Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες!!! Τι κάνετε?? Τελικά όλες τραβαμε τα ζόρια μας είτε 1ο, είτε 2ο, είτε 3ο παιδάκι.... το ίδιο είναι!! Αυτό για τα όνειρα το ξέρω και εγώ, λόγω άγχους και λόγω ορμονών βλέπουμε πολλούς εφιάλτες... Ψυχραιμία. Εγώ από εχτές δεν είμαι και στα πολύ καλά μου, όχι κάτι σοβαρό, της εγκυμοσύνης παιχνίδια!! Ξεκίνησα από πονοκέφαλο με εμετούς (sorry κιόλας) και έχω καταλήξει σε φοβερή ατονία. Αφού σήμερα δεν πήγα στη δουλειά. Ψιλοτρώω, όχι φοβερή ποσότητα, αλλά δεν παίρνω τα πάνω μου με τίποτα. Θα πάρω το γιατρό το μεσημέρι μήπως πάω αύριο για εξετάσεις αίματος. Από πίεση μια χαρά. Θα δείξει.... Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες!!

Περαστικά κοριτσακι μου!!:)

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααχ mothercare......πονεμένη ιστορία, στη 1η εγκυμοσύνη ήμουν τυχερή και πρόλαβα, πήρα τα πάντα από κει, ρούχα, λευκά είδη, μπιμπερό κλπ, παιχνίδια, αξεσουάρ, είδη μπανιου, όλα! Πραγματικά μισή τιμή. Και πρόλαβα και πήρα και άλλη μια παρτίδα τα Χριστούγεννα. Μετά......πάπαλα.

Κρίμα γιατί από όσα έχω πάρει, έχουν πραγματικά τη καλύτερη ποιότητα.

Τα άλλα όλα μου χουν χαλάσει, αυτά σαν καινούργια.

Μήπως να έκανα καμια εξόρμηση τώρα που εχουν αρχισει οι εκπτωσεις, μπας και προλάβω τιποτα;; :roll:

5NEXp2.png

Μήπως να έκανα καμια εξόρμηση τώρα που εχουν αρχισει οι εκπτωσεις, μπας και προλάβω τιποτα;; :roll:

Δεν είναι κακή ιδέα!

Τα χοντρά ειδικά που είναι ακριβά.

Δες και το http://www.bimbomarket.it/gb/en/

Και από δω έχω πάρει ένα σωρό....πολύ καλό!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Γεια σας μέλλουσες μανούλες!!!:P Ξαναήρθα και γω!!

Τα νέα μας είναι πολύ ευχάριστα!:P Ο γιος μου μεγαλώνει μια χαρά και απ'οτι μας δείχνει ο υπέρηχος δεν υπάρχει καμία ένδειξη μόλυνσης από τον CMV!:P (Έχω θετικά αντισώματα του ιού από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε τον περασμένο Σεπτέμβρη). Την Πέμπτη το πρωί θα κάνω και την άμνιο οπότε θα βεβαιωθούμε 100% ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αγχώνομαι λίγο για την εξέταση αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και θετική:rolleyes:. Σε μία βδομάδα θα κάνουμε και τον β' επιπέδου και μετά μπορούμε να κανονίσουμε τις διακοπές μας. Το αγοράκι μου έγινε αντράκι, ζυγίζει 430 gr και μ'έχει ταράξει στην κλωτσιά!!!!:mrgreen: Και όταν δεν με κλωτσάει αυτός χτυπάω εγώ ελαφρά την κοιλιά μου και μου απαντά!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια για τις διακοπές και τα μπάνια τις σας έχει πει ο γιατρός σας? Τα ταξίδια με αεροπλάνο επιτρέπονται?

IchNp3.png

Διαφημίσεις

ελα βρε πατουσιτσα, που εξαφανιστηκες; :D

Μπράβο, πολύ ευχαριστα τα νεα σου! Για την αμνιο μη φοβασαι, κι εγώ έτσι φοβισμενη πηγαινα. Απλά να θυμασαι να μην κουνιεσαι και μετα να μην περπατησεις εκείνη την ημερα πολύ. Γενικα χαλαρα τις επόμενες 3 μερες και ολα θα πανε μια χαρα! :)

Σε κλωτσαει ο δικος σου, ε;; Τι ωραία!!! :D

5NEXp2.png

Άσε nikelaki μου πέρασα λίγο δύσκολα τελευταία αλλά τώρα όλα καλά!!!:P Σας διάβαζα όμως!!

Υποθέτω ότι δεν πρέπει να είμαι ξάπλα όλες τις μέρες έτσι? Θα πάρω άδεια βέβαια από τη δουλειά και θα ξεκουραστώ όσο μπορώ.

Με έχει ταράξει το γλυκούλι μου!! Δε φαντάζεσαι πόσο το απολαμβάνω!!!:P Την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε και από τότε δε σταματάει!!!! Και όταν σταματάει το τσιγκλάω εγώ και ξαναρχίζει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Εσύ όλα καλά?

IchNp3.png

Ολα μια χαρα κοριτσακι μου!

Κι εγώ της λεω να με κλωτσησει, αλλά τίποτα εκείνη!! :D

Κοίτα, εγώ μετά την άμνιο έκανα τα εξής:

-Την ιδια μέρα προσπάθησα να περπατησω οσο το δυνατον λιγοτερο. Μπάνιο ειχα κάνει πριν παω. Μετά ξάπλα στον καναπέ.

