Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Γενικά όταν δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από χαμηλή Αμη όταν κανείς ωοληψιες Κ περνεις φάρμακα αυξάνονται οι πιθανότητες για φυσική σύλληψη γιατί ο οργανισμός με τις ορμόνες διορθώνει κάποια κακώς κείμενα κ ανανεώνετε.  

Γι'αυτό λένε να μην σταματάς τις φυσικές προσπάθειες όταν είναι δυνατό. Γιατί οι πιθανότητες λόγο φαρμάκων αυξάνονται αυτόματα . 

ισχυει! 

εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα όπως σε εμάς. Με επιβεβαιωμένες ωορρηξίες και τίποτα. 

Και ενώ έχουμε καλό σπερμοδιάγραμμα 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

αααα τι τελεια!!!! εννοειτε οτι το χαρηκε και το μωρο Ευτιχισμενη Μαμα = Ευτιχισμενο μωρακι! :D:D

:D:D:D ναι έτσι δεν είναι; Δεν νιώθουν μεσα απο μας;

Καλή επιτυχία στην αυχενική σου crochetmania μας, να πάνε όλα καλά, θα περιμένουμε νέα σου!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε???? εγω σε 2 μερες επιτελους εχω Αυχενικη! ανυπομονω!!!!

Κοριτσια απαραιτητα

1.Κουνια

2.Καροτσι

3.Μαρσιπο

4.Ριλαξ

5.μπανακι (για το μπανιο του)υπαρχουν μπανακια-αλλαξιερες

6. καρεκλακι αυτοκινητου! ολα τα αλλα νομιζω δεν ειναι απαραιτητα για την αρχη αααα και φυσικα το ρουχισμο του μωρου ειναι νωρις ακομα και ποιο μετα θα κανουμε λιστα με το τι θα χρειαστουμε για τα μωρακια!

Άντε έφτασε και η σειρά σου για αυχενική!Ε, κανόνισε να μη δείτε κι εσείς τίποτα μεθαύριο, εκεί που ήμασταν όλες μαύρες πήξαμε στο πορτοκαλί πια, αυτό δεν είναι καφέ, ο πορτοκαλεώνας του Άργους είναι!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αν θυμάμαι καλά, στο ριλάξ δε μπαίνουν πριν το τρίμηνο...ή λάθος θυμάμαι?Εμένα δε με πολυβόλεψε πάντως.Βασικά πλην καροτσιού το οποίο κινούνταν συνεχώς ( :shock::shock::shock: ) και σλινγκ που πήρα στο μικρότερο πουθενά δε βολεύονταν οι κανακάρηδες....Α, και δεν ξέρω αν έχει καμιά σας...Στον τρίτο, γύρω στον όγδοο, πήρα μαξιλάρι εγκυμοσύνης-θηλασμού, το οποίο έκανε 80 ευρώ, αλλά με βοηθούσε πάρα πολύ στον ύπνο τον τελευταίο καιρό, στο θηλασμό του Ανδρέα κι αργότερα έκανε χρήση τόσο για μαξιλάρι στην τηλεόραση για το σύζυγο, ακουμπιστήρι για το μωρό (τα μωρά μου τα μεγάλωσα στο πάτωμα, σε στρωματάκι) και τώρα ως στοπ στην πόρτα μας, μιλάμε για τρελή απόσβεση!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Χεχε ναι βρε μη φανταστείς τίποτα τρελό, κι εγώ προσέχω! Λάτιν χορεύουμε (salsa, bachata κλπ), και πάλι όχι όπως πριν. Πιο αργά και με διαλείμματα. Αλλά τόσο που το ευχαριστήθηκα νομίζω το χάρηκε και το μωρό :D

