Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ακριβώς, τις μισές φορές λυγιζατε φαντάζομαι και ο συζηγος σας. Σκεφτείτε τώρα αυτό που περάσατε 1 χρόνο με μόνο ωολληψιες, χωρίς εμβρυομεταφορες και αποτυχίες και αποβολές, να το περνούσατε 3-5-10 χρόνια, 5-8 αποβολές, συν όλος ο κόπος σου ο οικονομικός να φευγει σαν αέρας…. Να χάνεις τους φίλους σου, την οικογένεια σου, τον εαυτό σου, κάποιες να απομακρύνονται με τον σύντροφο τους…. 

για αυτό έγραψα ότι δεν είναι ωραία η φράση. Και θα επιμείνω σε αυτό.

Χαίρομαι που τα βλέπεις έτσι όλα θετικά πλέον και γεμάτα αισιοδοξία. 

Οι περισσότερες εδώ μέσα πιστεύουμε και πολύ μάλιστα, δεν σταματήσαμε να προσευχόμαστε να αντέξουμε, να βγούμε οι ίδιες υγιής από όλα αυτά που τραβάμε σωματικά και ψυχικά και μετά να έρθει ένα μωράκι στην ζωή μας. 

Κοπέλα μου χειρότερο από το να διαγιγνώσκεται ο άντρας σου με καρκίνο στα 31 του δεν υπάρχει.

Αλλά του καθενός ο πόνος του φαντάζει ο μεγαλύτερος, είναι ανθρώπινο.

Αισιόδοξη δεν είμαι, αυτός είναι ο αγώνας μου: να αποδέχομαι τα βάσανα όπως και τις χαρές. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.Οντως ερημιες επεσαν στο θεματακι μας.Ευαγγελια μου μπραβο σας που περασατε τοσο ομορφα.Καποτε μια τοσο ωραια βραδια θα κατεληγε σε εντονο προγραμμα "γυμναστικης"!!!!!Τωρα????Εμεις εχουμε νεα.Μετακομιζουμε γιατι η ιδιοκτητρια το θελει για την κορη της που παντρευεται.Αχ κοριτσια καθολου δε θελω να μπω σ αυτη τη διαδικασια.Ειμαστε δωδεκα χρονια εδω,απο τοτε που παντρευτηκαμε.Σε καποια φαση αρχισα να το θεωρω δικο μας.Αντε τωρα να βρεις αυτο που θες και να κανεις τα παντα με δυο παιδια στα ποδια σου κι ενα στην κοιλια.Αφηστε τον πανικο που θα παθει η μελινα.Απι χθες αρχισαμε να της λεμε κατι ψιλα και εδειχνε να το δεχεται αλλα νετα απο καμια ωρα εβαλε τα κλαματα και αρχισε τις αντιδρασεις.Κοριτσια ψυχολογοι βοηθηστε.Τις θεωριες οτι αν χαρουμε εμεις θα χαρει κι αυτη κι οτι καταλαβαινει οτι κι εμεις κατα βαθος δεν ειμαστε ετοιμοι κτλ τις ακουσα κι απ την παιδοψυχολογο του σχολειου και τις σεβομαι αλλα χρειαζιμαι πιο πρακτικες συμβουλες γιατι πραγματικα πιστευω οτι ολο αυτο δεν προερχεται απο εμας αλλα ειναι στοιχειο του χαρακτηρα της.Εδω εκλαιγε παλιοτερα επειδη η κυρια που μας βοηθαει με τις δουλειες μετακινουσε τα επιπλα για να σκουπισει.Ενταξει τωρα δεν κανει τετοια αλλα σιχαινεται καθε ειδους αλλαγη.

