Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Angelikig δεν έχω κοιτάξει καθόλου για καρότσι. Please tell me ότι δεν είναι όλα τα καρότσια τόσο πανάκριβα!!!

Παραγγελία από το εξωτερικό μέσω ιντερνετ παίζει? Μήπως είναι φτηνότερα από εκεί????

Velissa μου εχει και πιο φθηνά απλως αυτο που διαλεξα δεν ειναι μονο καροτσι, ειναι κ πορτ μπεμπε κ καθισμα αυτοκινήτου η αληθεια ειναι οτι για τα 3 αυτα μαζι συμφερει!

Καλησπέρα κορίτσια!!! Ελπίζω να ειστε όλες καλά...

Χαίρομαι που εχετε ξεκινησει τις ερευνές σας...εγω ακόμα δεν εχω κάνει τίποτα!!!

Για κρεβατάκι και αλλαξιέρα δεν θα ψάξω γιατι θα μου τα δωσει η αδερφή μου. Ο νηψιός μου ειναι τωρα 2 χρονών και δεν θέλει καθόλου την κούνια!!!

Εγω αυτες τις μέρες δεν ειμαι πολύ στα καλά μου...συνεχώς ζαλίζομαι, δεν εχω όρεξη και ανυσυχω γιατι δεν νιωθω σχεδόν καθόλου το μικρό...:?

Πηρα και τις εξετάσεις μου σήμερα και ο αιματοκρίτης μου επεσε πολύ μεσα σε ενα μήνα... Σημερα ξεκινάω μαγνησιο και ασβέστιο. Ξερετε αν μπορω να τα παίρνω όλα μαζι το πρωι??? Πρεπει να εχουν διαφορά στην ωρα???

Σίγουρα σου επεσε ο αιματοκριτης γι αυτο ενιωθες ασχημα..Οσο για τις βιταμινες αυτες θελουν 3 ωρες τουλαχιστον διαφορα η μια απο την αλλη, περνω κ εγω απο την αρχη σχεδον. Το ασβεστιο το περνω μετα το πρωινο κ το μαγνησιο το βραδυ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααααααααα:D:D:D

τι μου κανετε; που ειστε σημερα; Αγγελικη μου τα νεα σου;

λοιπον εμεις σημερα γιναμε 22 εβδομαδων και μπηκαμε πια στον 6ο μηνα. και ακουστε τι εγινε χθες εκει που ειχα αγχοθει γιατι να μην το καταλαβαινω πιο αισθητα το μωρο μου εγινε το θαυμα, γυρισα το βραδυ σπιτι εφαγα μια μπουγατσα κρεμα και εκατσα στον καναπε και χαϊδευα την κοιλια μου στο σημειο που νομιζα πως κατι χτυπουσε και σκεφτομουν πως ισως χτυπαει καποιο νευρο και ξαφνικα σε καθε χτυπο εβλεπα και την κοιλια μου να ανασηκωνεται. τρελαθηκα απο τη χαρα μου το εκανε 5-6 φορες και φαινοταν. ειμαι πολυ χαρουμενη.:D:D:D

Ελα βρε Λιτσάκι!!!!!!!!!!!! Αντε πολύ χαρηκα ειλικρινα :D:D:D:D:D:D

Δηλαδή σε μια εβδομάδα που θα γίνουμε κ εμεις 22 μπορει να μας κανει τα ιδια??? Μακαρι!!! Πριν απο λίγο τον καταλαβα κ εγω που κουνηθηκε παντως ;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Όσο για τα νέα μας..

Είδε ο διαβητολόγος τις τιμές της καμπύλης και βρήκε την μια παθολογική οπως είπε..Τι σημαινει αυτο? Το σακχαρο ανεβαινει αποτομα στην εγκυμοσυνη απο την 24 εβδ κ μετα..εγω την εξεταση την εκανα 19η εβδ κ παρολ αυτα βρηκε παθολογικη μια τιμή οποτε... Μου εδωσε ειδικη διατροφή και θα πρεπει να μετραω το σακχαρο μου μετα απο τα γευματα με ειδικο μηχανακι...την αλλη εβδομαδα θα του στειλω τις τιμες κ θα αποφασισει αν θα παρω ινσουλινη...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ελα βρε Λιτσάκι!!!!!!!!!!!! Αντε πολύ χαρηκα ειλικρινα :D:D:D:D:D:D