Πάντως εγώ κορίτσια που παντρεύτηκα περίπου στον πέμπτο μια χαρά είχα τρελαθεί στο χορό στο γάμο μας, στο τέλος χόρευα ξυπόλυτη και με σκισμένο καλσόν (το peep-toe με μάρανε!!!).....Α, επίσης, διάβαζα στη βίβλο εγκυμοσύνης, ότι κάπου στην 17η εβδομάδα τα μωρά αρχίζουν να ακούνε οπότε σας θέλω γλυκές και ήρεμες και να τους μιλάτε....Το ''γλυκές και ήρεμες'' το λέω σε σας να το ακούω κι εγώ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Άντε έφτασε και η σειρά σου για αυχενική!Ε, κανόνισε να μη δείτε κι εσείς τίποτα μεθαύριο, εκεί που ήμασταν όλες μαύρες πήξαμε στο πορτοκαλί πια, αυτό δεν είναι καφέ, ο πορτοκαλεώνας του Άργους είναι!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αν θυμάμαι καλά, στο ριλάξ δε μπαίνουν πριν το τρίμηνο...ή λάθος θυμάμαι?Εμένα δε με πολυβόλεψε πάντως.Βασικά πλην καροτσιού το οποίο κινούνταν συνεχώς ( :shock::shock::shock: ) και σλινγκ που πήρα στο μικρότερο πουθενά δε βολεύονταν οι κανακάρηδες....Α, και δεν ξέρω αν έχει καμιά σας...Στον τρίτο, γύρω στον όγδοο, πήρα μαξιλάρι εγκυμοσύνης-θηλασμού, το οποίο έκανε 80 ευρώ, αλλά με βοηθούσε πάρα πολύ στον ύπνο τον τελευταίο καιρό, στο θηλασμό του Ανδρέα κι αργότερα έκανε χρήση τόσο για μαξιλάρι στην τηλεόραση για το σύζυγο, ακουμπιστήρι για το μωρό (τα μωρά μου τα μεγάλωσα στο πάτωμα, σε στρωματάκι) και τώρα ως στοπ στην πόρτα μας, μιλάμε για τρελή απόσβεση!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω στο ριλαξ τα εβαζα απο την πρωτη μερα!!!!! η παιδιατρος ειχε πει το οκ!!!

Μακαρι να δουμε φυλλο εχω μεγαλη αγωνια!! αν και αν δεν ειναι σιγουρο καλυτερα να μην μου πει! ξερεις τι νιλα θα παθω αν πχ μου πει κοριτσι και μετα β επιπεδου μου το γυρισει σε αγορι :roll::roll:

79o6p3.png

:D:D:D ναι έτσι δεν είναι; Δεν νιώθουν μεσα απο μας;

Καλή επιτυχία στην αυχενική σου crochetmania μας, να πάνε όλα καλά, θα περιμένουμε νέα σου!

ευχαριστω πολυ!!!!!!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...!!!

χαθήκαμε...εγώ τρέχω και δεν φτάνω με την δουλειά....Η αλήθεια είναι πως σας έγραψα άλλα τρια μηνύματα...αλλά επειδή τα γράφω σιγά σιγά...όταν πατάω αποστολή....χάνονται!!! τα νεύρα μου!!!

τι να πρωτοπώ??? όσες γιόρταζαν ή είχαν γενέθλια τα μωράκια σας...να τα χαίρεστε γερά και δυνατά να είναι!!!!

όσες αλλάζετε χώρες..σπίτια....κάθε αλλαγή είναι για το καλύτερο!!!!! και εμείς ελπίζω να μπούμε σε διαδικασία μετακόμισης σύντομα!!

βάλτε και εμάς στη λίστα με τις αυχενικές...όλα καλά..και οι αιματολογικές καλά....και μαντέψτε??? βάψτε μας με ροζουλί!!!! μάλλον πάλι κόρη μας έρχεται!!!!! η χαρά του πατέρα απερίγραπτη!!!! γερό να είναι....λέει η μαμά!!!

αλλάζει και η ΠΗΤ...μεταφερόμαστε για τις 9/8..λογικό!! με μια επαφή την 10η μέρα...κάπως συνομώτησε το σύμπαν και έγινε το θαύμα!!!

είμαι στην αναζήτηση νεου γυναικολόγου....για το πολυπόθητο vbac....γιατί με τον υπάρχων...δεν υπάρχει ελπίδα ούτε μια στο εκατομμύριο!!!

