Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλενάδες..πείτε μου μια μια τι θα φύλο είναι (όσες ξέρετε βέβαια) για να το γράψω κ αυτό!

Τωρα για μενα τι να σου πω...γραψε αγοράκι και πιστευω να μην εχουμε καμία εκπληξη τον Αυγουστο... :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα πιστευω ειμαστε απο τους λίγους που θέλουν να περασει το καλοκαίρι και να χειμωνιάσει.... :D

Δεν το λεμε παραεξω γιατι θα μας παρουν απο πισω... :mrgreen:

Ααα εγώ το βροντοφωνάζω!!! Αλλά ευτυχώς δεν πέφτει ξύλο..Λόγω της κατάστασης Χαχαααχ :P:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Η ανανεωμένη λίστα μας :P

Litsazao ΠΗΤ 3/12 – Baby Girl

MarilenaAth ΠΗΤ 6/12 Μητέρα Κρητης – Itʼs a Boy!!

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑ – Itʼs a Boy!!

Nikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ

cleo's mommy ΠΗΤ 17/12

Irnadi ΠΗΤ 22/12

baila ΠΗΤ 23/12

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

dsunny ΠΗΤ 25/12

honey ΠΗΤ 27/12 ΛΗΤΩ

Margioula ΠΗΤ 27/12/10 ΑΤΤΙΚΟ – Itʼs a Boy!!

melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

Ζounitsa ΠΗΤ 31/12 ΑΡΕΤΑΙΟ - Baby Girl

Bebua ΠΗΤ 30/12 ΙΑΣΩ Η ΓΑΙΑ - Itʼsa Boy!!

mariaefi ΠΗΤ ??? ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

Λενανεκ ΠΗΤ? ΑΤΤΙΚΟ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλα πιστευω ειμαστε απο τους λίγους που θέλουν να περασει το καλοκαίρι και να χειμωνιάσει.... :D

Δεν το λεμε παραεξω γιατι θα μας παρουν απο πισω... :mrgreen:

Πραγματικα ειναι η πρωτη χρονια που και εγω θελω τοσο πολυ να περασει το καλοκαιρι μου ειναι παντελως αδιαφορο για φαντασου!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!! Δεν μπόρεσα εχτές το απόγευμα να μπω και δεν προλαβαίνω τα νέα σας... χαχαχαχα Τι καλά που θα είναι με τα μωράκια μας Χριστούγεννα-Πρωτοχρονια!!! και εγώ από δουλειές λίγα πράγματα γιατί η μέση με τσακίζει, αλλά και η μαμά μου τρελένεται να βοηθάει... Ευτυχώς!! Μαριλένα μου νομίζω ότι έχεις δίκιο...και εγώ θέλω να περάσει (για πρώτη φορά στη ζωή μου) το καλοκαίρι και να έρθει ο Δεκέμβριος!!!

θέλω και εγώ να μπω στη λίστα : ΠΗΤ 31/12/2010 Αρεταίειο κοριτσάκι...

ματς μουτς...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Η ανανεωμένη λίστα μας :P

Litsazao ΠΗΤ 3/12 – Baby Girl

MarilenaAth ΠΗΤ 6/12 Μητέρα Κρητης – Itʼs a Boy!!

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑ – Itʼs a Boy!!

Nikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ

cleo's mommy ΠΗΤ 17/12

Irnadi ΠΗΤ 22/12

baila ΠΗΤ 23/12

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

dsunny ΠΗΤ 25/12

honey ΠΗΤ 27/12 ΛΗΤΩ

Margioula ΠΗΤ 27/12/10 ΑΤΤΙΚΟ – Itʼs a Boy!!

melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

Ζounitsa ΠΗΤ 31/12 ΑΡΕΤΑΙΟ - Baby Girl

Bebua ΠΗΤ 30/12 ΙΑΣΩ Η ΓΑΙΑ - Itʼsa Boy!!

mariaefi ΠΗΤ ??? ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

Λενανεκ ΠΗΤ? ΑΤΤΙΚΟ

Αχχχχχ τι καλές που είστε!!!! Δεν είδα οτι με είχατε βάλει... Ευχαριστώ!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μα ήταν δυνατόν να μην σε βάλουμε βρε κοριτσάκι? Μπρίκια κολλάμε? χχΑχαΧΑχα :mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχαχαχα Αγγελικούλα μου!!!!! Τι ωραία που είναι παρασκευή σήμερα!! Ευχομαι να μη βρέξει πάλι εδώ, μας έχει τρελάνει κάθε απόγευμα ρίχνει καταιγίδες, και εμένα με τσακίζει αυτό γιατί μου προκαλεί ημικρανίες και διάφορα άλλα μετα...:mad::mad::mad:

WeDjp2.png

0hUop3.png

χαχαχαχαχαχα Αγγελικούλα μου!!!!! Τι ωραία που είναι παρασκευή σήμερα!! Ευχομαι να μη βρέξει πάλι εδώ, μας έχει τρελάνει κάθε απόγευμα ρίχνει καταιγίδες, και εμένα με τσακίζει αυτό γιατί μου προκαλεί ημικρανίες και διάφορα άλλα μετα...:mad::mad::mad:

Zoynitsa που μένεις? Μην μου πεις οτι έχει δροσιά γιατί θα μετακομίσω εκεί.. Όσο για τις βροχές και τις καταιγίδες .. αν σου πω οτι μ'αρέσουν θα με πεις τρελλή έ? Ε..πες με να τελειώνει!! Είμαι παιδί του φθινόπωρου, του χειμώνα αντε και της άνοιξης.. αλλά με τπτ του καλοκαιριού!!!

Ακόμα εχεις απο τα άλλα??

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Zoynitsa που μένεις? Μην μου πεις οτι έχει δροσιά γιατί θα μετακομίσω εκεί.. Όσο για τις βροχές και τις καταιγίδες .. αν σου πω οτι μ'αρέσουν θα με πεις τρελλή έ? Ε..πες με να τελειώνει!! Είμαι παιδί του φθινόπωρου, του χειμώνα αντε και της άνοιξης.. αλλά με τπτ του καλοκαιριού!!!

Ακόμα εχεις απο τα άλλα??

Μένω τρίπολη και ναι είναι πόλη της δροσιάς και του χειμώνα.... Να φανταστείς το βράδυ δεν αφήνουμε ανοιχτά παράθυρα και ούτε aircondition έχουμε στα σπίτια (όλοι). Και ειδικά φέτος που δεν είναι και από τα πιο ζεστά καλοκαίρια.... Και από Οκτώβρη προς το τέλος αρχίζουν και τα καλοριφέρ... Να φανταστείς οτι φέτος ακόμα και το Μαϊο ανοίξαμε κάποιες μέρες καλοριφέρ... Έλα να μείνεις εδώ αλλά εγώ Αθήνα δεν πάω με τίποτα.:-D:mrgreen: Είναι μπλιαχ....

Από τα υπόλοιπα συμπτώματα, έχω περιστασιακά ακόμα εμετούς. Να ρωτήσω και κάτι, το στήθος σας σας πονάει ακόμα?? Εμένα ναι και μερικές φορές δδεν ακουμπιέται. Δεν με πειράζει βέβαια απλά είχα ακούσει οτι κάπου εδώ σταματάει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Μένω τρίπολη και ναι είναι πόλη της δροσιάς και του χειμώνα.... Να φανταστείς το βράδυ δεν αφήνουμε ανοιχτά παράθυρα και ούτε aircondition έχουμε στα σπίτια (όλοι). Και ειδικά φέτος που δεν είναι και από τα πιο ζεστά καλοκαίρια.... Και από Οκτώβρη προς το τέλος αρχίζουν και τα καλοριφέρ... Να φανταστείς οτι φέτος ακόμα και το Μαϊο ανοίξαμε κάποιες μέρες καλοριφέρ... Έλα να μείνεις εδώ αλλά εγώ Αθήνα δεν πάω με τίποτα.:-D:mrgreen: Είναι μπλιαχ....

Από τα υπόλοιπα συμπτώματα, έχω περιστασιακά ακόμα εμετούς. Να ρωτήσω και κάτι, το στήθος σας σας πονάει ακόμα?? Εμένα ναι και μερικές φορές δδεν ακουμπιέται. Δεν με πειράζει βέβαια απλά είχα ακούσει οτι κάπου εδώ σταματάει.

Αααααααα!! Είναι υπέροχααααααααααααααα!! Πάρε με εκεί σε παρακαλώωωω!!! :):)

Εμετούς δεν είχα ούτε στην αρχή εγώ πάρα μόνο έναν κ μοναδικό! Όσο για το στήθος...ναι υπάρχουν μερες που πονάει κ άλλες που είναι νορμάλ τελείως..νομίζω οτι ειναι φυσιολογικό πάντως για όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης απλώς δεν πονάει συνέχεια.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αααααααα!! Είναι υπέροχααααααααααααααα!! Πάρε με εκεί σε παρακαλώωωω!!! :):)

Εμετούς δεν είχα ούτε στην αρχή εγώ πάρα μόνο έναν κ μοναδικό! Όσο για το στήθος...ναι υπάρχουν μερες που πονάει κ άλλες που είναι νορμάλ τελείως..νομίζω οτι ειναι φυσιολογικό πάντως για όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης απλώς δεν πονάει συνέχεια.

