Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το κατάλαβα!!!! (νομίζω :roll:)

Ηταν σαν να με είχε πιάσει ένα νευρο, πώς είναι οταν "πετάει το ματι" μόνο που το αισθανομουν στην κοιλιά. Ακόμη το αισθάνομαι! Λες να ναι τιποτα αλλο;;

Πότε φεύγετε διακοπές;;;:D

Εμείς το άλλο Σάββατο...

Και εγώ κάπως έτσι το αισθάνομαι κοντά στον αφαλό. Μπαααα τα ζουζούνια μας είναι.... :mrgreen::mrgreen:

Θα φύγουμε 9/8 και θα πάμε στο Πεταλίδι, λίγο πιο έξω από την Καλαμάτα.

Εσείς?? Μπάνιο στη θάλασσα θα κάνεις??

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ κάπως έτσι το αισθάνομαι κοντά στον αφαλό. Μπαααα τα ζουζούνια μας είναι.... :mrgreen::mrgreen:

θα πάμε Εύβοια, και θα κάνω μπανακια κανονικα!! :D Ανυπομονω να σου πω την αλήθεια, απλα δεν θα καθομαι στον ηλιο. Εσύ δεν θα κανεις;;

5NEXp2.png

θα πάμε Εύβοια, και θα κάνω μπανακια κανονικα!! :D Ανυπομονω να σου πω την αλήθεια, απλα δεν θα καθομαι στον ηλιο. Εσύ δεν θα κανεις;;

Να σου πω ψιλοφοβάμαι... αλλά θα δείξει. Στον ήλιο ούτε εγώ και γενικώς ψιλοαπαγορεύεται ο ήλιος. Αχ τι καλά να φύγουμε!!!! :tongue::tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Να σου πω ψιλοφοβάμαι... αλλά θα δείξει. Στον ήλιο ούτε εγώ και γενικώς ψιλοαπαγορεύεται ο ήλιος. Αχ τι καλά να φύγουμε!!!! :tongue::tongue:

Εχεις ρωτησει το γιατρο σου; Οι περισσοτεροι παντως λενε οτι αν ειναι καθαρη η θαλασσα και οχι πολύ κρυα, δεν υπαρχει προβλημα. Να αλλαζεις το μαγιο σου και ολα καλα!

5NEXp2.png

Γεια σας κοριτσακια απο την Σαββατο φτιαχνω το παιδικο δωματιο ζωγρφιζω διαφορες φιγουρες του disney στους τοιχους και σιγα σιγα γινεται υπεροχο!! με το που ξυπναω εκει τρεχω και πριν παω για υπνο περναω και το χαζευω! εσεις απο οσο διβαζω ετοιμαζεσται για διακοπες αληθεια βρε κοριτσια οσον αφορα καροτσι, κρεβατακια κ.α. τι σκεφτεστε να παρετε? μηπως ειναι ευκαιρια τωρα με τις εκπτωσεις? ασε που ο χρονος παραδοσης παντα ειναι παραπανω απο μηνα την τραπεζαρια και το σαλονι τα παργγειλα Ιουλιο και θα μου ερθουν Σεπτεμβριο εχετε υποψιν σας κατι να μου προτεινεται? φιλακια σε ολα τα μπεμπακια και τις μανουλες!!

Υ.Γ. ο αφαλος απο το τραβηγμα κοντευει να ληθει!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εχεις ρωτησει το γιατρο σου; Οι περισσοτεροι παντως λενε οτι αν ειναι καθαρη η θαλασσα και οχι πολύ κρυα, δεν υπαρχει προβλημα. Να αλλαζεις το μαγιο σου και ολα καλα!

Τον ρώτησα και μου είπε ελεύθερα... Απλά είμαι και πολύ κρυουλιάρα αλλά δεν ξέρω κιόλας, μπορεί να τη δω και να βουτήξω πριν προλάβω να πω το όνομά μου... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχχχχχχ τι ωραίες οι ετοιμασίες.... για το δωματιάκι!!! Εμείς αργότερα και για αγορές και το δωμάτιο. Αν και το δωμάτιο είναι ψιλοέτοιμο γιατί η προηγούμενη που έμενε εκεί το είχε ζωγραφίσει μπλε βέβαια, με disney χαρακτήρες και φοβερό ουρανό επάνω στο ταβάνι. Θα "πετάξουμε" και πινελιές ροζ μέσα και βλέπουμε!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

