Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

συνηθως λεω 21+1 γιατι πολυ με μπερδευει αυτο το θεμα

και εγώ μπερδεύομαι.... αλλά μου λένε όλοι "εκλεισες τη 17η εβδομάδα και είσαι 18" :confused::confused::confused: θα λέω και εγώ 17+.... και τέλος!!!:-D

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ τι προσφορές ακούω? Η νύφη συνήθως δίνει προίκα κ όχι ο γαμπρός :tongue::tongue::tongue:

Και εγώ χθές μπήκα στην 20η εβδ. ακριβώς στα μισά... πέρασε σχετικά γρήγορα δεν μπορώ να πώ..οπότε ας χαιρόμαστε την κάθε στιγμή γιατι μετά θα μας λοίπουν οι κοιλίτσες μας!!

Αγγελικούλα εμείς έχουμε πολλές επιλογές, εσείς όχι.... Αρα εμείς θα διαλέξουμε!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Και επιτέλους ας πάμε κόντρα στο κατεστημένο!!! να δίνουν τα αγόρια τώρα προίκα!!!! χαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

ναι εγω ειμαι. ειναι ο μεγαλος μου ανηψιος ο Ιγνατιος απο αδελφη και ο μεγαλος μου ερωτας, ο αντρας της ζωης μου και η μικρη μπουμπου η Ματινα μας απο αδελφο. εχω ακομη ενα ανηψακι τον Ιωαννη απο την αδελφη μου παλι ειναι απεριγραπτος θα τον δεις στο αλμπουν στο προφιλ μου.

με το faceboook ειμαι λιγο ασχετη αλλα νομιζω πως σε επιβεβαιωσα.

Να σου ζήσουν τα ανιψάκια σου τα όμορφα :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελικούλα εμείς έχουμε πολλές επιλογές, εσείς όχι.... Αρα εμείς θα διαλέξουμε!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Και επιτέλους ας πάμε κόντρα στο κατεστημένο!!! να δίνουν τα αγόρια τώρα προίκα!!!! χαχαχαχαχαχα

Χμ.. δεν θα έχουμε πολλές επιλογές απο το συγκεκριμένο καφέ όχι γενικά :tongue::tongue::tongue:

Θα είμαστε πολύ σκληροί στις διαπραγματεύσεις!!! ΧΑχαΧαχαχα :P

Άλλωστε οι γνήσιοι άντρες ειναι σπάνιο πράγμα στις μέρες μας..οπότε..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Τουλάχιστον για μένα ο καιρος περνούσε πολύ αργά μέχρι τη 12η εβδομάδα (άντε λίγο υπομονή, άντε άλλο λίγο) τώρα που όλα πάνε καλά περνάει όντως γρήγορα!

Συμφωνώ απόλυτα velissa μου έτσι είναι! Απο την στιγμή που το νινί πέρνει τον δρόμο του πλέον όλα περνούν πιο γρήγορα! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Παιδια εμενα ο γιος μου σας λεω απο τωρα οτι προικα δεν προκειται να δωσει!

Οποια θα μας παρει, θα ειναι για την ομορφια μας, την γοητεια μας και την εξυπνάδα μας.... ;)

Τα υπόλοιπα περισσεουν!!! :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Παιδια εμενα ο γιος μου σας λεω απο τωρα οτι προικα δεν προκειται να δωσει!

Οποια θα μας παρει, θα ειναι για την ομορφια μας, την γοητεια μας και την εξυπνάδα μας.... ;)

Τα υπόλοιπα περισσεουν!!! :mrgreen:

Μαριλένα το πόσο συμφωνώ μαζί σου δεν λέγεται όμως.. Σιγά μην δώσουμε κ προίκα απο πάνω!! Εδώ θα πάρουν άντρακλες λέμεεεεεεεεεεε με ομορφιά κ εξυπνάδα όπως λες.. Για να μην σου πώ οτι θα σφάζονται στην ποδιά μας σωστά? :P:p:p:p χαχΑχαχΑΑ (παει ξεφύγαμεεεεεεεεεεεεε)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχχχχ τι χαριτωμένα!!! Εγώ έχω ατελείωτα ρούχα για μωρά γιατί έχω 6 ανήψια!!! οπότε ελάχιστα θα αγοράσω από ρουχα και από εξοπλισμό τίποτα!!!!!

Ειναι για τις μαμαδες τα μπλουζάκια... :tongue:

Να παρεις ενα να το φορας να καμαρωνεις!!! Να μην χρηαζεται να λες και το φυλλο!!! ;)

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Ειναι για τις μαμαδες τα μπλουζάκια... :tongue:

Να παρεις ενα να το φορας να καμαρωνεις!!! Να μην χρηαζεται να λες και το φυλλο!!! ;)

θέλω και εγώ !!!!! τώρα που το σκέφτομαι στις 19/8 που θα πάμε για το β επιπέδου, θα έρθω αθήνα με την αδερφή μου οπότε μια γύρα στα μαγαζιά θα την κάνουμε!!! :tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...