Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως Μαριλένα και εγώ πιστεύω πως στα αγόρια δεν κάνουν λάθος!!!! Άντε να κάνετε αγόρια, μη μείνουμε χωρίς γαμπρούς!! χαχαχαχαχα

Και γω αυτό θελω να πιστεύω....Αν και προσωπικά ηθελα κοριτσάκι,

χτες ειδα την χαρα του πεθερού (θα πάρει και το όνομα) και ετσι και

του την πάρουμε πίσω ωχχχχχ ποιος μας σωζει!!! :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο που εισαι εσυ??? Απο Αθήνα? Παιζει να ανεβούμε αν βεβαια γινεται κατα τον Οκτώμβρη μεριά...Ισως και τελος Σεπτέμβρη!!! Λεγαμε να παμε να ξαφρίσουμε τα ΙΚΕΑ για το μικιό!!! :mrgreen:

Καλημέρα Μαριλενάκι μου!! Εννοείται ότι όταν έρθετε με το καλό να βρεθούμε εγώ μένω σχετικά κοντά στο Αεροδρόμιο που είναι το Ικέα!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Και γω αυτό θελω να πιστεύω....Αν και προσωπικά ηθελα κοριτσάκι,

χτες ειδα την χαρα του πεθερού (θα πάρει και το όνομα) και ετσι και

του την πάρουμε πίσω ωχχχχχ ποιος μας σωζει!!! :mrgreen:

Κι'εγώ πάντοτε έλεγα οτι ήθελα να κάνω κοριτσάκι το πρώτο, όμως επειδή πριν καλά καλά μάθω οτι ειναι αγοράκι το είχα δει κ στον ύπνο μου ειχα αρχίσει να βλέπω τα αγοράκια με πολύ καλό μάτι...

Και τώρα όπου κ αν κοιτάξω γύρω μου τα αγοράκια κοιτάω με μια απίστευτη γλύκα!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κι'εγώ πάντοτε έλεγα οτι ήθελα να κάνω κοριτσάκι το πρώτο, όμως επειδή πριν καλά καλά μάθω οτι ειναι αγοράκι το είχα δει κ στον ύπνο μου ειχα αρχίσει να βλέπω τα αγοράκια με πολύ καλό μάτι...

Και τώρα όπου κ αν κοιτάξω γύρω μου τα αγοράκια κοιτάω με μια απίστευτη γλύκα!!

Ασε εγω εχω και τύψεις τωρα γιατι εβλεπα κατι περιεργα όνειρα...

Εχω δει δυο φορες οτι εχω αντρικα γεννητικά όργανα...Το ειχα πει στους δικούς μου και μου λεγανε οτι μπορει να τα βλέπω επειδη το μωρό ειναι αγοράκι και οχι κοριτσάκι!!!

Επίσης ειχα δει οτι γεννησα και ηταν αγοράκι και μαλιστα με μπλε μάτια...

(εγω ειμαι μελαχρινή!!!)... Η αλήθεια ειναι οτι ηταν πανεμορφο!!!

Λετε να ειναι ετσι???:P

Ολα αυτα πριν που νόμιζα οτι ηταν κοριτσάκι...και τωρα ο συζηγος μου φωνάζει οτι δεν έπρεπε να μιλάω για το φύλλο πριν μαθουμε καλα καλα..

λετε να γεννηθεί το μικιό με ψυχολογικά???:confused:

cfcIp3.png

Ασε εγω εχω και τύψεις τωρα γιατι εβλεπα κατι περιεργα όνειρα...

Εχω δει δυο φορες οτι εχω αντρικα γεννητικά όργανα...Το ειχα πει στους δικούς μου και μου λεγανε οτι μπορει να τα βλέπω επειδη το μωρό ειναι αγοράκι και οχι κοριτσάκι!!!

Επίσης ειχα δει οτι γεννησα και ηταν αγοράκι και μαλιστα με μπλε μάτια...

(εγω ειμαι μελαχρινή!!!)... Η αλήθεια ειναι οτι ηταν πανεμορφο!!!

