Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια ασχετο αλλα θα το πω...

Σημερα δεν εχω αγγιξει τιποτα στο γραφειο... :oops:

Ειμαι μόνη μου και ειναι και Παρασκευη και ειμαι και εγκυουλα...

Μηπως δικαιολογούμαι λιγακι??? :mrgreen:

Δεν εχω ορεξη βρε κορίτσια καθόλου...Θελω να φυγω!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να φύγεις..... να πας βόλτα με το νινί σου!!! φυσικά και δικαιολογείσαι πολύ κιόλας!!! μες στη ζέστη έγκυος γυναίκα!!! άντε καλή βόλτα!!! χαχαχαχαχα

Αστα εχω φαει ολο το καλοκαιρι και την ζεστη...Και εχω ακόμα ολοοοοο

τον Αυγουστο και τον Σεπτέμβρη!!! Ελεος δηλαδη..

λεω απο Δευτερα να ζητησω μια βδομαδα αδεια. ΔΕν ξερω αν θα μου πουν ναι αλλα θελω να ελπιζω...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κορίτσια ασχετο αλλα θα το πω...

Σημερα δεν εχω αγγιξει τιποτα στο γραφειο... :oops:

Ειμαι μόνη μου και ειναι και Παρασκευη και ειμαι και εγκυουλα...

Μηπως δικαιολογούμαι λιγακι??? :mrgreen:

Δεν εχω ορεξη βρε κορίτσια καθόλου...Θελω να φυγω!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κ εγώ ακριβώς αυτό ζώ!!! Βαριέμαι αφόρητα όμως να ασχοληθώ με το παραμικρό κ ονειρευομαι πως θα περάσουμε το σ/κ... ουφ ουτε εγω δεν αντέχω άλλο εδω μέσα κ εχω ακόμα ενα μήνα σχεδόν για να πάρω άδεια 1 εβδομάδα!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

κορίτσια και εγώ βαριέμαι.... αν και δικό μας το κατάστημα-γραφείο (το δουλεύουμε 9-5) σήμερα ούτε τηλέφωνο δε χτυπάει.... δεν τη παλεύω και πολύ. τουλάχιστον να έρθει ο άντρας μου (αν μπορεί γιατί είναι σε εξωτερικές δουλειές) μπας και πάω για ύπνο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Και γω αρχες εχω πιθανη ημερομηνια....6/12...οπότε ναι πρεπει να ειμαστε ετοιμες!!!

Καλά και γω δεν ξερω σε τι φαση θα βρίσκομαι...ειδη τα ποδια μου πρήζονται λόγω καθιστηκης δουλειάς και ζεστης. Ας ελπίσουμε οτι θα ειμαστε μια χαρα και θα το απολάυσουμε!!! Απλα ξερεις ποτε δεν ημουν γιορτινες μέρες στο σπιτι λογο εργασίας και φετος θα ειναι πολύ διαφορετικα!!!

Εννοειται οτι ετοιμα γλυκά θα γίνονται δεκτα!!! :mrgreen:

Γεια σας και απο μενα! Καλοσοριζω τις νεες εγκυουλες στην παρεα!!!

Πολυ αγορι βλεπω στην λιστα! Εγω ακομη δεν ξερω, στην αυχενικη μας ειπε κοριτσι και 1 μηνα μετα ο γιατρος μας ειπε οτι κατι βλεπει αναμεσα στα ποδια αλλα δεν ειναι και σιγουρος! Στο τελευταιο υπερηχο το μπεμπε ειχε κλειστα τα ποδια και ειχε κουλουριστει! Θα ντρεπεται φαινεται!

Θα γεννησω στο Αρεταιειο ομως, αν θελετε να το βαλετε στην λιστα.

Εχω αρχισει και τρωω μερικες αδεσποτες κλοτσιες στα καλα καθουμενα και εχουν αρχισει να με πονανε! Ελπιζω να ειναι το μωρο και οχι τιποτα ανησυχητικο! Ευτυχως δεν ειναι στο ιδιο σημειο καθε φορα!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Η ανανεωμένη λίστα μας!!!

Litsazao ΠΗΤ 3/12 – Baby Girl

MarilenaAth ΠΗΤ 6/12 ΜητέραΚρητηςItʼs a Boy!!

Christy28 ΠΗΤ 6/12 ΑΡΕΤΑΙΟ

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑItʼs a Boy!!

Nikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ Baby Girl

Cleo's mommy ΠΗΤ 17/12

Irnadi ΠΗΤ 22/12

Baila ΠΗΤ 23/12

Flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

Dsunny ΠΗΤ 25/12

Honey ΠΗΤ 27/12 ΛΗΤΩ

Margioula ΠΗΤ 27/12/10 ΑΤΤΙΚΟItʼs a Boy!!

Velissa ΠΗΤ 27/12/10 – Itʼs a Boy!!

Melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

Ζounitsa ΠΗΤ 31/12 ΑΡΕΤΑΙΟ - Baby Girl

Bebua ΠΗΤ 30/12 ΙΑΣΩ Η ΓΑΙΑ - Itʼsa Boy!!

mariaefi ΠΗΤ ??? ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

Λενανεκ ΠΗΤ? ΑΤΤΙΚΟ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εεεεε, τι να σας πω, οταν λείπω σας πιάνει η πάρλα!!! :D

Velissa καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα μας!! :)

Κορίτσια κι εγώ έχω πρηστεί στους αστραγάλους και είναι σαν φρατζολάκια, τι κακο ειναι κι αυτο;; Κι ελεγα οτι τουλαχιστον τα ποδια μου θα ειναι λεπτά...:?

Αααα, και κάτι άλλο......κι εγώ υποψήφια νύφη έχω!!!

Δεχόμαστε προτάσεις!!! :cool::D :D

5NEXp2.png

Γεια σας και απο μενα! Καλοσοριζω τις νεες εγκυουλες στην παρεα!!!

Πολυ αγορι βλεπω στην λιστα! Εγω ακομη δεν ξερω, στην αυχενικη μας ειπε κοριτσι και 1 μηνα μετα ο γιατρος μας ειπε οτι κατι βλεπει αναμεσα στα ποδια αλλα δεν ειναι και σιγουρος! Στο τελευταιο υπερηχο το μπεμπε ειχε κλειστα τα ποδια και ειχε κουλουριστει! Θα ντρεπεται φαινεται!

Θα γεννησω στο Αρεταιειο ομως, αν θελετε να το βαλετε στην λιστα.

Εχω αρχισει και τρωω μερικες αδεσποτες κλοτσιες στα καλα καθουμενα και εχουν αρχισει να με πονανε! Ελπιζω να ειναι το μωρο και οχι τιποτα ανησυχητικο! Ευτυχως δεν ειναι στο ιδιο σημειο καθε φορα!

christy μου το μωρο σου ειναι σιγουρα αρχισε η επικοινωνια σας τι καλα!!!!!!!

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Litsazao ΠΗΤ 3/12 – Baby Girl

MarilenaAth ΠΗΤ 6/12 ΜητέραΚρητης – Itʼs a Boy!!

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑ – Itʼs a Boy!!

Nikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ– Baby Girl

Λενανεκ ΠΗΤ 16/12 ΑΤΤΙΚΟ Itʼs a Boy!!

Cleo's mommy ΠΗΤ 17/12

Irnadi ΠΗΤ 22/12

Baila ΠΗΤ 23/12

Flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

Dsunny ΠΗΤ 25/12

Honey ΠΗΤ 27/12 ΛΗΤΩ

Margioula ΠΗΤ 27/12/10 ΑΤΤΙΚΟ – Itʼs a Boy!!

Ζounitsa ΠΗΤ 31/12 ΑΡΕΤΑΙΟ - Baby Girl

Bebua ΠΗΤ 30/12 ΙΑΣΩΗΓΑΙΑ - Itʼsa Boy!!

Με έβαλα στη λίστα αλλά έχασα τα χρώματα!!!

Angelikig βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!

B1nVp3.png MDOOp2.pngzkyMp2.png

Διαφημίσεις

Και ολίγα νέα από την εγγυμοσύνη μου, έτσι για να μαθαίνουμε όλες τι μπορεί να συμβεί.

Εως τώρα 19 η εβδομάδα έχω πάρει 12 κιλά! Από τα οποία τα 6,5 τον τελευταίο μήνα!

Ανέβασα ολίγον λεύκωμα στα ούρα και τώρα κάνω κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου:δίαιτα!