αμαν βρε μπεμπη μας, δώσε μια κλωτσιά για "τη φουκαριάρα τη μανα σου"!!!!:lol:

χαΧαχα ετσι ακριβώς Νικελάκι μου με κάλυψες πάλι ;)

όσο γι αυτό που ενιωσες... Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ηταν το μπεμπάκι σου!!!! Σίγουρα πράγματα γιατι κ εγώ κάπως έτσι το είχα νιώσει στην αρχή! Μετά ειναι σαν να σκάει ποπ κορν στην κοιλιά σου

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Τον ρώτησα και μου είπε ελεύθερα... Απλά είμαι και πολύ κρυουλιάρα αλλά δεν ξέρω κιόλας, μπορεί να τη δω και να βουτήξω πριν προλάβω να πω το όνομά μου... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχχχχχχ τι ωραίες οι ετοιμασίες.... για το δωματιάκι!!! Εμείς αργότερα και για αγορές και το δωμάτιο. Αν και το δωμάτιο είναι ψιλοέτοιμο γιατί η προηγούμενη που έμενε εκεί το είχε ζωγραφίσει μπλε βέβαια, με disney χαρακτήρες και φοβερό ουρανό επάνω στο ταβάνι. Θα "πετάξουμε" και πινελιές ροζ μέσα και βλέπουμε!!

Αχ Ζουζουνιτσα σε καταλάβαινω απολυτα και εγω για να βουτηξω πρεπε να σκαει ο τζιτζικας και ο αντρας μου ειναι Μυτιληνιος αν και οποιες εχετε παει πρεπει να ξερεται τι σημαινει ΚΡΥΑ θαλασσα και Αυγουστο μηνα!!! απολασε την θαλασσα θα ειναι τελεια!!

εισαι πολυ τυχερη που το βρηκες ετοιμο κατι τετοιο προσπαθω να κανω και εγω και θελει πολυ χρονο αλλα αξιζει τον κοπο και εγω συνδιασμο τυρκουαζ και ροζ θα βαλω!! δεν ξερω πως μπορω να στειλω φωτο οτι εχω φτιαξει μεχρι τωρα να δειτε!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Γεια σας κοριτσακια απο την Σαββατο φτιαχνω το παιδικο δωματιο ζωγρφιζω διαφορες φιγουρες του disney στους τοιχους και σιγα σιγα γινεται υπεροχο!! με το που ξυπναω εκει τρεχω και πριν παω για υπνο περναω και το χαζευω! εσεις απο οσο διβαζω ετοιμαζεσται για διακοπες αληθεια βρε κοριτσια οσον αφορα καροτσι, κρεβατακια κ.α. τι σκεφτεστε να παρετε? μηπως ειναι ευκαιρια τωρα με τις εκπτωσεις? ασε που ο χρονος παραδοσης παντα ειναι παραπανω απο μηνα την τραπεζαρια και το σαλονι τα παργγειλα Ιουλιο και θα μου ερθουν Σεπτεμβριο εχετε υποψιν σας κατι να μου προτεινεται? φιλακια σε ολα τα μπεμπακια και τις μανουλες!!

Υ.Γ. ο αφαλος απο το τραβηγμα κοντευει να ληθει!!

Γειά σου Μαργίουλα μου :) Βλέπω έχεις ξεκινήσει κανονικάτατα κ καλά κάνεις!! Προφανώς για να ζωγραφίζεις στους τοίχους πιάνει το χέρι σου..σε αντίθεση με το δικό μου που ούτε μια ίσια γραμμή δεν μπορώ να τραβήξω... ¨Οσο για τα κρεββατάκια και τα διάφορα εγώ ήδη έχω βρεί ακριβώς τι θα αγοράσω σου στέλνω το λινκ να δεις κ να μουπεις την γνώμη σου! http://ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=11&the2id=41&theid=41&open1=11&open2=41

Σκέφτομαι να δώσω προκαταβολή τον Αυγουστο για να τα κλείσω σε λίγο καλύτερη τιμή και παράδοση κανονικά τέλη Οκτωμβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Όσο για καροτσάκι έχω αποφασίσει το TRio Peg Perego http://toys-shop.gr/product_info.php?products_id=7451

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα αγαπούλες μου :) Χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας ειλικρινά.. Είμαστε καλά και οι δύο μην ανησυχείτε απλώς έιχα πολύ δουλειά στο γραφείο γι αυτό δεν μπήκα! Σήμερα έχουμε ραντεβού με τον διαβητολόγο, ευχηθέιτε μας καλή επιτυχία γιατί ενα αγχος μην μου ξεκινήσει ινσουλίνη την έχω... θα μπω να σας πω νεα εννοείται..