-Την επόμενη μέρα ξάπλα στον καναπέ, φαγητό απ'εξω, δεν μαγείρεψα.

--Τις επόμενες 2 μέρες έφτιαξα κάτι ευκολο να φάμε, χωρις να σηκωνω κατσαρόλες κλπ. Και καθομουν γενικώς δεν περπατουσα παααρα πολύ.

- Ε, τις επόμενες ημουν σπιτι και έκανα νορμαλ πράγματα, αλλά οχι φασίνα πχ.

Αυτά! :D

5NEXp2.png

Γειά σας μανούλες!

Εχθές είδαμε το μπεμπάκι μας και είναι μια χαρά μας είπε ο doctor. Δεν έκανε κωλοτούμπες όπως την προηγούμενη φορά, πιπιλούσε το δάχτυλό του συνέχεια. Τέλεια! :D:D(αυτοί είμαστε εμείς με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά)

Όσο για κλωτσιές, δεν έχει αρχίσει ακόμα δυναμικά. Το Σάββατο μόνο μας έκανε τη χάρη και κάτι καταλάβαμε δυο-τρεις φορές, αλλά μέχρι εκεί. Αφού όμως ο γιατρός λέει ότι είναι καλά, τότε όλα είναι καλά!

Διαφημίσεις

πατουσιτσα μου κουκλα!!!!!!!!!επιτελους!!!!!!!!!!1

πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!1

ολα καλα θα πανε γλυκεια μου!!!

θα σε παρω την Παρασκευη να μου πεις πως εισαι!

ολα καλα θα ειναι!!!

φιλακια γλυκεια μου φιλεναδα!

Καλησπέρα καλά είστε;

Σήμερα έχω σηκωθεί λίγο χάλια,νιώθω κουρασμένη, χωρίς να έχω κάνει τίποτα και πολύ βαριά, χωρίς λόγο.Γενικά τις τελευταίες ημέρες νιώθω βαριά, πρησμένη και χωρίς ιδιαίτερα καλή διάθεση,ελπίζω να είναι περαστικό.

Σε μια εβδομάδα και κάτι θα μπω και επίσημα στον πέμπτο μήνα, απίστευτο μου φαίνεται!

Είναι πολύ νωρίς για αγορές; Έλεγα επειδή είναι εκπτώσεις να πάρουμε κάτι. Από τη μια φοβάμαι μήπως είναι νωρίς, από την άλλη μήπως ανέβει η διάθεση.

Και κάτι άσχετο είχα δει παλιά σε μια εγκυούλα μια τζιν σαλοπέτα - φουστίτσα, μήπως ξέρετε που θα τη βρω;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλησπέρα καλά είστε;

Σήμερα έχω σηκωθεί λίγο χάλια,νιώθω κουρασμένη, χωρίς να έχω κάνει τίποτα και πολύ βαριά, χωρίς λόγο.Γενικά τις τελευταίες ημέρες νιώθω βαριά, πρησμένη και χωρίς ιδιαίτερα καλή διάθεση,ελπίζω να είναι περαστικό.

Σε μια εβδομάδα και κάτι θα μπω και επίσημα στον πέμπτο μήνα, απίστευτο μου φαίνεται!

Είναι πολύ νωρίς για αγορές; Έλεγα επειδή είναι εκπτώσεις να πάρουμε κάτι. Από τη μια φοβάμαι μήπως είναι νωρίς, από την άλλη μήπως ανέβει η διάθεση.

Και κάτι άσχετο είχα δει παλιά σε μια εγκυούλα μια τζιν σαλοπέτα - φουστίτσα, μήπως ξέρετε που θα τη βρω;

καλησπερα και απο μενα. και εγω τον τελευταιο καιρο ειναι καποιες μερες που νιωθω πολυ κουρασμενη βαρια και με πρηξιμο αλλα νομιζω πως τα εχει αυτα η εγκυμοσυνη. και αν θυμαμαι καλα αρχισα να πρηζομαι πολυ σε χερια και ποδια ακομη πιο πολυ λιγο πριν μπω στον 5ο.

για αγορες πιστευω ειναι νωρις αλλα αν ειναι να ανεβει η διαθεση σου πηγαινε μια βολτα στα μαγαζια ειναι μια καλη ευκαιρια τωρα με τις εκπτωσεις αλλα καλα ειναι να μην υπερβαλουμε γιατι θα βγαλουν τα χειμωνιατικα που εμας μας βολευουν πιο πολυ.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερααααα. :D:D:D

τι μου κανετε;

κοριτσια μου χθες ολο το απογευμα ενιωθα κατι απαλα χτυπηματακια πολυ απαλα χαμηλα στην κοιλια. δεν ηταν σαν τα γαργαλητα που νιωθα τοσο καιρο, λετε να αρχισαμε τις κλωτσιες; η ειναι η ιδεα μου;:rolleyes:

ακουστε και αυτο αν τα καταφερα να το βαλω,

εχω κεφια και το αφιερωνω στην κορη μου φυσικα.:P:p:p

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλησπέρα καλά είστε;

Melenia δεν ξέρω αν αναφερόμαστε στην ίδια, αλλά πήρα πολύ πρόσφατα μια σαλοπέτα-φούστα-φόρεμα (απροσδιορίστου) που είναι τζην και έχει μια ανοιχτόχρωμη κορδέλα τζην κάτω από το μπούστο και το ίδιο τελείωμα στο κάτω μέρος από το στοκ της benetton στη Ν. Ιωνία. Πολύ βολική!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...