Λεύκωμα μπορεί να έχεις αν υπάρχει απότομη αύξηση βάρους, αν πρείζονται έντονα τα άκρα και αν έχεις υψηλή πίεση.Η αύξηση της τιμής του λευκώματος μπορεί να οδηγήσει σε προεκλαμψία καιτελικά εκλαμψία(πυρετικούς σπασμούς,κώμα και τέτοια)

Βέβαια αν κάτι από τα παραπάνω δεν συμβαίνει αλλά παρόλαυτα η τιμή στο λεύκωμα ούρων είναι τσιμπημένη μπορεί να είναι προάγγελος κάποιας κολπίτιδας ή και ουρολείμωξης.

Συγγνώμη πουσας λέω τα παραπάνω.Δεν το κάνω για να σας τρομάξω αλλά νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζουμε για να προσέχουμε! Πράγμα που δεν έκανα.

Το μωράκι βέβαια είναι πολύ,πολύ καλά και ακόμη φυσικά μπορώ με προσοχή να μην έχω κανένα απολύτως κόστος από αυτή την ιστορία!

Και όσο για τις αγορές που λέτε....τι μου θυμίζετε....Αυτά είναι τελικά μόνο για το πρώτο...άντε αν έχει και μεγάλη διαφορά και λίγο για το δεύτερο....στο τρίτο δεν υπάρχει έπαρση σχετικάμε ζιπουνάκια και φορμάκια!

Litsazao ΠΗΤ 3/12 –Baby Girl

MarilenaAth ΠΗΤ 6/12 ΜητέραΚρητηςItʼs a Boy!!

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑItʼs a Boy!!

Nikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ–Baby Girl

Λενανεκ ΠΗΤ 16/12 ΑΤΤΙΚΟ - Itʼs a Boy!!

Cleo's mommy ΠΗΤ 17/12

Irnadi ΠΗΤ 22/12

Baila ΠΗΤ 23/12

Flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

Dsunny ΠΗΤ 25/12

Honey ΠΗΤ 27/12 ΛΗΤΩ

Margioula ΠΗΤ 27/12/10 ΑΤΤΙΚΟItʼs a Boy!!

Ζounitsa ΠΗΤ 31/12 ΑΡΕΤΑΙΟ -Baby Girl

Bebua ΠΗΤ 30/12 ΙΑΣΩΗΓΑΙΑ - Itʼsa Boy!!

Ok Λένα μου την έφτιαξα ;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Και ολίγα νέα από την εγγυμοσύνη μου, έτσι για να μαθαίνουμε όλες τι μπορεί να συμβεί.

Εως τώρα 19 η εβδομάδα έχω πάρει 12 κιλά! Από τα οποία τα 6,5 τον τελευταίο μήνα!

Ανέβασα ολίγον λεύκωμα στα ούρα και τώρα κάνω κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου:δίαιτα!

Λεύκωμα μπορεί να έχεις αν υπάρχει απότομη αύξηση βάρους, αν πρείζονται έντονα τα άκρα και αν έχεις υψηλή πίεση.Η αύξηση της τιμής του λευκώματος μπορεί να οδηγήσει σε προεκλαμψία καιτελικά εκλαμψία(πυρετικούς σπασμούς,κώμα και τέτοια)

Βέβαια αν κάτι από τα παραπάνω δεν συμβαίνει αλλά παρόλαυτα η τιμή στο λεύκωμα ούρων είναι τσιμπημένη μπορεί να είναι προάγγελος κάποιας κολπίτιδας ή και ουρολείμωξης.

Συγγνώμη πουσας λέω τα παραπάνω.Δεν το κάνω για να σας τρομάξω αλλά νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζουμε για να προσέχουμε! Πράγμα που δεν έκανα.

Το μωράκι βέβαια είναι πολύ,πολύ καλά και ακόμη φυσικά μπορώ με προσοχή να μην έχω κανένα απολύτως κόστος από αυτή την ιστορία!

Και όσο για τις αγορές που λέτε....τι μου θυμίζετε....Αυτά είναι τελικά μόνο για το πρώτο...άντε αν έχει και μεγάλη διαφορά και λίγο για το δεύτερο....στο τρίτο δεν υπάρχει έπαρση σχετικάμε ζιπουνάκια και φορμάκια!