Τι μετακόμιση έχει πέσει ρε παιδιά?Άλλη αλλάζει χώρα, άλλες σπίτια....Συμφωνώ με Μαριάνθη...Μην της περάσετε το άγχος σας ειδικά που δεν της αρέσουν οι αλλαγές ούτως ή άλλως...Κι είναι μικρούλα μωρέ....Τόσο πια θα θυμάται?Ήρθαμε εδώ όταν ο μεγάλος ήταν 3,5 κι ο μεσαίος 2...Σε πληροφορώ δεν θυμάται κανείς τους τίποτα από το σπίτι στην Κα....;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες. Είστε καλά;

Αντωνία μου, διάβασα τα όσα έγραψες για τη Μελίνα, φαντάζομαι τη δύσκολη κατάσταση. Μόνο που δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις ή να μην κάνεις με το παιδί σου, και ειδικά μέσα από ένα φόρουμ. Αυτό μου φαίνεται έως και επικίνδυνο μέσα από την ειδικότητα του "ψυχολόγου". Άλλωστε εσύ το ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα που δεν το έχω δει ούτε μία φορά.

Κάθε περίπτωση παιδιού ή ενηλικα, υποκειμένου, είναι μοναδική. Γι' αυτό και η ψυχανάλυση είναι η κλινική του "ενικου". Δεν υπάρχουν γενικές συμβουλες, ούτε γενικές διαγνώσεις. Όπως ένας γιατρός χρειάζεται να εξετάσει έναν ασθενή, έτσι κι ένας καλός κλινικός (ψυχολόγος), χρειάζεται να εξετάσει με τα δικά του μέσα: να δει, να μιλήσει, να παίξει, να ακούσει προσεκτικά τι έχει να του πει ένα παιδί και οι γονείς του, να κάνει πρώτα διάγνωση (τι συμβαίνει; τι έχει; τι ζητά αυτό το παιδί και γιατί;) που δεν είναι απλή υπόθεση, και έπειτα θεραπεία αν και εφόσον χρειάζεται. Αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα από ένα φόρουμ, κατά την γνώμη μου. Και δεν μπορώ να υποβιβάσω το επάγγελμά μου σε αυτό. Ως άνθρωπο αν με ρωτάς, να σου πω τη γνώμη μου για ό,τι θες και μπορω αλλά όχι ως ειδικός, αντιβαίνει την δική μου επαγγελματική ηθική. Αν αισθάνεσαι αμφιβολίες, ανησυχίες γιατί δεν μιλάς σε κάποιον ψυχολόγο που εσύ θα επιλέξεις;

Καλημερα στα κοριτσια!!!!!! Παλι ξεκινησαν οι αυπνιες.... Ανυπομονω να ερθει το αυριο που θα δω παλι το μωρακι μου!!!!

Ευτυχως θα ειναι κ ο γιατρος μ μαζι... με κανει να νιωθω σιγουρια αυτος ο ανθρωπος!

Ποτε θα σταματησετε απο τη δουλεια?????

MYfKp3.png

Καλημερα και καλα αποτελεσματα!!!Ποτε θα σου πουνε απο το παστερ;;;Εγω δουλεια τελος τελη απριλιου....σχεδον στον εβδομο,πρωτα ο Θεος.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα στα κοριτσια!!!!!! Παλι ξεκινησαν οι αυπνιες.... Ανυπομονω να ερθει το αυριο που θα δω παλι το μωρακι μου!!!!

Ευτυχως θα ειναι κ ο γιατρος μ μαζι... με κανει να νιωθω σιγουρια αυτος ο ανθρωπος!

Ποτε θα σταματησετε απο τη δουλεια?????[/quote

Καλημέρα κορίτσι! Καταλαβαίνω την αγωνία σου. Όμως όλα θα πάνε καλά, έχω καλό προαίσθημα για σένα. :wink: Καλή δύναμη! Ωραία που θα δεις το παιδάκι σου αύριο. Περιμένουμε να μας πεις νέα του (πόσο μεγάλωσε, ψήλωσε, πόσο ομόρφυνε..ξέρεις εσύ..):D:D:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε???? εγω σε 2 μερες επιτελους εχω Αυχενικη! ανυπομονω!!!!

Κοριτσια απαραιτητα

1.Κουνια

2.Καροτσι

3.Μαρσιπο

4.Ριλαξ

5.μπανακι (για το μπανιο του)υπαρχουν μπανακια-αλλαξιερες

6. καρεκλακι αυτοκινητου! ολα τα αλλα νομιζω δεν ειναι απαραιτητα για την αρχη αααα και φυσικα το ρουχισμο του μωρου ειναι νωρις ακομα και ποιο μετα θα κανουμε λιστα με το τι θα χρειαστουμε για τα μωρακια!

