Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σου στελνω τα χαρακτηριστικα του γιατι δεν θυμαμαι ειλικρινα

Καρότσι Pliko P3 Completo: Το καρότσι P3 Completo της εταιρίας Peg Perego διαθέτει πολλά αξεσουάρ για όλες τις εποχές, με πλήρες κάλυμμα, κουκούλα με φερμουάρ. Η πλάτη του καθίσματος ανακλίνεται σε πολλές θέσεις και η πλατφόρμα είναι προσαρμόζεται σε 3 θέσεις. Η ζώνη ασφαλείας 5 σημείων με σύστημα «κουμπώματος-ξεκουμπώματος» προσφέρει στο παιδί μέγιστη ελευθερία κινήσεων. - Πλατφόρμα από αντιολισθητικό καουτσούκ για μεταφορά ενός ακόμη παιδιού. - Κεντρικός μοχλός για κλείσιμο. - Όταν κλείνει είναι συμπαγές και στέκεται όρθιο. - Το μπροστινό τμήμα μπορεί να ανοίγει και να κλείνει. - Μπροστινές ρόδες που περιστρέφονται και κλειδώνουν. - Πίσω ρόδες με κεντρικό σύστημα φρένων. - Θήκη για μπιμπερό “cup holder” πρακτικό για τη μητέρα και το παιδί. - Κουκούλα με φερμουάρ για να μεταμορφώνεται σε αλεξήλιο. - Επένδυση που αφαιρείται και πλένεται στους 30ο. - Εργονομικές λαβές με ρυθμιζόμενο ύψος και πλαστική επένδυση. - Πλάτη καθίσματος ρυθμιζόμενη σε πολλές θέσεις. - Υποπόδιο που προσαρμόζεται σε 3 θέσεις. - Πλαϊνές λαβές για μεταφορά όταν είναι κλειστό. - Σκελετός: από βερνικωμένο αλουμίνιο. - Κουκούλα που κλείνει για σκιά. Το Pliko P3 είναι εξοπλισμένο με το αποκλειστικό σύστημα Ganciomatic που επιτρέπει την εφαρμογή του καθίσματος αυτοκινήτου Primo Viaggio και του πορτ μπεμπέ Navetta, στο καρότσι.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑΑΑχχχχχχχ πόσο μ'αρέσουν αυτές οι προετοιμασίες!!!! εμείς για καρότσι δεν έχουμε ιδέα.... μπορεί να ρίξω μια πρώτη ματιά τον Αυγουστο. Κοριτσούδια μου σας αφήνω, πάω να ξαπλώσω την κοιλάρα μου γιατί έχει αρχίσει να με πονάει η πλάτη μου και τα πλευρά μου.

Αγγελικούλα όλα καλά θα πάνε, μη αγχώνεσε και ταράζεις το παιδί!!

Φιλάκια στα μουτράκια!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αντε ολα καλα θα πανε!!

ρε συ ανοιξα το λινκ υπεροχο το κρεβατακι τελοιο!! κατι τετοια ειχα στο μυαλο μου, μου αρεσει πολυ οσο για τις ζωγραφιες και ο αντρας μου το ιδιο μου ελεγε αλλα τελικα τα καταφερε το μοναδικο που κανεις ειναι να αντιγραφεις γραμμουλες απο το σκιτσο διπλα, τωρα του λεω θα κανω και την Μινι και μου λεει αστην θα την κανω εγω οταν γυρισω απο την δουλεια καλυτερα τοσο πανω του το πηρε αστα!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου κ εμένα μού άρεσε πολύ κ είναι κ ουδέτερο είτε κάνεις κοριτσάκι είτε αγοράκι, αφού εχει λευκο και ροζ και πράσινο !

