Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Δεν ξέρω, ίσως! Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει πάνω από μια φορά για δοκιμή.

Αντί να μπουκωνόμαστε με τα φάρμακα και να βγάζουμε με το ζόρι 2 ωάρια παραπάνω, καλύτερα φυσικούς!

Εμένα κι ο μαστολόγος μου είχε πει να μην κάνω πάνω από 3 διεγέρσεις. 

Μάλλον με φυσικούς θα συνεχίσω και εγώ. Εκτός αν αλλάξω γιατρό και προτείνει κάτι άλλο. Έχω κλείσει κ εγώ να δω τον ίδιο γιατρό με αυτόν που είχες αλλά έχω ακούσει πως προωθεί πολύ τη δωρεά σε περιπτώσεις σαν εμάς.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Τι συγκινητικο να μπαινω στο καφε μετα απο μηνες κ να βλεπω Μανουλες Αυγουστου 2015 !!!

Με το καλο κοριτσια σε ολες !

Περσι τον Αυγουστο γεννησα την πριγκιπισσα μου !

Με το καλό να τα πάρετε αγκαλια !

0WNhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω καιρό να γράψω γιατί είχα πήξει... Λοιπόν κάναμε αυχενική σήμερα όλα καλά!!! περιμένουμε papp-a την Πέμπτη μάλλον. Ταρατατάν... Μπορείτε να με κάνετε και επισήμως μπλέ δις αγορομάνα!!!!Ομολογώ ότι την τελευταία βδομάδα μου είχε καρφωθεί ότι είναι αγοράκι και τελικά έπεσα μέσα. Τουλάχιστον δεν θα χρειαστούμε 2 παιδικά δωμάτια στο μέλλον :) και επίσης ξέρω τι με περιμένει άλλος ένας μεγάλος ΕΡΩΣΣΣ!!!!!:tongue:

Συγχαρητήρια!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τι συγκινητικο να μπαινω στο καφε μετα απο μηνες κ να βλεπω Μανουλες Αυγουστου 2015 !!!

Με το καλο κοριτσια σε ολες !

Περσι τον Αυγουστο γεννησα την πριγκιπισσα μου !

Με το καλό να τα πάρετε αγκαλια !

Ευχαριστούμε!! Nα σου ζήσει!!

c8i6p2.png

Καλημερα και καλα αποτελεσματα!!!Ποτε θα σου πουνε απο το παστερ;;;Εγω δουλεια τελος τελη απριλιου....σχεδον στον εβδομο,πρωτα ο Θεος.

Λογικα θελουν καμια βδομαδα!!! Εγω δουλευω σε οικογενειακη αλλα λογω δυσκολου ωραρίου κ πολυ ορθοστασια κ βαρη μαλλον θα σταματησω νωριτερα...Με βλεπω κανα δυο μηνες ακομα να αντεχω.....

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

http://paidimou.gr/chinese-gender

το βρήκα στο διπλανό καφέ

κάντε το και πείτε μου αν πέφτει μέσα

εμένα βγαίνει και στα 2 παιδιά σωστό

και τώρα δείχνει ότι έχω αγόρι όπως προαισθάνομαι...

η διαίσθηση μου βγήκε σωστή και στα 2 προηγούμενα

για να δούμε τώρα

βέβαια μου βγάζει λάθος το φύλο στη παλίνδρομη που είχα...

είχα κορίτσι και λέει αγόρι

αλλά δε γεννήθηκε το μωρό...

Εμενα αγορι μου εβγαλε!!!! Αλλα εχω την αισθηση οτι ειναι κοριτσι! Δεν ξερω ετσι μ εχει κολλησει απ την αρχη!

MYfKp3.png

"Αλλαξιέρα/συρταριέρα": Καθαρά για οικονομικούς λόγους, με τον άντρα μου σκεφτόμαστε να πάρουμε απευθείας ντουλάπα που θα την έχει το παιδί για πολλά χρόνια... Τι λέτε;

"Κουνίτσα": Τι εννοείς;

"Καρότσι": Μεγάλο θέμα! Με τον άντρα μου είμαστε μεγάλοι φαν των μάρσιπων. Πιστεύουμε γενικά στην ιδέα ότι όπως τα καγκουρό φοράνε συνεχώς τα μωρά τους, έτσι να κάνουμε και εμείς. Για αυτό σκεφτόμαστε να μην πάρουμε καθόλου καρότσι...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Άγχος δεν έχω καθόλου! Απλώς ξεκινήσαμε τον προϋπολογισμό!

Συρταριερα ουτε εγω πηρα γιατι ειχα ντουλαπες,αλλαξιερα ομως την χρησιμοποιησα μεχρι 8-9 μηνων και στα δυο μου παιδια.Ειναι πολυ ξεκουραστο να ντυνεις-αλλαζεις-σκουπιζεις-ξεσκατωνεις κλπ το μωρακι εκει πανω,απτο να το εχεις χαμηλα στο κρεβατι και να γινει η μεση σου χιλια κομματια σηκω σκυψε σηκω σκυψε...Ειδικα μετα απο επισκληριδιο που ειχα πονους στη μεση γενικα, με απαλλαξε απο αλλη μια ταλαιπωρια.

