Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πατουσιτσα μου κουκλα!!!!!!!!!επιτελους!!!!!!!!!!1

πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!1

ολα καλα θα πανε γλυκεια μου!!!

θα σε παρω την Παρασκευη να μου πεις πως εισαι!

ολα καλα θα ειναι!!!

φιλακια γλυκεια μου φιλεναδα!

Έλα βρε Μαράκι και μου έλειψες!!!!:P Όλα καλά??? Περιμένω να τα πούμε!!;)

IchNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!! Melenia είμαστε ακριβώς στις ίδιες μέρες!!! Και εμένα γνώμη μου είναι να πας στα μαγαζιά και να πάρεις λίγα πράγματα για να σου φτιάξει η διάθεση!!!

Λιτσάκι μπράβο!!! Ξεκίνησε τις κλωτσιές!!! Φοβερό??? Οπα Οπα δε λες τίποτα.... χαχαχαχαχα

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα, ήρθα και στο μαγαζί. Τα έχει αυτά η εγκυμοσύνη, ζαλάδες, πρηξίματα, κακή διάθεση.... "χορεύουν" οι ορμόνες!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημερααααα. :D:D:D

τι μου κανετε;

κοριτσια μου χθες ολο το απογευμα ενιωθα κατι απαλα χτυπηματακια πολυ απαλα χαμηλα στην κοιλια. δεν ηταν σαν τα γαργαλητα που νιωθα τοσο καιρο, λετε να αρχισαμε τις κλωτσιες; η ειναι η ιδεα μου;:rolleyes:

ακουστε και αυτο αν τα καταφερα να το βαλω,

εχω κεφια και το αφιερωνω στην κορη μου φυσικα.:P:p:p

Δεν είναι η ιδέα σου!!!:mrgreen: Το ζουζούνι σου είναι που σε κλωτσάει!!!:P

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τις κοιλίτσες:P:p:p!!!!

IchNp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!! Melenia είμαστε ακριβώς στις ίδιες μέρες!!! Και εμένα γνώμη μου είναι να πας στα μαγαζιά και να πάρεις λίγα πράγματα για να σου φτιάξει η διάθεση!!!

Λιτσάκι μπράβο!!! Ξεκίνησε τις κλωτσιές!!! Φοβερό??? Οπα Οπα δε λες τίποτα.... χαχαχαχαχα

Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα, ήρθα και στο μαγαζί. Τα έχει αυτά η εγκυμοσύνη, ζαλάδες, πρηξίματα, κακή διάθεση.... "χορεύουν" οι ορμόνες!!!

ετσι ειναι zounitsa μου τα εχει αυτα η εγκυμοσυνη. και εγω στα ιδια ειμαι τη μια μερα ειμαι πολυ καλα και την αλλη χαλια. και διαβασα οτι απο εδω και περα θα ειναι ακομη πιο δυσκολα μετις ορμονες. συγκεκριμενα διαβασα τα παρακατω:

Όσο η εγκυμοσύνη σου προχωρά, οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο στο σώμα. Οι ορμονικές διαταραχές, η αγωνία για τον τοκετό, το άγχος που γεννά η αντίστροφη μέτρηση επηρεάζουν και την διάθεσή σου. Ο σύντροφός σου και μέλλων μπαμπάς αναρωτιέται: Μα τι έχει πάθει η γυναίκα μου; Για τον οσονούπω μπαμπά η συμπεριφορά σου φαντάζει τουλάχιστον αλλόκοτη και κάπως ανησυχητική. Δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς η ήρεμη και γελαστή γυναίκα της ζωής του μεταμορφώθηκε -χάρη στο ορμονικό αλαλούμ- σε ένα πλάσμα με τεντωμένα νεύρα, που κλαίει με τις ελληνικές ταινίες και παραμένει προσηλωμένη στην εγκυμοσύνη της ακόμα και αν γύρω της γίνεται πόλεμος. Η πιθανή αδιαφορία σου για ό,τι αφορούσε την προηγούμενη, κοινή ζωή σας (εκδρομές, αγορές κ.α.) αλλά και τα βίαια ξεσπάσματά σου που τον λούζουν με κοσμητικά επίθετα, κάνουν αυτόν, όπως και κάθε μέλλοντα μπαμπά, να απορεί και να ανησυχεί για το μέλλον. Συζήτησε μαζί σου αυτά που αισθάνεσαι, όσα σε απασχολούν, εκείνα που σε προβληματίζουν και άφησέ τον να κάνει το ίδιο. Παιδί θα αποκτήσετε! Πρέπει να είστε ενωμένοι.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

ετσι ειναι zounitsa μου τα εχει αυτα η εγκυμοσυνη. και εγω στα ιδια ειμαι τη μια μερα ειμαι πολυ καλα και την αλλη χαλια. και διαβασα οτι απο εδω και περα θα ειναι ακομη πιο δυσκολα μετις ορμονες. συγκεκριμενα διαβασα τα παρακατω:

Όσο η εγκυμοσύνη σου προχωρά, οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο στο σώμα. Οι ορμονικές διαταραχές, η αγωνία για τον τοκετό, το άγχος που γεννά η αντίστροφη μέτρηση επηρεάζουν και την διάθεσή σου. Ο σύντροφός σου και μέλλων μπαμπάς αναρωτιέται: Μα τι έχει πάθει η γυναίκα μου; Για τον οσονούπω μπαμπά η συμπεριφορά σου φαντάζει τουλάχιστον αλλόκοτη και κάπως ανησυχητική. Δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς η ήρεμη και γελαστή γυναίκα της ζωής του μεταμορφώθηκε -χάρη στο ορμονικό αλαλούμ- σε ένα πλάσμα με τεντωμένα νεύρα, που κλαίει με τις ελληνικές ταινίες και παραμένει προσηλωμένη στην εγκυμοσύνη της ακόμα και αν γύρω της γίνεται πόλεμος. Η πιθανή αδιαφορία σου για ό,τι αφορούσε την προηγούμενη, κοινή ζωή σας (εκδρομές, αγορές κ.α.) αλλά και τα βίαια ξεσπάσματά σου που τον λούζουν με κοσμητικά επίθετα, κάνουν αυτόν, όπως και κάθε μέλλοντα μπαμπά, να απορεί και να ανησυχεί για το μέλλον. Συζήτησε μαζί σου αυτά που αισθάνεσαι, όσα σε απασχολούν, εκείνα που σε προβληματίζουν και άφησέ τον να κάνει το ίδιο. Παιδί θα αποκτήσετε! Πρέπει να είστε ενωμένοι.

Ακριβώς όπως τα λέει..... χαχαχαχαχαχα....... Πωπω τι μας περιμένει ακόμα!!!!:eek::eek::eek:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Πάντως εγώ ξέρω πως γενικώς τα light πράγματα δεν είναι καλά!! καλύτερα να φας/πιείς κανονικό προϊόν παρά light. Έχουν υποστεί φοβερή επεξεργασία για να γινουν "διαίτης" που τελικά είναι χειρότερα...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Έλα βρε Μαράκι και μου έλειψες!!!!:P Όλα καλά??? Περιμένω να τα πούμε!!;)

και εμενα μου ελειψες?

τι κανει ο γιοκας κλωτσαει εε??!

και εγω το ενιωσα το μπεμπακι και καθε μερα ολο και πιο εντονα!

εμετους κανω ακομα 2-3 περιπου την ημερα...

ομως αρχισα να τρωω!!ΖΗΤΩ!!

Κατα τάλλα ηρεμα δεν αντεχω και την ζεστη....πηγα σημερα και απο το γραφειο απο τις 9-1 και τα επαιξα λεφτα ακομα χρωστουμενα...τεσπα παιρνω εστω και λιγα λιγα...!

και οι ορμονες παντα χορευουν στον ρυθμο τους!!

ειναι μια ευαισθητη περιοδος της γυναικας αυτη και που θα την θυμομαστε παντα με αγαπη!!

κοριτσια αγορες μην κανετε ακριβες σε ρουχα εγκυμοσυνης δειτε σταμαγαζια και ρουχα που μπορειτε να φορεσετε και χωρις να ειναι εγκυμοσυνης και σιγουρα να δειτε και τα στοκ!!!

εγω τα 2 παντελονια εγκυμοσυνης τα ειχα παρει απο το στοκ ΗΡΑ και ειχαν πανω τιμες 55 ευρω και 60 ευρω το ενα και τελικα τα πηρα με 10 ευρω και τα δυο οταν ημουν εγκυος στην κορη μου!!!μια χαρα!

σημερα πεταχτηκα στους κινεζους και πηρα ενα καπρι και ενα φορεματακι με 15 ευρω.Ειναι τοσα πολλα τα εξοδα που πρεπει να κανουμε και λιγο οικονομια!

Διαφημίσεις

Είπα να πω ένα γεια πριν πάω να σωριαστώ....με ψοφάει αυτό το παιδί, πωπωπωπω! Ελπίζω το σπορί να βγει πιο νορμάλ!

Αγορές εμείς χαλαρά....έχουμε τα πάντα από τη Ζωίτσα...θα φτιάξουμε βέβαια το δωμάτιο της μικρής μπέμπας, όταν αποφασίσω χρώματα...ακόμα μία φορά! Πέραν κρεβατιού και συρταριέρας και αξεσουάρ δωματίου πχ χαλί, φωτιστικό κλπ δε νομίζω να αγοράσω κάτι άλλο....ίσως και κανα συμπλήρωμα σε ρουχαλάκια βέβαια....

Πολλά τα έξοδα...δε το συζητώ...και μόνο τα γάλατα, πάνες, παιδίατροι, ασφάλεια να βάλεις....άστο! Ας μη πω για ρούχα, παιχνίδια, ένα σωρό! Αλλά και φαγητά που αυτή τη περίοδο πετάω με τα κιλά στα σκουπίδια καθότι το σκατούλι κάνει απεργία πείνας....

