Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λιτσάκι καλημέρα! Κι'εγώ κάπως έτσι τρώω πάντως, το πρωί γάλα με δημητριακά ολικής, μετά 1 χυμό φυσικό πορτοκάλι, μετά κρεατάκι με σαλάτα βραστή, μπρόκολο, κολοκυθάκι κτλ το απογευμα ενα φρούτο κ το βράδυ φτιάχνω σαλάτα με τυρί ή με αυγά. Καφέ το πιστέυεις οτι ειχα να πιω 5 μήνες? Μου ήρθε ακαταμάχητη επιθυμία το σ/κ και ήπια γαλλικό στην πεθερά μου! Εσείς πίνετε? Έχετε ρωτήσει τον γιατρό κάνει?

καλημερα Αγγελικη μου.

λοιπον οσον αφορα τα ονειρα διαβασα σε καποιο site οτι ο 5ος μηνας ειναι ο μηνας που βλεπουμε τα περισσοτερα ονειρα και συνηθως ασχημα ειτε αφορουν το μωρο ειτε το συζηγο. και υτο συμβαινει γιατι ανησυχουμε παρα πολυ για τα μωρα μας. και οσον αφορα το συζηγο γιατι σκεφτομαστε οτι ετσι που αλλαζει το σωμα μας ισως δεν του αρεσουμε, δεν μπορουμε να ''παιξουμε'' μαζι του και αλλα τετοια. ειναι ολα φυσιολογικα και δεν ειναι σημαινουν τιποτα.

τωρα για τον καφε ειχα ρωτησει τη γιατρο μου κια μου ειχε πει να πινω ενα την ημερα. αλλα στα διαφορα site διαβασα οτι μπορουμε και 2-3 την ημερα. εγω πινω καθε πρωι και μερικες φορες και το απογευμα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μωρε λογικό ειναι να βλεπουμε χαζομαρες. Ολα καλα θα πανε. Μπορει να εισαι αγχωμενη για το θεμα του θηλασμού...

Μπορεί κ να μην το εχω συνειδητοποιήσει..γιατί στο όνειρο λεει αυτο γεννήθηκε προφανώς πρόωρο κ δεν είχε προλάβει να κατέβει γάλα κ σαν να μην έφτανε αυτό δεν ειχα προλάβει να οργανώσω τα πάντα π.χ τα ρουχαλάκια του (γι'αυτό τον είχα με το ζιπουνακι μονο κ κρύωνε η καρδούλα μου) και γι'αυτό δεν ειχα αγοράσει κ ξένο γάλα μήπως κ χρειαζόταν...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

χμμμμμμμμμμ, ώστε η πεθερά έκανε την πατάτα, εεεε;;;:lol::lol:

Μην ανησυχείς Αγγελικούλα μου, ειναι από την αγωνία σου!!

χαχαΧΑ Τυχαίο?δεν νομίζω...

πραγματικά κόντευα λεει να πάθω εγκεφαλικό το άρπαξα το παιδι απο τα χερια της κ το έσωσα..αν ειναι δυνατον.. σου λεω παλιοονειροοοοοοοοοοοοοοοοοοο ξουτ ξουτ απο το παιδακι μ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα Αγγελικη μου.

λοιπον οσον αφορα τα ονειρα διαβασα σε καποιο site οτι ο 5ος μηνας ειναι ο μηνας που βλεπουμε τα περισσοτερα ονειρα και συνηθως ασχημα ειτε αφορουν το μωρο ειτε το συζηγο. και υτο συμβαινει γιατι ανησυχουμε παρα πολυ για τα μωρα μας. και οσον αφορα το συζηγο γιατι σκεφτομαστε οτι ετσι που αλλαζει το σωμα μας ισως δεν του αρεσουμε, δεν μπορουμε να ''παιξουμε'' μαζι του και αλλα τετοια. ειναι ολα φυσιολογικα και δεν ειναι σημαινουν τιποτα.

τωρα για τον καφε ειχα ρωτησει τη γιατρο μου κια μου ειχε πει να πινω ενα την ημερα. αλλα στα διαφορα site διαβασα οτι μπορουμε και 2-3 την ημερα. εγω πινω καθε πρωι και μερικες φορες και το απογευμα.

