Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μενα.

τελικα εχω δικιο, ολες εχουμε την ιδια αγωνια ειτε για το τι θα μας πει ο γιατρος σε καθε ραντεβου, ειτε για το ποτε θα χτυπησει, ποτε θα το ακουσουμε, γιατι δεν χτυπαει; μηπως η κοιλια μου ειναι μικρη; μηπως δεν μεγαλωνει το μωρο μου; και οτι αλλο μπορει να σκεφτει το μυαλο καθε γυναικας απο τον φοβο της και την αγωνια της να εχει ενα γερο και υγειες μωρο.

και εγω χθες καθομουν στον καναπε και προσπαθουσα να δω μην κανει καμια κινηση η κοιλια μου και δεν την δω αλλα τιποτα και μετα απο αρκρτη ωρα το αφησα και σκεφτηκα δεν μπορει αυτον το μηνα θα το καταλαβω στον 6ο μπαινουμε.

τελος παντων ειναι σκεψεις που πιστευω πως τις κανει καθε γυναικα. αυτο σημαινει οτι αγαπαμε το μωρο μας απο την πρωτη στιγμη και ανησυχουμε γι'αυτο καθε λεπτο της εγκυμοσυνης μεχρι να το παρουμε στα χερια μας. ισως τελικα αυτο να ειναι και το μητρικο φιλτρο.

nikelaki μου στο εξης τα κιλακια θα μπαινουν πιστευω καιι μονο που θα αναπνεουμε, εσυ εβαλες 3 τον τελευταιο μηνα και εγω 2 την τελευταια εβδομαδα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλημέρα κορίτσια!

Λοιπόν, ζυγίστηκα χθες, έχω πάρει συνολικά 6 κιλά, αλλά τα τρία από αυτά τον τελευταίο μήνα!!

Πρέπει να κόψω τα γλυκά μου φαίνεται....:roll:

Καλημέρα Νικελάκι!!! Εγω εχω μερες να ζυγιστώ και η αλήθεια ειναι οτι φοβάμαι να το κάνω!!!

Και γω τρωω πολλά γλυκά ρε γαμώτο....

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

καλημερα και απο μενα.

τελικα εχω δικιο, ολες εχουμε την ιδια αγωνια ειτε για το τι θα μας πει ο γιατρος σε καθε ραντεβου, ειτε για το ποτε θα χτυπησει, ποτε θα το ακουσουμε, γιατι δεν χτυπαει; μηπως η κοιλια μου ειναι μικρη; μηπως δεν μεγαλωνει το μωρο μου; και οτι αλλο μπορει να σκεφτει το μυαλο καθε γυναικας απο τον φοβο της και την αγωνια της να εχει ενα γερο και υγειες μωρο.

και εγω χθες καθομουν στον καναπε και προσπαθουσα να δω μην κανει καμια κινηση η κοιλια μου και δεν την δω αλλα τιποτα και μετα απο αρκρτη ωρα το αφησα και σκεφτηκα δεν μπορει αυτον το μηνα θα το καταλαβω στον 6ο μπαινουμε.

τελος παντων ειναι σκεψεις που πιστευω πως τις κανει καθε γυναικα. αυτο σημαινει οτι αγαπαμε το μωρο μας απο την πρωτη στιγμη και ανησυχουμε γι'αυτο καθε λεπτο της εγκυμοσυνης μεχρι να το παρουμε στα χερια μας. ισως τελικα αυτο να ειναι και το μητρικο φιλτρο

Αχ ποσο δικαιο εχεις Λιτσα....Ολες ετσι ειμαστε!!! Και γω ανυσυχω που δεν νιωθω έντονες καταστάσεις στην κοιλιά μου και συνέχεια ρωτάω τον συζυγο και τον βαζω να μου υποσχεθει οτι όλα θα πάνε καλά!!!

Τους αγχώνουμε και αυτούς αλλα τι να κάνουμε!!!

Θα σκάσω μεχρι την άλλη εβδομάδα... :confused:

cfcIp3.png

Λιτσακι και Μαριλένα μου καλημέρα!! :D

ααααα, δεν σας είπα, χθες ονειρεύτηκα το μωράκι μου!!

Τη ρώταγα γιατί δεν θέλει να φαει και αυτή μου χαμογέλασε!!! :D

Κι εγώ τρώω κάθε μέρα τουλάχιστον ένα παγωτό. Χθες έφαγα 3 λουκουμαδάκια με γέμιση πραλίνα...:shock::lol:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας πω τι αλλο με προβληματίζει??? Γενικά η διατροφή μου εμένα δεν ειναι και η σωστότερη....δεν τρωω γαλακτομικά και πολλα λαχανικά. Πεινω μονο λιγο γάλα..

Σαλάτες δεν τρωω γιατί φοβάμαι το τοξόπλασμα..

Λετε να κανω κακό στο μωρό??? Θα παίρνει τα απαραίτητα που χρηάζεται???

cfcIp3.png

Αχ ποσο δικαιο εχεις Λιτσα....Ολες ετσι ειμαστε!!! Και γω ανυσυχω που δεν νιωθω έντονες καταστάσεις στην κοιλιά μου και συνέχεια ρωτάω τον συζυγο και τον βαζω να μου υποσχεθει οτι όλα θα πάνε καλά!!!

