Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!

Δε προλαβαίνω να διαβάσω όοοοοοοολα αυτά που έχετε γράψει, διότι ως γνωστόν με τρέχει η σκατούλα μου...καλοπερνάμε βέβαια! Πήραμε 1 βδομάδα παράταση και θα γυρίσουμε μόνο για λίγο, για γιατρό, παιδίατρο, τα πρώτα μας γενέθλια, και θα ξαναφύγουμε.

Ευτυχώς δεν έχω ενοχλήσεις όπως πέρσι που τέτοιες εβδομάδες είχα τρελαθεί στις συσπάσεις. Και από κιλά τίποτα, στα ίδια, και λίιιιγο πιο κάτω. Ε κάνω μπάνια, τρώω σωστά...όλα καλά!

Φιλιά κοπέλες!!!:-D

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όσο για το άγχος μέχρι το επόμενο ραντεβού, θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι άγχος/ανησυχία άλλά άγχος/ανυπομονησία/θέλω-να-δω-το-μωράκι-μας...

Και ανυπομονησία και άγχος αν είναι όλα καλά.... Μάλλον είμαι υπερβολική εεε???!!!! :tongue::tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!

Μαρία πολύ πολύ χάρηκα που άκουσες το νινί σου!! Όσο για τα κιλά να μην αγχωνεσαι που δεν έχεις πάρει καλύτερα!!!

Μαριλένα μου πώ πώ τι έπαθες... μα με αυτήν την βρωμοζέστη που να να την παλέψουμε μου λέτε? Ελπίζω τουλάχιστον να δροσίσει σύντομα να πάρουμε λιγάκι αέρα!

Λιτσάκι αυτο που λες για το ζαχαρόνερο ισχύει με το που γεννηθούν στα μαιευτήρια τους δίνουν! Όσο για τα κιλά τελικά νομίζω οτι είμαστε στον μέσο όρο περίπου.. μην αγχώνεσαι εφόσον δεν τρώς βλακείες κ πολλά γλυκά παντως τον γιατρό σου ρώτα τον όπως κ να χει.

Zounitsa κ εγώ εχω αγωνία γιατί την άλλη Πέμπτη θα κάνουμε την Β-επιπέδου!!!! Ευτυχώς όμως δεν με πιάνει ανησυχία απλώς αγωνία και προσπαθώ να μην το σκεφτομαι κ να απασχολώ το μυαλό μου με άλλα πράγματα.

Honey μου τέλειαααααααααααα!! Τι καλά που κάνετε κ δεν είσαστε Αθήνα αν μπορούσατε να κάτσετε κ όλο το καλοκαίρι να κάνει μπανάκια η μικρή θα ήταν ότι καλύτερο!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσάκια!!!!!!!! τι ωραία που τα λέτε.... ευτυχώς που έχω και εσας να τα λέω και κάπως μου φεύγουν!! Αγγελικούλα καλή επιτυχία για την άλλη Πέμπτη (αν και μέχρι τότε θα τα ξαναπούμε..).

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια!!!!!!!! τι ωραία που τα λέτε.... ευτυχώς που έχω και εσας να τα λέω και κάπως μου φεύγουν!! Αγγελικούλα καλή επιτυχία για την άλλη Πέμπτη (αν και μέχρι τότε θα τα ξαναπούμε..).

Εννοείται οτι είμαστε εδώ για να λεμε οτι μας προβληματιζει χωρις να σκεφτομαστε κ πολλά πολλά!! Γιάυτό είμαστε εδώ!!

Αχ ευχαριστώ κοριτσάκι μου η αλήθεια είναι οτι Α Ν Υ Π Ο Μ Ο Ν Ω!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ρε κοριτσια εγω οταν γεννησα την κορη μου δεν της δωσανε, σιγουρα το λεω γιατι στην κλινικη που γεννησα το εχεις μαζι σου συνεχεια το μωρο , ζαχαρονερο!

το παιδι ταιστηκε γαλα απο μπουκαλι 2 ωρες μετα την γεννα και ακομα ενα γευμα και μετα το εβαλα στο στηθος.Ο πονος κοριτσια απιστευτος αλλα η αισθηση: δεν υπαρχουν λογια!! στην αρχη δεν την εφτανε γιατι ισα που εσταζε οποτε της εδινα συμπληρωμα αλλα οταν πηγαμε σπιτι ολα μια χαρα πηγαν και την θηλασα. Βεβαια και μπουκαλια ειχα και αποστειρωτη γιατι επρεπε να λειψω για το ικα πχ οποτε επρεπε να φαει το μωρο και το βραδυ συνηθως το ταιζε και ενα γευμα ο μπαμπας για να ξεκουραστω λιγακι.Ομως αυτο γινοταν σε ενα ή δυο γευματα μετα επιανε κανονικα το στηθος!

