Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Πωπω..όλες τσικό είστε καλέ!:tongue::tongue::tongue:Εγώ στο μήνα μου θα κλείσω τα 38!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παλιογριες!!!!!!Εγω τον Νοεμβρη κλεινω τα 37!!!χιχιχιχιχιχι σας την εφερα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηγαμε σημερα μετα τι σχολειο να ριξουμε μισ ματια σε στολες σ ενα εποχιακο μαγαζι.Ο μικυ 38 ευρω!!!!!!Παει καλα ο κοσμος???Τι φαγατε σημερα?Εμειε κοκκινιστο με πουρε.Χθες τα καταφερα με τη δαναη.Εστρωσα μια κουβερτα διπλα στην κουνια της και καθε φορα που ξυπναγε πηγαινα εκει.Με εβλεπε και ξανακοιμοταν.Στο κρεβατακι μου γυρισα στις τεσσερις το πρωι.Ελπιζω μια,δυο,τρεις να το παρει το μηνυμα οτι διπλο κρεβατι γιοκ.

Ωχ κοπελια σε καταλαβαινω.Σε ολα χρειζεται αγωνας,να κοψει πιπιλα,να κοψει πανα,μπιμπερο το ενα το αλλο και τσουπ καπου εδω ερχεται και ο υπνος.Με τους γονεις στο κρεββατι τους ,με τη μαμα στο μονο κρεββατι και εκει που τα δινεις ολα μεχρι τωρα ουτε να κοιμηθεις σαν ανθρωπος δεν μπορεις καλα καλα.Υπομονη, τι αλλο?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γυρισα!!!!!!! Εχω ξετρελαθει με το μωρο μου!!!!!!! Παιδακι ολοκληρο!!!!!!! 176 χτυπους η καρδουλα και κουνουσε χερακια και ποδαρακια!!!!!!!

Λοιπον μαλλον μου ειπε το εχω περασει παλια βαση του αριθμου κ να μην αγχωνομαι! Αλλα να κανω αυτο το Avidity test για να αππαποκλεισουμε το παραμικρο.

Τριτη θα κλεισω και αυχενικη και papp-a sστο Ρεα για να ειναι κ ο γιατρος μου!!!!! Ολα μια χαρα τα βρηκε!!! Και αμνιακο και τραχηλο!!! Αλλαξαμε παλι Πητ για 23/8!!!!!!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου ολα τελεια να σαι παντα καλα εσυ και το μωρακι σου!!!!!

Καλε ουτε εσενα σου ειπε αν βλεπει τσουτσου η' οχι? Τι γινετε με τα μωρα μας?ζορικα θα μας βγουνε....!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα!!!!!!!!! Μηπως εχουμε πολλα κοριτσακια τελικα????????? Και τι να δουν να πουν?????

Εγω παντως νιωθω οτι εχω κοριτσι! Ο αντρας μου αγορι!!!! Χαχαχα!!!!!!

Σας φιλω ολες!!!!! Να περάσετε ομορφο ΣΚ!!!!!

MYfKp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Πως είμαστε σήμερα;

Εγώ ξυπνησα με μια υπέροχη διάθεση, χθες βγήκαμε με τον άντρα μου για φαγητό και μετά για χορό. Εφαγα με την ψυχή μου και χόρεψα με την ψυχή μου! Σε ένα τέτοιο πάρτυ είχαμε γνωριστεί με τον άντρα μου πριν χρόνια, και μετά πάνω σε χορό εγινε ότι εγινε μεταξύ μας. Οπότε μας αρέσει, πάμε συχνά. Εβαλα κι εγώ τα καλά μου, το make up μου και ότι ρούχα αγαπώ και σε λίγο δεν θα μπορώ να χωρέσω. Ωραίο πράγμα να ντύνεσαι και να νιώθεις ωραία βρε παιδί μου!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!Χαθηκαμε βλεπω σημερα,πηραμε το ρεπο μας απο το cafe:tongue::tongue: Εμεις ειχαμε παει παιδοτοπο το απογευμα σε ενα καλεσμα και βαλαμε τα παιδια τωρα για υπνο και ευκαιρια για ξεκουραση.Πως περασατε εσεις την ημερα σας?Φιλακια...:tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γυρισα!!!!!!! Εχω ξετρελαθει με το μωρο μου!!!!!!! Παιδακι ολοκληρο!!!!!!! 176 χτυπους η καρδουλα και κουνουσε χερακια και ποδαρακια!!!!!!!

