Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εμένα η γνώμη μου όσο αφορά αποστειρωτές κτλ είναι να πάρεις για το λόγο που λέει και η Αγγελικούλα. Τώρα για τα υπόλοιπα ότι μπορείς να δανειστείς κάντο γιατί είναι πολλά τα πράγματα που θα πρέπει να πάρεις μόνη σου. Και για το καθισματάκι εγώ είμαι πολύ σύμφωνη. Καλύτερα το καθισματάκι παρά το πορτ-μπεμπέ που θα το χρησιμοποιήσεις λιγότερο!!

Συμφωνώ με την Ζουνίτσα..οτι μπορεις να δανειστείς κάντο δεν το συζητώ..εγω το πορτ μπεμπε ξερω οτι θα το χρειστώ ας πουμε γιατι τα σ/κ θελω να το πηγαινω κ στα πεθερικα μου για να το κοιμιζει αρχικα κ μετα βλέπουμε αν καποια μανουλα ξερει οτι εκ των πραγματων δεν θα το χρειαστει πολυ τοτε θα δωσει τσαμπα λεφτα.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χτες μόνο τα κλαμματα που δεν έβαλα ειλικρινά...το παιδάκι μου το λύσσαξα στην πείνα με τις κ..διαιτες αιντε... το αποφάσισα κοριτσια δνε θελω να ξανακουσω τπτ για τα κιλα... θελω το παιδι μου να βγει γερο με οποιο προσωπικο κοστος.. ας τρεχω συνεχωμενα 3 χρονια μετα..ασε που μετα συνειδητοποιησα οτι γι αυτο ηταν ησυχο τις τελευταιες μερες...ενω σήμερα που ξεκινησα με το σωτο πρωινο κουνηθηκε η ψυχουλα μου...

Μη στεναχωριεσαι βρε κοριτσακι, άλλωστε δεν μπορουμε να τα γνωριζουμε ολα! Μια χαρα θα ειναι ολα και με τη διατροφη αυτη θα δεις οτι ουτε κιλα θα παρεις αλλα και το μωρακι σου θα τρεφεται σωστα. :wink:

5NEXp2.png

Η δίαιτα κοριτσάκι μου είναι πολύ λάθος λέξη και ειδικά στην εγκυμοσύνη. Η λέξη διατροφή είναι η σωστή για όλη μας τη ζωή. Καταρχίν θα το δεις ότι δεν θα πάρεις πολλά κιλά γιατί τρόγωντας συνέχεια και φυσικά στις ποσότητες που σου δίνει, θα ξυπνήσεις ο μεταβολισμός σου και θα καιει περισσότερες θερμίδες. Έχω ψιλοασχοληθεί με το θέμα και ξέρω. Καλύτερα μικρά και πολλά γεύματα παρά ένα και μεγάλο!! Δεν χωνεύεται!!

Ναι κορίτσι μου δικιο εχεις..εμενα μου ειπε οτι κανονικα ολες οι εγκυες θα επρεπε να ακολουθουν αυτην την διατροφη οχι μονο αυτες που εχουν προδιαθεση για σακχαρο..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μη στεναχωριεσαι βρε κοριτσακι, άλλωστε δεν μπορουμε να τα γνωριζουμε ολα! Μια χαρα θα ειναι ολα και με τη διατροφη αυτη θα δεις οτι ουτε κιλα θα παρεις αλλα και το μωρακι σου θα τρεφεται σωστα. :wink:

Εγώ εχω μια ερώτηση να κάνω...

ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ Ε? μου φτιαξατε την διάθεση αλήθεια και σας ευχαριστώ πολύ πολύ ολες σας :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εγω εχω τον Ζουπα, ειναι απο τους κορυφαιους διαβητολογους που ασχολειται και με την κυηση. Δεν τον ξερω τον δικο σου αλλα μαλλον ειναι της ιδιας σχολης, σαν να ακουω τον ζουπα! Μηπως ειναι στο Υγεια? πρωτη φορα ακουω διαβητολογο να εχει τις ιδιες αποψεις με τον δικο μου, τον οποιο εμπιστευομαι απολυτα! Εχω πολλα παραδειγματα γυναικων με αυτο το προβλημα (οχι μονο προσφατα, απο την δεκετια του 80) που τις εχει βοηθησει να κανουν παιδια ενω ολοι οι αλλοι τους το ειχαν αποκλεισει. Η θεια μου το 85 μαζι του εκανε μια κορακλα στα 35 της (προσπαθουσε 15 χρονια, και ειχε 6 ενδομητριους θανατους στον 5-6 μηνα)!!!