εγώ έχω να πω στις νέες μανούλες....να μην σηκώσουν τα καταστήματα....λίγα λίγα τα πραγματάκια του μωρού ...γιατί θα σας μείνουν αμεταχείρηστα...Πήρα τόσα στη μικρή την πρώτη φορά...που μετά τα κοιτούσα και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο.Γιατί η μωρουδιακή βιομηχανία καλά κρατεί...!!! οι τιμές στα ύψη!!! Καρότσι θα χρειαστείτε όπωσδήποτε...και εγώ βολεύτηκα πολύ και μάρσιπο και σλιγκ...αλλά χωρίς το καρότσι δεν θα γινόταν. Αυτό που συμβουλεύω από προσωπική εμπειρία...πως ακόμα και αν θηλάσετε...πάρτε ένα θήλαστρο....Εγώ τα είχα πολύ ονειρικά πλασμένα στο κεφάλι μου...βάζεις το μωρό στο στήθος και τρέχει το γαλά!!!! Έλα όμως που η μικρή μου δεν είχε τη δύναμη να τραβήξει από το πρησμένο στήθος το γάλα....και το στήθος γινόταν πέτρα..και η μικρή νυστική!!!Και μετά κάπου να θέλεις να πεταχτείς για λίγο..βγάζεις γάλα και το αφήνεις στη γιαγιά!!! εφεύρεση...δεν παθαίνει τπτ..ο θηλασμός με δυο φορές που θα πιει το μωρό απο το μπουκάλι...σας τα γράφω...γιατί έπαθα..και αυτό μου στοίχησε ψυχολογικά...όλο αυτό το άγχος..έχω γάλα? αν πιεί απο το μπουκαλι θα κοπεί το δικό μου?κτλ...

σας φιλώ!!!

χχοχοχοχχχοο

υ.γ. χτες το βράδυ νομίζω ότι κάτι άκουσα......μη με πείτε τρελή....μπορεί να ήταν και το εντεράκι...αλλά χτύπησε δυο φορές....θα δείξει!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Καλημέρα κορίτσια...!!!

χαθήκαμε...εγώ τρέχω και δεν φτάνω με την δουλειά....Η αλήθεια είναι πως σας έγραψα άλλα τρια μηνύματα...αλλά επειδή τα γράφω σιγά σιγά...όταν πατάω αποστολή....χάνονται!!! τα νεύρα μου!!!

τι να πρωτοπώ??? όσες γιόρταζαν ή είχαν γενέθλια τα μωράκια σας...να τα χαίρεστε γερά και δυνατά να είναι!!!!

όσες αλλάζετε χώρες..σπίτια....κάθε αλλαγή είναι για το καλύτερο!!!!! και εμείς ελπίζω να μπούμε σε διαδικασία μετακόμισης σύντομα!!

βάλτε και εμάς στη λίστα με τις αυχενικές...όλα καλά..και οι αιματολογικές καλά....και μαντέψτε??? βάψτε μας με ροζουλί!!!! μάλλον πάλι κόρη μας έρχεται!!!!! η χαρά του πατέρα απερίγραπτη!!!! γερό να είναι....λέει η μαμά!!!

αλλάζει και η ΠΗΤ...μεταφερόμαστε για τις 9/8..λογικό!! με μια επαφή την 10η μέρα...κάπως συνομώτησε το σύμπαν και έγινε το θαύμα!!!

είμαι στην αναζήτηση νεου γυναικολόγου....για το πολυπόθητο vbac....γιατί με τον υπάρχων...δεν υπάρχει ελπίδα ούτε μια στο εκατομμύριο!!!