Τίποτα, δεν μας σκεφτονται καθολου τα μωρα μας!!

καλέ κλώτσα της λέω, κουνήσου λίγο, κάνε κάτι να σε καταλάβω τελος πάντων, τίποτα αυτή!!!

Από τώρα μας παιδεύουν!!! :D

Το τικεράκι σου πού πηγε;;;:roll:

5NEXp2.png

Λιτσακι και Μαριλένα μου καλημέρα!! :D

ααααα, δεν σας είπα, χθες ονειρεύτηκα το μωράκι μου!!

Τη ρώταγα γιατί δεν θέλει να φαει και αυτή μου χαμογέλασε!!! :D

Κι εγώ τρώω κάθε μέρα τουλάχιστον ένα παγωτό. Χθες έφαγα 3 λουκουμαδάκια με γέμιση πραλίνα...:shock::lol:

Πως να θελει να φαει φαγητο??? Αφου την εχεις μαθει στα γλυκά!!! :mrgreen:

Τα άτιμα τα γλυκα!!! Εγω ετσι και δεν τα ετρωγα πιστεύω θα ειχα παρει πολύ λιγότερα κιλά...λες να τους κανουν κακό??? :confused:

Και πιστεύω οτι δεν κλοτσανε πολύ γιατι τους τα δίνουμε απλόχερα!!!

Μηπως να τα κόβαμε να αρχίσουν να διαμαρτύροντε??? :mrgreen:

cfcIp3.png

Κορίτσια να σας πω τι αλλο με προβληματίζει??? Γενικά η διατροφή μου εμένα δεν ειναι και η σωστότερη....δεν τρωω γαλακτομικά και πολλα λαχανικά. Πεινω μονο λιγο γάλα..

Σαλάτες δεν τρωω γιατί φοβάμαι το τοξόπλασμα..

Λετε να κανω κακό στο μωρό??? Θα παίρνει τα απαραίτητα που χρηάζεται???

Κοίτα, κι εγώ από σαλάτες τρώω κυρίως ντομάτα-αγγούρι. Τα λαχανικά τα αναπληρώνω φτιάχνοντας λαδερά φαγητά, ή κρύες σαλάτες (με λίγη μαγιονεζα όμως!:oops:)

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

ετσι ημουν και εγω πριν κανω την β-επιπεδου να σκεφτεις οτι στην αρχη δεν περνουσαν οι μερες και οταν πλησιαζε η μερα να παω φοβομουν τοσο πολυ για το τι θα μου πουν μεχρι που μερικες φορες σκεφτομουν οτι δεν θελω να παω. αλλα οταν τελικα μπηκα και αρχισε η εξεταση ηταν φανταστικο αυτο που εβλεπα. θα το δεις και εσυ και αν παρεις και dvd θα γυρισεις σπιτι και θα το βλεπεις συνεχεια.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Κοίτα, κι εγώ από σαλάτες τρώω κυρίως ντομάτα-αγγούρι. Τα λαχανικά τα αναπληρώνω φτιάχνοντας λαδερά φαγητά, ή κρύες σαλάτες (με λίγη μαγιονεζα όμως!:oops:)

Πρόβλημα το φαγητο ρε γαμώτο...Πολύ αγχος! :?

Σήμερα παντος θα φαω παστιτσάκι απο την μαμά!!! Συν 2 κιλά αυριο χιχιχι:mrgreen:

cfcIp3.png

ετσι ημουν και εγω πριν κανω την β-επιπεδου να σκεφτεις οτι στην αρχη δεν περνουσαν οι μερες και οταν πλησιαζε η μερα να παω φοβομουν τοσο πολυ για το τι θα μου πουν μεχρι που μερικες φορες σκεφτομουν οτι δεν θελω να παω. αλλα οταν τελικα μπηκα και αρχισε η εξεταση ηταν φανταστικο αυτο που εβλεπα. θα το δεις και εσυ και αν παρεις και dvd θα γυρισεις σπιτι και θα το βλεπεις συνεχεια.

Και γω φοβάμαι πάρα πολύ....Ευχομαι ολα να πάνε καλά γιατι συνέχεια πάει το μυαλό μου στο κακό και δεν αντέχω άλλο!!!

Οσο για το dvd το ξέρω!!! Ετσι εκανα και στην αυχενικη!!!! :mrgreen:

cfcIp3.png

Δεν εχω καταφέρει να βαλω!!! Μου εχουν σπάσει τα νευρααααα :evil:

Αφού φτιάξεις το τικεράκι σου όπως το θες, θα κάνεις αντιγραφή τον κώδικα BB Code που σου δίνει το site.

Θα έρθεις μετά εδω, στον Πίνακα Ελέγχου - Επεξεργασία Υπογραφής. Θα κάνεις επικόλληση εκεί τον BB Code και μετά θα πατήσεις Αποθήκευση υπογραφής.

Για δοκίμασε!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...