Πω πω δηλ τώρα την εχει δεί Πικάσσο έ? ΧαααΑαΑχαΧΑ μπαααα εγω με τπτ δεν το εχω... αλλααααααααα εχουμε βάψει τον ενα τοίχο κίτρινο κ τον άλλο λαχανί θα βάλω και μπορντούρα και διακοσμητικά πιστευω θα ειναι καλο.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελικουλα τωρα που διαβαζω και για το αλο και τα θυμαμαι ειναι πολυ καλυτερο σιγουρα και μαλλον αξιζει τα επιπλεον χρηματα!!

Το Pliko switch Modular System είναι το νέο, απλοποιημένο, ευέλικτο σύστημα της Peg Perego, που απαντά σε όλες τις ανάγκες σας για την μεταφορά του παιδιού σας από την γέννησή του έως 3 ετών. Επάνω στον σκελετό του καροτσιού Pliko P3 switch μπορείτε να τοποθετήσετε απʼευθείας το πορτ-μπεμπέ Navetta, το κάθισμα του αυτοκινήτου Primo Viaggio και βέβαια το κάθισμα του καροτσιού Pliko P3. NAVETTA Το πορτ-μπεμπέ Navetta έχει έγκριση ασφαλείας για την ομάδα 0+ στα αυτοκίνητα. Χειρολαβή μεταφοράς. Η πλάτη ρυθμίζεται με εξωτερικό μοχλό. 4 εποχές: ο εξωτερικός μοχλός ρυθμίζει την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο πορτ-μπεμπέ, η κουκούλα “πανόραμα” παρέχει εξαερισμό και σας επιτρέπει να έχετε πάντα οπτική επαφή με το μωρό σας. Tο Kit Auto είναι ζώνη ασφαλείας για το πορτ-μπεμπέ Navetta στο αυτοκίνητο και διατίθεται χωριστά. . PRIMO VIAGGIO Tri-Fix Το Primo Viaggio Tri-fix είναι εγκεκριμένο κάθισμα ασφαλείας για την ομάδα 0+, για παιδιά που ζυγίζουν μέχρι 13 Κg. Η βάση μπορεί να παραμείνει μόνιμα στο αυτοκίνητο και δένεται επάνω στο κάθισμα με την ζώνη ασφαλείας. Μέσα στο σπίτι γίνεται μια άνετη πολυθρονίτσα. PLIKO P3 NAKED Το κάθισμα του Pliko P3 προσαρμόζεται επάνω στο πλαίσιο για χρήση καροτσιού περιπάτου. Το καρότσι διαθέτει κάλυμμα βροχής με φερμουάρ, υποδοχή αναψυκτικού, πίσω πλατφόρμα για την μεταφορά του μεγαλύτερου παιδιού.Το κάλυμμα και η κουκούλα του πορτ-μπεμπέ Navetta προσαρμόζονται στο καρότσι σαν ποδόσακος και κουκούλα αντίστοιχα. Το σύστημα αυτό διαθέτει επίσης συνδυασμένη χρωματικά τσάντα-αλλαξιέρα η οποία μπορεί να κρεμαστεί επάνω στο καρότσι.Προϊόντα με εργοστασιακή εγγύηση, JPMA πιστοποιητικό ασφαλείας, made in Italy.

Ζουζουνιτσα καλη ξεκουραση!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Σου στελνω τα χαρακτηριστικα του γιατι δεν θυμαμαι ειλικρινα