συν οτι πρεπει να σκεφτειτε οτι εαν γυρισετε στην δουλεια νωρις και εννοω μετα απο 2 μηνες το μωρο πρεπει να μπορει να πινει και ξενο γαλα ....!!

εγω τοτε γυρισα οταν η Εφη ηταν 2 μιση μηνων και ζοριστηκα απιστευτα γιατι την ταιζα στις 6 μιση το πρωι και μετα γυρναγα απο την δουλεια στις 1 μιση το μεσημερι το καλυτερο οποτε το μωρακι μου ηταν με την γιαγια προσπαθησα να βγαλω το γαλο αλλα τιποτα,την ξαναθηλαζα βεβαια οταν γυρναγα αλλα το γαλα μειωθηκε και μετα απο μια βδομαδα κοπηκε...το αγχος παιζει και αυτο ρολο εγω πηγα και με ριξαν στα βαθεια και στους στοχους οποτε δεν ηθελε και πολυ!!

Χμμμμ τα του θηλασμού....

Η Ζωή μου 3.5 μήνες δεν έπιανε το στήθος με τίποτα....έχω πολύ μικρό....γενικά όλα εκεί είναι μικρά αν με καταλαβαίνετε...

Προσπαθούσαμε συνέχεια.

Εντέλει 3.5 μήνες αντλούσα με θήλαστρο που είχα νοικιάσει νονοκομειακό, και έπινε έτσι.

Μετά εξαντλήθηκα....σωματικά και ψυχολογικά, κεθε 2 ώρες όλη μέρα και νύχτα άντληση...και το μωρό με τίποτα να μη το πιάνει το ρημάδι το στήθος. Ωρυόταν σα τρελό. Ε έκοψα λίγο λίγο τις αντλήσεις, μειώθηκε και εντέλει κόπηκε.

Τώρα λέω, στο 2ο, ελπίζω να πιάσει το στήθος, αν τα καταφέρει. Αλλιώς δε νομίζω ότι μπορώ να ξαναπεράσω αυτό το μαρτύριο. Ισως λίγο πιο χαλαρά να το κάνω....

Θα δείξει!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Κορίτσια Honey & Mariefi να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό τα νέα μέλη... Καλά κάνατε και προσπαθήσατε για το θηλασμό. Ξέρω πως έστω και λίγο για τις πρώτες μέρες ειδικά να πιει μητρικό γάλα, είναι πολύ καλό. Και εγώφυσικά θέλω να θηλάσω. Δεν μπορώ όμως να ακούω κοπέλες που "βαριουνται" να θηλάσουν!!! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!! Για το παιδί σου προκειται στην τελική!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

βρε κοριτσια αληθεια απορω με μερικες!

η αλλη μου ειπε οτι επειδη ηθελε να καπνιζει δεν θηλαζε!

συγνωμη κιολας αλλα δεν ειναι απιστευτα εγωιστικο!!???

επισης χτες στην βαφτιση που ειχα παει ειδα μια εγκυμονουσα με μια γοβα δωδεκαποντη και το τσιγαρο στο χερι και μου ηρθε να την βρισω ειμαι παραλογη??ηταν 5 μηνων και δεν την ενοιαζει τιποτα τι να πω.,,,,

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια αληθεια απορω με μερικες!

η αλλη μου ειπε οτι επειδη ηθελε να καπνιζει δεν θηλαζε!

συγνωμη κιολας αλλα δεν ειναι απιστευτα εγωιστικο!!???

επισης χτες στην βαφτιση που ειχα παει ειδα μια εγκυμονουσα με μια γοβα δωδεκαποντη και το τσιγαρο στο χερι και μου ηρθε να την βρισω ειμαι παραλογη??ηταν 5 μηνων και δεν την ενοιαζει τιποτα τι να πω.,,,,

Καθόλου παράλογη δεν είσαι!!! Απλά πιστεύω οτι δεν καταλαβαίνουν τι κακό κάνουν στα παιδάκια τους!!! Για μια μαλ!@#$% συνήθεια, ρισκάρουν την υγεία του παιδιού τους..... Ανάξιες λόγου!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσάκια γεια σας και από εμένα!!! Εμείς Σ/Κ δουλίτσες σπιτιού και βόλτα στην ορεινή Αρκαδία..... Μες στη δροσιά!! Μαριλενα μου λογικό είναι να ζαλιστείς, ζέστη, κλειστός χώρος, εγκυμοσύνη..... όλα μαζί! Εγώ είχα βγει για κάτι δουλίτσες και τώρα γύρισα και είμαι έτοιμη να πέσω κάτω από τη ζέστη!! Από κιλά εγώ είμαι +4 λόγω εμετών αλλά και εμένα τα πόδια μου πρήζονται. Ρώτησα το γιατρό και μου είπε ότι ούτε η ορθοστασία κάνει καλό, ούτε και το κάθισμα στην καρέκλα γιατί πάλι κρέμονται τα πόδια. Και φυσικά κόβουμε το αλάτι από τη διατροφή μας γιατί κάνει κατακράτηση.... Περιμένω και εγώ με ανυπομονεσία να έρθει 19/8 για το β επιπέδου!! Να σας ρωτήσω κάτι??? Αγχώνεστε καθόλου τι γίνεται με το μωράκι σας μέχρι να φτάσει το επόμενο ραντεβού με το γιατρό σας?? Αν ναι πως το ξεπερνάτε??

