Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum αλλά μέχρι σήμερα δεν είχα αξιωθεί να μπω κι εγώ... Να μαι λοιπόν! Πέριμένουμε ένα αγοράκι να μας έρθει στο τέλος του Δεκέμβρη!:):):)

Να έχουμε όλες μια καλή εγκυμοσύνη!

καλως ηλθες velissa με το καλο να ερθει και το δικο σου μωρακι. αγορακι και εσυ ε; σαν πολλα αγορακια τελικα, οι νυφες μεχρι τωρα νομιζω ειναι 2; η δικη μου και της ζουνιτσας η κανω λαθος;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχουν βγάλει στα πρεναταλ κατι μλουζιτσες φθινοπορινες πολυ όμορφες με φλινστονς αν θυμαμαι καλα!!! Ειναι ροζ για τις κοριτσομαμάδες και μπλε για τις αγορομαμάδες....Περιμενω να μαθω στα σίγουρα και μετα θα παω να την αγορασω!!! :mrgreen:

Αχχχχ τι χαριτωμένα!!! Εγώ έχω ατελείωτα ρούχα για μωρά γιατί έχω 6 ανήψια!!! οπότε ελάχιστα θα αγοράσω από ρουχα και από εξοπλισμό τίποτα!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Η ανανεωμένη λίστα μας :P

Litsazao ΠΗΤ 3/12 – Baby Girl

MarilenaAth ΠΗΤ 6/12 ΜητέραΚρητηςItʼs a Boy!!

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑItʼs a Boy!!

Nikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ

Cleo's mommy ΠΗΤ 17/12

Irnadi ΠΗΤ 22/12

Baila ΠΗΤ 23/12

Flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

Dsunny ΠΗΤ 25/12

Honey ΠΗΤ 27/12 ΛΗΤΩ

Margioula ΠΗΤ 27/12/10 ΑΤΤΙΚΟItʼs a Boy!!

Velissa ΠΗΤ 27/12/10 – Itʼs a Boy!!

Melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

Ζounitsa ΠΗΤ 31/12 ΑΡΕΤΑΙΟ - Baby Girl

Bebua ΠΗΤ 30/12 ΙΑΣΩ Η ΓΑΙΑ - Itʼsa Boy!!

mariaefi ΠΗΤ ??? ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

Λενανεκ ΠΗΤ? ΑΤΤΙΚΟ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εχουν βγάλει στα πρεναταλ κατι μλουζιτσες φθινοπορινες πολυ όμορφες με φλινστονς αν θυμαμαι καλα!!! Ειναι ροζ για τις κοριτσομαμάδες και μπλε για τις αγορομαμάδες....Περιμενω να μαθω στα σίγουρα και μετα θα παω να την αγορασω!!! :mrgreen:

Εγώ δεν τις είδα χτες στο κατάστημα της Γλυφάδας..λες να τελείωσαν? Ειχε 50% εκπτωση κορίτσια χαμός γινόταν..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλως ηλθες velissa με το καλο να ερθει και το δικο σου μωρακι. αγορακι και εσυ ε; σαν πολλα αγορακια τελικα, οι νυφες μεχρι τωρα νομιζω ειναι 2; η δικη μου και της ζουνιτσας η κανω λαθος;

Πλάκα πλάκα Λιτσάκι μέχρι στιγμής έτσι βλέπω κ εγώ.... Χαμός θα γίνει..!!! :P:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Bebua όχι με πονάει πίσω στη μέση, αλλά νομίζω οτι είναι φυσιολογικό να σε χτυπάει μπροστά. Πάντως αφού σου είπε ο γιατρός οτι είναι καλά μην αγχώνεσαι.

Κορίτσια ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά επιτέλους......

Λιτσάκι θα μαζεύουμε οικονομικές προσφορές από τις αγορομάνες και όποια έχει τα καλύτερα στοιχεία και χαρακτηριστικά θα το συζητάμε για τα "συμπεθεριλίκια" χαχαχαχαχαχαχα Εσύ δεν αλλάζεις κάθε Παρασκευή εβδομάδα??

