Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γλυκα με τα μπεμπακια σας, λοιπον ειμαι παρα πολυ καλα μετακομισα απο μια αθλια γκαρσονιερα στο Μαρουσι σε ενα ΥΠΕΡΟΧΟ 4αρι στο Ολυμπιακο χωριο στους Θρακομακεδονες με τεραστια μπαλκονια, ευρηχωρα δωματια, παντου ντουλαπες, με απιστευτη ησυχια, απο παντου βλεπω πευκα αυτη ειναι η τρελα μου!!! αν εχετε υποψιν σας εκει που εγιναν οι Ολυμπιακοι αγωνες η γλυκια μου η Μανουλα ειναι 2 σπιτια πιο κατω και ευτυχως εχω αρχισει ηδη να βλεπω την βοηθεια της!!!! δεν δουλευω γιατι στην διαρκεια που εκανα τα σεμιναρια ειχα λιγο αιμα και ο γιατρος παρολο που ηταν καθησιχαστικος μου ειπε οτι καλητερα ειναι να μου γραψει αδεια ως επαπειλουμενη κυηση και μαλλον δεν θα ξαναπαω, μου ειπε οτι πρεπει να οφειλεται στην πολη ταλαιπωρια αλλα ευτυχως σταματησα και ολα καλα!!

Το μωρακι μου μαλλον ειναι αντρουλης αλλα δεν ειναι σιγουρο θα το δουμε καλητερα στην 'β επιπεδου που θα την κανουμε την 23 εβδομαδα δηλ: 2 Σεπτεμβρη, κατα τα αλλα εχω βαλει γυρω στα 4 κιλακια ακομα δεν φαινομαι μαλλον εγκυος γιατι εχω πλεον τοσο πολυ στηθος που βγαινει πιο μπροστα απο την κοιλια!!! μονο σε εμενα θα μπορουσε να συνεβαινε αυτο!!! χαιρομαι που ολες ειστε καλα και τα μωρακια σας καλως σας ξαναβρηκα!! ελπιζω να μην σας κουρασα ειχα πολλα να πω..φιλακια πολλα!!

μου αρεσει παρα πολυ το σπιτι σου οπως το περιγραφεις. το αγορασατε;

κοιτα να ξεκουραζεσαι τωρα και ασε τις δουλειες στην ακρη.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

MarilenaAth ΠΗΤ 6/12 Μητέρα Κρητης

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 Μητέρα

Patousitsas ΠΗΤ 11/12 Αλεξάνδρα

nikel ΠΗΤ 16/12 Ελενα

baila ΠΗΤ 23/12

dsunny ΠΗΤ 25/12

annia ΠΗΤ 26/12 (Ο ΘΡΥΛΟΣ)

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

melenia21 ΠΗΤ 31/12 (σύμφωνα με το internet) Μητέρα

mariaefi ΠΗΤ ???Μολις μαθω θα σας πω! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

honey ΠΗΤ κάπου 27/12 ΛΗΤΩ

Τωρα διαβαζα τα μηνυματα και ανακάλυψα οτι δεν ειμαι γραμμενη!!! :mrgreen:

Margioula ΠΗΤ 27/12 ΑΤΤΙΚΟ (Ε ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ)

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Η σωστή και ανανεωμένη λίστα μας είναι:

Litsazao ΠΗΤ 3/12 - Κοριτσάκι

MarilenaAth ΠΗΤ 6/12 Μητέρα Κρητης - Μάλλον Αγοράκι

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 ΜΗΤΕΡΑ - Αγοράκι

Patousitsas ΠΗΤ 11/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

nikel ΠΗΤ 16/12 ΕΛΕΝΑ

cleo's mommyΠΗΤ 17/12

Irnadi ΠΗΤ 22/12

baila ΠΗΤ 23/12

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

dsunny ΠΗΤ 25/12

honey ΠΗΤ κάπου 27/12 ΛΗΤΩ

Margioula ΠΗΤ 27/12/10 ΑΤΤΙΚΟ - Μάλλον Αγοράκι

melenia21 ΠΗΤ 31/12 ΜΗΤΕΡΑ

mariaefi ΠΗΤ ??? ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

bebua ΠΗΤ 30/12 ΙΑΣΩ Η ΓΑΙΑ

Λενανεκ ΠΗΤ? ΑΤΤΙΚΟ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα:)

και εγω χαιρομαι που ειναι παρασκευη γιατι καθε παρασκευη αλλαζουμε εβδομαδα. ειμαστε στην 21η.

τι καλα που εχασες αυτο το κιλακι εγω αυτη την εβδομαδα εβαλα 2 :cry:

τελος παντων τα μπεμπακια καλα; κοριτσια δεν νιωθετε υπεροχα οταν χαϊδευει ο αντρας σας την κοιλια σας; εμενα με ξετρελαινει μου αρεσει παρα πολυ οταν καθετε διπλα μου και χαιδευει την κοιλια μου συνεχεια :-D:-D:-D

Bonjour!!! Εγώ κλείνω εβδομάδα κάθε Πέμπτη μπήκα στην 20η απ'ότι βλέπω έχουμε 1 εβδομάδα διαφορά!! Ναιιιιιιιιιιι μ'αρέσει πολύ και το έχουμε κάνει σύστημα πλέον..κάθε βραδάκι εκει που είμαστε ξαπλωμένοι στον καναπέ βάζει το κεφάλι του στην κοιλιά μου κ ακούει διάφορα..μάλιστα χθες επέμενε οτι με το που ακούμπησε το κεφάλι του τον χτύπησε ελαφριά..εγώ γελούσα κλασσικά χαΧΑΧαΧΑχ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

μου αρεσει παρα πολυ το σπιτι σου οπως το περιγραφεις. το αγορασατε;

κοιτα να ξεκουραζεσαι τωρα και ασε τις δουλειες στην ακρη.