Αχ.. Λενάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα..Άλλωστε κάτι παρόμοιο έπαθα κ εγώ.. Είμαι στην 20η εβδομάδα και είχα πάρει 10 κιλά! Έτσι ο γιατρός μου είπε να κάνω την καμπύλη σακχάρου νωρίτερα η οποία βγήκε οριακή..το αποτελέσμα είναι να κόψω τελείως τα γλυκά και να ξεκινήσω διατροφή για να μην κάνω διαβήτη κυήσεως..Όντως εδώ κ μια εβδομάδα κάνω διατροφή και έχασα 1 κιλό! Οπότε τώρα είμαι +9 απο την αρχή της εγκυμοσύνης..Κάνε κουράγιο και μην το βάζεις κάτω θα τα καταφέρουμε :)

Όσο για τα ζιπουνάκια στα πρώτα παιδιά κοκ..εχεις απόλυτο δίκιο κ είναι δικαιολογημένο κιολλας.. Εννοείται οτι εχεις ρουχαλάκια πολλά απο τα 2 προηγούμενα έτσι είναι..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλησπερα κοριτσια! με αφορμη αυτα που γραφει η ΛΕΝΑΝΕΚ θα ηθελα να σας ρωτησω ποσα κιλα εχετε παρει! Δεδομενου οτι κανω διατροφη λογω σακχαρου απο την πρωτη μερα της εγκυμοσυνης εχω παρει 9 κιλα, τα 5 τον τελευταιο εναμιση μηνα χωρις να χω αλλαξει κατι στην διατροφη μου!Πηρατε εσεις αποτομα κιλα σε αυτο το μηνα? Πρεπει να ανησυχησω? να παρω τηλ. τον γυναικολογο μου (εχω χαμηλη πιεση και δεν εχω πρηστει οποτε δεν νομιζω να κινδυνευω απο προεκλαμψια) ή τον διαβητολογο μου για να μου συστησουν καποιον διατροφολογο να με ρυθμισει? Εχω πεσει πολυ ψυχολογικα γιατι ξερω οτι δεν πρεπει να παρω πολλα κιλα λογω του σακχαρου αλλα καταβαλω μεγαλη προσπαθεια να ειμαι συνεπης στην διατροφη μου για να μην παρω κιλα αλλα χωρις αποτελεσμα. Εαν εχω παρει μεχρι τωρα 9 μεχρι τον 9ο που θα φτασω? ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλησπερα κοριτσια! με αφορμη αυτα που γραφει η ΛΕΝΑΝΕΚ θα ηθελα να σας ρωτησω ποσα κιλα εχετε παρει! Δεδομενου οτι κανω διατροφη λογω σακχαρου απο την πρωτη μερα της εγκυμοσυνης εχω παρει 9 κιλα, τα 5 τον τελευταιο εναμιση μηνα χωρις να χω αλλαξει κατι στην διατροφη μου!Πηρατε εσεις αποτομα κιλα σε αυτο το μηνα? Πρεπει να ανησυχησω? να παρω τηλ. τον γυναικολογο μου (εχω χαμηλη πιεση και δεν εχω πρηστει οποτε δεν νομιζω να κινδυνευω απο προεκλαμψια) ή τον διαβητολογο μου για να μου συστησουν καποιον διατροφολογο να με ρυθμισει? Εχω πεσει πολυ ψυχολογικα γιατι ξερω οτι δεν πρεπει να παρω πολλα κιλα λογω του σακχαρου αλλα καταβαλω μεγαλη προσπαθεια να ειμαι συνεπης στην διατροφη μου για να μην παρω κιλα αλλα χωρις αποτελεσμα. Εαν εχω παρει μεχρι τωρα 9 μεχρι τον 9ο που θα φτασω? ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!!!

Σαν κομμάτι πολλά φαίνονται 5 κιλά τον τελευταίο 1 1/2 μήνα!

(Για δες ποιος μιλάει θα μου πεις)

Μήπως να μίλαγες με τον διαβητολόγο και να σου έγραφε ένα μηχανηματάκι όπουθα μπορείς να ελέγχεις το σάκχαρο σου κατά την διάρκεια της ημέρας?

Εγώ όταν είμαι με τον μπαμπά μου που είναι διαβητικός και έχει τέτοιο μηχανηματάκι το κάνουμε όλη την ημέρα σαν παιχνίδι! Μετράμε τα σάκχαρα μας.

7ο με 9ο μήνα και αγγούρι να τρως θα παίρνεις κιλά.

Για φυλάξου, για φυλάξου

Μία παθούσα.

Εδώ να πω επίσης πως στα άλλα μου δύο παιδιά πήρα σε κάθεεγκυμοσύνη από 30-35 κιλά! Δεν παρουσίασα όμως ποτέ κανενός είδους πρόβλημα! Τι να πω άβυσσος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...