενα τελειο μωρακι ερχεται.Εγω την πρωτη φορα επαιρνα για τις ραγαδες τη σαλμπα μαμα και δεν εκανα καθολου.Τη δευτερη φορα δεν εβαζα καθολου συστηματικα αλλα και παλι δεν εκανα.Τωρα δεν εχω παρει τιποτα προς το παρον.Σημερα πηγα κι εφτιαξα μαλλακια.Ωραια εγιναν,ξαναγινα ανθρωπος.Βρε κοριτσια εσεις τι ηλικια βαζετε στο τεστ?Εμενα βγαζει αλλο αποτελεσμα αν βαλω 35 και αλλο αν βαλω 36 και τοτε ημουν κατι αναμεσα.Καλα οχι οτι το πολυπιστευω αλλα ετσι για την πλακα.Εδω για την ηλικια των τριαντα επι εφτα συνεχομενους μηνες βγαζει κοριτσι!Πλακα εχουμε,νομιζω οτι ολες βραζουμε να μαθουμε το φυλο.Η μελινα εχει γαστρεντεριτιδα παλι μετα απο δεκα ημερες.Ελεος αυτος ο χειμωνας.Εσενα μαρουσκακι συνηλθε ο μικρος?Χιονισε τελικα?Ε αφου χιονισε μεχρι κι εδω...Χθες ελεγα οτι θα κοιταζα στο ιντερνετ για σπιτθα αλλα εφτασε η ωρα εντεκα και συνειιδητοποιησα οτι δεν ειχα κατσει ουτε λεπτο,εκτος απ τι μεσημερι που κοιμηθηκα λιγο.Μετα αρχισε και το ραδιο αρβυλα και τα παρατησα.Σημερα θ ασχοληθω.Οσο περναει ο καιρος εις βαρος μας θα ναι.Νοβεμπερ η πεθερα ξερει οτι ψαχνετε να φυγετε?

Εγώ αν ήμουν 30 και 7 μήνες παράδειγμα έβαζα 31...νΟΜΊΖΩ ΜΕ ΓΕΝΈΘΛΙΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟ, Ε ΤΟ ΝΟΈΜΒΡΙΟ 36 ΘΑ ΒΆΛΕΙς...

Ο μικρός αφού πέρασε μια βδομάδα με δέκατα, άρχισε να διαμαρτύρεται για το αυτί του.Ξεκινήσαμε αντιβίωση, αντισταμινικό και ρινικές σταγόνες...Καλά πάει τώρα!Πάνω που είχες αρχίσει να την εκπαιδεύεις και στον ύπνο ξανακύλισε η Μελινούλα σας...Κι εγώ αυτό πάθαινα.Μάθαινε να κοιμάται μόνος, καπάκι ωτίτιδα, πάλι από την αρχή.Ξαναμάθαινε μόνος, πάλι ωτίτιδα...:evil::evil::evil::evil: Περαστικά σας!

Όχι εδώ δε χιόνισε τελικά, τάχα βόρεια Ελλάδα!!Τι να πεις! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

λες γι αυτό να σου τα έβγαλε λάθος

εγώ πχ ακόμα κι αν ήμουν 30 έτών 11 μήνες και 29 μέρες 30 έβαζα

και τα έβγαλε σωστά

εγώ το τηρώ όχι μόνο στο τεστ αλλά γενικότερα

πχ τη Δευτέρα γίνομαι 34

σήμερα είμαι 33 (για όποιον με ρωτήσει)

χαχαχα

για κάντο έτσι Μαρουσκάκι και πες μας αν τα βγάζει πάλι λάθος

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

λες γι αυτό να σου τα έβγαλε λάθος

εγώ πχ ακόμα κι αν ήμουν 30 έτών 11 μήνες και 29 μέρες 30 έβαζα

και τα έβγαλε σωστά

εγώ το τηρώ όχι μόνο στο τεστ αλλά γενικότερα

πχ τη Δευτέρα γίνομαι 34

σήμερα είμαι 33 (για όποιον με ρωτήσει)

χαχαχα

για κάντο έτσι Μαρουσκάκι και πες μας αν τα βγάζει πάλι λάθος

Δηλαδή άμα γεννήσω 28 Ιουλίου θα είμαι 37 χρόνων και 11 μηνών και 30 ημερών????:tongue::tongue::tongue::tongue: Καλά, άντε να το κάνω κι έτσι!!Για το χατήρι σου!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...