Δηλαδή σε μια εβδομάδα που θα γίνουμε κ εμεις 22 μπορει να μας κανει τα ιδια??? Μακαρι!!! Πριν απο λίγο τον καταλαβα κ εγω που κουνηθηκε παντως ;)

φανταζομαι πως τωρα θα γινεται πιο ασθητο το χτυπημα του, ε καιρος ειναι πια δεν πιαστηκε εκει μασα να τεντωθει λιγο να το νιωσουμε;

με τις εξαιτασεις σου τι εγινε;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

φανταζομαι πως τωρα θα γινεται πιο ασθητο το χτυπημα του, ε καιρος ειναι πια δεν πιαστηκε εκει μασα να τεντωθει λιγο να το νιωσουμε;

με τις εξαιτασεις σου τι εγινε;

ΧααΑΑ ελα μου ντε!!! αυτο του λεω κ εγω..κανε καμια βολτα παιδι μου να ξεπιαστεις!!!

Υ.Γ κανεις την ιδια δουλεια με τον αντρουλη μ με auticad δουλευεις?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!! :D

αχ, τι ωραία κοριτσακια μου, αντε τωρα, οι κλωτσιες μεινανε!!

Αγγελικούλα είναι πολύ αυστηρη η διατροφη που σου εδωσε;;

Nikelaki μου θα το πιστεψεις οτι πρεπει να τρωω περισσοτερο απο πριν? Μιλάμε για 6 γευματα καθημερινα που δεν πρεπει να παραλειπω με τπτ! Οχι προς το παρον ετσι οπως την ειδα δεν ειναι πολυ αυστηρη ευτυχως..αλλα με φοβιζει το μηχανακι που περνει το αιμα γμτ...

Ασε που εφαγα μια απιστευτη φρικη χθες...Θυμασαι που ελεγα οτι απο μονη μου με το που εμαθα οτι η καμπυλη μου ειναι καπως ανεβασμενη ξεκινησα διατροφή? Ε το λυσσαξα το παιδακι μου στην πεινα...ειπα του διαβητολογου τι εκανα κ τραβαγε το μαλλια του...ειχα κοψει τελειως το ψωμι κ αλλα πολλα κ αφηνα πολλες ωρες νηστικο το παιδι μου..μου ειπε οτι αυτο δεν ειναι καθολου καλο γιατι αν δεν τρωμε πολλες ωρες τραβαει απο το συκωτι μας το οποιο δεν ειναι σωστο για το παιδι..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ΧααΑΑ ελα μου ντε!!! αυτο του λεω κ εγω..κανε καμια βολτα παιδι μου να ξεπιαστεις!!!

Υ.Γ κανεις την ιδια δουλεια με τον αντρουλη μ με auticad δουλευεις?

εχω χρονια να δουλεψω πανω στο αντικειμενο παρολο που μου αρεσει παρα πολυ. εγω δουλευα το AutoCAD.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλημέρα κοριτσάρες-μανουλίτες!!!!!!

Λιτσάκι τι ωραία!!!!! άρχισαν τα όργανα!!! χαχαχαχα

Αγγελικούλα δεν είναι τίποτα η διατροφή και οι μετρήσεις που θα κάνεις. Τα κάνει και μια φίλη μου που ακόμα προσπαθεί να κάνει μωρό μετά από πολλές αποτυχίες και δύσκολες καταστάσεις. Το μόνο ζόρι είναι ότι δεν πρέπει να παραλείπεις γεύματα και πρέπει να είναι στην ώρα τους. Πάντως και εγώ όταν έμεινα έγκυος άρχισα να τρώω πολλά γεύματα και όχι μόνο δεν πήρα αλλά τους 2 πρώτους μήνες είχα χάσει και ένα κιλό. Όλα καλά και λιγάκι υπομονή!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα εγκυουλες!!!!

Αγγελικουλα σε ποιον διαβητολογο πηγες? απο αυτα που ειπες νομιζω οτι εχουμε τον ιδιο....

