Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum αλλά μέχρι σήμερα δεν είχα αξιωθεί να μπω κι εγώ... Να μαι λοιπόν! Πέριμένουμε ένα αγοράκι να μας έρθει στο τέλος του Δεκέμβρη!:):):)

Να έχουμε όλες μια καλή εγκυμοσύνη!

Καλώς ήρθες velissa. Και εγώ καινούρια είμαι. Πότε έχεις ΠΗΤ? Με το καλό!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum αλλά μέχρι σήμερα δεν είχα αξιωθεί να μπω κι εγώ... Να μαι λοιπόν! Πέριμένουμε ένα αγοράκι να μας έρθει στο τέλος του Δεκέμβρη!:):):)

Να έχουμε όλες μια καλή εγκυμοσύνη!

Καλως την velissa!! Να ακόμα μια αγορομάνα :P Για πες μου πότε είναι η ΠΗΤ σου και που γεννάς με το καλό για να σε βάλω κ εσένα στην λίστα.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μπράβο σου που το αντιμετωπίζεις έτσι!! Είμαι και εγώ πολύ αισιόδοξο άτομο. Πάντως εγώ θέλω να περάσει μόνο το φετινό καλοκαίρι και να έρθει γρήγορα ο Δεκέμβρης!! :mrgreen::mrgreen: Αν και θα πάμε διακοπές 9-14/8 και μετά στις 19/8 έχω ραντεβού για το β επιπέδου.

Μα αν δεν είμαστε αισιόδοξη στην ζωή αυτή δεν κάνουμε κ τπτ.. Εγώ γενικώς ειμαι λιγάκι "Χαρούμενα Χριστούγεννα" που λένε !!! ΑχαΧαχαχΑ

Εμείς διακοπες θα πάμε στις Σπέτσες απο 20 Αυγ- 28 Αυγ.! Την Β επιπέδου θα την κάνω στις 5/8 πριν πάω διακοπές! Ααα δεν σου είπα..χτες πήρα απο τα Prenatal ενα τέλειο μαγιό για μένα και κάτι ζιπουνάκια του μπέμπη μου! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Μένω τρίπολη και ναι είναι πόλη της δροσιάς και του χειμώνα.... Να φανταστείς το βράδυ δεν αφήνουμε ανοιχτά παράθυρα και ούτε aircondition έχουμε στα σπίτια (όλοι). Και ειδικά φέτος που δεν είναι και από τα πιο ζεστά καλοκαίρια.... Και από Οκτώβρη προς το τέλος αρχίζουν και τα καλοριφέρ... Να φανταστείς οτι φέτος ακόμα και το Μαϊο ανοίξαμε κάποιες μέρες καλοριφέρ... Έλα να μείνεις εδώ αλλά εγώ Αθήνα δεν πάω με τίποτα.:-D:mrgreen: Είναι μπλιαχ....

Από τα υπόλοιπα συμπτώματα, έχω περιστασιακά ακόμα εμετούς. Να ρωτήσω και κάτι, το στήθος σας σας πονάει ακόμα?? Εμένα ναι και μερικές φορές δδεν ακουμπιέται. Δεν με πειράζει βέβαια απλά είχα ακούσει οτι κάπου εδώ σταματάει.