Λοιπον μαλλον μου ειπε το εχω περασει παλια βαση του αριθμου κ να μην αγχωνομαι! Αλλα να κανω αυτο το Avidity test για να αππαποκλεισουμε το παραμικρο.

Τριτη θα κλεισω και αυχενικη και papp-a sστο Ρεα για να ειναι κ ο γιατρος μου!!!!! Ολα μια χαρα τα βρηκε!!! Και αμνιακο και τραχηλο!!! Αλλαξαμε παλι Πητ για 23/8!!!!!!!!!

Είπα να μην ξαναμπώ από το σπίτι με τα παιδιά εδώ αλλά μια εξαίρεση μόνο για τα ευχάριστα κι ευοίωνα νέα σου Αρκούλι θα κάνω!Πάει το ένα άγχος, άντε και στο Παστέρ τώρα να δούμε πόσο παλιά είναι η λοίμωξη που να πάει και να μη γυρίσει η σκασμένη!!Πάω να σε κάνω πορτοκαλί...Κι εμένα κάτι μου λέει ότι θα πήξει στο ροζ ο Αύγουστος!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

MανούλεςΑυγούστου 2015!

-maria gazi 4/8 ☺ αυχενική

-Marouskaki 4/8 ☺ αυχενική

-Stogiaki 6/8 ☺ αυχενική

-Magda18 7/8 ☺αυχενική

-Crochetmania 5-8/8 ☺ καρδούλα

-November rain 9/8☺ αυχενική

-Love is in the air 9/8☺ αυχενική

-μέλι 14/8 ☺ αυχενική

-Evangelia_kapa 13/8☺αυχενική

-Elafi 16/8 ☺αυχενική

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αυχενική

-Marianthi27 18/8 ☺αυχενική

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-lucy1980 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺αυχενική

-ARCA 23/8☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Είπα να μην ξαναμπώ από το σπίτι με τα παιδιά εδώ αλλά μια εξαίρεση μόνο για τα ευχάριστα κι ευοίωνα νέα σου Αρκούλι θα κάνω!Πάει το ένα άγχος, άντε και στο Παστέρ τώρα να δούμε πόσο παλιά είναι η λοίμωξη που να πάει και να μη γυρίσει η σκασμένη!!Πάω να σε κάνω πορτοκαλί...Κι εμένα κάτι μου λέει ότι θα πήξει στο ροζ ο Αύγουστος!

Ευχαριστώ Μαρουσκάκι μου!!!!!!!!!!! Την Τριτη εκλεισα αυχενική!

