Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

Και τα ορμονικά μου ήταν ανάστατα, η FSH υψηλή... Όταν πρωτοέγραψα εδώ σχεδόν καμιά δεν ήταν αισιόδοξη, όπως δεν ήταν και οι γιατροί. Μου λέγανε οι πιο πολλές ότι υψηλή FSH σημαίνει χαμηλή ποιότητα ωαρίων. 

Just now, Xristina96 είπε:

Δεν σύγκρινα τι είναι χειρότερο, ούτε πρόσβαλα τα βιώματα σας.
      Μίλησα για την υπογονιμότητα ξεκάθαρα και το κομμάτι παιδί. 
      Δεν θα πω εδώ μέσα τι άλλο περνάω πέραν τις υπογονιμότητας. 
       Κακός το ξεκίνησες έτσι. 
      Χειρότερο από το να χάνεις το παιδί σου δεν υπάρχει.
      Θα το καταλάβεις όταν πάρεις το μωρό σου αγκαλιά.

Κανένας αγαπημένος μας δεν θέλουμε να πάθει κάτι! Και ο καρκίνος και άλλα αυτοάνοσα επικίνδυνα για την ζωή , είναι τρομακτικά. Αλλά υπάρχουν χειρότερα! Και δυστυχώς εδώ μέσα το βίωσαν! 
      αλλά όπως είπες. Του καθενός ο πόνος του φαντάζεται μεγαλύτερος.

προσπαθουσα απλα να σου εξηγήσω αυτό που είπες ποσο λάθος ακούγεται. Ο καθένας με τα πιστεύω του.

καλη συνέχεια κορίτσι μου. 

Δίκιο έχεις, είναι χειρότερο να χάνεις το παιδί σου! Συγγνώμη!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

επιτελους ρε κοριτσια...και ναι εχω και εγω τικερακι... μια χαρα σας παρακολουθω τοσο καιρο αλλα ειπα οτι αν δε βαλω τικερακι δε θα γραψω.. εγω αυχενικη εχω την παρασκευη.. χαιρομαι για τα καλα αποτελεσματα που εχετε ολες.. να δουμε και εμεις που ειμαστε προς το τελος

αυτή τη βδομάδα έχουμε νέο γύρο αυχενικών...εγώ έχω τη Πέμπτη το απόγευμα

για να δούμε κι εμείς στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου

μέχρι στιγμής υπερισχύει το κίντερ έκπληξη και ακολουθούν τα κοριτσάκια

γερά να είναι όλα πάνω από όλα

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://paidimou.gr/chinese-gender

το βρήκα στο διπλανό καφέ

κάντε το και πείτε μου αν πέφτει μέσα

εμένα βγαίνει και στα 2 παιδιά σωστό

και τώρα δείχνει ότι έχω αγόρι όπως προαισθάνομαι...

βέβαια μου βγάζει λάθος το φύλο στη παλίνδρομη που είχα...

είχα κορίτσι και λέει αγόρι

αλλά δε γεννήθηκε το μωρό...

Κοριτσάκι μου βγάζει εμένα :):D

c8i6p2.png

Bγήκαν και τα αποτελέσματα της papp-a. Δόξα τω Θεώ όλα καλά, για τρισωμία 21 μου έδωσε πιθανότητες λιγότερες απο 1/18.500 και για 13&18 λιγότερες απο 1/40.000

Πάει κι αυτό!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Σχετικά με το θέμα των επίπλων, μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω την ιδέα του μόνο ντουλάπα και κρεβάτι (άντε και έναν μάρσιπο!). Χαχα. Βασικά σας ρώτησα από τώρα γιατί με μια μικρή έρευνα που έκανα στο ίντερνετ είδα ότι οι τιμές στα βρεφικά είναι τσιμπημένες. Και μαζί με τα έξοδα της γέννας, νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό κομπόδεμα!