79o6p3.png

Καλη επιτυχια κουκλα μου!!! ολα καλα θα πανε!

79o6p3.png

Ξαναμπαίνω γιατί με εξόρισαν από το καθιστικό αφού έχει αγώνες-πάλι!!!!

Η αλλαξιέρα συρταριέρα για μένα είναι μια βλακεία και μισή!Αλλαξιέρα μπορείς να πάρεις μια απλή, πλαστική που θα τη βάζεις πάνω στο κρεβάτι σου και εκεί θα αλλάζεις το μωρό.Συρταριέρα...Γιατί?Μια και καλή τη ντουλάπα που θα έχει το μωρό στο παιδικό της (δεν ξέρω πώς μου βγήκε το της...)

Κούνια, μάλλον εννοεί την κούνια-κρεβάτι που λέμε το οποίο φυσικά και είναι απαραίτητο...πού θα κοιμάται το μωρό?Να προσέξεις τις αποστάσεις ανάμεσα από τα κάγκελα να μην είναι πολύ αραιά και την ποιότητα του στρώματος....Εμένα ο τρίτος που γεννήθηκε 3 κιλά και 47 εκατοστά κι ήταν μικρούτσικος τον πρώτο καιρό κοιμόταν στο πορτ-μπεμπέ.

Καρότσι.Α-πα-ραί-τη-το.Εγώ μάρσιππο δεν είχα, είχα σλινγκ.Σφουγγάριζα, έπαιρνα ηλεκτρική με το μωρό στο σλινγκ.Αλλά στη βόλτα....υπέφερα κι επαναλαμβάνω, ήταν και μικρόσωμος.Οπότε καρότσι και πάλι καρότσι.Στο μάρσιπο μπορεί να μπαίνει από πολύ μικρό?Στο σλινγκ, ναι, από ημερών...

Αν θηλάσεις ξέχνα αποστειρωτές αλλά πάρε θήλαστρο και κανα δυο τρία μπιμπερό.Ακόμη κι αν θηλάζεις δυο τρία θα χρειαστούν....Ρούχα....Πολλά φορμάκια με μανίκι και κοντομάνικα, αλλά όχι πάρα πολλά, μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τον πρώτο καιρό και πάνε άχρηστα!Επιθέματα στήθους σαφώς και σερβιέτες λοχείας οπωσδήποτε.Αυτά, θα επανέλθουμε στο θέμα σε κανα δίμηνο-τρίμηνο!Εγώ θα πάω Πέμπτη Χανιά 4ήμερο με το σύζυγο (πόσο καιρό έχουμε ....)και θα πάω μια βόλτα στα Orchestra εκεί να δω τι παίζει.Ήταν η αγαπημένη μου μάρκα όταν έμενα Κα....εδώ δεν έχει....ήδη το αγέννητο απέκτησε τρία φορμάκια από τη γιαγιά του σε γκριζάκι και λευκό..

Κουνια μηπως εννοει τα ριλαξ που κουνιουνται??

εγω εχω αλλα δεν το θεωρω απαραιτητο,εμενα μου το ειχαν κανει δωρο,βεβαια μου ελυσε τα χερια!!! βαζεις το μωρο το κουναει και καθεταιιιιιιιιιιιιι

79o6p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Πως είμαστε σήμερα;

Εγώ ξυπνησα με μια υπέροχη διάθεση, χθες βγήκαμε με τον άντρα μου για φαγητό και μετά για χορό. Εφαγα με την ψυχή μου και χόρεψα με την ψυχή μου! Σε ένα τέτοιο πάρτυ είχαμε γνωριστεί με τον άντρα μου πριν χρόνια, και μετά πάνω σε χορό εγινε ότι εγινε μεταξύ μας. Οπότε μας αρέσει, πάμε συχνά. Εβαλα κι εγώ τα καλά μου, το make up μου και ότι ρούχα αγαπώ και σε λίγο δεν θα μπορώ να χωρέσω. Ωραίο πράγμα να ντύνεσαι και να νιώθεις ωραία βρε παιδί μου!