MYfKp3.png

Να ξεκινήσω ένα καινούριο θέμα; Ποια πιστεύετε ότι είναι τα άκρως απαραίτητα έπιπλα, μικροσυσκευές, αξεσουάρ κ.τ.λ. που χρειάζεται μια πρωτομανούλα;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Οντως ερημιες επεσαν στο θεματακι μας.Ευαγγελια μου μπραβο σας που περασατε τοσο ομορφα.Καποτε μια τοσο ωραια βραδια θα κατεληγε σε εντονο προγραμμα "γυμναστικης"!!!!!Τωρα????Εμεις εχουμε νεα.Μετακομιζουμε γιατι η ιδιοκτητρια το θελει για την κορη της που παντρευεται.Αχ κοριτσια καθολου δε θελω να μπω σ αυτη τη διαδικασια.Ειμαστε δωδεκα χρονια εδω,απο τοτε που παντρευτηκαμε.Σε καποια φαση αρχισα να το θεωρω δικο μας.Αντε τωρα να βρεις αυτο που θες και να κανεις τα παντα με δυο παιδια στα ποδια σου κι ενα στην κοιλια.Αφηστε τον πανικο που θα παθει η μελινα.Απι χθες αρχισαμε να της λεμε κατι ψιλα και εδειχνε να το δεχεται αλλα νετα απο καμια ωρα εβαλε τα κλαματα και αρχισε τις αντιδρασεις.Κοριτσια ψυχολογοι βοηθηστε.Τις θεωριες οτι αν χαρουμε εμεις θα χαρει κι αυτη κι οτι καταλαβαινει οτι κι εμεις κατα βαθος δεν ειμαστε ετοιμοι κτλ τις ακουσα κι απ την παιδοψυχολογο του σχολειου και τις σεβομαι αλλα χρειαζιμαι πιο πρακτικες συμβουλες γιατι πραγματικα πιστευω οτι ολο αυτο δεν προερχεται απο εμας αλλα ειναι στοιχειο του χαρακτηρα της.Εδω εκλαιγε παλιοτερα επειδη η κυρια που μας βοηθαει με τις δουλειες μετακινουσε τα επιπλα για να σκουπισει.Ενταξει τωρα δεν κανει τετοια αλλα σιχαινεται καθε ειδους αλλαγη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Να ξεκινήσω ένα καινούριο θέμα; Ποια πιστεύετε ότι είναι τα άκρως απαραίτητα έπιπλα, μικροσυσκευές, αξεσουάρ κ.τ.λ. που χρειάζεται μια πρωτομανούλα;

Αν και ανήκω στις μανούλες Ιανουαρίου 2015 θα σου απαντήσω εγώ στο τι χρειάστηκα. Θα σου χρειαστούν οπωσδήποτε αλλαξιέρα/συρταριέρα , κουνίτσα για πιο μετά πορτ-μπεμπέ για τους πρώτους μήνες , αποστειρωτής , μπιμπερό αν και αν θηλάσεις για αρχή θα είναι άχρηστα αλλά κάποιες τα προμηθεύονται , καρότσι για τις βόλτες σας , καθισματάκι αυτοκινήτου και μετά ρουχαλάκια του μωρού, πάνες αγκαλιάς μπόλικες , σελτεδάκια επίσης μπόλικα και ό,τι έχει να κάνει με την προίκα του μωρού. Επίσης για σένα θα χρειαστείς οπωσδήποτε επιθέματα για το στήθος και σερβιέτες λοχείας. Όλα όσα αναφέρω τα χρησιμοποιώ συνέχεια και έπιασαν τόπο τα λεφτά τους. Επίσης με το καλό να σου έρθει και μ'έναν πόνο. :) Και όχι άγχη χωρίς λόγο. :cool:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας κοριτσια.Οντως ερημιες επεσαν στο θεματακι μας.Ευαγγελια μου μπραβο σας που περασατε τοσο ομορφα.Καποτε μια τοσο ωραια βραδια θα κατεληγε σε εντονο προγραμμα "γυμναστικης"!!!!!Τωρα????Εμεις εχουμε νεα.Μετακομιζουμε γιατι η ιδιοκτητρια το θελει για την κορη της που παντρευεται.Αχ κοριτσια καθολου δε θελω να μπω σ αυτη τη διαδικασια.Ειμαστε δωδεκα χρονια εδω,απο τοτε που παντρευτηκαμε.Σε καποια φαση αρχισα να το θεωρω δικο μας.Αντε τωρα να βρεις αυτο που θες και να κανεις τα παντα με δυο παιδια στα ποδια σου κι ενα στην κοιλια.Αφηστε τον πανικο που θα παθει η μελινα.Απι χθες αρχισαμε να της λεμε κατι ψιλα και εδειχνε να το δεχεται αλλα νετα απο καμια ωρα εβαλε τα κλαματα και αρχισε τις αντιδρασεις.Κοριτσια ψυχολογοι βοηθηστε.Τις θεωριες οτι αν χαρουμε εμεις θα χαρει κι αυτη κι οτι καταλαβαινει οτι κι εμεις κατα βαθος δεν ειμαστε ετοιμοι κτλ τις ακουσα κι απ την παιδοψυχολογο του σχολειου και τις σεβομαι αλλα χρειαζιμαι πιο πρακτικες συμβουλες γιατι πραγματικα πιστευω οτι ολο αυτο δεν προερχεται απο εμας αλλα ειναι στοιχειο του χαρακτηρα της.Εδω εκλαιγε παλιοτερα επειδη η κυρια που μας βοηθαει με τις δουλειες μετακινουσε τα επιπλα για να σκουπισει.Ενταξει τωρα δεν κανει τετοια αλλα σιχαινεται καθε ειδους αλλαγη.

