Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια να σας πω τι αλλο με προβληματίζει??? Γενικά η διατροφή μου εμένα δεν ειναι και η σωστότερη....δεν τρωω γαλακτομικά και πολλα λαχανικά. Πεινω μονο λιγο γάλα..

Σαλάτες δεν τρωω γιατί φοβάμαι το τοξόπλασμα..

Λετε να κανω κακό στο μωρό??? Θα παίρνει τα απαραίτητα που χρηάζεται???

εγω πιστευω πως το μωρο αυτο που ειναι να παρει θα το παρει απο την μαμα του αλλα η διατροφη βοηθαει και τους δυο. εγω τρωω λαχανικα και φρουτα καθε μερα. θα φαω κοκκινο κρεας σχεδον 2 φορες την εβδομαδα, μια φορα κοτοπουλο και μια φορα ψαρι σιγουρα καθε εβδομαδα. δεν πινω σχεδον καθολου γαλα αλλα τρωω τυρια και παγωτα. και βεβαια θα φαω και τις χαζομαριτσες μου το βραδακι,

πειτε μου κατι αλλο καφε πινετε;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια :) βλέπω όλες μας μες στο άγχος κ την αγωνία είμαστε...αλλά ειναι λογικό βρε γμτ όπως κ να το κάνεις.. Κι'εγώ μετράω τις μέρες για την Β 8 μέρες ακόμα ουφφ... και πάνω που κ εγώ ανησυχούσα γιατι δεν τον ακούω τον μπομπιράκο μου χτες βρε κορίτσια χωρίς υπερβολή απο το πρωί κουνιωταν κ για την ακρίβεια τον ένιωθα ως εξης: Σαν να σκάει ποπ κόρν στην κοιλιά μου τέτοιου είδους χτύπημα..αλλά μιλάμε πολλές ώρες..μετά ηρέμησε όλο το μεσημέρι κ το βράδυ πάλι λιγάκι κ μετά ξανακοιμήθηκε μάλλον. Σήμερα το έκανε λίγο το πρωί αλλά τώρα έχει σταματήσει.. μου φαίνεται οτι οσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η συχνότητα κ η δύναμη άρα θέμα χρόνου είναι να μας κλωτσήσουν κ κανονικά πιστέυω..

Κι'εγώ τον είδα χτες στον υπνο μου αλλα δεν ηταν κ πολύ καλό όνειρο.. Τον κρατούσα αγκαλιά μου κ του φορούσα ενα ζιπουνάκι αλλά αναρωτιώμουν αν κρυώνει..μετά πεινούσε λεει κ εγω δεν ειχα γάλα γιατι μωλις ειχε γεννηθει κ δεν ειχα αγορασει κ ετοιμο.. :confused: κ πηγε η μανα μ να παρει κ το αποκορύφωμα? το κρατουσε η πεθερα μου κ επαθε αναρόφηση κ παραλιγο ...απαπα τι ονειρο κ αυτο!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αφού φτιάξεις το τικεράκι σου όπως το θες, θα κάνεις αντιγραφή τον κώδικα BB Code που σου δίνει το site.

Θα έρθεις μετά εδω, στον Πίνακα Ελέγχου - Επεξεργασία Υπογραφής. Θα κάνεις επικόλληση εκεί τον BB Code και μετά θα πατήσεις Αποθήκευση υπογραφής.

Για δοκίμασε!

Το εχω δοκιμάσει πολλές φορες....Και το αποτέλεσμα ειναι αυτο που βλέπετε!!!

Στο site που θα φτιαξω το τικερακι πρεπει να εχω κάνει register???

Μηπως γι' αυτό δεν μου το βγάζει σωστά???