θα πάμε Εύβοια, και θα κάνω μπανακια κανονικα!! :D Ανυπομονω να σου πω την αλήθεια, απλα δεν θα καθομαι στον ηλιο. Εσύ δεν θα κανεις;;

Νικελακι που θα πας στην Ευβοια? Εγω θα ειμαι στην Λιμνη 10-20 Αυγουστου.

Οι παλιες δωστε μας συμβουλες για τις αγορες μην παρουμε αχρηστα πραγματα. Πολυτιμες οι συμβουλες σου μαριαεφη!!!

Οι φιλες μου μου ειπαν να μην παρω μεγαλο καροτσι, θα μου δανεισει ενα μια φιλη εκεινη το χρησιμποιησε ελαχιστες φορες και αργοτερα παιρνω δικο μου που κλεινει σαν ομπρελα!

ΣΚεφτομαι να μην παρω και πορτ μπεμπε, θα παρω κατευθειαν ενα καλο καθισμα αυτοκινητου 0-13 κιλα.

Να παρω αποστειρωτες, μπιμπερο κτλ? Θελω να θηλασω. ποια ειναι η γνωμη σας?

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Nikelaki μου θα το πιστεψεις οτι πρεπει να τρωω περισσοτερο απο πριν? Μιλάμε για 6 γευματα καθημερινα που δεν πρεπει να παραλειπω με τπτ! Οχι προς το παρον ετσι οπως την ειδα δεν ειναι πολυ αυστηρη ευτυχως..αλλα με φοβιζει το μηχανακι που περνει το αιμα γμτ...

Ασε που εφαγα μια απιστευτη φρικη χθες...Θυμασαι που ελεγα οτι απο μονη μου με το που εμαθα οτι η καμπυλη μου ειναι καπως ανεβασμενη ξεκινησα διατροφή? Ε το λυσσαξα το παιδακι μου στην πεινα...ειπα του διαβητολογου τι εκανα κ τραβαγε το μαλλια του...ειχα κοψει τελειως το ψωμι κ αλλα πολλα κ αφηνα πολλες ωρες νηστικο το παιδι μου..μου ειπε οτι αυτο δεν ειναι καθολου καλο γιατι αν δεν τρωμε πολλες ωρες τραβαει απο το συκωτι μας το οποιο δεν ειναι σωστο για το παιδι..

Σαν να ακουω τον δικο μου....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

εχω χρονια να δουλεψω πανω στο αντικειμενο παρολο που μου αρεσει παρα πολυ. εγω δουλευα το AutoCAD.

Ναι για το ιδιο μιλάμε!!!

Καλημέρα κοριτσάρες-μανουλίτες!!!!!!

Λιτσάκι τι ωραία!!!!! άρχισαν τα όργανα!!! χαχαχαχα

Αγγελικούλα δεν είναι τίποτα η διατροφή και οι μετρήσεις που θα κάνεις. Τα κάνει και μια φίλη μου που ακόμα προσπαθεί να κάνει μωρό μετά από πολλές αποτυχίες και δύσκολες καταστάσεις. Το μόνο ζόρι είναι ότι δεν πρέπει να παραλείπεις γεύματα και πρέπει να είναι στην ώρα τους. Πάντως και εγώ όταν έμεινα έγκυος άρχισα να τρώω πολλά γεύματα και όχι μόνο δεν πήρα αλλά τους 2 πρώτους μήνες είχα χάσει και ένα κιλό. Όλα καλά και λιγάκι υπομονή!!

Σέυχαριστώ Ζουνίτσα μου για τα παρήγορα λόγια σου! Θα κάνω οτι μου λεει ο γιατρος δεν το συζητώ δεν το ρισκάρω καθόλου όμως!!! Θα συνηθίσω που θα παει..

Καλημερα εγκυουλες!!!!

Αγγελικουλα σε ποιον διαβητολογο πηγες? απο αυτα που ειπες νομιζω οτι εχουμε τον ιδιο....

