Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια εγω εχω έρωτα με τα Χριστούγεννα...ετσι κάποιες φορές σκέφτομαι οτι θα μου στηχησει που θα ειμαι μεσα στο σπίτι συνέχεια, αλλα υπάρχουν στιγμες που νιωθω οτι αυτα θα ειναι τα καλύτερα Χριστούγεννα!!!

Θα εκμεταλλευτω και το γεγονος οτι θα ειμαι τον Νοεμβρη μεσα λογο αδειας και θα κανω την καλή νοικοκυρα που τοσο ηθελα πάντα...Θα ξυπνάω οτι ωρα θελω, θα βλεπω τα πρωινάδικα (ακουγεται λιγάκι λαικο..) και μετα θα μαγειρεύω και θα φτιαχνω γλυκάκια...:tongue:

Για το σπίτι δεν το συζητω...μόλις μπει ο Νοέμβρης θα το στολίσω!!! :mrgreen:

Μια χαρά θα τα περάσουμε!!!

μαριλενα μου και μενα μου αρεσουν πολυ τα χριστουγεννα και φετος θα στολισω νωρις νωρις το Νοεμβρη μην μου τυχει και καμια γεννα στα τελη γιατι εγω ειμαι και αρχες Δεκεμβρη ΠΗΤ 3/12 και θελω οταν γυρισουμε σπιτι με τη μικρη μου να ειναι ολα γιορτινα. δεν με πειραζει που θα μεινω σπιτι και θα βλεπω πρωιναδικα αλλα δουλειες και γλυκα δεν κανω, ηδη απο τωρα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου, πρηστικαν πολυ και ποναω οποτε θα ειμαι αραχτη και θα μου τα φερουν ετοιμα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριλενα μου και μενα μου αρεσουν πολυ τα χριστουγεννα και φετος θα στολισω νωρις νωρις το Νοεμβρη μην μου τυχει και καμια γεννα στα τελη γιατι εγω ειμαι και αρχες Δεκεμβρη ΠΗΤ 3/12 και θελω οταν γυρισουμε σπιτι με τη μικρη μου να ειναι ολα γιορτινα. δεν με πειραζει που θα μεινω σπιτι και θα βλεπω πρωιναδικα αλλα δουλειες και γλυκα δεν κανω, ηδη απο τωρα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου, πρηστικαν πολυ και ποναω οποτε θα ειμαι αραχτη και θα μου τα φερουν ετοιμα.

Και γω αρχες εχω πιθανη ημερομηνια....6/12...οπότε ναι πρεπει να ειμαστε ετοιμες!!!

Καλά και γω δεν ξερω σε τι φαση θα βρίσκομαι...ειδη τα ποδια μου πρήζονται λόγω καθιστηκης δουλειάς και ζεστης. Ας ελπίσουμε οτι θα ειμαστε μια χαρα και θα το απολάυσουμε!!! Απλα ξερεις ποτε δεν ημουν γιορτινες μέρες στο σπιτι λογο εργασίας και φετος θα ειναι πολύ διαφορετικα!!!

Εννοειται οτι ετοιμα γλυκά θα γίνονται δεκτα!!! :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Και γω αρχες εχω πιθανη ημερομηνια....6/12...οπότε ναι πρεπει να ειμαστε ετοιμες!!!

Καλά και γω δεν ξερω σε τι φαση θα βρίσκομαι...ειδη τα ποδια μου πρήζονται λόγω καθιστηκης δουλειάς και ζεστης. Ας ελπίσουμε οτι θα ειμαστε μια χαρα και θα το απολάυσουμε!!! Απλα ξερεις ποτε δεν ημουν γιορτινες μέρες στο σπιτι λογο εργασίας και φετος θα ειναι πολύ διαφορετικα!!!

και για μενα πρωτη χρονια μετα απο πολλα χρονια θα ειμαι σπιτι αλλα εγω εδω και 6-7 μηνες δεν κανω και πολλες δουλειες απο τη μια με ειχε ριξει η μεση στο κρεβατι απο την αλλη ηρθε η εγκυμοσυνη και εδω και δυο εβδομαδες πρηστικα πααααααααααααρα πολυ ποναω στα ποδια απιστευτα ουτε να περπατησω δεν μπορω εχω φορτωσει τις δουλειες στον κοκορα χιχιχιχι.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Κατι τελευταιο απο αυριο ξεκιναω την μετακομιση ευτυχως βρηκα ενα υπεροχο σπιτι! θα κανω μεταφορα του τηλεφωνου και δεν θα εχω internet για καμοια εβδομαδα, απο δευτερα ξεκιναω σεμιναρια. ολα μαζι τα κανω παντα ετσι τρεχω! μα δεν μας καθοτανε ποιο μπροστα να βρουμε σπιτι που ειχα αδεια τωρα που θα τρεχω με χιλια τελος παντων ελπιζω να τα βγαλω περα οπως καταλαβαινετε παροτι ειμαι πολυ χαρουμενη που θα παμε σε σπιτι που πληρει ολες τις προυποθεσεις να γεννηθει και να μεγαλωσει το μωρακι μας εχω αγχωθει αρκετα!!!