Λιτσάκι να είσαι καλά κοπέλα μου ειλικρινά... Αφού το διάβασες έτσι θα είναι σ'ευχαριστώ που μου το λες γιατι χτες το βράδυ φοβήθηκα πολύ οτι το μωρό μου δεν θα είναι καλά μ αυτες τις αηδιες που είδα.

Οσο για τον καφέ σ ευχαριστώ επίσης τώρα θα πίνω εναν χωρίς φόβο κ πάθος που λένε!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

εμένα μου είχε πει έναν μονο ελληνικό το πρωι και έναν το απογευμα, ή έναν γαλλικό κάθε μέρα. Επειδη όμως δεν μπορουσα να πιω το πρωτο τριμηνο λογω αναγουλας, τον εχω κοψει και πινω μια φορα την εβδομαδα, ή κανενα ντεκαφεινε φρεντο...

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια να σας πω και κατι χαρούμενο!!! Εχω μπει σε κατι site και ψαχνω χριστουγεννιάτικα φορμάκια για τα μωράκια!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ

Αχ ναι γιατί σήμερα μας εχει πάρει απο κάτω.. Που τα βρήκες καλέ? για στέιλε το λινκ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Και εννοειται τα κοριτσακια ειναι περισσοτερο ευνοημενα!!! :tongue:

Καλά αυτό που λες ισχύει! Εχει πιο χαριτωμένα ρουχαλάκια στα κοριτσάκια αλλα αν ψάξεις εχει κ για τα αγοράκια ;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αν είναι απο Αγγλια δεν στέλνουν σίγουρα το εχω ψάξει...άσε που το mothercare της Αγγλίας εχει εκπληκτικά πράγματα κ σε μισή τιμή απο την Ελλάδα κ τελικά κόψανε τις παραδόσεις εδώ..κρίμα.....και είχαμε παει Λονδίνο τον Νοέμβριο κ που να το ήξερα..ειχε απίθανα πράγματα κορίτσια..και ενα μαγαζί Mamas & papas τελειο!! Απο κει όμως είχα πάρει το γουρλίδικο τεστ εγκυμοσύνης το clear blue digital :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

κοριτσια μου κατι ασχετο αν σας ερθει καμια δημοσιευση στο facebook για τα παιχνιδια φαρμα και τετοια που να σας ζηταει διαφορα δορακια το κανει ο μικρος ο ανηψιος μου που μπαινει και παιζει.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Γεια σας μανούλες!!! Τι κάνετε?? Τελικά όλες τραβαμε τα ζόρια μας είτε 1ο, είτε 2ο, είτε 3ο παιδάκι.... το ίδιο είναι!! Αυτό για τα όνειρα το ξέρω και εγώ, λόγω άγχους και λόγω ορμονών βλέπουμε πολλούς εφιάλτες... Ψυχραιμία. Εγώ από εχτές δεν είμαι και στα πολύ καλά μου, όχι κάτι σοβαρό, της εγκυμοσύνης παιχνίδια!! Ξεκίνησα από πονοκέφαλο με εμετούς (sorry κιόλας) και έχω καταλήξει σε φοβερή ατονία. Αφού σήμερα δεν πήγα στη δουλειά. Ψιλοτρώω, όχι φοβερή ποσότητα, αλλά δεν παίρνω τα πάνω μου με τίποτα. Θα πάρω το γιατρό το μεσημέρι μήπως πάω αύριο για εξετάσεις αίματος. Από πίεση μια χαρά. Θα δείξει.... Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ααααααχ mothercare......πονεμένη ιστορία, στη 1η εγκυμοσύνη ήμουν τυχερή και πρόλαβα, πήρα τα πάντα από κει, ρούχα, λευκά είδη, μπιμπερό κλπ, παιχνίδια, αξεσουάρ, είδη μπανιου, όλα! Πραγματικά μισή τιμή. Και πρόλαβα και πήρα και άλλη μια παρτίδα τα Χριστούγεννα. Μετά......πάπαλα.

Κρίμα γιατί από όσα έχω πάρει, έχουν πραγματικά τη καλύτερη ποιότητα.

Τα άλλα όλα μου χουν χαλάσει, αυτά σαν καινούργια.

Καφέ εγώ πίνω ντεκαφεινέ που κ που, και ελληνικό έχει ακόμα, και στάρμπακς τα πάντα, κάνω ομοιοπαθητική γι'αυτό. Την ίδια γεύση κ άρωμα έχει, δεν αλλάζει κάτι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...