Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για άλλη μια φορά συμφωνούμε απολυτα όμως!!! :D:D

Ζήτω στην αυτοκρατορία των εγκύων !! Ζήτω στις τεράστιες κοιλιές μας!! Ζήτω στην υγεία των παιδιών μας ακόμα κ αν αυτό μας παρομοιάζει με φάλαινες!! ΖΗΤΩ ΣΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!:P:p

Σε οποιον δεν αρεσουμε παρακαλούμε πολύ να μην μας κοιτάει!! χαχΑΧΑχαΧ

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

Σωστα!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

Σωστα!!!!!!!

Ζήτωωωω!!!!! :D:D:D

Πάντως κορίτσια εμένα μου κάνανε κοπλιμέντο σήμερα! :shock:

Με ρώτησε κάποιος τι θα κάνω, κοριτσακι η αγορακι, και μόλις του ειπα κοριτσάκι μου απάντησε "ελπίζω να γίνει ομορφο σαν τη μαμα του" :oops::tongue::lol:

5NEXp2.png

Ζήτωωωω!!!!! :D:D:D

Με ρώτησε κάποιος τι θα κάνω, κοριτσακι η αγορακι, και μόλις του ειπα κοριτσάκι μου απάντησε "ελπίζω να γίνει ομορφο σαν τη μαμα του" :oops::tongue::lol:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αφενός Ζήτω!!!!!

και αφετέρου

άλα της της Νikel ;)

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια σας δεινω ενα παραδειγμα απο το σετ καροτσακι καθισμα αυτοκινητου και καλαθουνα που μου αρεσε στο μαγαζι της αδελφης μου και κοστιζει περιπου στα 508€

http://www.babyjunior.com/default.asp?page=products&subID=2&agencyID=6&cmd=1&LangId=254

βεβαια δεν εχω καταληξει ακομη σε καποιο σχεδιο απλα ηθελα να τονισω τη διαφορα της τιμης.

αααα κανει και αποστολη σε ολη την ελλαδα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Χτες μόνο τα κλαμματα που δεν έβαλα ειλικρινά...το παιδάκι μου το λύσσαξα στην πείνα με τις κ..διαιτες αιντε... το αποφάσισα κοριτσια δνε θελω να ξανακουσω τπτ για τα κιλα... θελω το παιδι μου να βγει γερο με οποιο προσωπικο κοστος.. ας τρεχω συνεχωμενα 3 χρονια μετα..ασε που μετα συνειδητοποιησα οτι γι αυτο ηταν ησυχο τις τελευταιες μερες...ενω σήμερα που ξεκινησα με το σωτο πρωινο κουνηθηκε η ψυχουλα μου...

Αγγελικη μου κοιτα να τρως οτι χρειαζεται, δεν ειναι αναγκη να κανεις υπερβολες ασε τα κιλα στην ακρη προς το παρον.

και μην στεναχωριεσαι το μωρο σου ειναι καλα, οσο κυλαει αιμα στις φλεβες σου θα τρεφεται και δεν θα ειναι καθολου νυστικο.

αυτα προς το παρον παμε για φαγητο, φασολακια θα φαμε σημερα, θα μπω ξανα το απογευμα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλησπέρα κορίτσια!

Angelikig έλα μωρέ ένα τσιμπηματάκι στο δάχτυλο είναι...κι επειδή θα είναι αρκετά μπορεί να κάνουνλίγο βαβά...αλλά αξίζει για το καλό του μωρού!

Για τον αποστειρωτή η αλήθεια είναι όταν θηλάζεις τον χρησιμοποιείς ελάχιστα!Εγώ ευτυχώς τον είχα από το γιο μου.Για λίγο όμως αν θες χρησιμοποιείς και την παλαιά και καθόλου ευκαταφρόνητη μέθοδο του βρασίματος! Αν πχ έχεις να αποστειρώσεις μόνο τις πιπίλες δεν είναι ανάγκη να βάλεις ολόκληρο αποστειτωτή! Τις βράζεις σε μπρίκι.Κι όσο για κανένα μπουκάλι εδώ κι εκεί το βράζεις σε κατσαρολάκι και όλα καλά!

Όσο για τις αγορές που λέτε εγώ από την εμπειρία μου δεν είδα να λέτε τίποτα υπερβολικό.