Λιτσακι μου με το καλο η πριγκιπισουλα σου!!! δυστηχως δεν το αγορασαμε αλλα ο Κυριος που μας το νοικιαζει δεν ειναι για να μεινει ποτε και στην πορεια θα μας το πουλησει οταν λογω του μωρου θα μπορουμε να παρουμε μεγαλητερο δανειο με αυτη την πρϋποθεση μπηκαμε και μακαρι να παει καλα, οσο για αυτες τις δουλειες ευτυχως που εχω την μαμα κοντα αλλιως αστα να πανε! αλλα ανηπομονω να ξεκινησουμε να ετοιμαζουμε το παιδικο δωματιο ρε κοριτσια το ξερετε οτι θα γεννησουμε την καλητερη εποχη!! χριστουγεννα, πρωτοχρονια με τα μωρουλια μας αγγαλιτσα!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Καλημέρα!!! Ναι επιτελους Παρασκευη!!!!!!!! Αν και το Σαβ/κο προβλέπεται κουραστικο...Το σπιτι μου ειναι χαλια και κατι πρεπει να κάνω...:evil:

Μαλλον πρεπει και γω να αρχισω διατροφη...μονο πάνω παει η ζυγαριά μου!!! :tongue:

Άσε Μαριλένα κ μενα μόνο πάνω πήγαινε..Μέχρι την ώρα που έκανα την καμπύλη σακχάρου κ μου βγήκε οριακή...απο εκείνη την ημέρα μπήκα σε πρόγραμμα κ έτσι έχασα 1 κιλό αλλιώς..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Bonjour!!! Εγώ κλείνω εβδομάδα κάθε Πέμπτη μπήκα στην 20η απ'ότι βλέπω έχουμε 1 εβδομάδα διαφορά!! Ναιιιιιιιιιιι μ'αρέσει πολύ και το έχουμε κάνει σύστημα πλέον..κάθε βραδάκι εκει που είμαστε ξαπλωμένοι στον καναπέ βάζει το κεφάλι του στην κοιλιά μου κ ακούει διάφορα..μάλιστα χθες επέμενε οτι με το που ακούμπησε το κεφάλι του τον χτύπησε ελαφριά..εγώ γελούσα κλασσικά χαΧΑΧαΧΑχ

ο δικος μου ακομη δεν καταλαβε τιποτα οποτε βαζει το χερι η το καφαλι ανυπομονει να νιωσει κατι αλλα τπτ, και ολο με ρωταει κουνιεται; χτυπαει;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Λιτσακι μου με το καλο η πριγκιπισουλα σου!!! δυστηχως δεν το αγορασαμε αλλα ο Κυριος που μας το νοικιαζει δεν ειναι για να μεινει ποτε και στην πορεια θα μας το πουλησει οταν λογω του μωρου θα μπορουμε να παρουμε μεγαλητερο δανειο με αυτη την πρϋποθεση μπηκαμε και μακαρι να παει καλα, οσο για αυτες τις δουλειες ευτυχως που εχω την μαμα κοντα αλλιως αστα να πανε! αλλα ανηπομονω να ξεκινησουμε να ετοιμαζουμε το παιδικο δωματιο ρε κοριτσια το ξερετε οτι θα γεννησουμε την καλητερη εποχη!! χριστουγεννα, πρωτοχρονια με τα μωρουλια μας αγγαλιτσα!!!!

ευχομαι να το αγορασετε γιατι ακουγετε πολυ ωραιο. και εμεις με δανειο το πηραμε πριν 2 χρονια αλλα δυστυχως δεν εχω μεγαλη βεραντα αλλα ευτυχως εχω μεγαλο σπιτι.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

ο δικος μου ακομη δεν καταλαβε τιποτα οποτε βαζει το χερι η το καφαλι ανυπομονει να νιωσει κατι αλλα τπτ, και ολο με ρωταει κουνιεται; χτυπαει;

ΧΑχαα βρε Λιτσάκι έχουν απίστευτη πλάκα οι άντρες μας πραγματικά..ξέρεις θέλουν κ εκείνοι να νιώσουν το μωρό να έρθουν πιο κοντά

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μαργιούλα μου συγχαρητήρια για το καινούργιο σας σπιτάκι! Καλορίζικο με απίστευτες παιδικές φωνούλες και απέραντη ευτυχια! :P

Καλά κάνεις κ δεν πας στην δουλειά αφού είδες αιματάκι ξεκουράσου κ όλα θα πάνε σούπερ!!! Ανυπομονούμε δεν λες τπτ... που θα πάει θα περάσει το χαζοκαλόκαιρο...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Σου ευχομαι να πάνε όλα οπως θέλετε...

Εμεις χτίζουμε στους γονείς μου αλλα μάλλον το σπιτι δεν θα ειναι ετοιμο στην ωρα του και δεν μας βλέπω να μετακομίζουμε πριν το μωρο...

Και ετσι δεν μπορώ να φτιαξω το δωμάτιο απο τωρα..:cry:

Αν πάλι γινει κατι και προλάβουμε, με βλέπω με την κοιλιά στο στόμα να κανω μετακομισεις...

Ειναι ενα θέμα που με αγχώνει πάρα πολύ...:oops:

Οσο για τις γιορτες αστα...θα λαλήσουμε τελειως... :tongue:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Ανυπομονούμε δεν λες τπτ... που θα πάει θα περάσει το χαζοκαλόκαιρο...

Καλα πιστευω ειμαστε απο τους λίγους που θέλουν να περασει το καλοκαίρι και να χειμωνιάσει.... :D

Δεν το λεμε παραεξω γιατι θα μας παρουν απο πισω... :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...