Και εγω αν καταφερω να γεννησω σε εκεινον θα το χρωσταω, εκεινος μου βρηκε το προβλημα και με την βοηθεια του το πολεμω! Κανενας αλλος (ακομα και ενδοκρινολογοι-διαβητολογοι) δεν εδινε σημασια στο σακχαρο μου. ασε τους γυναικολογους... αυτοι και αν ειναι τελειως ασχετοι με το θεμα του σακχαρου.

Εγω εχω παρει 8 κιλα και κανω ινσουλινη (μια 24ωρη και απο μια φορα πριν απο καθε γευμα). Εγω τρωω αυτα που πρεπει και γυμναζομαι απο τον 4ο μηνα (κανω 1 ωρα διαδρομο την ημερα) και μεχρι στιγμης το μωρο μου ειναι μια χαρα. Θα κανω οτι χρειαστει για ειναι καλα, με οποιδηποτε τιμημα!!! Αλλες κοπελες με αυτη τη διατροφη εχασαν κιλα, εγω δεν εχω καλο μεταβολισμο και παιρνω..

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Νικελακι που θα πας στην Ευβοια? Εγω θα ειμαι στην Λιμνη 10-20 Αυγουστου.

Οι παλιες δωστε μας συμβουλες για τις αγορες μην παρουμε αχρηστα πραγματα. Πολυτιμες οι συμβουλες σου μαριαεφη!!!

Οι φιλες μου μου ειπαν να μην παρω μεγαλο καροτσι, θα μου δανεισει ενα μια φιλη εκεινη το χρησιμποιησε ελαχιστες φορες και αργοτερα παιρνω δικο μου που κλεινει σαν ομπρελα!

ΣΚεφτομαι να μην παρω και πορτ μπεμπε, θα παρω κατευθειαν ενα καλο καθισμα αυτοκινητου 0-13 κιλα.

Να παρω αποστειρωτες, μπιμπερο κτλ? Θελω να θηλασω. ποια ειναι η γνωμη σας?

Στους Ωρεούς θα πάμε. Εχω πάει και στη Λίμνη, είναι απο τις πιο γραφικες περιοχες...:)

Πάντως κι εγώ για καθισματάκι αυτοκινήτου σκέφτομαι κατευθειαν χωρις πορτ μπεμπε...:roll:

5NEXp2.png

Αν μπορούσες θα έκανες κωλοτούμπες....... αλλά δεν μπορείς!!!! χαχαχαχαχαχα οπότε ασε το γιό σου να τις κάνει!!!!!!

Τι είναι αυτά που λες τώρα!!?? Είμαστε εδώ να μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας, τις ανησυχίες μας, τα παράπονά μας, τις χαρές μας, τις απορίες μας..... Καμία δεν γεννήθηκε να τα ξέρει όλα!! Μαζί τα μαθαίνουμε!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Εγω εχω τον Ζουπα, ειναι απο τους κορυφαιους διαβητολογους που ασχολειται και με την κυηση. Δεν τον ξερω τον δικο σου αλλα μαλλον ειναι της ιδιας σχολης, σαν να ακουω τον ζουπα! Μηπως ειναι στο Υγεια? πρωτη φορα ακουω διαβητολογο να εχει τις ιδιες αποψεις με τον δικο μου τον οποιο εμπιστευομαι απολυτα! Εχω πολλα παραδειγματα γυναικων (οχι μονο προσφατα, απο την δεκετια του 80) εχει βοηθησει γυναικες με αυτο το προβλημα να κανουν παιδια ενω ολοι οι αλλοι τους το ειχαν αποκλεισει. Η θεια μου το 85 μαζι του εκανε μια κορακλα στα 35 της (προσπαθουσε 15 χρονια, και ειχε 6 ενδομητριους θανατους στον 5-6 μηνα)!!!

Και εγω αν κανω γεννησω σε εκεινον θα το χρωσταω, εκεινος μου βρικε το προβλημα και με την βοηθεια του το πολεμω! Κανενας αλλος

(ακομα και ενδοκρινολογοι-διαβητολογοι) δεν εδιναν σημασια στο σακχαρο μου ασε τους γυναικολογους, αυτοι και αν ειναι τελειως ασχετοι με το θεμα του σακχαρου.

Εγω εχω παρει 8 κιλα και κανω ινσουλινη (μια 24ωρη και απο μια φορα πριν απο καθε γευμα). Εγω τρωω αυτα που πρεπει και γυμναζομαι απο τον 4ο μηνα (κανω 1 ωρα διαδρομο την ημερα) και μεχρι στιγμης το μωρο μου ειναι μια χαρα. Θα κανω οτι χρειαστει για ειναι καλα, με οποιδηποτε τιμημα!!! Αλλες κοπελες με αυτη τη διατροφη εχασαν κιλα, εγω δεν εχω καλο μεταβολισμο και παιρνω..

Καταρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες αυτες τις λεπτομέρειες που ειναι διαφωτιστικές! Ο Γρηγοράκης ειναι στο ΙΑΣΩ και οντως εχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τον διαβήτη στην εγκυμοσύνη. Να σου πω την αλήθεια μες στην ατυχία μου εχω στάθει τυχερή δόξα το θεό γιατι μου ειπε οτι το προλάβαμε νωρίς ευτυχώς! Οσο για τον γυναικολόγο μου οντως δεν ηξερε να με συμβουλεψει σωστα στο τι να τρωω με την αυξημενη καμπύλη..βέβαια με εστειλε νωρις για καμπυλη λογω του ιστορικού μου δεν εχω παραπονο κανένα απλως οπως λες δεν ξερουν για σακχαρο κ πολλά.. Οσο για το θεμα της ινσουλινης μου ειπε ακριβως τα εξης.. Να ξερεις οτι ακομα κ μια υπονοια να εχω οτι πρεπει να παρεις θα την παρεις τέλος δεν ρισκαρω το μωρο σου με τπτ..και φυσικα θα κανω οτι μου πει τον ακολουθω τυφλα!

Γυμναστική δεν μπορω να κάνω λογω των προηγουμενων αποκολλησεων φοβαμαι να σου πω κιολας.. μηπως κανω λαθος σ αυτο? εσυ ειχες αποκολλησεις στο 1ο τριμηνο?

οσο για τον μεταβολισμό άσε χαλι μαυρο.. και πριν μεινω εγκυος ειχα θεμα με την αντοχη στην γλυκόζη που σαν αποτελεσμα ειχε να μην μπορω να χασω ευκολα βαρος..αλλα ειπαμε σκασιλα μου ας παρω οσα να ναι εγω θα κανω οτι λεει ο γιατρος κ τελος!!! Τα κιλα μας θα τα βρουμε μετα με καθε κοστος σωστα κοριτσάκι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελικουλα εαν θελω να κρατησω το δικο μου γαλα και να δωσει καποιος αλλος μετα χρειαζεται μπιμπερο, θηλαστρο και αποστειρωτη???

Ο αποστειρωτης γιατι? δεν θεωρειται αποστειρωμενο το μητρικο γαλα?

Και εμένα η γνώμη μου όσο αφορά αποστειρωτές κτλ είναι να πάρεις για το λόγο που λέει και η Αγγελικούλα. Τώρα για τα υπόλοιπα ότι μπορείς να δανειστείς κάντο γιατί είναι πολλά τα πράγματα που θα πρέπει να πάρεις μόνη σου. Και για το καθισματάκι εγώ είμαι πολύ σύμφωνη. Καλύτερα το καθισματάκι παρά το πορτ-μπεμπέ που θα το χρησιμοποιήσεις λιγότερο!!

Δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να χρειαζεται αποστειρωτης... :rolleyes::rolleyes:

Οσο για τα δανεικα συμφωνω, αυτα που δεν τα πολυχρησιμοποιουμε γιατι να μην τα δανειστουμε? Η φιλη μου το καροτσι το εχει χρησιμοποιησει κατω απο 10 φορες. Γιατι να μην το παρω και να χρησιοποιησω και εγω μεχρι να καλοκαιριασει και να παρουμε ενα καλοκαιρινο σπαστο?

Συμφωνώ με την Ζουνίτσα..οτι μπορεις να δανειστείς κάντο δεν το συζητώ..εγω το πορτ μπεμπε ξερω οτι θα το χρειστώ ας πουμε γιατι τα σ/κ θελω να το πηγαινω κ στα πεθερικα μου για να το κοιμιζει αρχικα κ μετα βλέπουμε αν καποια μανουλα ξερει οτι εκ των πραγματων δεν θα το χρειαστει πολυ τοτε θα δωσει τσαμπα λεφτα.

γιατι δεν παιρνεις καλαθουνα για τα πεθερικα? θα βαζεις και εσυ το μωρο τον πρωτο καιρο στην καλαθουνα διπλα σου στο κρεβατι? να πηγαινεις με τοο καρεκλακι και να το κοιμιζεις με την καλαθουνα στο σπιτι των πεθερικων?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Αν μπορούσες θα έκανες κωλοτούμπες....... αλλά δεν μπορείς!!!! χαχαχαχαχαχα οπότε ασε το γιό σου να τις κάνει!!!!!!

Τι είναι αυτά που λες τώρα!!?? Είμαστε εδώ να μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας, τις ανησυχίες μας, τα παράπονά μας, τις χαρές μας, τις απορίες μας..... Καμία δεν γεννήθηκε να τα ξέρει όλα!! Μαζί τα μαθαίνουμε!!