Κοριτσακια με θυμαστε? επιτελους επεστρεψα γιατι ο Ο.Τ.Ε. με ξεχασε μολις σημερα μου συνδεσαν το τηλεφωνο κοντεψαμε να κλεισουμε μηνα δεν το συζηταω για συνδρομο στερησης!!! ελπιζω να ειστε ολες καλα.. αυριο θα μπω να διαβασω νεα σας εγω μετα απο πολυ ταλαιπωρια τελειωσα τα σεμιναρια και ευτυχως αν και ζοριστηκαμε πολυ και εγω και το μπεμπακι μου ολα πηγα καλα σας φιλω ολες και τα μωρακια σας!!!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Κοριτσακια με θυμαστε? επιτελους επεστρεψα γιατι ο Ο.Τ.Ε. με ξεχασε μολις σημερα μου συνδεσαν το τηλεφωνο κοντεψαμε να κλεισουμε μηνα δεν το συζηταω για συνδρομο στερησης!!! ελπιζω να ειστε ολες καλα.. αυριο θα μπω να διαβασω νεα σας εγω μετα απο πολυ ταλαιπωρια τελειωσα τα σεμιναρια και ευτυχως αν και ζοριστηκαμε πολυ και εγω και το μπεμπακι μου ολα πηγα καλα σας φιλω ολες και τα μωρακια σας!!!!

Καλημέρα και καλωστην!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατι και μεις εχουμε ενα αγχος με το σπιτι και βλεπω απο τον Οκτώμβρη μεριά να τρεχω πανικόβλητη!!! Το καλό ειναι μετακομίσατε και εχεις χρόνο τωρα να ασχοληθεις με το μικρό... :P

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Θεωρώ οτι είμαστε πολύ τυχερές που γεννάμε Δεκέμβριο! Όντως είναι η μοναδική ευκαιρια για να νιώσουμε τις γιορτές περισσότερο απο κάθε άλλη φορα και εννοείται οτι κ εγώ θελω να στολίσω όλο το σπίτι απο αρχές Νοεμβρίου!! Αχ υπέροχες σκεψεις! :)

Καλως το κοριτσι!!! Το μπεμπάκι σου τι κάνει? Άδεια θα πάρεις?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κορίτσια! :) Σήμερα επιτέλους Παρασκευή!!!!! Αν κ θα κάνει απίστευτη ζέστη το σ/κ και πάλι ανυπομονούσα να έρθει! Σήμερα ζυγίστηκα... 1 κιλό κάτω παρακαλώ!!!! Άρα η διατροφή δουλευει ;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

MarilenaAth ΠΗΤ 6/12 Μητέρα Κρητης

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 Μητέρα

Patousitsas ΠΗΤ 11/12 Αλεξάνδρα

nikel ΠΗΤ 16/12 Ελενα

baila ΠΗΤ 23/12

dsunny ΠΗΤ 25/12

annia ΠΗΤ 26/12 (Ο ΘΡΥΛΟΣ)

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

melenia21 ΠΗΤ 31/12 (σύμφωνα με το internet) Μητέρα

mariaefi ΠΗΤ ???Μολις μαθω θα σας πω! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

honey ΠΗΤ κάπου 27/12 ΛΗΤΩ

Τωρα διαβαζα τα μηνυματα και ανακάλυψα οτι δεν ειμαι γραμμενη!!! :mrgreen:

cfcIp3.png

Καλημέρα κορίτσια! :) Σήμερα επιτέλους Παρασκευή!!!!! Αν κ θα κάνει απίστευτη ζέστη το σ/κ και πάλι ανυπομονούσα να έρθει! Σήμερα ζυγίστηκα... 1 κιλό κάτω παρακαλώ!!!! Άρα η διατροφή δουλευει ;)

καλημερα και απο μενα:)

και εγω χαιρομαι που ειναι παρασκευη γιατι καθε παρασκευη αλλαζουμε εβδομαδα. ειμαστε στην 21η.