Καρότσι Pliko P3 Completo: Το καρότσι P3 Completo της εταιρίας Peg Perego διαθέτει πολλά αξεσουάρ για όλες τις εποχές, με πλήρες κάλυμμα, κουκούλα με φερμουάρ. Η πλάτη του καθίσματος ανακλίνεται σε πολλές θέσεις και η πλατφόρμα είναι προσαρμόζεται σε 3 θέσεις. Η ζώνη ασφαλείας 5 σημείων με σύστημα «κουμπώματος-ξεκουμπώματος» προσφέρει στο παιδί μέγιστη ελευθερία κινήσεων. - Πλατφόρμα από αντιολισθητικό καουτσούκ για μεταφορά ενός ακόμη παιδιού. - Κεντρικός μοχλός για κλείσιμο. - Όταν κλείνει είναι συμπαγές και στέκεται όρθιο. - Το μπροστινό τμήμα μπορεί να ανοίγει και να κλείνει. - Μπροστινές ρόδες που περιστρέφονται και κλειδώνουν. - Πίσω ρόδες με κεντρικό σύστημα φρένων. - Θήκη για μπιμπερό “cup holder” πρακτικό για τη μητέρα και το παιδί. - Κουκούλα με φερμουάρ για να μεταμορφώνεται σε αλεξήλιο. - Επένδυση που αφαιρείται και πλένεται στους 30ο. - Εργονομικές λαβές με ρυθμιζόμενο ύψος και πλαστική επένδυση. - Πλάτη καθίσματος ρυθμιζόμενη σε πολλές θέσεις. - Υποπόδιο που προσαρμόζεται σε 3 θέσεις. - Πλαϊνές λαβές για μεταφορά όταν είναι κλειστό. - Σκελετός: από βερνικωμένο αλουμίνιο. - Κουκούλα που κλείνει για σκιά. Το Pliko P3 είναι εξοπλισμένο με το αποκλειστικό σύστημα Ganciomatic που επιτρέπει την εφαρμογή του καθίσματος αυτοκινήτου Primo Viaggio και του πορτ μπεμπέ Navetta, στο καρότσι.

Οκ κ αυτό που διάλεξα εγω τα εχει αυτα τα χαρακτηριστικά + του οτι το καρότσι γυρνάει κ απο την πλευρά της μαμάς οσο ειναι μικρούλι και απο την πλευρά του δρόμου αργότερα που θέλει να χαζευει προς τα εξω.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Το Trio Pliko Switch Modular αποτελείται από το καρότσι Pliko Switch, το πορτ-μπεμπέ Navetta XL και το κάθισμα αυτοκινήτου Primo Viaggio.

Καρότσι “Pliko Switch Completo”

• Το “Pliko Switch Completo” με αναστρέψιμο κάθισμα προς τη μητέρα ή προς το δρόμο. Πολλά εξαρτήματα, ολοκληρωμένο κάλυμμα, κουκούλα με φερμουάρ και κάλυμμα βροχής με φερμουάρ.

• Η κουκούλα κλείνει για σκιά (και όταν είναι στραμμένο το κάθισμα προς τη μητέρα και όταν είναι στραμμένο στο δρόμο). Είναι συμπαγές όταν κλείσει και στέκεται όρθιο.

• Η πλάτη του καθίσματος ρυθμίζεται σε πολλές θέσεις. Υποπόδιο ρυθμιζόμενο σε 2 θέσεις.

• Το μπροστινό τμήμα ανοίγει και κλείνει για εύκολη μεταφορά. Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων για ελευθερία κινήσεων.

• Πλατφόρμα με αντιολισθητικό υλικό για μεταφορά ενός ακόμα παιδιού.

• Τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος και πλαστική επένδυση. Θήκη για μπουκάλι.

• Πλαϊνές λαβές για μεταφορά.

• Τροχοί (17 cm) με αναρτήσεις. Οι μπροστινοί περιστρέφονται και κλειδώνουν, οι πίσω με κεντρικό σύστημα φρένων. • Ευρύχωρο καλάθι.

• Αυτόματο σύστημα εφαρμογής για το πορτ μπεμπέ Navetta XL και για το κάθισμα αυτοκινήτου Primo Viaggio (πωλούνται ξεχωριστά).

• Κουκούλα που μετατρέπεται σε κουκούλα για τον ήλιο χάρη στο διπλής κατεύθυνσης φερμουάρ του.

• Κλείνει με έναν κεντρικό μοχλό.