Αυτό που σου είπε η παιδοψυχολόγος του σχολείου πράγματι ισχύει. Είναι το Α και το Ω. Αν εσείς δείχνετε δυσαρεστημένοι, αγχωμένοι ή οτιδήποτε άλλο με το θέμα της μετακόμισης, πως θα μπορέσει το παιδί μετά να το δεχτεί; Όταν βλέπει ότι οι δύο ενήλικες που εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο στον κόσμο είναι αρνητικοί, λογικό είναι να νιώσει και αυτή αρνητικά. Από εκεί και πέρα, εγώ θα σου πρότεινα να την εντάξετε στην όλη διαδικασία εύρεσης νέου σπιτιού. Δηλαδή να την παίρνετε μαζί σας στα σπίτια που θα πάτε να δείτε, να ρωτάτε την γνώμη της ή πως σκέφτεται ότι θα μπορούσαν να μπουν τα έπιπλα στο νέο σπίτι. Προσπάθησε να μετατρέψεις την όλη διαδικασία σε κάτι που είναι οικογενειακή υπόθεση και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη... Ελπίζω να βοήθησα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αν και ανήκω στις μανούλες Ιανουαρίου 2015 θα σου απαντήσω εγώ στο τι χρειάστηκα. Θα σου χρειαστούν οπωσδήποτε αλλαξιέρα/συρταριέρα , κουνίτσα για πιο μετά πορτ-μπεμπέ για τους πρώτους μήνες , αποστειρωτής , μπιμπερό αν και αν θηλάσεις για αρχή θα είναι άχρηστα αλλά κάποιες τα προμηθεύονται , καρότσι για τις βόλτες σας , καθισματάκι αυτοκινήτου και μετά ρουχαλάκια του μωρού, πάνες αγκαλιάς μπόλικες , σελτεδάκια επίσης μπόλικα και ό,τι έχει να κάνει με την προίκα του μωρού. Επίσης για σένα θα χρειαστείς οπωσδήποτε επιθέματα για το στήθος και σερβιέτες λοχείας. Όλα όσα αναφέρω τα χρησιμοποιώ συνέχεια και έπιασαν τόπο τα λεφτά τους. Επίσης με το καλό να σου έρθει και μ'έναν πόνο. :) Και όχι άγχη χωρίς λόγο. :cool:

"Αλλαξιέρα/συρταριέρα": Καθαρά για οικονομικούς λόγους, με τον άντρα μου σκεφτόμαστε να πάρουμε απευθείας ντουλάπα που θα την έχει το παιδί για πολλά χρόνια... Τι λέτε;

"Κουνίτσα": Τι εννοείς;

