Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κριμαι πραγματικα η ιστορια συλληψης αυτου του μωρου ειναι φανταστικη.Ειναι αυτο που λες,επρεπε για καποιο λογο να ρθει στη ζωη σας.Πως ειναι ο αντρας σοτ τωτα?Εχει μαλακωσει καθολου?Η μελινα κοριτσια λεει για τι μωρακι που χει η μαμα στην κοιλιτσα σε οποιον βρεθ μπροστα της.Στο τελος προσθετει "αληθεια σου λεω,δεν το βλεπεις αλλα εμεις το ειδαμε σε μια τηλεοραση"!!!!!.Δε μπορω μ αυτο το μυαλουδακι τους σ αυτες τις ηλικιες.Τρελαινομαι!!!!!

Τα λατρευω τα παιδακια,για αυτην την αθωα τους ψυχη και την καθαροτητα της!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέχασα να σας πω. Σήμερα έχουμε επέτειο με τον άντρα μου! Ελάτε να σας κεράσω τουρτίτσα!

[ATTACH]1603[/ATTACH]

Αχ καλε να ζησετε!!!! Και του χρονου αγκαλια με το μπεμπε να φαει και αυτο απο τη τουρτιτσα σας....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα κοριτσακια ομορφα.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα,δε παιδοτοπο ημασταν ολο το απογευμα κι ο θεος βοηθος...Τωρα κοιμουνται και σαν να παει να ηρεμησει λιγο το κεφαλακι μου.Μεχρι βα ξυπνησεθ η δαναη δηλαδη.Σημερα εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δε θα την παρω στο διπλο ακομη κι αν χρειαστει να μεινω στο δωματιο της ολο το βραδυ.Τωρα σαν κατι ν ακουω και σκιαζομαι...Μαριανθη να τα εκατοστησετε.Αλλη μια επιτυχημενη αυχενικη απο αποψη μετρησεων και "αποτυχημενη"απο αποψη φυλου.Αυτο με τους παλμους μυθος.Εβαλα κι εγω την κουμπαρα μου να δει την αυχενικη του μπομπιρα της και ειχε 174!!!!Εγω στις 16 φεβρ εχω γενεθλια και τωρα λεγαμε με τα κοριτσια μηπως μαζευτουμε ολοι σπιτι μου και ντυσουμε τα μικρα μασκαρακια.Νομιζω θα ξετρελαθουν.Δε θα κανω τιποτα για να μην κουραζομαι αδικα,τουρτα και πιτσες.Ωραια δε θα ναι?Η μελινα θελει να ντυθει μικυ.Σκεφτομαι να ντυσω και τη δαναη μινυ,να ναι σετ.Πλακα θα χουν.Εσας τι θελουν να ντυθουν τα μικρα?Α οσο για το μαλλι το φυσικο μου ειναι ξανθο σκουρο και τα βαφω εδω και χρονια πιο ανοιχτα.Τωρα ειναι αβαφτα απ τις πεντε δεκεμβρη αλλα ο γιατρος μου δωσε το ελευθερο για φυτθκη βαφη οποτε την αλλη εβδομαδα παω για μποτε.Φιλουμπες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλο και το φυσικο μαλλακι αλλα ασπρες τριχες δεν εχεις βγαλει ακομα?ουτε μια?:confused:

Oύτε μία, είδες?Μύθος ότι τα πολλά παιδιά γερνάνε τη μαμά χαχα!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Mανούλες Αυγούστου 2015!

-maria gazi 4/8 ☺ αυχενική

-Marouskaki 4/8 ☺ αυχενική

-Stogiaki 6/8 ☺ αυχενική

-Magda18 7/8 ☺αυχενική

-Crochetmania 5-8/8 ☺ καρδούλα

-November rain 9/8☺ αυχενική

-μέλι 14/8 ☺ αυχενική

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺αυχενική

-Elafi 16/8 ☺αυχενική

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αυχενική

-Marianthi27 18/8 ☺ αυχενική

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-lucy1980☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺αυχενική

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

Μπράβο Μαριανθάκι για τα νέα της αυχενικής...Να ζήσετε ευτυχισμένοι και με το καλό το κιντεράκι σας!Σιγά σιγά προχωράμε με τις αυχενικές...Άντε να μάθουμε και τα νέα από το Αρκούλι σήμερα και το γιατρό.Καλημέρα κοριτσάκι, σε σκεφτόμαστε!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια ομορφα.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα,δε παιδοτοπο ημασταν ολο το απογευμα κι ο θεος βοηθος...Τωρα κοιμουνται και σαν να παει να ηρεμησει λιγο το κεφαλακι μου.Μεχρι βα ξυπνησεθ η δαναη δηλαδη.Σημερα εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δε θα την παρω στο διπλο ακομη κι αν χρειαστει να μεινω στο δωματιο της ολο το βραδυ.Τωρα σαν κατι ν ακουω και σκιαζομαι...Μαριανθη να τα εκατοστησετε.Αλλη μια επιτυχημενη αυχενικη απο αποψη μετρησεων και "αποτυχημενη"απο αποψη φυλου.Αυτο με τους παλμους μυθος.Εβαλα κι εγω την κουμπαρα μου να δει την αυχενικη του μπομπιρα της και ειχε 174!!!!Εγω στις 16 φεβρ εχω γενεθλια και τωρα λεγαμε με τα κοριτσια μηπως μαζευτουμε ολοι σπιτι μου και ντυσουμε τα μικρα μασκαρακια.Νομιζω θα ξετρελαθουν.Δε θα κανω τιποτα για να μην κουραζομαι αδικα,τουρτα και πιτσες.Ωραια δε θα ναι?Η μελινα θελει να ντυθει μικυ.Σκεφτομαι να ντυσω και τη δαναη μινυ,να ναι σετ.Πλακα θα χουν.Εσας τι θελουν να ντυθουν τα μικρα?Α οσο για το μαλλι το φυσικο μου ειναι ξανθο σκουρο και τα βαφω εδω και χρονια πιο ανοιχτα.Τωρα ειναι αβαφτα απ τις πεντε δεκεμβρη αλλα ο γιατρος μου δωσε το ελευθερο για φυτθκη βαφη οποτε την αλλη εβδομαδα παω για μποτε.Φιλουμπες.

Ωραία η ιδέα για τα γενέθλιά σου!Εννοείται πίτσες και τούρτα, τι άλλο, θα κάτσεις να μαγειρεύεις τώρα??Τις απόκριες τις σιχαίνομαι, τις μισώ, δηλαδή, μιλάμε για απέχθεια από παιδί...Τα παιδιά μου δεν τρελαίνονται να ντυθούν, το μεσαίο είχα ντύσει πέρυσι για το χορό του νηπιαγωγείου σπάιντερμαν κλασικά και φέτος θέλει κι ο μικρός.Δε συνηθίζω να τα πηγαίνω σε χορούς (πέρυσι έτυχε) οπότε ίσως τη γλιτώσω για φέτος.... :?:-?:?:-?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κριμαι πραγματικα η ιστορια συλληψης αυτου του μωρου ειναι φανταστικη.Ειναι αυτο που λες,επρεπε για καποιο λογο να ρθει στη ζωη σας.Πως ειναι ο αντρας σοτ τωτα?Εχει μαλακωσει καθολου?Η μελινα κοριτσια λεει για τι μωρακι που χει η μαμα στην κοιλιτσα σε οποιον βρεθ μπροστα της.Στο τελος προσθετει "αληθεια σου λεω,δεν το βλεπεις αλλα εμεις το ειδαμε σε μια τηλεοραση"!!!!!.Δε μπορω μ αυτο το μυαλουδακι τους σ αυτες τις ηλικιες.Τρελαινομαι!!!!!

Χαχα, το παιδί έχει επιχειρήματα, όχι αστεία!Στα 3-5 χρόνια είναι απόλαυση!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα έκανα και εγώ την αυχενική μου (επιτέλους!). Όλα καλά. Μεγάλωσε το σποράκι (!), σε λίγο θα το στείλουμε και πανεπιστήμιο! χαχα. Φύλο ήταν αδύνατο να δούμε γιατί ήταν κουλουριασμένο εντελώς. Ο γιατρός μου είπε ότι γενικά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να δει φύλο και ότι ίσως το δει την επόμενη φορά (26/2). Έκανα και τις εξετάσεις αίματος και από βδομάδα θα ξέρω και από εκεί αν είναι όλα καλά.