τι καλα που εχασες αυτο το κιλακι εγω αυτη την εβδομαδα εβαλα 2 :cry:

τελος παντων τα μπεμπακια καλα; κοριτσια δεν νιωθετε υπεροχα οταν χαϊδευει ο αντρας σας την κοιλια σας; εμενα με ξετρελαινει μου αρεσει παρα πολυ οταν καθετε διπλα μου και χαιδευει την κοιλια μου συνεχεια :-D:-D:-D

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

MarilenaAth ΠΗΤ 6/12 Μητέρα Κρητης

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12 Μητέρα

Patousitsas ΠΗΤ 11/12 Αλεξάνδρα

nikel ΠΗΤ 16/12 Ελενα

baila ΠΗΤ 23/12

dsunny ΠΗΤ 25/12

annia ΠΗΤ 26/12 (Ο ΘΡΥΛΟΣ)

flosummer ΠΗΤ 24/12 ΛΗΤΩ

melenia21 ΠΗΤ 31/12 (σύμφωνα με το internet) Μητέρα

mariaefi ΠΗΤ ???Μολις μαθω θα σας πω! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ καισαρικη

honey ΠΗΤ κάπου 27/12 ΛΗΤΩ

Τωρα διαβαζα τα μηνυματα και ανακάλυψα οτι δεν ειμαι γραμμενη!!! :mrgreen:

εμενα γιατι με ξεχασατε;:cry::cry::cry:

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Ναι επιτελους Παρασκευη!!!!!!!! Αν και το Σαβ/κο προβλέπεται κουραστικο...Το σπιτι μου ειναι χαλια και κατι πρεπει να κάνω...:evil:

Μαλλον πρεπει και γω να αρχισω διατροφη...μονο πάνω παει η ζυγαριά μου!!! :tongue:

cfcIp3.png

τελος παντων τα μπεμπακια καλα; κοριτσια δεν νιωθετε υπεροχα οταν χαϊδευει ο αντρας σας την κοιλια σας; εμενα με ξετρελαινει μου αρεσει παρα πολυ οταν καθετε διπλα μου και χαιδευει την κοιλια μου συνεχεια :-D:-D:-D

Καλά ειναι τα μπεμπάκια!!! Ευχομαι ολα τα μπεμπακια του κόσμου!!!

Ναι ωραια ειναι οταν νιωθεις οτι συμμετέχουν και αυτοι...

Εμενα οταν ειναι πρωινος ξυπνάει πρώτος και παντα μου εδεινε ενα φιλι στο μαγουλο ή στο κούτελο...τωρα σκύβει και μου δινει ενα και στην κοιλίτσα!!!

Οντως ειναι πολύ όμορφο συναίσθημα...σε κάνει να αρχιζεις να νιωθεις τι θα πει οικογένεια... :-D

cfcIp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα με τα μπεμπακια σας, λοιπον ειμαι παρα πολυ καλα μετακομισα απο μια αθλια γκαρσονιερα στο Μαρουσι σε ενα ΥΠΕΡΟΧΟ 4αρι στο Ολυμπιακο χωριο στους Θρακομακεδονες με τεραστια μπαλκονια, ευρηχωρα δωματια, παντου ντουλαπες, με απιστευτη ησυχια, απο παντου βλεπω πευκα αυτη ειναι η τρελα μου!!! αν εχετε υποψιν σας εκει που εγιναν οι Ολυμπιακοι αγωνες η γλυκια μου η Μανουλα ειναι 2 σπιτια πιο κατω και ευτυχως εχω αρχισει ηδη να βλεπω την βοηθεια της!!!! δεν δουλευω γιατι στην διαρκεια που εκανα τα σεμιναρια ειχα λιγο αιμα και ο γιατρος παρολο που ηταν καθησιχαστικος μου ειπε οτι καλητερα ειναι να μου γραψει αδεια ως επαπειλουμενη κυηση και μαλλον δεν θα ξαναπαω, μου ειπε οτι πρεπει να οφειλεται στην πολυ ταλαιπωρια αλλα ευτυχως σταματησα και ολα καλα!!

Το μωρακι μου μαλλον ειναι αντρουλης αλλα δεν ειναι σιγουρο θα το δουμε καλητερα στην 'β επιπεδου που θα την κανουμε την 23 εβδομαδα δηλ: 2 Σεπτεμβρη, κατα τα αλλα εχω βαλει γυρω στα 4 κιλακια ακομα δεν φαινομαι μαλλον εγκυος γιατι εχω πλεον τοσο πολυ στηθος που βγαινει πιο μπροστα απο την κοιλια!!! μονο σε εμενα θα μπορουσε να συνεβαινε αυτο!!! χαιρομαι που ολες ειστε καλα και τα μωρακια σας καλως σας ξαναβρηκα!! ελπιζω να μην σας κουρασα ειχα πολλα να πω..φιλακια πολλα!!

jUhhp3.png

dj7Zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...