Αυτά.... για την ώρα!!!

zounitsa μου εγω οχι απλα αγχωνομαι αλλα κοντευω να τρελαθω καθε φορα. κανω διαφορες σκεψεις, οτι ειναι πολλες οι μερες μεχρι το επομενο ραντεβου, μην παθει κατι το μωρο μου και δεν το καταλαβω, μην ειναι πολυ αργα οταν το καταλαβω και πολλα τετοια αλλα οταν παω στο γιατρο και βλεπω οτι ειναι καλα τα ξεχναω ολα. στην αρχη ηταν ακομη πιο δυσκολα τωρα σιγα σιγα αρχιζω να ηρεμω λιιιιγο. νομιζω πως ολες οι κοπελες τα σκεφτονται αυτα οσα παιδια κι αν εχουν.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

γεια σας κοριτσακια!!! :D

κι εμένα με έχει πιάσει ένα άγχος, γιατί δεν νιώθω τη μπέμπα μου και θα το έχω το άγχος μέχρι την επόμενη Παρασκευή που θα κάνω τη β' επιπέδου...:roll:

Honey μου, σε δύο εβδομάδες κλείνετε τον πρώτο χρόνο, ε;;;

Να σας ζήσει η κουκλίτσα, να τα εκατοστησει!! :D Στα λέω από τωρα γιατι θα λειπω διακοπες τότε!

5NEXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Εχω και εγω αγχος απο την ωρα που φευγω απο τον γιατρό μεχρι το επόμενο ραντεβου....

Την Β επιπέδου θα την κάνω και γω την άλλη Τετάρτη και ελπίζω όλα να πάνε καλά!!! Μεχρι τότε το σκέφτομαι και εγω συνέχεια. Δεν νιωθω και συχνά το μωρό και λογικό ειναι να βαζει το μυαλό περίεργες σκέψεις...

Πιστεύω όμως οτι η φύση και ο καλός θεούλης μας προστατεύει.

Αυτή η εβδομάδα θα ειναι για όλες μας βασανιστηκά αργή... :evil:

Σημερα μπάινω στην 22 εβδομάδα!!! Αν δηλαδή εχω μάθει να μετράω σωστά μπάινω στον 6 μήνα!!! Περνάει ο καιρός!!!

Αλήθεια μήπως κάνουμε αργά την β επιπέδου??? Θα ειμαι 22+2....

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

zounitsa μου εγω οχι απλα αγχωνομαι αλλα κοντευω να τρελαθω καθε φορα. κανω διαφορες σκεψεις, οτι ειναι πολλες οι μερες μεχρι το επομενο ραντεβου, μην παθει κατι το μωρο μου και δεν το καταλαβω, μην ειναι πολυ αργα οταν το καταλαβω και πολλα τετοια αλλα οταν παω στο γιατρο και βλεπω οτι ειναι καλα τα ξεχναω ολα. στην αρχη ηταν ακομη πιο δυσκολα τωρα σιγα σιγα αρχιζω να ηρεμω λιιιιγο. νομιζω πως ολες οι κοπελες τα σκεφτονται αυτα οσα παιδια κι αν εχουν.

Σωστήηηηη!

Κι εγώ στο τρίτο τώρα όταν πάω για υπέρηχο κάθομαι με τους αγκώνες και γεμάτη αγωνία!

Και όταν μου λέει α να χτυπάει και η καρδιά, μόνο τότε χαλαρώνω!

Χαζό είναι αυτό το άγχος όπως και όταν αγχώνομαι επειδή περιμένω με ανυπομονησία να "χτυπήσει",παρατηρώ την κοιλιά με αγωνία! Και φυσικά δεν χτυπάει.Κλωτσάει όμως στο άσχετο και όταναυτό επιθυμεί!

Τώρα μάλλον χαζό είναι που σας είπα για το λεύκωμα!

Σας παρακολουθεί ο γιατρός σας και όλα θα πάνε καλά!

Το νόημα σε αυτά που έλεγα είναι ότι όσες βρίσκουν την ευκαιρία να σαβουριάσουν στην εγκυμοσύνη με έτοιμη δικαιολογία αυτής (π.χ. εγώ), ας έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την αναλογη προσοχή στις εξετάσεις! Κάπως έτσι!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...