Κατα τα άλλα ενω προχθες εκανε πάρτυ ο μπομπιράκος μου χθες κ σήμερα ειναι πολύ ήσυχος πάλι.. αχ δεν μπορώ να ανησυχώ άλλο αντε να περάσουν οι μέρες να κανουμε την Β ως την άλλη Πέμπτη πρέπει να περιμένουμε..

Αγγελικουλα ολα καλα με τον διαβητολογο κοριτσακι μου?

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Ααα τι καλά Ζουνίτσα μου!! :) Πλησιάζουν οι μέρες!!!!!!

Πολύ ωραίαααααα εννοείται καλέ οτι θα κάνουμε μπανάκι τι έτσι θα την βγάλουμε ολο το καλοκαίρι? Οσο για τον ήλιο εννοείται πως οχι.. άλλωστε τι να τον κάνουμε? Το μαυρισμα μας μάρανε ΧχαΧΑχαχα

Εμεις περιμένουμε να έρθει 19 Αυγούστου που θα φύγουμε για λιγες μερούλες στις Σπέτσες κ θα κάνουμε κ μπανάκι!! Ααα πήρα κ ενα μαγίο απο το πρεναταλ όλα τα λεφτα ΧΑαΑχααΧ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γειά σου Μαργίουλα μου :) Βλέπω έχεις ξεκινήσει κανονικάτατα κ καλά κάνεις!! Προφανώς για να ζωγραφίζεις στους τοίχους πιάνει το χέρι σου..σε αντίθεση με το δικό μου που ούτε μια ίσια γραμμή δεν μπορώ να τραβήξω... ¨Οσο για τα κρεββατάκια και τα διάφορα εγώ ήδη έχω βρεί ακριβώς τι θα αγοράσω σου στέλνω το λινκ να δεις κ να μουπεις την γνώμη σου! http://ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=11&the2id=41&theid=41&open1=11&open2=41

Σκέφτομαι να δώσω προκαταβολή τον Αυγουστο για να τα κλείσω σε λίγο καλύτερη τιμή και παράδοση κανονικά τέλη Οκτωμβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Όσο για καροτσάκι έχω αποφασίσει το TRio Peg Perego http://toys-shop.gr/product_info.php?products_id=7451

Καλη ιδεα η προκαταβολη πολυ καλη ομως !!!

εγω απο καροτσακια εχω δει το plico p3 on track modular και αυτο που θα παρεις εσυ αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα παντως και τα δυο μου φαινονται αρκετα καλα!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλη ιδεα η προκαταβολη πολυ καλη ομως !!!

εγω απο καροτσακια εχω δει το plico p3 on track modular και αυτο που θα παρεις εσυ αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα παντως και τα δυο μου φαινονται αρκετα καλα!

Ε ναι γιατί είπαν στο ¨Ηρα οτι τον Αυγουστο συνήθως βάζουν κάτι παραπάνω σε έκπτωση οπότε αφού τα εχω ψάξει κ εχω αποφασίσει γιατί όχι? Θα πάρω την κούνια που γίνεται κρεββάτι και την συρταριέρα την ντουλάπα δεν την χρειάζομαι εχουμε πολύ μεγάλη καινούργια ντουλάπα στο δωμάτιο εντιχοισμένη. Θα πάρω και το λικνάκι για τους πρώτους μήνες δίπλα μου. Σχετικά με το καρότσι εκτος της διαφοράς τιμής τι άλλο διαφορά έχει?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Σήμερα στις 7 εχω ραντεβού Μαργιούλα μου!! Θα μπω αυριο να σας πω νεα!

Αντε ολα καλα θα πανε!!

ρε συ ανοιξα το λινκ υπεροχο το κρεβατακι τελοιο!! κατι τετοια ειχα στο μυαλο μου, μου αρεσει πολυ οσο για τις ζωγραφιες και ο αντρας μου το ιδιο μου ελεγε αλλα τελικα τα καταφερε το μοναδικο που κανεις ειναι να αντιγραφεις γραμμουλες απο το σκιτσο διπλα, τωρα του λεω θα κανω και την Μινι και μου λεει αστην θα την κανω εγω οταν γυρισω απο την δουλεια καλυτερα τοσο πανω του το πηρε αστα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...