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

ετσι ημουν και εγω πριν κανω την β-επιπεδου να σκεφτεις οτι στην αρχη δεν περνουσαν οι μερες και οταν πλησιαζε η μερα να παω φοβομουν τοσο πολυ για το τι θα μου πουν μεχρι που μερικες φορες σκεφτομουν οτι δεν θελω να παω. αλλα οταν τελικα μπηκα και αρχισε η εξεταση ηταν φανταστικο αυτο που εβλεπα. θα το δεις και εσυ και αν παρεις και dvd θα γυρισεις σπιτι και θα το βλεπεις συνεχεια.

Εγώ μετά την αμνιοπαρακέντηση έχω ηρεμήσει αρκετά θα έλεγα, απλά έχω άγχος γιατί δεν την αισθάνομαι...

5NEXp2.png

εγω πιστευω πως το μωρο αυτο που ειναι να παρει θα το παρει απο την μαμα του αλλα η διατροφη βοηθαει και τους δυο. εγω τρωω λαχανικα και φρουτα καθε μερα. θα φαω κοκκινο κρεας σχεδον 2 φορες την εβδομαδα, μια φορα κοτοπουλο και μια φορα ψαρι σιγουρα καθε εβδομαδα. δεν πινω σχεδον καθολου γαλα αλλα τρωω τυρια και παγωτα. και βεβαια θα φαω και τις χαζομαριτσες μου το βραδακι,

πειτε μου κατι αλλο καφε πινετε;

Λιτσάκι καλημέρα! Κι'εγώ κάπως έτσι τρώω πάντως, το πρωί γάλα με δημητριακά ολικής, μετά 1 χυμό φυσικό πορτοκάλι, μετά κρεατάκι με σαλάτα βραστή, μπρόκολο, κολοκυθάκι κτλ το απογευμα ενα φρούτο κ το βράδυ φτιάχνω σαλάτα με τυρί ή με αυγά. Καφέ το πιστέυεις οτι ειχα να πιω 5 μήνες? Μου ήρθε ακαταμάχητη επιθυμία το σ/κ και ήπια γαλλικό στην πεθερά μου! Εσείς πίνετε? Έχετε ρωτήσει τον γιατρό κάνει?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Κι'εγώ τον είδα χτες στον υπνο μου αλλα δεν ηταν κ πολύ καλό όνειρο.. Τον κρατούσα αγκαλιά μου κ του φορούσα ενα ζιπουνάκι αλλά αναρωτιώμουν αν κρυώνει..μετά πεινούσε λεει κ εγω δεν ειχα γάλα γιατι μωλις ειχε γεννηθει κ δεν ειχα αγορασει κ ετοιμο.. :confused: κ πηγε η μανα μ να παρει κ το αποκορύφωμα? το κρατουσε η πεθερα μου κ επαθε αναρόφηση κ παραλιγο ...απαπα τι ονειρο κ αυτο!!

Καλημέρα Αγγελική!!! Μην σε ανυσυχουν τα ονειρα...ειναι λογικό λόγου αγχους να βλέπουμε διαφορα. Και γω βλεπω πολλα περίεργα αν και τις τελευταιες μερες δεν βλέπω τιποτα... :|

Και πάλι ανυσηχω γιατι δεν βλέπω!!! ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ.....:mrgreen:

cfcIp3.png

Και γω φοβάμαι πάρα πολύ....Ευχομαι ολα να πάνε καλά γιατι συνέχεια πάει το μυαλό μου στο κακό και δεν αντέχω άλλο!!!

Οσο για το dvd το ξέρω!!! Ετσι εκανα και στην αυχενικη!!!! :mrgreen:

ολα καλα θα πανε και εγω στο κακο πηγαινε το μυαλο μου αλλα τελικα ολα ηταν καλα. απο το φοβο μας σκεφτομαστε βλακειες. αν υπηρχε καποιο προβλημα θα φαινοταν κατι και σε προηγουμενες εξετασεις.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Κορίτσια εγω τον καφέ τον εκοψα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος...

Ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα με μέτρο. Οχι καθε μέρα δηλαδή... Ετσι επεινα χαμομυλι το πρωι ή γαλα. Τωρα τον τελευταιο καιρό τον ζητάω περισσότερο και εχω πιει 3 φορές. Οχι συνεχόμενες βεβαια. Απλά καποια πρωινά στο γραφειο ειμαι σαν μασουρωμενη και δεν την παλευω και ετσι λυγισα.

Πιστευω όμως οτι τωρα δεν υπάρχει προβλημα αν θελουμε να πιουμε 1 την εβδομάδα για παραδειγμα..

cfcIp3.png

ολα καλα θα πανε και εγω στο κακο πηγαινε το μυαλο μου αλλα τελικα ολα ηταν καλα. απο το φοβο μας σκεφτομαστε βλακειες. αν υπηρχε καποιο προβλημα θα φαινοταν κατι και σε προηγουμενες εξετασεις.

Μακάρι!!! Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι που λένε!!! :tongue:

cfcIp3.png

Καλημέρα Αγγελική!!! Μην σε ανυσυχουν τα ονειρα...ειναι λογικό λόγου αγχους να βλέπουμε διαφορα. Και γω βλεπω πολλα περίεργα αν και τις τελευταιες μερες δεν βλέπω τιποτα... :|

Και πάλι ανυσηχω γιατι δεν βλέπω!!! ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ.....:mrgreen:

Μαριλενάκι σηκώθηκα το βράδυ και έκανα τον σταυρό μου..ασε.... μιλάμε πολύ αγχος σου λέω!! χαζομάρες δηλ βλέπουμε έ? δεν πιάνουν?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ μετά την αμνιοπαρακέντηση έχω ηρεμήσει αρκετά θα έλεγα, απλά έχω άγχος γιατί δεν την αισθάνομαι...

Κάποιες φορές σκέφτομαι οτι και γω θα επρεπε να την κάνω για να εχω το μυαλό μου ήσυχο!!! ......

Στην επόμενη εγκυμοσύνη μαλλον θα την κάνω...

cfcIp3.png

Κορίτσια εγω τον καφέ τον εκοψα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος...

Ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα με μέτρο. Οχι καθε μέρα δηλαδή... Ετσι επεινα χαμομυλι το πρωι ή γαλα. Τωρα τον τελευταιο καιρό τον ζητάω περισσότερο και εχω πιει 3 φορές. Οχι συνεχόμενες βεβαια. Απλά καποια πρωινά στο γραφειο ειμαι σαν μασουρωμενη και δεν την παλευω και ετσι λυγισα.

Πιστευω όμως οτι τωρα δεν υπάρχει προβλημα αν θελουμε να πιουμε 1 την εβδομάδα για παραδειγμα..

Κι'εγώ ακριβώς όπως τα λές.. απο τότε τον έκοψα τελειώς αλλά προχθές ήθελα οπωσδήποτε ενα γαλλικό καφέ και μάλιστα αρωματικό παρακαλώ με άρωμα φουντούκι! ΧαχΑχαααΑ

Ελπίζω να μην πειράζει να πίνω εναν την εβδομάδα γιατι το θέλω τώρα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μαριλενάκι σηκώθηκα το βράδυ και έκανα τον σταυρό μου..ασε.... μιλάμε πολύ αγχος σου λέω!! χαζομάρες δηλ βλέπουμε έ? δεν πιάνουν?

Ναι μωρε λογικό ειναι να βλεπουμε χαζομαρες. Ολα καλα θα πανε. Μπορει να εισαι αγχωμενη για το θεμα του θηλασμού...

cfcIp3.png

το κρατουσε η πεθερα μου κ επαθε αναρόφηση κ παραλιγο ...απαπα τι ονειρο κ αυτο!!

χμμμμμμμμμμ, ώστε η πεθερά έκανε την πατάτα, εεεε;;;:lol::lol:

Μην ανησυχείς Αγγελικούλα μου, ειναι από την αγωνία σου!!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...