• Σκελετός από βερνικωμένο αλουμίνιο πιο ελαφρύς και ανθεκτικός από ποτέ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά :

Διαστάσεις ανοικτό : 92.5 x 57 x 105 cm

Διαστάσεις κλειστό : 46 x 104.5 cm

Βάρος : 11.3 kg

Πορτ μπεμπέ « Navetta XL »

- Σύστημα μεταφοράς: χάρη στο σύστημα Ganciomatic, το πορτ μπεμπέ Navetta XL, μπορεί να τοποθετηθεί στο σκελετό του καροτσιού και αυτόματα μετατρέπεται σε ένα κομψό και άνετο καρότσι.

- COMFORT SYSTEM η μικρή πλάτη του και το υποπόδιο ρυθμίζονται ταυτόχρονα από την εξωτερική πλευρά για να προσφέρουν μέγιστη άνεση στο νεογέννητο μωρό.

- Διαθέτει κουκούλα με παράθυρο από διάφανο υλικό για να μπορείτε να φροντίζετε το μωρό σας.

- Σύστημα 4 Seasons που ρυθμίζει την σωστή κυκλοφορία του αέρα μέσα στο πορτ μπεμπέ.

- Κέλυφος προστασίας από πολυπροπυλένιο και επένδυση από ποιοτικά υλικά.

- Διαθέτει λαβή για εύκολη μεταφορά.

- Κάλυμμα που κουμπώνει από πάνω και καλύπτει την μεγαλύτερη επιφάνεια του πορτ μπεμπέ.

- Το πορτ μπεμπέ Navetta XL μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ως μικρό κρεβατάκι, χάρη στη βάση Bassinet Stand της Peg Perego.

- Νavetta XL είναι εγκεκριμένο για το Group 0 ( έως 10 kg).

- Είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά και έχει σχεδιαστεί κατόπιν ερευνών.

- ECE R44/04 και EN 1466 εγκεκριμένο για χρήση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις:

Εξωτερικό: 67 x 87 x 45,5 cm

Εσωτερικό: 67 x 70 x 32 cm Βάρος: 5,5 Kg

Primo Viaggio Tri Fix ES – Βρεφικό Κάθισμα αυτοκινήτου

- Ολοκληρωμένη Προστασία Πλευρικών Προσκρούσεων

- Κάθισμα αυτοκινήτου για το group 0+ για μωράκια έως 13 kg.

- Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων που ολοκληρώνεται με προστατευτικά μαξιλαράκια στους ώμους.

- Ρυθμιζόμενη κουκούλα

- Ρυθμιζόμενη λαβή σε πολλές και διαφορετικές θέσεις.

- Στο σπίτι μετατρέπεται σε ένα άνετο ρηλάξ.

- Κατάλληλο για χρήση ως καροτσάκι για τους πρώτους μήνες: χάρη στο σύστημα πρόσδεσης Ganciomatic, το κάθισμα αυτοκινήτου μετατρέπεται σε ένα πρακτικό καροτσάκι για νεογέννητα μόλις εγκατασταθεί στο σκελετό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 62 x 66 x 44,5 cm

Βάρος: 4,9 Kg

Αξεσουάρ που περιλαμβάνονται:

- Προστατευτικό κάλυμμα βροχής

- Κουκούλα με φερμουάρ, χρησιμεύει και ως αλεξήλιο

- Footmuff με φερμουάρ (για το καρότσι)

- Κάλυμμα (για το πορτ μπεμπέ)

- Τσάντα Αλλαξιέρα

- Καλάθι για τα ψώνια

- Θήκη για μπιμπερό

749.90EUR

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ΑΑΑΑΑχχχχχχχ πόσο μ'αρέσουν αυτές οι προετοιμασίες!!!! εμείς για καρότσι δεν έχουμε ιδέα.... μπορεί να ρίξω μια πρώτη ματιά τον Αυγουστο. Κοριτσούδια μου σας αφήνω, πάω να ξαπλώσω την κοιλάρα μου γιατί έχει αρχίσει να με πονάει η πλάτη μου και τα πλευρά μου.

Αγγελικούλα όλα καλά θα πάνε, μη αγχώνεσε και ταράζεις το παιδί!!

Φιλάκια στα μουτράκια!!!!