WeDjp2.png

0hUop3.png

Bebua όχι με πονάει πίσω στη μέση, αλλά νομίζω οτι είναι φυσιολογικό να σε χτυπάει μπροστά. Πάντως αφού σου είπε ο γιατρός οτι είναι καλά μην αγχώνεσαι.

Κορίτσια ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά επιτέλους......

Λιτσάκι θα μαζεύουμε οικονομικές προσφορές από τις αγορομάνες και όποια έχει τα καλύτερα στοιχεία και χαρακτηριστικά θα το συζητάμε για τα "συμπεθεριλίκια" χαχαχαχαχαχαχα Εσύ δεν αλλάζεις κάθε Παρασκευή εβδομάδα??

ετσι ακριβως οποια κανει την καλυτερη προσφορα και ενοειτε οποια θα ειναι καλυτερη πεθερα θα το συζητησουμε. εγω αλλαζω καθε παρασκευη εβδομαδα και σημερα πηγαμε στην 21η. το μισο της εγκυμοσυνης περασε σχετικα γρηγορα απο εδω και περα να δουμε.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

ετσι ακριβως οποια κανει την καλυτερη προσφορα και ενοειτε οποια θα ειναι καλυτερη πεθερα θα το συζητησουμε. εγω αλλαζω καθε παρασκευη εβδομαδα και σημερα πηγαμε στην 21η. το μισο της εγκυμοσυνης περασε σχετικα γρηγορα απο εδω και περα να δουμε.

και εγώ αλλάζω κάθε παρασκευή!! Τυχαίο??? χαχαχαχα

πως τις μετράς τις εβδομάδες?? λες ότι είσαι 21 εβδομάδων ή έκλεισες την 21Η και είσαι 22?? (δηλαδή 21+1d...)

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλέ τι προσφορές ακούω? Η νύφη συνήθως δίνει προίκα κ όχι ο γαμπρός :tongue::tongue::tongue:

Και εγώ χθές μπήκα στην 20η εβδ. ακριβώς στα μισά... πέρασε σχετικά γρήγορα δεν μπορώ να πώ..οπότε ας χαιρόμαστε την κάθε στιγμή γιατι μετά θα μας λοίπουν οι κοιλίτσες μας!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Λιτσάκι στο φεις σε έκανα φίλη :) Εισαι εσύ με τα δύο παιδάκια στην φωτό? Ανιψάκια σου είναι?

ναι εγω ειμαι. ειναι ο μεγαλος μου ανηψιος ο Ιγνατιος απο αδελφη και ο μεγαλος μου ερωτας, ο αντρας της ζωης μου και η μικρη μπουμπου η Ματινα μας απο αδελφο. εχω ακομη ενα ανηψακι τον Ιωαννη απο την αδελφη μου παλι ειναι απεριγραπτος θα τον δεις στο αλμπουν στο προφιλ μου.

με το faceboook ειμαι λιγο ασχετη αλλα νομιζω πως σε επιβεβαιωσα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

και εγώ αλλάζω κάθε παρασκευή!! Τυχαίο??? χαχαχαχα

πως τις μετράς τις εβδομάδες?? λες ότι είσαι 21 εβδομάδων ή έκλεισες την 21Η και είσαι 22?? (δηλαδή 21+1d...)

συνηθως λεω 21+1 γιατι πολυ με μπερδευει αυτο το θεμα

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλέ τι προσφορές ακούω? Η νύφη συνήθως δίνει προίκα κ όχι ο γαμπρός :tongue::tongue::tongue:

Και εγώ χθές μπήκα στην 20η εβδ. ακριβώς στα μισά... πέρασε σχετικά γρήγορα δεν μπορώ να πώ..οπότε ας χαιρόμαστε την κάθε στιγμή γιατι μετά θα μας λοίπουν οι κοιλίτσες μας!!

κοιτα επειδη μαζευτηκανε πολα αγορακια καπως πρεπει να διαλεξουμε. χαχαΧαχαχαχα

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...