Εγώ αγόρασα και θερμαντήρα για τα μπιμπερό μέχρι και θερμόμετρο για το μπανιο του και άλλα και άλλα.Μπορεί και να υπερέβαλα κάποιες φορές.Αλλά με ευχαριστούσε το όλο θέμα, κάθε φορά! Όσο για τα χρήματα? Μπορεί να στερούσα κάτι από μένα.

Κι επίσης ομαδοποίησα σε διάφορα επίπεδα σημαντικότητας συγγενής και φίλους και αναλόγως τους απαντούσα αν με ρώταγαν τι θες να σου πάρω για το μωρό?

-Ε ότι θες μωρέ.

-Να όμως νασου πάρω κάτι χρήσιμο.

Και ξεκινάμε.

Πεθερικά: κούνια

Αδερφή: καλαθούνα

Αδερφός:κάθισμα αυτοκινήτου

γονείς :προίκα μωρού αγοραστή αλλά και χειροποίητη

κοκ

Και στο επόμενο παιδί

Πεθερικά: καρότσι γιατί το παλιό χάλασε

αδερφή:ρηλάξ με μουσική γιατί το προηγούμενο είναι πολύ παλιό πια

αδερφός : ενδοεπικοινωνία με κάμερα καθότι η τεχνολογία προχωράει

γονείς : επιπλέον προίκα μωρού πετσέτες και κοριτσίστικα ζιπουνάκια πια

κοκ

Τώρα στο τρίτο πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα.Τα έχω όλα και είναι πρόσφατα!

Ίδωμεν.

Το βράδυ κοιμάστε άνετα?

Εγώ έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι.Αν κάνω το λάθος να γυρίσω πλευρό στον ύπνο μου,αυτόματα ξυπνάω και ανακατεύομαι.

Αύριο φεύγω κι εγώ.Πάω Καλαμάτα που είναι ήδη διακοπές τα παιδάκια μου μαζί με τον θησαυρό που λέγεται σύζυγος και τα προσέχει.

Πολλά φιλακια στις κοιλίτσες σας!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!και καλο σκ σε όλες!

Αγγελικουλα μου μην αγχωνεσαι βρε με την διατροφη εγω τοσους μηνες και στο μπεμπε μου και στην κορη μου που δεν ετρωγα το μπεμπε επαιρνε αυτα που χρειαζοταν.Τωρα θα παρεις τα πανω σου!!

Αχ ΛΙτσακι τι τραβηξες με την μέση σου εε?ευχομαι να μην σε ξαναπιασει!

Κριστυ μου ολα καλα μπραβο κουκλα μου!

και σε όλες τις υπολοιπες τι καλα βρε κοριτσια που σε όλες πανε καλα τα πραγματα!

και εμενα λιγες μερες μεινανε για να δω το μπεμπε μου(εχω ενα προαισθημα για αγορι...αλλα δεν το λεω).

λοιπον οσο για τις αγορες υπαρχουν καροτσια που εχουν και πορτ-μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου ειναι πιο ακριβα και σιγουρα πιο μεγαλα (αν εχετε ανετο αυτοκινητο no problem0) ομως βολευουν ειναι ανετα για το μωρο και δεν χαλανε!

εγω ειχα παρει το 2004 της chicco 500 ευρω αλλα τα ειχε ολα και μαλιστα και φοβερο σερβις απο την εταιρεια!

και φετος θα βαλω το μωρο να κοιματε στο πορτ-μπεμπε ή σε καλαθουνα στο δωματιο μου και την κουνια κατευθειαν στο παιδικο που ειναι και η κορουλα μου!

συρταριερα κοριτσια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μου ελυσε τα χερια εβαλα ολα τα ρουχαλακια (ετσι ηταν ξεχωριστα απο τα δικα μας και ευκολα να καθαρισω συρταρια μεμονωμενα) και φυσικα να αλλαζω το μωρο χωρις να σκυβω (ειδικα μετα απο καισαρικη).

και αποστειρωτης χρειαζετε (50 ευρω εχει στην τελικη) και μπουκαλια και πιπιλες .ακομα και αν θηλασετε αποκλειστικα μπορει να πρεπει καποιος να του δωσει γαλα οταν θα λειπετε ή οταν θα πατε δουλεια?!