Δευτερον κουνιτσα ειναι το κρεββατι που θα κοιμαται το μωρο,μερικοι το λενε κουνια- κουνιτσα- κουνακι.Το ιδιο λεμε.Ειναι το κρεββατακι με τα καγκελα που ανεβοκατεβαινουν.Και τετοιο αγορασα, που να κοιμηθει το μωρο αλλωστε? Στο κρεββατακι του.

Και τριτον "καροτσι".Εγω προσωπικα ειχα μεγαλα μωρα,παχουλα.Στην αρχη χρησιμοποιησα μαρσιπο,να με νιωθει το μωρο και να το νιωθω.Καθολου πρακτικο.Δυσλειτουργικοτατο.Κοψιομεσιαστηκα.

Ουτε νερο δεν μπορουσα να βαλω στη βρυση.Τα χερια δεν φτανανε τοσο μακρια,τα εμποδιζε το κεφαλακι του μωρου.

Θες να πας σουπερμαρκετ,πως θα κουβαλας σακουλες,μωρο,καλαθι?Θες να πιεις εναν ρημαδοκαφε.Που θα ακουμπησεις το μωρο οταν κατσεις στην καρεκλα?Μην νομιζεις κουραζετε και αυτο οταν δεν εχει σωστη θεση το σωματακι του για πολυ ωρα.Το καροτσι του παρεχει υπνο-ξεκουραση και αν θες σηκωνεις και την πλατη του και βλεπει τριγυρω οταν μεγαλωσει.Σου αφηνει ελευθερα τα χερια με λιγα λογια.

Μπορεις να πας για shopping να εχεις ελευθερια κινησεων και το βασικοτερο απο ολα για μενα ειναι να μην καταπονειτε η μεση σου με επιπροσθετο βαρος,οχι στην αρχη που τα μωρα ζυγιζουνε 5-10 κιλα αλλα στην πορεια 12-13-15+.Καλη επιτυχια!:tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Άντε έφτασε και η σειρά σου για αυχενική!Ε, κανόνισε να μη δείτε κι εσείς τίποτα μεθαύριο, εκεί που ήμασταν όλες μαύρες πήξαμε στο πορτοκαλί πια, αυτό δεν είναι καφέ, ο πορτοκαλεώνας του Άργους είναι!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αν θυμάμαι καλά, στο ριλάξ δε μπαίνουν πριν το τρίμηνο...ή λάθος θυμάμαι?Εμένα δε με πολυβόλεψε πάντως.Βασικά πλην καροτσιού το οποίο κινούνταν συνεχώς ( :shock::shock::shock: ) και σλινγκ που πήρα στο μικρότερο πουθενά δε βολεύονταν οι κανακάρηδες....Α, και δεν ξέρω αν έχει καμιά σας...Στον τρίτο, γύρω στον όγδοο, πήρα μαξιλάρι εγκυμοσύνης-θηλασμού, το οποίο έκανε 80 ευρώ, αλλά με βοηθούσε πάρα πολύ στον ύπνο τον τελευταίο καιρό, στο θηλασμό του Ανδρέα κι αργότερα έκανε χρήση τόσο για μαξιλάρι στην τηλεόραση για το σύζυγο, ακουμπιστήρι για το μωρό (τα μωρά μου τα μεγάλωσα στο πάτωμα, σε στρωματάκι) και τώρα ως στοπ στην πόρτα μας, μιλάμε για τρελή απόσβεση!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλα ε! το μαξιλαρι εγκυμοσυνης ειναι κανονικο πολυμηχανημα ε?Μετα το τεταρτο μπεμπε να το νοικιασεις αναλογα τις απαιτησεις της καθε ενδιαφερομενης:P :p

Οσο για το ρηλαξ οχι δεν μπαινουν τα μωρα πριν το τριμηνο.Μα καλα τι παθαινει το μυαλο μας?ποσο γρηγορα ξεχναμε?Λες και εχουμε γεννησει πριν 20 χρονια και τα εχουμε ξεχασει ολα οσα αφορουν τα μωρα.Πολλες φορες προσπαθω να θυμηθω απλα πραγματακια και κολλαω απιστευτα! :twisted::mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

:D

Μπήκα για λίγο γιατί μου έστειλαν το παρακάτω βιντεάκι και σας έφερα στο μυαλό μου!

Αφιέρωση λοιπόν σε όλες τις μανούλες!

Ειδικά στις ''παλιές'' αλλά και σε όσες ''παλιώσουν'' με τον καιρό!

Σαν το καλό κρασί ένα πράγμα!