εγώ έχω να πω στις νέες μανούλες....να μην σηκώσουν τα καταστήματα....λίγα λίγα τα πραγματάκια του μωρού ...γιατί θα σας μείνουν αμεταχείρηστα...Πήρα τόσα στη μικρή την πρώτη φορά...που μετά τα κοιτούσα και χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο.Γιατί η μωρουδιακή βιομηχανία καλά κρατεί...!!! οι τιμές στα ύψη!!! Καρότσι θα χρειαστείτε όπωσδήποτε...και εγώ βολεύτηκα πολύ και μάρσιπο και σλιγκ...αλλά χωρίς το καρότσι δεν θα γινόταν. Αυτό που συμβουλεύω από προσωπική εμπειρία...πως ακόμα και αν θηλάσετε...πάρτε ένα θήλαστρο....Εγώ τα είχα πολύ ονειρικά πλασμένα στο κεφάλι μου...βάζεις το μωρό στο στήθος και τρέχει το γαλά!!!! Έλα όμως που η μικρή μου δεν είχε τη δύναμη να τραβήξει από το πρησμένο στήθος το γάλα....και το στήθος γινόταν πέτρα..και η μικρή νυστική!!!Και μετά κάπου να θέλεις να πεταχτείς για λίγο..βγάζεις γάλα και το αφήνεις στη γιαγιά!!! εφεύρεση...δεν παθαίνει τπτ..ο θηλασμός με δυο φορές που θα πιει το μωρό απο το μπουκάλι...σας τα γράφω...γιατί έπαθα..και αυτό μου στοίχησε ψυχολογικά...όλο αυτό το άγχος..έχω γάλα? αν πιεί απο το μπουκαλι θα κοπεί το δικό μου?κτλ...

σας φιλώ!!!

χχοχοχοχχχοο

υ.γ. χτες το βράδυ νομίζω ότι κάτι άκουσα......μη με πείτε τρελή....μπορεί να ήταν και το εντεράκι...αλλά χτύπησε δυο φορές....θα δείξει!!!

Κοριτσακι τρελη δεν θα σε πω γιατι και εγω νομιζω οτι το ακουω μερικες φορες αλλα δεν μπορει ειναι πολυ νωρις,μαλλον το εντερακι μας ειναι και νομιζουμε οτι ειναι το νινι! υπαρχει ομαδα στο facebook με κοριτσια που εχουν κανει Vbac και ξερουν γιατρους αν ενδιαφερεσε πες μου να στην στειλω!

79o6p3.png

Πού είσαι βρε πουλάκι μου χαμένη εσύ?Αμάν!Ευτυχώς είστε καλά και οι 4 σας!!Λοιπόν, να ένα κοριτσόπουλο ακόμη που ξεμύτισε δειλά δειλά!10η μέρα επαφή ε?Σε τι κύκλο?Εμένα 8η να ελπίζω λίιιιιιιιιιιγο??:tongue::tongue::tongue:Πάω να σου αλλάξω ημερομηνία και χρώμα!

Κι εγώ εδώ κι αρκετές μέρες κάτι νιώθω αλλά ακόμη δε σιγουρεύτηκα, περιμένω πιο έντονη κίνηση.....:wink::wink::wink:

Το θήλαστρο σωτήριο, ναι.Και για τρίτο λόγο εκτός των δυο που αναφέρεις...Εμένα δυο στα τρία παιδιά έκαναν ίκτερο (γέννα καλοκαίρι, θερμοκρασίες θα είναι στα ύψη, μάλλον θα το ξαναδώ το έργο).Λοιπόν, τα μωρά με ίκτερο ζορίζονται πάρα πολύ να θηλάσουν οπότε αφυδατώνονται και ο ίκτερος συνεχίζεται. Τι κάνεις?Θήλαστρο, και πίνει το ωραίο γαλατάκι της μαμάς με μπιμπερό;););)Μιλάμε πάντα για τρελές του θηλασμού γιατί υπάρχει και η λύση δίνω σκόνη και τέλος, αλλά εγώ δεν είμαι η κατάλληλη να μιλήσω για τις σκόνες....;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εγω στο ριλαξ τα εβαζα απο την πρωτη μερα!!!!! η παιδιατρος ειχε πει το οκ!!!