Καλε τι χορο εννοεις εσυ????? κανει???? ξερω οτι ο πολυ χορος και να χοροπηδαμε δεν κανει στην εγκυμοσυνη :roll::roll:

79o6p3.png

Καλημέρα! Aντε με το καλό κορίτσι μου, καλά αποτελέσματα και περιμένουμε νέα!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

"Αλλαξιέρα/συρταριέρα": Καθαρά για οικονομικούς λόγους, με τον άντρα μου σκεφτόμαστε να πάρουμε απευθείας ντουλάπα που θα την έχει το παιδί για πολλά χρόνια... Τι λέτε;

"Κουνίτσα": Τι εννοείς;

"Καρότσι": Μεγάλο θέμα! Με τον άντρα μου είμαστε μεγάλοι φαν των μάρσιπων. Πιστεύουμε γενικά στην ιδέα ότι όπως τα καγκουρό φοράνε συνεχώς τα μωρά τους, έτσι να κάνουμε και εμείς. Για αυτό σκεφτόμαστε να μην πάρουμε καθόλου καρότσι...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Άγχος δεν έχω καθόλου! Απλώς ξεκινήσαμε τον προϋπολογισμό!

Κι εγώ με τον άντρα μου επίσης! Σκεφτόμασταν για σλινγκ και μάρσιπο μόνο, και να μην πάρουμε καρότσι. Αλλα κι εγώ όπου το είπα προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη. Σιγουρα οι πιο έμπειρες κάτι ξερουν. Οπότε είπαμε να το αφήσουμε για αρχή, και αν δούμε ότι όντως χρειάζεται να το πάρουμε

c8i6p2.png

Κι εγώ με τον άντρα μου επίσης! Σκεφτόμασταν για σλινγκ και μάρσιπο μόνο, και να μην πάρουμε καρότσι. Αλλα κι εγώ όπου το είπα προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη. Σιγουρα οι πιο έμπειρες κάτι ξερουν. Οπότε είπαμε να το αφήσουμε για αρχή, και αν δούμε ότι όντως χρειάζεται να το πάρουμε

το καροτσι σιγουρα δεν χρειαζεται απο την αρχη,αλλα και το μαρσιπο ειναι να σε βολεψει εμενα δεν με βολεψε ποτε:rolleyes:

79o6p3.png

Καλε τι χορο εννοεις εσυ????? κανει???? ξερω οτι ο πολυ χορος και να χοροπηδαμε δεν κανει στην εγκυμοσυνη :roll::roll:

Χεχε ναι βρε μη φανταστείς τίποτα τρελό, κι εγώ προσέχω! Λάτιν χορεύουμε (salsa, bachata κλπ), και πάλι όχι όπως πριν. Πιο αργά και με διαλείμματα. Αλλά τόσο που το ευχαριστήθηκα νομίζω το χάρηκε και το μωρό :D

c8i6p2.png

Χεχε ναι βρε μη φανταστείς τίποτα τρελό, κι εγώ προσέχω! Λάτιν χορεύουμε (salsa, bachata κλπ), και πάλι όχι όπως πριν. Πιο αργά και με διαλείμματα. Αλλά τόσο που το ευχαριστήθηκα νομίζω το χάρηκε και το μωρό :D

αααα τι τελεια!!!! εννοειτε οτι το χαρηκε και το μωρο Ευτιχισμενη Μαμα = Ευτιχισμενο μωρακι! :D:D

79o6p3.png

meldan μου τώρα πάνω στην εγκυμοσύνη σου έτυχε και η μετακόμιση ε; Δεν πειράζει, δες το θετικά, μπορεί να σας βγει σε καλό τελικά που ξέρεις. Κι εγώ μικρή λογω δουλειάς του μπαμπά μου άλλαζα συνεχεια όχι απλά σπίτια, αλλά πόλεις και σχολεία. Ανά τρία χρόνια. Κλάμα που έπεφτε! Tο μόνο που μπορώ να σου πω, είναι ότι οι γονείς μου προσπαθούσαν να με κάνουν να ξεχαστώ με το καινούριο μου δωμάτιο. Με έκαναν να σκέφτομαι πως θα το διακοσμήσω και μου πέρνανε και κάτι καινούριο τύπου ένα παιχνίδι ή ένα φωτιστικό. Οπότε κι εγώ ξεχνιόμουν καπως. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...