Τα φιλιά μου ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=NQiXc8BKC7Y#t=65

Τι πανεξυπνο βιντεακι?ωχ αμαν ετσι με βλεπω να κανω στο τελος!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ρε άμα είναι να σου κάτσει σου κάθεται και με μια φορά;););););) Έχω την κοιλίτσα μου για απόδειξη!Χθες ήταν η πρώτη φορά που τη χάιδεψε ο ανήρ ρε παιδιά, ακούς Κριμάι?Και μου είπε....εμ, γι' αυτό κρατάει 9 μήνες, να συνηθίζει και ο άντρας στην ιδέα!!!!

Σωστος!!!:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Μακλάρεν πήρανε οι παππούδες στο μεγάλο μου όταν έκλεισε χρόνο.Εντάξει, είναι πιο βολικό, αλλά το βρεφάκι στο τύπου ομπρέλα δεν μπαίνει οπότε εκεί τι κάνουμε?Ρωτάω σαν πρωτάρα γιατί όπως είπα ήδη τα έχω δώσει όλα και κοιτάω τι μπορώ να πάρω και να μην πάρω τώρα.....:roll::roll::roll:

Εγω εχω της peg perrego καροτσι,το πιο ελαφρυ και λειτουργικο της κατηγοριας του ( οχι απαραιτητα ακριβο σε σχεση με αλλες μαρκες)και ενα τυπου ομπρελα που το πηρα 30 ευρω αλλα σαυτο τα μωρα καθησαν μετα τους 10 μηνες νομιζω(αν θυμαμαι καλα):rolleyes::rolleyes:Και τα 2 πολυ ανθεκτικα,τα βγαλανε τα λεφτα τους,της peg το εχω ακομα,το αλλο διαλυθηκε το καλοκαιρι που μας περασε.Το ειχαμε καταευχαριστηθει ομως 3 χρονια περιπου και εκανε μονο 30 ευρω.Τωρα μονο ενα τετοιο θα παρω ελαφρυ.

Καλε εσυ γιατι τα εδωσες ολα τα πραγματα σου?τοσο σιγουρη ησουνα οτι δεν θα εκανες αλλο παιδι?:P:p:p:pΜπορεις να τα ξαναζητησεις τωρα?που τα εδωσες?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

http://paidimou.gr/chinese-gender

το βρήκα στο διπλανό καφέ

κάντε το και πείτε μου αν πέφτει μέσα

εμένα βγαίνει και στα 2 παιδιά σωστό

και τώρα δείχνει ότι έχω αγόρι όπως προαισθάνομαι...

η διαίσθηση μου βγήκε σωστή και στα 2 προηγούμενα

για να δούμε τώρα

βέβαια μου βγάζει λάθος το φύλο στη παλίνδρομη που είχα...

είχα κορίτσι και λέει αγόρι

αλλά δε γεννήθηκε το μωρό...

Και εμενα και στα 2 παιδια μεσα επεσε και τωρα μου βγαινει αγορι! Και εγω αυτο το προαισθημα ειχα-εχω αλλα που ειναι??Θα μαθω σιγουρα τον επομενο μηνα,μεχρι τοτε κραταμε το κοριτσακι ;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ρε κοριτσια εσας φαινετε η κοιλια σας καταλαβαινει ο αλλος οτι ειστε εγκυος? Εμενα φαινετε απο τωρα

Το πρωι ειμαι σαν να εχω φαει πολυ,το απογευμα ομως σαν ετοιμογεννη.Και ειμαι ακομα στην αρχη:evil::evil::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Bγήκαν και τα αποτελέσματα της papp-a. Δόξα τω Θεώ όλα καλά, για τρισωμία 21 μου έδωσε πιθανότητες λιγότερες απο 1/18.500 και για 13&18 λιγότερες απο 1/40.000

Πάει κι αυτό!

Μπραβο ρε κοριτσι,τελεια! Ποσο πολυ χαιρομαι που ακουμε καθε μερα ομορφα νεα.Τα μωρακια μας θα ειναι super καταπληκτικα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Σχετικά με το θέμα των επίπλων, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω την ιδέα του μόνο ντουλάπα και κρεβάτι (άντε και έναν μάρσιπο!). Χαχα. Βασικά σας ρώτησα από τώρα γιατί με μια μικρή έρευνα που έκανα στο ίντερνετ είδα ότι οι τιμές στα βρεφικά είναι τσιμπημένες. Και μαζί με τα έξοδα της γέννας, νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό κομπόδεμα!

Μέλι: Ωραίο το βιντεάκι. Το θέμα του ονόματος είναι μια μεγάλη ιστορία! Ειδικά στην οικογένειά μου που δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να συμφωνήσουμε! Χαχα

Γιατι σε ιδιωτικη κλινικη θα γεννησεις?

Τι εννοεις για το ονομα δεν θα συμφωνησετε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...