Μέλι: Ωραίο το βιντεάκι. Το θέμα του ονόματος είναι μια μεγάλη ιστορία! Ειδικά στην οικογένειά μου που δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να συμφωνήσουμε! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

http://paidimou.gr/chinese-gender

το βρήκα στο διπλανό καφέ

κάντε το και πείτε μου αν πέφτει μέσα

εμένα βγαίνει και στα 2 παιδιά σωστό

και τώρα δείχνει ότι έχω αγόρι όπως προαισθάνομαι...

η διαίσθηση μου βγήκε σωστή και στα 2 προηγούμενα

για να δούμε τώρα

βέβαια μου βγάζει λάθος το φύλο στη παλίνδρομη που είχα...

είχα κορίτσι και λέει αγόρι

αλλά δε γεννήθηκε το μωρό...

Κορίτσι μου βγάζει... Μακάρι τι να πω!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ρε κοριτσια εσας φαινετε η κοιλια σας καταλαβαινει ο αλλος οτι ειστε εγκυος? Εμενα φαινετε απο τωρα

Εμένα έχει αρχίσει να φουσκώνει. Είναι σαν καρουμπαλάκι αυτή την περίοδο. Αλλά όχι ο άλλος δεν το καταλαβαίνει ότι είμαι έγκυος. Μόνο γυμνή όταν είμαι φαίνεται και στο πλάι.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Bγήκαν και τα αποτελέσματα της papp-a. Δόξα τω Θεώ όλα καλά, για τρισωμία 21 μου έδωσε πιθανότητες λιγότερες απο 1/18.500 και για 13&18 λιγότερες απο 1/40.000

Πάει κι αυτό!

Συγχαρητήρια! Προχωράμε γερά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μαριανθη και αυρα ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Αυρα μου εννοειται οτι δεν εψαχνα εμπεριστατωμενη ψυχολογικη αναλυση μεσω υπολογιστη.Πιο πολυ χαριν αστεισμου απευθυνθηκα σε σας ως ειδικους.Πιο πολυ καμια πρακτικη συμβουλη απο οποιαδηποτε μανουλα εχει αναλογη εμπειρια ψαχνω.Ε ενταξει δε νομιζω οτι χρειαζ και ψυχολογο για να αντιμετωπισω τα κολληματα ενος τριχρονου.Της εξηγησα οτι σημασια εχει η οικογενεια και οχι το που μενουν,της ειπα οτι χρειαζομαστε πιο πολυ χωρο τωρα που θα ρθει και το μωρο κι οτι στο νεο δωματιο θα διαλεξει χρωματα και διακοσμηση και γενικα της δινουμε πολλα κινητρα.Στην αρχη τα δεχεται αλλα μετα που τι επεξεργαζεται κλαιει και αντιδρα.Θα το αντμετωπισουμε κι αυτο,εδω η τανια τις πηγε στη νιγηρια.Απλα ειναι ενα παιδακι δυσκολο στην προσαρμογη.Μαριανθη μου αυτι που λες να την ενταξωστην οικογενειακη αποφαση,το κανω παντα αλλα καμια φορα σκεφτομαι οτι γυριζει μπουμερανγκ.Εννοω χρειαζεται να παιδια να συναποφασιζουν αν θα μετακομισουμε,αν θ αλλαξουμε αυτοκινητι,που θα παμε διακοπες... η αυτες ειναι αποφασεις των γονεων και μονο?Εμας ποιος μας ρωταγε τοτε για τετοια θεματα?Κι εγω ημουν δυσκοη στις αλλαγες αλλα δυο φορες που μετακομισαμε απλως μου ανακοινωθηκε κι ουτε δραματα ουτε τιποτα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμενα βγηκε η παπ-α πολυ καλη.Η κοιλια μου ακομη και τωρα στην εγκυμοσυνη αλλες μερες εθναι πιο πρησμενη και αλλες λιγοτερο.Παντως δε με ρωτανε αν κι εχω πιασει καποια παραξενεμενα βλεμματα.Κυκλοφορω πιο πολυ με φορμες οποτε φαινεται και λιγοτερι.Το βραδυ που θα κοιμηθουν θα κατσω ν ασχοληθω με καμια αγγελια.Εσυ νοβεμπερ ξεκινησες ψαξιμο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κι εμένα η κοιλιά μου ελάχιστα φαίνεται, αν και είναι λίγο με τις ώρες της. Κάποιες φορές μου φαινεται σαν να ξεφούσκωσε!