Μακαρι να δουμε φυλλο εχω μεγαλη αγωνια!! αν και αν δεν ειναι σιγουρο καλυτερα να μην μου πει! ξερεις τι νιλα θα παθω αν πχ μου πει κοριτσι και μετα β επιπεδου μου το γυρισει σε αγορι :roll::roll:

Χαχα...νίλα δε λες τίποτα!Ναι, άσε να στο πει όταν θα είναι σίγουρος, καλά λες!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

:D

Μπήκα για λίγο γιατί μου έστειλαν το παρακάτω βιντεάκι και σας έφερα στο μυαλό μου!

Αφιέρωση λοιπόν σε όλες τις μανούλες!

Ειδικά στις ''παλιές'' αλλά και σε όσες ''παλιώσουν'' με τον καιρό!

Σαν το καλό κρασί ένα πράγμα!

Τα φιλιά μου ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=NQiXc8BKC7Y#t=65

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

Μπήκα για λίγο γιατί μου έστειλαν το παρακάτω βιντεάκι και σας έφερα στο μυαλό μου!

χαχαχαχχαχα τελειο!!!!!

79o6p3.png

Mανούλες Αυγούστου 2015!

-maria gazi 4/8 ☺ αυχενική- kinderaki

-Marouskaki 4/8 ☺ αυχενική- kinderaki

-Stogiaki 6/8 ☺ αυχενική- kinderaki

-Magda18 7/8 ☺αυχενική-αγοράκι

-Crochetmania 5-8/8 ☺ καρδούλα

-November rain 9/8☺ αυχενική-κοριτσάκι

-Love is in the air 9/8☺ αυχενική-κοριτσάκι

-μέλι 14/8 ☺ αυχενική- kinderaki

-Evangelia_kapa 13/8☺αυχενική-κοριτσάκι

-Elafi 16/8 ☺αυχενική- kinderaki

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αυχενική- kinderaki

-Marianthi27 18/8 ☺αυχενική- kinderaki

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-lucy1980 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺αυχενική- kinderaki

-ARCA 23/8☺καρδούλα- kinderaki

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

Αυτό ειδικά αφιερωμένο στην Αντωνία.....Χαχα!Α, αυτό με τις ρίγες που έχει στη μέση της είναι μαξιλάρι θηλασμού που σας έλεγα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Mανούλες Αυγούστου 2015!

-maria gazi 4/8 ☺ αυχενική- kinderaki

-Marouskaki 4/8 ☺ αυχενική- kinderaki

-Stogiaki 6/8 ☺ αυχενική- kinderaki

-Magda18 7/8 ☺αυχενική-αγοράκι

-Crochetmania 5-8/8 ☺ καρδούλα

-November rain 9/8☺ αυχενική-κοριτσάκι

-Love is in the air 9/8☺ αυχενική-κοριτσάκι

-μέλι 14/8 ☺ αυχενική- kinderaki

-Evangelia_kapa 13/8☺αυχενική-κοριτσάκι

-Elafi 16/8 ☺αυχενική- kinderaki

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αυχενική- kinderaki

-Marianthi27 18/8 ☺αυχενική- kinderaki

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-lucy1980 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺αυχενική- kinderaki

-ARCA 23/8☺καρδούλα- kinderaki

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8

Έσκασα σήμερα με τη λίστα.....:evil::evil::evil::evil:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

crochetmania την ομάδα στο fb...την ξερω..δηλ πρόσφατα την ανακάλυψα..από εκεί έκανα την αναζήτησή μου και την Τετάρτη έχω ραντεβού στη Θεσσαλονίκη ..γιατί στην πόλη μου με κοιτάνε σαν εξωγήινο!!!!

marouskaki 10η μέρα...σε κύκλο 28 ημερών...τώρα για την 8η στην περίπτωσή σου διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις, αλλά σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!! χα χα!!!! ωραία περνάμε..!!! εγώ του γκρίνιαζα ότι δεν είναι προσπάθεια σοβαρή αυτή..μια φορά τη 10η ...και μετά την 20η μέρα..και όταν του είπα είναι θετικό..νόμιζε ότι κάνω πλάκα..και δεν μου έδινε σημασία..!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...