Ευχαριστώ πολύ Ζουνίτσα μου :) καλή ξεκούραση!!! Καλά καλά θα προσπαθήσω για την θεια ζουνίτσα! Μάκια πολλάααααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου κ εμένα μού άρεσε πολύ κ είναι κ ουδέτερο είτε κάνεις κοριτσάκι είτε αγοράκι, αφού εχει λευκο και ροζ και πράσινο !

Πω πω δηλ τώρα την εχει δεί Πικάσσο έ? ΧαααΑαΑχαΧΑ μπαααα εγω με τπτ δεν το εχω... αλλααααααααα εχουμε βάψει τον ενα τοίχο κίτρινο κ τον άλλο λαχανί θα βάλω και μπορντούρα και διακοσμητικά πιστευω θα ειναι καλο.

Αστα μηλαμε ψωνιστηκε σου λεω αλλα γινεται ωραιο παντως και η μπορντουρα ειναι μια καλη και ομορφη λυση, φιλακια πολλα παω να ζωγραφισω αντε θα μπω να δω τα νεα αργοτερα και μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Αστα μηλαμε ψωνιστηκε σου λεω αλλα γινεται ωραιο παντως και η μπορντουρα ειναι μια καλη και ομορφη λυση, φιλακια πολλα παω να ζωγραφισω αντε θα μπω να δω τα νεα αργοτερα και μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.

Οκ κοριτσάκι μου φιλάκια πολλά κ στην κοιλίτσα σου κ καλή επιτυχία με το βάψιμο! Θα σας πω νεώτερααααααααα μάκιαααααααααααα :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

749.90EUR

Angelikig δεν έχω κοιτάξει καθόλου για καρότσι. Please tell me ότι δεν είναι όλα τα καρότσια τόσο πανάκριβα!!!

Παραγγελία από το εξωτερικό μέσω ιντερνετ παίζει? Μήπως είναι φτηνότερα από εκεί????

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Ελπίζω να ειστε όλες καλά...

Χαίρομαι που εχετε ξεκινησει τις ερευνές σας...εγω ακόμα δεν εχω κάνει τίποτα!!!

Για κρεβατάκι και αλλαξιέρα δεν θα ψάξω γιατι θα μου τα δωσει η αδερφή μου. Ο νηψιός μου ειναι τωρα 2 χρονών και δεν θέλει καθόλου την κούνια!!!

Εγω αυτες τις μέρες δεν ειμαι πολύ στα καλά μου...συνεχώς ζαλίζομαι, δεν εχω όρεξη και ανυσυχω γιατι δεν νιωθω σχεδόν καθόλου το μικρό...:?

Πηρα και τις εξετάσεις μου σήμερα και ο αιματοκρίτης μου επεσε πολύ μεσα σε ενα μήνα... Σημερα ξεκινάω μαγνησιο και ασβέστιο. Ξερετε αν μπορω να τα παίρνω όλα μαζι το πρωι??? Πρεπει να εχουν διαφορά στην ωρα???

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

προσπαθω να μην κουραζομαι και πολυ γιατι εχω και τη μεση μου που δεν με αφηνει να κανω και πολλα πραγματα.

μαρακι μου κανει να βαλεις voltaren; σε ρωταω γιατι και εγω στην αρχη της εγκυμοσυνης ημουν πολυ χαλια με τη μεση και δεν μου εδιναν τπτ.

μονο voltaren υποθετα μου ειπε ο γιατρος αλλα 2-3 την ημερα max και εγω εβαλα 1 μονο χτες σε ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν ειχα βαλει...

δεν την παλευα....

πωπω εχω βαλει γεμιστα στο φουρνο και μου εχει σπασει η μυτη!

κοριτσια μια συμβουλη να μην βιαστειτε για αγορες και να κανατε καλη ερευνα αγορας!!

συνηθως στα πρωτα παιδια κανουμε υπερβολες (της οποιες εχω κανει και εγω ναι ναι!!)