Στανταρντ!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα :P Εγω τον αφήνω αυτος τεμπελιάζει ωρες ωρες.. Ειναι πολυ ομορφο παντως να ξερεις οτι υπαρχουν ατομα στον κοσμο που μοιράζονται ακριβως τις ιδιες εμπειριες με σενα κ μπορουν να σε βοηθησουν κ ουσιαστικά! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αγγελικουλα εαν θελω να κρατησω το δικο μου γαλα και να δωσει καποιος αλλος μετα χρειαζεται μπιμπερο, θηλαστρο και αποστειρωτη???

Ο αποστειρωτης γιατι? δεν θεωρειται αποστειρωμενο το μητρικο γαλα?

Δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να χρειαζεται αποστειρωτης... :rolleyes::rolleyes:

Οσο για τα δανεικα συμφωνω, αυτα που δεν τα πολυχρησιμοποιουμε γιατι να μην τα δανειστουμε? Η φιλη μου το καροτσι το εχει χρησιμοποιησει κατω απο 10 φορες. Γιατι να μην το παρω και να χρησιοποιησω και εγω μεχρι να καλοκαιριασει και να παρουμε ενα καλοκαιρινο σπαστο?

γιατι δεν παιρνεις καλαθουνα για τα πεθερικα? θα βαζεις και εσυ το μωρο τον πρωτο καιρο στην καλαθουνα διπλα σου στο κρεβατι? να πηγαινεις με τοο καρεκλακι και να το κοιμιζεις με την καλαθουνα στο σπιτι των πεθερικων?

Απο την στιγμή που θα το βάλεις το γαλα σου στο μπιμπερο χρειάζεται αποστειρωτης ασχετα αν το γαλα σου ειναι αποστειρωμένο το μπιμπερο δεν θα ειναι...οποτε ειναι απαραιτητο κατα την γνωμη μου.

Για τον πρωτο καιρο εγω θα παρω Λικνο που θα το εχω στο κρεββατι μου διπλα με την καλαθουνα νιωθω ανασφαλεια (το ξερω δεν παω καλα...)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κορίτσια τους αποστειρωτές δεν τους χρησιμοποιείς μόνο τον πρώτο καιρό. Οπότε είναι κάτι χρήσιμο.

Αγγελικούλα οι γυναικολόγοι είναι γυναικολόγοι, δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν τα πάντα. Απλά έχουν κάποιους γενικούς κανόνες και μετά σε παραπέμπουν στους ειδικούς. Το θέμα είναι να αισθάνεσαι εσύ καλά με τον κάθε γιατρό σου.

όσο αφορά τα κιλά.........σκασίλα μας!!!!! Μπορούμε επιτέλους να γίνουμε χοντρές και να μη μας παρεξηγεί κανείς!!!!! Όχου!!!! όλο μη τρως, τρέξε, αθλήσου, μη πάρεις κιλά...... αϊ σιχτίρι!!! Θα γίνουμε χοντρές και θα αρέσουμε στους άντρες μας!!! οι υπόλοιποι περισσεύουν!!!!

Ουφ τα'πα και ξαλάφρωσα!!! χαχαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια τους αποστειρωτές δεν τους χρησιμοποιείς μόνο τον πρώτο καιρό. Οπότε είναι κάτι χρήσιμο.

Αγγελικούλα οι γυναικολόγοι είναι γυναικολόγοι, δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν τα πάντα. Απλά έχουν κάποιους γενικούς κανόνες και μετά σε παραπέμπουν στους ειδικούς. Το θέμα είναι να αισθάνεσαι εσύ καλά με τον κάθε γιατρό σου.

όσο αφορά τα κιλά.........σκασίλα μας!!!!! Μπορούμε επιτέλους να γίνουμε χοντρές και να μη μας παρεξηγεί κανείς!!!!! Όχου!!!! όλο μη τρως, τρέξε, αθλήσου, μη πάρεις κιλά...... αϊ σιχτίρι!!! Θα γίνουμε χοντρές και θα αρέσουμε στους άντρες μας!!! οι υπόλοιποι περισσεύουν!!!!

Ουφ τα'πα και ξαλάφρωσα!!! χαχαχαχαχαχαχα

Για άλλη μια φορά συμφωνούμε απολυτα όμως!!! :D:D

Ζήτω στην αυτοκρατορία των εγκύων !! Ζήτω στις τεράστιες κοιλιές μας!! Ζήτω στην υγεία των παιδιών μας ακόμα κ αν αυτό μας παρομοιάζει με φάλαινες!! ΖΗΤΩ ΣΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!:P:p

Σε οποιον δεν αρεσουμε παρακαλούμε πολύ να μην μας κοιτάει!! χαχΑΧΑχαΧ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...