Christaki μου λέγεται Γρηγοράκης και είναι στο Ψυχικό. Εσύ ακριβώς αυτά που λέω κάνεις? Παίρνεις κ ινσουλίνη ή όχι ακόμα? Παχαίνει αυτή η διατροφή? χιλια συγνωμμη που σε ρωταω τοσα αλλα μονο εσυ ξερεις να με βοηθησεις..

Αποστειρωτή κ μπιμπερό εγώ θα σου έλεγα να πάρεις γιατί ακόμα κ αν θηλάσουμε (που θα θηλάσουμε) μπορει καποια στιγμή να θελεις να το βγάλεις κ να το δώσει καποιος αλλος ενω εσυ θα κοιμάσαι για να ξεκουραστείς, αλλωστε οταν με το καλο διακοψουμε θα τα χρειαστούμε ολα αυτα.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Σαν να ακουω τον δικο μου....

Χτες μόνο τα κλαμματα που δεν έβαλα ειλικρινά...το παιδάκι μου το λύσσαξα στην πείνα με τις κ..διαιτες αιντε... το αποφάσισα κοριτσια δνε θελω να ξανακουσω τπτ για τα κιλα... θελω το παιδι μου να βγει γερο με οποιο προσωπικο κοστος.. ας τρεχω συνεχωμενα 3 χρονια μετα..ασε που μετα συνειδητοποιησα οτι γι αυτο ηταν ησυχο τις τελευταιες μερες...ενω σήμερα που ξεκινησα με το σωτο πρωινο κουνηθηκε η ψυχουλα μου...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα εγκυουλες!!!!

Οι παλιες δωστε μας συμβουλες για τις αγορες μην παρουμε αχρηστα πραγματα. Πολυτιμες οι συμβουλες σου μαριαεφη!!!

Οι φιλες μου μου ειπαν να μην παρω μεγαλο καροτσι, θα μου δανεισει ενα μια φιλη εκεινη το χρησιμποιησε ελαχιστες φορες και αργοτερα παιρνω δικο μου που κλεινει σαν ομπρελα!

ΣΚεφτομαι να μην παρω και πορτ μπεμπε, θα παρω κατευθειαν ενα καλο καθισμα αυτοκινητου 0-13 κιλα.

Να παρω αποστειρωτες, μπιμπερο κτλ? Θελω να θηλασω. ποια ειναι η γνωμη σας?

Και εμένα η γνώμη μου όσο αφορά αποστειρωτές κτλ είναι να πάρεις για το λόγο που λέει και η Αγγελικούλα. Τώρα για τα υπόλοιπα ότι μπορείς να δανειστείς κάντο γιατί είναι πολλά τα πράγματα που θα πρέπει να πάρεις μόνη σου. Και για το καθισματάκι εγώ είμαι πολύ σύμφωνη. Καλύτερα το καθισματάκι παρά το πορτ-μπεμπέ που θα το χρησιμοποιήσεις λιγότερο!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Χτες μόνο τα κλαμματα που δεν έβαλα ειλικρινά...το παιδάκι μου το λύσσαξα στην πείνα με τις κ..διαιτες αιντε... το αποφάσισα κοριτσια δνε θελω να ξανακουσω τπτ για τα κιλα... θελω το παιδι μου να βγει γερο με οποιο προσωπικο κοστος.. ας τρεχω συνεχωμενα 3 χρονια μετα..ασε που μετα συνειδητοποιησα οτι γι αυτο ηταν ησυχο τις τελευταιες μερες...ενω σήμερα που ξεκινησα με το σωτο πρωινο κουνηθηκε η ψυχουλα μου...

Η δίαιτα κοριτσάκι μου είναι πολύ λάθος λέξη και ειδικά στην εγκυμοσύνη. Η λέξη διατροφή είναι η σωστή για όλη μας τη ζωή. Καταρχίν θα το δεις ότι δεν θα πάρεις πολλά κιλά γιατί τρόγωντας συνέχεια και φυσικά στις ποσότητες που σου δίνει, θα ξυπνήσεις ο μεταβολισμός σου και θα καιει περισσότερες θερμίδες. Έχω ψιλοασχοληθεί με το θέμα και ξέρω. Καλύτερα μικρά και πολλά γεύματα παρά ένα και μεγάλο!! Δεν χωνεύεται!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...