"Καρότσι": Μεγάλο θέμα! Με τον άντρα μου είμαστε μεγάλοι φαν των μάρσιπων. Πιστεύουμε γενικά στην ιδέα ότι όπως τα καγκουρό φοράνε συνεχώς τα μωρά τους, έτσι να κάνουμε και εμείς. Για αυτό σκεφτόμαστε να μην πάρουμε καθόλου καρότσι...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Άγχος δεν έχω καθόλου! Απλώς ξεκινήσαμε τον προϋπολογισμό!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

"Αλλαξιέρα/συρταριέρα": Καθαρά για οικονομικούς λόγους, με τον άντρα μου σκεφτόμαστε να πάρουμε απευθείας ντουλάπα που θα την έχει το παιδί για πολλά χρόνια... Τι λέτε;

"Κουνίτσα": Τι εννοείς;

"Καρότσι": Μεγάλο θέμα! Με τον άντρα μου είμαστε μεγάλοι φαν των μάρσιπων. Πιστεύουμε γενικά στην ιδέα ότι όπως τα καγκουρό φοράνε συνεχώς τα μωρά τους, έτσι να κάνουμε και εμείς. Για αυτό σκεφτόμαστε να μην πάρουμε καθόλου καρότσι...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Άγχος δεν έχω καθόλου! Απλώς ξεκινήσαμε τον προϋπολογισμό!

Ξαναμπαίνω γιατί με εξόρισαν από το καθιστικό αφού έχει αγώνες-πάλι!!!!

Η αλλαξιέρα συρταριέρα για μένα είναι μια βλακεία και μισή!Αλλαξιέρα μπορείς να πάρεις μια απλή, πλαστική που θα τη βάζεις πάνω στο κρεβάτι σου και εκεί θα αλλάζεις το μωρό.Συρταριέρα...Γιατί?Μια και καλή τη ντουλάπα που θα έχει το μωρό στο παιδικό της (δεν ξέρω πώς μου βγήκε το της...)

Κούνια, μάλλον εννοεί την κούνια-κρεβάτι που λέμε το οποίο φυσικά και είναι απαραίτητο...πού θα κοιμάται το μωρό?Να προσέξεις τις αποστάσεις ανάμεσα από τα κάγκελα να μην είναι πολύ αραιά και την ποιότητα του στρώματος....Εμένα ο τρίτος που γεννήθηκε 3 κιλά και 47 εκατοστά κι ήταν μικρούτσικος τον πρώτο καιρό κοιμόταν στο πορτ-μπεμπέ.

Καρότσι.Α-πα-ραί-τη-το.Εγώ μάρσιππο δεν είχα, είχα σλινγκ.Σφουγγάριζα, έπαιρνα ηλεκτρική με το μωρό στο σλινγκ.Αλλά στη βόλτα....υπέφερα κι επαναλαμβάνω, ήταν και μικρόσωμος.Οπότε καρότσι και πάλι καρότσι.Στο μάρσιπο μπορεί να μπαίνει από πολύ μικρό?Στο σλινγκ, ναι, από ημερών...

Αν θηλάσεις ξέχνα αποστειρωτές αλλά πάρε θήλαστρο και κανα δυο τρία μπιμπερό.Ακόμη κι αν θηλάζεις δυο τρία θα χρειαστούν....Ρούχα....Πολλά φορμάκια με μανίκι και κοντομάνικα, αλλά όχι πάρα πολλά, μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τον πρώτο καιρό και πάνε άχρηστα!Επιθέματα στήθους σαφώς και σερβιέτες λοχείας οπωσδήποτε.Αυτά, θα επανέλθουμε στο θέμα σε κανα δίμηνο-τρίμηνο!Εγώ θα πάω Πέμπτη Χανιά 4ήμερο με το σύζυγο (πόσο καιρό έχουμε ....)και θα πάω μια βόλτα στα Orchestra εκεί να δω τι παίζει.Ήταν η αγαπημένη μου μάρκα όταν έμενα Κα....εδώ δεν έχει....ήδη το αγέννητο απέκτησε τρία φορμάκια από τη γιαγιά του σε γκριζάκι και λευκό..

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...