και επισης μην σας φερουν τα πραγματα πολυ πριν την γεννα για διαφορους λογους ας πουμε οτι σκονιζονται περισσοτερο και θα πρεπει συχνα να τα καθαριζετε ενω αν σας τα φερουν οταν θα ειστε στο νοσοκομειο θα βαλετε την μανουλα σας ή την πεθερουλα σας ή την αδελφη σας και θα το κανει αυτο.

Εγω τα πραγματα τα ειδα οκτωμβρη και μου τα εφεραν την ημερα που γεννησα.Πηραμε τηλ και το απογευμα ηταν σπιτι ουτε αγχος ουτε τιποτα!τα ειχα δει βεβαια οταν ειχαν ερθει και ετσι ημουν σιγουρη!

και μια συμβουλη μην παρετε χρωματιστα επιπλα βαση φυλου!δηλ γαλαζια κουνια για αγορακι προτιμηστε κατι ουδετερο γιατι σκεφτειτε και την πιθανοτητα μιας δευτερης εγκυμοσυνης!

αυτα απο μια ηδη μανουλα με πολυ αγάπη!!

καλησπερα φιλεναδες.

Μαρακι μου αφου σου το επιτρεπει ο γιατρος να βαζεις voltaren ενταξει. εγω παρολο που ειχα πολυ μεγαλο προβλημα ειχα στραβωσει και διπλωσει στα δυο, δεν μπορουσα να περπατησω με κουβαλουσανε, δεν μπορουσα να κατσω να φαω, να σκεφτεις ειχα να κοιμηθω 2 εβδομαδες απο τον πονο, μου το ειχε απαγορεψει. απλα εμεινα στο κρεβατι ενα μηνα και τωρα μπορω τουλαχιστον να σηκωθω και να περπατησω αλλα οχι για μεγαλες αποστασεις. πρεπει να ξεκουραστεις οσο γινετε περισοοτερο γιατι στο εξης η μεση και η πλατη θα μας ποναει ολες.

Αγγελικη μου ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα, θα περιμενουμε να μας πεις.

τωρα για καροτσακια και κρεβατακια και τετοια η αδελφη μου εχει μαγαζι με προικα μωρου και της εχω αναθεσει να μου βρει τα καλυτερα και τα πιο ευχρηστα και σε κανα μηνα θα παω να διαλεξω τι θα παρω τελικα.

πειτε μου λιγακι για τις ζωγραφιες στους τοιχους βρηκατε καποια σχεδια που ειναι για τετοια δουλεια και τα αντιγραφετε η με τη φαντασια σας τα κανετε; εγω γενικα ασχολουμαι με το βαψιμο του σπιτιου και κανω και διαφορες τεχνοτροπιες (το σπιτι μας μονη μου το εβαψα) αλλα απο ζωχραφικη ασχετη τελειως και να σκεφτειτε οτι ειμαι σχεδιαστρια (οικοδομικα και αρχιτεκτονικα σχεδια).

θα θελα να ζωγραφησω το δωματιο της μπουμπους μου.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημεραααααααααααα:D:D:D

τι μου κανετε; που ειστε σημερα; Αγγελικη μου τα νεα σου;

λοιπον εμεις σημερα γιναμε 22 εβδομαδων και μπηκαμε πια στον 6ο μηνα. και ακουστε τι εγινε χθες εκει που ειχα αγχοθει γιατι να μην το καταλαβαινω πιο αισθητα το μωρο μου εγινε το θαυμα, γυρισα το βραδυ σπιτι εφαγα μια μπουγατσα κρεμα και εκατσα στον καναπε και χαϊδευα την κοιλια μου στο σημειο που νομιζα πως κατι χτυπουσε και σκεφτομουν πως ισως χτυπαει καποιο νευρο και ξαφνικα σε καθε χτυπο εβλεπα και την κοιλια μου να ανασηκωνεται. τρελαθηκα απο τη χαρα μου το εκανε 5-6 φορες και φαινοταν. ειμαι πολυ χαρουμενη.:D:D:D

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...