Έλα να σου βρω και μια δουλειά (αν θες).. χαχαχαχα Πάντως χωρίς πλάκα για οικογένεια είναι ότι πρέπει. Όλες οι επαρχίες φυσικά. Το μεσημέρι κοιμόμαστε, υπάρχουν ακόμα γειτονιές που παίζουν παιδιά, όπου θες να πας μπορείς να πας με τα πόδια, γνωρίζεις κόσμο (καλό και κακό αυτό). Αλλά έχει και τα αρνητικά της η επαρχία!!! Ανάλογα πως βλέπεις το ποτήρι : μισοάδειο ή μισογεμάτο!!! (τι λέω πρωι-πρωί η γυναίκα.... αχ οι ορμόνες φταίνε κορίτσια μη με παρεξηγείτε....)

WeDjp2.png

0hUop3.png

Έλα να σου βρω και μια δουλειά (αν θες).. χαχαχαχα Πάντως χωρίς πλάκα για οικογένεια είναι ότι πρέπει. Όλες οι επαρχίες φυσικά. Το μεσημέρι κοιμόμαστε, υπάρχουν ακόμα γειτονιές που παίζουν παιδιά, όπου θες να πας μπορείς να πας με τα πόδια, γνωρίζεις κόσμο (καλό και κακό αυτό). Αλλά έχει και τα αρνητικά της η επαρχία!!! Ανάλογα πως βλέπεις το ποτήρι : μισοάδειο ή μισογεμάτο!!! (τι λέω πρωι-πρωί η γυναίκα.... αχ οι ορμόνες φταίνε κορίτσια μη με παρεξηγείτε....)

ΧαΑχαΧα προκειμένου να γλυτώσω αυτήν την παλιοζέστη πάω και Βόρειο Πόλο ειλικρινά....

Η αλήθεια είναι οτι εκει που μένω τώρα είναι σε ένα προάστιο εξω απο την Αθήνα περίπου 20 Λεπτάκια απο την Γλυφάδα, είναι παραλιακό μέρος κ ακόμα είναι εξόχή..δηλαδή εχουμε κ εμεις γειτονιά όπως λες το σπίτι μας είναι μεσα στα δέντρα κ το γκαζόν και γενικά τα παιδιά παίζουν έξω..ειναι πολύ όμορφα.. Το ποτήρι εγω το βλέπω πάντα μισογεμάτο γιατί ετσι εχω μάθει να επιβιώνω απλά τωρα κ οι δικες μου ορμόνες χορεύουν ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ..ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum αλλά μέχρι σήμερα δεν είχα αξιωθεί να μπω κι εγώ... Να μαι λοιπόν! Πέριμένουμε ένα αγοράκι να μας έρθει στο τέλος του Δεκέμβρη!:):):)

Να έχουμε όλες μια καλή εγκυμοσύνη!

ΧαΑχαΧα προκειμένου να γλυτώσω αυτήν την παλιοζέστη πάω και Βόρειο Πόλο ειλικρινά....

Η αλήθεια είναι οτι εκει που μένω τώρα είναι σε ένα προάστιο εξω απο την Αθήνα περίπου 20 Λεπτάκια απο την Γλυφάδα, είναι παραλιακό μέρος κ ακόμα είναι εξόχή..δηλαδή εχουμε κ εμεις γειτονιά όπως λες το σπίτι μας είναι μεσα στα δέντρα κ το γκαζόν και γενικά τα παιδιά παίζουν έξω..ειναι πολύ όμορφα.. Το ποτήρι εγω το βλέπω πάντα μισογεμάτο γιατί ετσι εχω μάθει να επιβιώνω απλά τωρα κ οι δικες μου ορμόνες χορεύουν ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ..ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μπράβο σου που το αντιμετωπίζεις έτσι!! Είμαι και εγώ πολύ αισιόδοξο άτομο. Πάντως εγώ θέλω να περάσει μόνο το φετινό καλοκαίρι και να έρθει γρήγορα ο Δεκέμβρης!! :mrgreen::mrgreen: Αν και θα πάμε διακοπές 9-14/8 και μετά στις 19/8 έχω ραντεβού για το β επιπέδου.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...