Εν τω μεταξύ, μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι είναι αγόρι γιατί οι χτύποι της καρδιάς του ήταν πιο αδύναμοι αυτή την φορά. Χαζομάρα, ξέρω... Ο γιατρός μάλιστα μου είπε ότι όσο περνάει ο καιρός δεν θα είναι τόσο δυνατοί, αλλά δεν ξέρω...

Μαριάνθη μου μπράβο, τι ωραία νεα και τα δικά σου! Kαι να ζησετε με τον αντρουλη σου, να εχετε μια ομορφη, ευτυχισμενη οικογένεια!

c8i6p2.png

meldan κι εγώ έχω γενέθλια στις 16!!!

τι σύμπτωση

ελπίζω να τα γιορτάσω με μια καλή αυχενική....

πόσο γίνεσαι? εγώ 34 είμαι του 81

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

meldan κι εγώ έχω γενέθλια στις 16!!!

τι σύμπτωση

ελπίζω να τα γιορτάσω με μια καλή αυχενική....

πόσο γίνεσαι? εγώ 34 είμαι του 81

Πωπω..όλες τσικό είστε καλέ!:tongue::tongue::tongue:Εγώ στο μήνα μου θα κλείσω τα 38!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!! Εχω τρελο αγχος.... Στις 6 εχω ραντεβου με το γυναικολογο! Στο Παστερ λογικα απο Δευτερα θα παω. Μονο πρωι λογικα θα δουλευει... Σημερα θα κανουμε εναν υπερηχο κ αν ειναι ολα καλα θα μου πει πως θα προχωρησουμε! Στειλτε θετικη ενεργεια!!!!!! Την εχω αναγκη!!!!! Σας φιλω!!!! Θα σας ενημερωσω το βραδακι!

MYfKp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!! Εχω τρελο αγχος.... Στις 6 εχω ραντεβου με το γυναικολογο! Στο Παστερ λογικα απο Δευτερα θα παω. Μονο πρωι λογικα θα δουλευει... Σημερα θα κανουμε εναν υπερηχο κ αν ειναι ολα καλα θα μου πει πως θα προχωρησουμε! Στειλτε θετικη ενεργεια!!!!!! Την εχω αναγκη!!!!! Σας φιλω!!!! Θα σας ενημερωσω το βραδακι!

Όλη μας η θετική ενέργεια μαζί σου!Άν θες πες μου το όνομά σου για εξτρά ενέργεια θετική....;););););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ αρκουλι μας καλο ολα να πανε τελεια.Εμεις ως μανες συναισθανομαστε το αγχος σου για το φασολακι σου.Να μπεις οσο πιο γρηγορα μπορεις να μας πεις τα νεα σας.Θα περιμενουμε με αγωνια.Κριμαι ειμαι του 79,γινομαι 36.Δεν εχω ξαναβρει κανεναν με ιδια ημερομηνια γενεθλιων!Μαρουσκακι κι εγω σιχαινομαι τις αποκριες,ακομη κι απο παιδι ποτε δε μου αρεσαν.Τα μικρα ομως τα ντυνω γιατι ντυνονται ολοι οι φιλοι τους οποτε...αναποφευκτο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Πηγαμε σημερα μετα τι σχολειο να ριξουμε μισ ματια σε στολες σ ενα εποχιακο μαγαζι.Ο μικυ 38 ευρω!!!!!!Παει καλα ο κοσμος???Τι φαγατε σημερα?Εμειε κοκκινιστο με πουρε.Χθες τα καταφερα με τη δαναη.Εστρωσα μια κουβερτα διπλα στην κουνια της και καθε φορα που ξυπναγε πηγαινα εκει.Με εβλεπε και ξανακοιμοταν.Στο κρεβατακι μου γυρισα στις τεσσερις το πρωι.Ελπιζω μια,δυο,τρεις να το παρει το μηνυμα οτι διπλο κρεβατι γιοκ.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλή επιτυχία!!!

post-37166-14825440897056_thumb.jpg

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...