πετσετες μαλακες και χωρις πολλα σχεδια να μην γδερνετε το δερματακι τους και ρουχαλακια μην παρετε το μηδεν νουμερο κοριτσια μεγαλωνουν παρααα πολυ γρηγορα και μετα δεν τους κανουν!!το αμεσως μετα ειναι τελειο!

και παρτε και μικρες πετσετουλες να βαζετε στο ωμο σας για οταν θα ρευονται.

α και οχι πολλα πραγματα θα σας φερουν κιολας!!

σεντονακια βαμβακερα μονο και σελτεδακια (αν βγαλουν λιγο γαλατακι να μην λερωνουν το κρεβατακι)

α και βαλτε τους δικους σας να παρουν και κατι οπως ειπε και η ΛΕΝΑ πολυ σωστα!!

ααα και καλυτερα καλο στρωμα παρα μια παρααα πολυ καλη κουνια (γιατι εχω ακουσει κατι τρελα νουμερα τελευταια 1000 ευρω για την κουνια ελεος!)

εμας η δικη μας 350 ευρω και το στρωμα 200 και ειναι μια χαρα!!!

αυτα αν θυμηθω και αλλα θα σας πω!

α θελετε και κουβερτουλα (οχι παπλωμα ειναι πολυ ζεστο) κατα προτιμηση αγνο παρθενο μαλλι για τυχον αλλεργειες....η εταιρεια omega εχει πολυ ωραια...

καλημερα. πως ειστε σημερα; εγω τελευταια μερα στο μαγαζι σημερα και νιωθω καπως παραξενα. αυριο αρχιζω να το μαζευω. χθες ειχε αρκετη δουλειτσα (γιατι βλεπανε ολες οτι ηταν τελευταια μερα) και μπαινανε συνεχεια με κουρασανε παρα πολυ και οταν πηγα σπιτι πηρα μια πιτσα και εκατσα στον καναπε, κοριτσια η μπουμπου μου δεν σταματησε να χτυπαει και φαινοταν κιολλας πεντακαθαρα η κοιλια μου να ανσηκωνεται σε καθε χτυπο. μου αρεσει παρα πολυ.

Μαρακι μου οντως περασα πολυ δυσκολα εκεινη την περιοδο και το κακο ηταν οτι κρατησε πολυ καιρο (περιπου 6 μηνες) και μετα την εγκυμοσυνη δεν με αφηνανε να παρω ουτε ενα παυσιπονο μονο depon που δεν βοηθουσε καθολου. καθομουν αυπνη ολη νυχτα να κλαιω απο τον πονο και να λεω δεν αντεχω αλλο αυριο θα παω να κανω ενεσεις και ας γινει οτι θελει αλλα εννοειτε την αλλη μερα σκεφτομουν πιο λογικα και ελεγα θα αντεξω ακομη και τον πιο δυνατο πονο για το μωρο μου. ευτυχως τωρα δεν ποναω τοσο δυνατα, ποναω λιγο αλλα προσπαθω να προσεχω.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Αγγελικη μου χρονια πολλα.:D:D:D

να τα εκατοστησεις να εισαι γερη και δυνατη και να φερεις το μωρο σου στον κοσμο με ενα πονο που λενε.ευχομαι σημερα να περασεις τη μερα σου με ανθρωπους που αγαπας και θα σε κανουν να περασεις καλα και μαζι με σενα θα περασει καλα και το μωρακι σου. δεν πιστευω να ξεχασες την νουγκατινα που υποσχεθηκες;:wink:

σου εγραψα και στο facebook.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Αγγελικουλα μου χρονια πολλα κοπελαρα μου, ολα καλα θα πανε λιγο προσοχη θελει ματια μου αληθεια στο λεω και μην φοβασαι τα μπεμπακια μας ειτε εμεις τρωμε πολυ ειτε λιγοτερο αυτα τρεφονται κανονικα!!! για εσενα ειναι η μεγαλητερη δοκιμασια αυτο περναει καλα μεσα στην κοιλιτσα σου, φιλακια πολλα και να προσεχεις.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

λιτσακι μου θυμισες την ξαδελφη μου στην πρωτη εγκυμοσυνη στο κρεβατι 8 μηνες απο την μεση της!

εγω δεν ειμαι σε αυτη την κατασταση αλλα εχω περασει κατι αντιστοιχο για 1 μιση μηνα απο οσφυαλγια....οποτε εν μερη καταλαβαινω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...