Kορίτσια βάζετε τίποτα για τις ραγάδες; Για πείτε και οι πιο παλιές και πιο έμπειρες. Κάνουν καμια δουλειά αυτά τα σκευάσματα και οι κρέμες; Εμένα μου πρότειναν την simulcium ως την καλύτερη

c8i6p2.png

Έχω καιρό να γράψω γιατί είχα πήξει... Λοιπόν κάναμε αυχενική σήμερα όλα καλά!!! περιμένουμε papp-a την Πέμπτη μάλλον. Ταρατατάν... Μπορείτε να με κάνετε και επισήμως μπλέ δις αγορομάνα!!!!Ομολογώ ότι την τελευταία βδομάδα μου είχε καρφωθεί ότι είναι αγοράκι και τελικά έπεσα μέσα. Τουλάχιστον δεν θα χρειαστούμε 2 παιδικά δωμάτια στο μέλλον :) και επίσης ξέρω τι με περιμένει άλλος ένας μεγάλος ΕΡΩΣΣΣ!!!!!:tongue:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Μαριανθη μου αυτι που λες να την ενταξωστην οικογενειακη αποφαση,το κανω παντα αλλα καμια φορα σκεφτομαι οτι γυριζει μπουμερανγκ.Εννοω χρειαζεται να παιδια να συναποφασιζουν αν θα μετακομισουμε,αν θ αλλαξουμε αυτοκινητι,που θα παμε διακοπες... η αυτες ειναι αποφασεις των γονεων και μονο?Εμας ποιος μας ρωταγε τοτε για τετοια θεματα?Κι εγω ημουν δυσκοη στις αλλαγες αλλα δυο φορες που μετακομισαμε απλως μου ανακοινωθηκε κι ουτε δραματα ουτε τιποτα.

Αυτό με το τι έκαναν οι γονείς μας σε εμάς και άρα τι πρέπει να κάνουμε και εμείς στα παιδιά μας είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ιστορία. Οι γονείς μας έκαναν πολλές φορές κάποια λάθη τα οποία μπορεί να μην είχαν εμφανές αντίκτυπο, αλλά παρέμεναν λάθη. Για παράδειγμα, το σκαμπίλι στον ποπό. ΜΕΓΑΛΟ λάθος. Χρόνια αργότερα και έπειτα από πολλές επιστημονικές μελέτες, όλες οι σύγχρονες εκπαιδευτικοί μέθοδοι λένε όχι στο ξύλο ως τιμωρία. Ο αντίλογος είναι "και εμείς φάγαμε ξύλο, αλλά μια χαρά είμαστε", που δεν ισχύει. Γιατί αν το ψάξεις θα ανακαλύψεις ότι όλο και κάποιο απωθημένο σου έχει μείνει. Έτσι λοιπόν και με το θέμα των αποφάσεων. Δεν λέω ότι πρέπει όλα τα θέματα να τα συναποφασίζετε για ευνόητους λόγους. Αλλά κάποια που είναι σημαντικά για τα παιδιά, γιατί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν την ζωή τους, καλό θα ήταν ναι να συναποφασίζετε. Ή τουλάχιστον να παίρνετε εσείς την τελική απόφαση, αλλά να κάνετε και μια ερώτηση στο παιδί. Να δείξετε ότι σας ενδιαφέρει η γνώμη του. Ασχολούμαι χρόνια με εκπαίδευση γονέων και η εμπειρία μου αυτό μου έχει δείξει. Αλλά από εκεί και πέρα η κάθε οικογένεια είναι ξεχωριστή. Εσύ θα κρίνεις τι είναι καλύτερο για όλους!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...