ετσι ακριβως ημαστε και εμεις εδω. να σκεφτειτε οτι μετα το 15αυγουστο χρειαζεσαι και ζακετακι για να βγεις το βραδακι. κι αν πας και στα χωρια που ειναι λιγο σε υψομετρο (προς τη βασιλιτσα αν εχετε ακουστα, ειναι χιονοδρομικο κεντρο) εκει θες και μπουφαν. αλλα εχουμε την ησυχια μας.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Κοριτσακια μου καλημερα!!!Τι αφορητη ζεστη ειναι αυτη!!!Εγω εχω αφορητους πονους στο γοφο στο ποδι και στη μεση μονο στη δεξια πλευρα.Ειχα προβλημα απο υπερκοπωση εξαιτιας της κορης μου(εχω περασει τα πανδεινα με τον υπνο αυτου του παιδιου και ακομη περναω αν και ειναι 2,5 χρονων!!!!).Βεβαια με επιανε καθε 2-3 μηνες.Τωρα με εχει τσακισει ειδικα οταν στεκομαι.Μονο στον υπνο δεν ποναω.Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι οτι με χτυπαει δεξια χαμηλα πανω απ το ηβικο κοκκαλο.Ογιατρος μου που του το ειπα μου ειπε οτι δε βλεπει τιποτε εκει με τον υπερηχο που να αφορα στο μωρο.Δεν ξερω τι να κανω.Εχει πεσει τοσο η ψυχολογια μου...σας κουρασα ε???καλη μερα σε ολες και να ειστε καλα.

Κοριτσακια μου καλημερα!!!Τι αφορητη ζεστη ειναι αυτη!!!Εγω εχω αφορητους πονους στο γοφο στο ποδι και στη μεση μονο στη δεξια πλευρα.Ειχα προβλημα απο υπερκοπωση εξαιτιας της κορης μου(εχω περασει τα πανδεινα με τον υπνο αυτου του παιδιου και ακομη περναω αν και ειναι 2,5 χρονων!!!!).Βεβαια με επιανε καθε 2-3 μηνες.Τωρα με εχει τσακισει ειδικα οταν στεκομαι.Μονο στον υπνο δεν ποναω.Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι οτι με χτυπαει δεξια χαμηλα πανω απ το ηβικο κοκκαλο.Ογιατρος μου που του το ειπα μου ειπε οτι δε βλεπει τιποτε εκει με τον υπερηχο που να αφορα στο μωρο.Δεν ξερω τι να κανω.Εχει πεσει τοσο η ψυχολογια μου...σας κουρασα ε???καλη μερα σε ολες και να ειστε καλα.

Bebua καλημέρα!! επειδή και εμένα ότανν με πιάνει η μέση μου εκεί με πονάει, νομίζω πως μόνο με ξεκούραση περνάει!! Να σου ζήσει η μικρούλα και με το καλό το επόμενο!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα!

Κι εγώ χαίρομαι που έχετε οι περισσότερες κορίτσια γιατί όοοοολοι οι φίλοι και συγγενείς μας που έχουν παιδάκια έχουν αγόρια κι άρχιζα να ανησυχώ. χι χι

Η ΠΗΤ μου 27/12, αλλά το που δεν το ξέρω ακόμα γιατί ο γυναικολόγος μου συνεργάζεται με 3 μαιευτήρια και μου είπε ότι μετά την 30στη εβδομάδα θα αποφασίσουμε.

Ααα δεν σου είπα..χτες πήρα απο τα Prenatal ενα τέλειο μαγιό για μένα και κάτι ζιπουνάκια του μπέμπη μου! :)

Εχουν βγάλει στα πρεναταλ κατι μλουζιτσες φθινοπορινες πολυ όμορφες με φλινστονς αν θυμαμαι καλα!!! Ειναι ροζ για τις κοριτσομαμάδες και μπλε για τις αγορομαμάδες....Περιμενω να μαθω στα σίγουρα και μετα θα παω να την αγορασω!!! :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Έλεος!!!! Ποια μπορεί να με βοηθήσει να της δώσω τους κωδικούς μου να μπει μέσα να το φτιάξει??? Απελπίστηκα!!!

Και γω το ιδιο προβλημα εχω...δεν μπορω να βαλω υπογραφη.......

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Bebua καλημέρα!! επειδή και εμένα ότανν με πιάνει η μέση μου εκεί με πονάει, νομίζω πως μόνο με ξεκούραση περνάει!! Να σου ζήσει η μικρούλα και με το καλό το επόμενο!!

Φιλη zounitsa εννοεις οτι σε ποναει κατω χαμηλα στην κοιλια????Πανω απ το ηβικο κοκκαλο????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...