Τεσπά...υπάρχουν και πιο συνεργάσιμα μωρά!

Γενικά, αυτή η εγκυμοσύνη καλά με πάει τώρα, που πέρασαν οι εμετοί κι οι αποκολλήσεις, φτου φτου φτου...

Ε λίγο ο αιματοκρίτης είναι πάτος....τι να σου κάνει με 2 καπάκια εγκυμοσύνες, και η 2η με προσοχή μηδέν???

Αυτάααααα.

Εμένα το έσω νινί ήσυχο, απαλά κουνηματάκια....έχει φάει τις μπουνιές του από την απέξω και φοβάται, είπαμε. ΑΛλά και γω που να το αντιληφθώ....όταν ξαπλώνω να χαλαρώσω, κοιμάμαι με τη μία! Μπαμ!

Αυτό πάω να κάνω και τώρα.

Γειαααααααααα.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

velissa η σαλοπέτα που αγόρασες είναι εγκυμοσύνης; Τα Benetton έχουν και τέτοια ρούχα; Δεν το ήξερα.. Το ρωτάω γιατί η κοιλιά έχει ήδη μεγαλώσει αρκετά (δίδυμα)

zounitsa δεν ξέρεις πόσο πολύ θέλω να παω και να αγοράσω όλα αυτά τα χαριτωμένα μωρουδιακά αλλά μεταξύ άλλων φοβάμαι μην αρχίσω τα ροζ κ γαλάζια και μετά μας τα γυρίσει ο γιατρός και μας πει ροζ-ροζ ή γαλάζια-γαλάζια..χαχα

Παιχνιδάκια όμως αγόρασα δεν κρατήθηκα βρήκα αυτή τη σελίδα και ενθουσιάστηκα http://www.lamazetoys.co.uk/ σε μια εβδομάδα ήταν σπίτι μου με το ταχυδρομείο και είναι ακόμα πιο ωραία από κοντά!

Τέλος όσο για τον μελλοντικό μπαμπά και τα σκαμπανεβάσματα που θεωρητικά έχουμε δεν έχω καταλάβει τίποτα, αλλά ποιος τρελός παραδέχεται την τρέλα του?:roll:

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημέρα κοριτσάρες!!!! βλέπω οι αϋπνίες σας καλά κρατούν!! χαχαχα εμένα με πιάνουν από τις 5:00 το πρωί και μετά.

Melenia μου σε καταλαβαίνω απόλυτα και το θέλω και εγώ αυτό με τα ψώνια. Αλλά έχω 6 ανήψια οπότε έχω τόνους ρούχα μωρουδιακάκαι προίκες μωρών, + τα δώρα που θα μας φέρουν.... Βεβαία κάτι καινούριο εννοείται πως θα πάρω αλλά λίγα πράγματα. Από την άλλη με τέτοια οικονομική κρίση και με τόσα έξοδα που θα προκύψουν όπως είπε και η Honey είμαι τυχερή.

Melenia τι ΠΗΤ έχεις και που θα γεννήσεις??

Φιλάκια και καλημερούδια σε όλες τις μανούλες!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

velissa η σαλοπέτα που αγόρασες είναι εγκυμοσύνης; Τα Benetton έχουν και τέτοια ρούχα; Δεν το ήξερα.. Το ρωτάω γιατί η κοιλιά έχει ήδη μεγαλώσει αρκετά (δίδυμα)

Εγκυμοσύνης είναι, έχει και σφιγγοφωλιά στην πλάτη για να έχει περιθώριο να ανοίξει και γενικά έχει αρκετό αέρα για να χωρέσει...ουουουου (μια μεγάλη κοιλίτσα σίγουρα;)). Τα Benetton έχουν τέτοια ρούχα, και στο κανονικό τους μαγαζί έχω βρει και στο στοκ.

καλημερα κοριτσαρες τι κανετε;:P:p:p

εγω για αλλες δυο μερουλες στο μαγαζι, απο δευτερα αρχιζω να μαζευω και κουραζομαι μονο που το σκεφτομαι. οσο για την κριση που λετε θα τη νιωσουμε καλα στο πετσι μας μολις ερθουν τα μωρακια μας με τα εξοδα που θα αυξηθουν.

την μπουμπου μου νομιζω πως την καταλαβαινα παλι χθες και σημερα πριν λιγο αλλα πολυ απαλα. αντε να αρχισει να κλωτσαει γιατι εχουν περασει 2 εβδομαδες απο τοτε που πηγαμε στο γιατρο και με εχει πιασει παλι μια ανησυχια :?

η Αγγελικουλα που χαθηκε βρε κοριτσια; χθες νομιζω δεν εμφανηστηκε.

απο δευτερα και εγω δεν θα μπαινω συχνα μεχρι να βαλω ιντερνετ στο σπιτι γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...