Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω ελπίζω να πάρω και την αδεια μου πριν και να σταματήσω τελος Σεπτέμβρη...

Καλα μας βλέπω όλη μερα στο internet!!! :-D

εννοείται!! θα κάνουμε παρέα η μία στην άλλη, τι πιο ωραίο;; :-D

Κι εγώ ετσι ελεγα να μην παρω απο τοσο νωρις, αλλα δεν κρατιεμαι, γιατι θα κανω τη β επιπεδου στις 6 Αυγουστου και μετα θα φυγω διακοπες αμεσως! Οπότε, πάω τώρα για το πρωτο ζιπουνακι που λεει και η αγγελικούλα!! :-D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εννοείται!! θα κάνουμε παρέα η μία στην άλλη, τι πιο ωραίο;; :-D

Κι εγώ ετσι ελεγα να μην παρω απο τοσο νωρις, αλλα δεν κρατιεμαι, γιατι θα κανω τη β επιπεδου στις 6 Αυγουστου και μετα θα φυγω διακοπες αμεσως! Οπότε, πάω τώρα για το πρωτο ζιπουνακι που λεει και η αγγελικούλα!! :-D

Απ'οτι βλέπω όλες γύρω γύρω είμαστε για την αυχενική! 5 εγώ , 6 το Νικελάκι, 4 νομίζω εσύ Μαριλένα?

Υ.Γ Το ζιπουνάκι θα του το πάρω τέλοςςςςςςςς

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Απ'οτι βλέπω όλες γύρω γύρω είμαστε για την αυχενική! 5 εγώ , 6 το Νικελάκι, 4 νομίζω εσύ Μαριλένα?

Υ.Γ Το ζιπουνάκι θα του το πάρω τέλοςςςςςςςς

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό σκεφτόμουν, μέσα σε μια ολοκληρη αδεια ντουλάπα να υπάρχει ΕΝΑ ζιπουνακι!!!!

χαχαχχαχ

5NEXp2.png

Κι'εγώ πάντοτε έλεγα οτι ήθελα να κάνω κοριτσάκι το πρώτο, όμως επειδή πριν καλά καλά μάθω οτι ειναι αγοράκι το είχα δει κ στον ύπνο μου ειχα αρχίσει να βλέπω τα αγοράκια με πολύ καλό μάτι...

Και τώρα όπου κ αν κοιτάξω γύρω μου τα αγοράκια κοιτάω με μια απίστευτη γλύκα!!

καλημερααααααααααααα

σημερα αργησα εγω να μπω εχω το μικρο μου ανηψακι εδω και δεν με αφησε καθολου τωρα κοιμηθηκε και βρηκα χρονο να μιλησουμε. τι μου κανετε;

λοιπον εγω παντα ηθελα αγορακι και ο αντρας μου ακομη πιο πολυ αλλα 2 μερες πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος ειδα στον υπνο μου οτι ειχα ενα κοριτσακι σε καλαθουνα και μια μικρη νεραϊδα (σαν ξωτικο κατι) με ρωτουσε ''και το ονομα αυτης;'' οποτε μαλλον ηταν σημαδιακο το ονειρο και σε 2 μερες εμαθα για την εγκυμοσυνη και να που πριν λιγες μερες μαθαμε και για το κοριτσακι μας. ο πεθερος μου τη φωναζει απο τωρα πριγκηπισα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό σκεφτόμουν, μέσα σε μια ολοκληρη αδεια ντουλάπα να υπάρχει ΕΝΑ ζιπουνακι!!!!

χαχαχχαχ

κοριτσια εγω της τα πηρα τα πρωτα απο το μαγαζι μου φορμακια ζακετακια φορεματακια μπουφανακια κουβερτουλες βεβαια θα παω και στο μαγαζι της αδελφης μου εχει προικα μωρου για να διαλεξω κρεβατακι καροτσακι καρεκλακι ρηλαξ και ολα τα σχετικα. τα οποια βεβαια θα τα κερασουν οι γιαγιαδες και οι παπουδες.;););)

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω της τα πηρα τα πρωτα απο το μαγαζι μου φορμακια ζακετακια φορεματακια μπουφανακια κουβερτουλες βεβαια θα παω και στο μαγαζι της αδελφης μου εχει προικα μωρου για να διαλεξω κρεβατακι καροτσακι καρεκλακι ρηλαξ και ολα τα σχετικα. τα οποια βεβαια θα τα κερασουν οι γιαγιαδες και οι παπουδες.;););)

ετσι!!!!! σωστή σε βρίσκω!!! :cool:

Ναι, μωρε, κι εμενα μου λενε μην παρεις πολλα τωρα, θα σου φερουν μετα πολλα δωρα, αλλα είναι δυνατον να αντισταθεις στον πειρασμο;;

5NEXp2.png

Ναι, μωρε, κι εμενα μου λενε μην παρεις πολλα τωρα, θα σου φερουν μετα πολλα δωρα, αλλα είναι δυνατον να αντισταθεις στον πειρασμο;;

και εγω δεν πηρα πααααρα πολλα αλλα πηρα. και πριν λιγο ηρθε η πεθερα μου και ηθελε να παμε να παρουμε και τα υπολοιπα (κρεβατακι καροτσακι κτλ) αλλα της ειπα να παμε τον αλλο μηνα καλυτερα. η αληθεια ειναι οτι ο πειρασμος ειναι μεγαλος και στα πρωτα παιδια παντα κανουμε υπερβολες.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερααααααααααααα

σημερα αργησα εγω να μπω εχω το μικρο μου ανηψακι εδω και δεν με αφησε καθολου τωρα κοιμηθηκε και βρηκα χρονο να μιλησουμε. τι μου κανετε;

λοιπον εγω παντα ηθελα αγορακι και ο αντρας μου ακομη πιο πολυ αλλα 2 μερες πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος ειδα στον υπνο μου οτι ειχα ενα κοριτσακι σε καλαθουνα και μια μικρη νεραϊδα (σαν ξωτικο κατι) με ρωτουσε ''και το ονομα αυτης;'' οποτε μαλλον ηταν σημαδιακο το ονειρο και σε 2 μερες εμαθα για την εγκυμοσυνη και να που πριν λιγες μερες μαθαμε και για το κοριτσακι μας. ο πεθερος μου τη φωναζει απο τωρα πριγκηπισα.

Καλώς το Λιτσάκι !!! Αχ αλήθεια? τι κανει το μικρουλάκι? Παίζατε έ?

Είδες λοιπόν? Εσύ ήθελες αγοράκι εγώ κοριτσάκι..και να τα αποτελέσματα!!

Τελικά κ εγώ τα πιστεύω τα όνειρα..μας βγήκε είδες?

Εμένα πάλι έκαναν πάρτυ όλοι μωλις έμαθαν αγόρι, πρώτος κ καλύτερος ο μπαμπάς του!! Αν εχεις φεις να σε κάνω φίλη στείλε πμ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γνώμη μου είναι να μην πάρουμε πολλά φορμάκια γιατί στο μαιευτήριο θα μαζευτούν..όμως..είναι δυνατόν να του πάρει κανεις ζιπουνάκια? δεν θα του πάρει ..οπότε καλύτερα αυτά να τα εχουμε να περισσέψουν αποκλείεται άλλωστε θα τα αλλάζουμε συνέχειΑ!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσάκια μου τι κένετε???!!!! Όλα καλά?? Εγώ μόλις γύρισα από εξωτερικές δουλειές του μαγαζιου (από το πρωί!!!) και μπήκα να δω τι κάνουν οι μανούλες!! Πάντως πριν από περίπου ένα μήνα είχα δει στον ύπνο μου ότι είχα κοριτσάκι, και έτσι έγινε!!!! Φοβερό??? Μίλανε τα ενστικτα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλώς το Λιτσάκι !!! Αχ αλήθεια? τι κανει το μικρουλάκι? Παίζατε έ?

Είδες λοιπόν? Εσύ ήθελες αγοράκι εγώ κοριτσάκι..και να τα αποτελέσματα!!

Τελικά κ εγώ τα πιστεύω τα όνειρα..μας βγήκε είδες?

Εμένα πάλι έκαναν πάρτυ όλοι μωλις έμαθαν αγόρι, πρώτος κ καλύτερος ο μπαμπάς του!! Αν εχεις φεις να σε κάνω φίλη στείλε πμ

εμενα ηθελαν ολοι αγορι εκτος τη μαμα μου που ηθελε κοριτσι αλλα τι να κανουμε; ετσι ηθελε ο θεος.θα προσπαθησω να στειλω πμ αν και δεν εχω ξαναστειλει.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

κοριτσια η ασχετη (εγω δηλαδη) δεν ξερω να στελνω πμ :oops::oops::oops::oops:

Δεν είναι τίποτα, πάτα επάνω στο όνομα και σου βγάζει μια λίστα. Επιλέγεις το προσωπικό μήνυμα, σε βγάζει σε μια άλλη σελίδα γράφεις το μήνυμα και το στέλνεις.... Ελπίζω να σε βοήθησα!!:-D

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...