Λετε να ειναι ετσι???:P

Ολα αυτα πριν που νόμιζα οτι ηταν κοριτσάκι...και τωρα ο συζηγος μου φωνάζει οτι δεν έπρεπε να μιλάω για το φύλλο πριν μαθουμε καλα καλα..

λετε να γεννηθεί το μικιό με ψυχολογικά???:confused:

Θυμάμαι είχα δει 1 εβδομάδα περίπου πριν την αυχενική οτι κρατούσα το νινί στην αγκαλιά μου και ήταν γυμνούλι, εκεί λοιπόν που νόμιζα οτι ήταν κοριτσάκι ξαφνικά κάνει τσίσα και μου έρχονται στο πρόσωπο!!! Οπότε μεσα στον ύπνο μου πάντα ξεφώνισα...Άρα δεν ειναι κοριτσάκι αλλά αγοράκι!!! Μετά απο μια εβδομάδα το είδαμε κ στην αυχενική κ κουφάθηκα τελειως γιατι δεν ειχα πιστεψει στο όνειρο..αλλά τελικά ήταν αλήθεια!!

Σιγά μην γεννηθεί με ψυχολογικά... το θέμα είναι να κάνουμε γερά μωράκια οτι θα τα λατρέψουμε ειναι το μόνο σίγουρο!! Πάντως αν κ ήθελα κοριτσάκι το μικρο μου αγοράκι δεν το αλλάζω με τπτ τώρα!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!! :D

Χθες είχα πάει για εξωτερικες δουλειες, γι'αυτο δεν μπηκα.

Να συναντηθούμε, κι εγώ μέσα είμαι, αλλωστε απο Οκτωβρη και μετα οι περισσοτερες θα καθομαστε, ετσι δεν ειναι;

Εγω υπολογίζω οτι θα σταματησω τη δουλεια μεσα Οκτωβρη περιπου..

5NEXp2.png

Να συναντηθούμε, κι εγώ μέσα είμαι, αλλωστε απο Οκτωβρη και μετα οι περισσοτερες θα καθομαστε, ετσι δεν ειναι;

Καλημέρα Νικελάκι μου!! :P Όντως χάθηκες χθες... Που δουλεύεις αλήθεια? Εννοείται θα συναντηθούμε άλλωστε απο τα μέση Οκτώβρη λογικά θα κάθομαι κ εγώ ..αχ τι καλααα!!! Αλήθεια εσύ εχεις φεις?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα Νικελάκι μου!! :P Όντως χάθηκες χθες... Που δουλεύεις αλήθεια? Εννοείται θα συναντηθούμε άλλωστε απο τα μέση Οκτώβρη λογικά θα κάθομαι κ εγώ ..αχ τι καλααα!!! Αλήθεια εσύ εχεις φεις?

Αγγελικούλα μου σε μια εταιρεια στην Παλληνη δουλευω. Αστα, πικρα οι αποστασεις!

Εχω φεις, στείλε μου πμ να σε κάνω add! :-D

Το Σάββατο λέμε με τον αντρουλη να πάμε να δουμε κανενα ρουχαλακι για την μπεμπα...αχχχχ!!! :D

5NEXp2.png

Αγγελικούλα μου σε μια εταιρεια στην Παλληνη δουλευω. Αστα, πικρα οι αποστασεις!

Εχω φεις, στείλε μου πμ να σε κάνω add! :-D

Το Σάββατο λέμε με τον αντρουλη να πάμε να δουμε κανενα ρουχαλακι για την μπεμπα...αχχχχ!!! :D

Παλλήνη έ? Μακριά απο την Γλυφάδα..πιο κοντά θα είναι σε μένα τώρα που είμαι Αγ. Μαρίνα..θες να αλλάξουμε? Εγώ δουλευω σε μια ναυτιλιακή στην Γλυφάδα!! Σου στέλνω πμ!! :)

Κι'εγώ σήμερα μετά την δουλειά λέω να πεταχτώ εδώ δίπλα στα Prenatal να του πάρω κάτι του πριγκηπά μου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κι'εγώ σήμερα μετά την δουλειά λέω να πεταχτώ εδώ δίπλα στα Prenatal να του πάρω κάτι του πριγκηπά μου!

Αχχχχχ πόσο σας ζηλεύω!!!...... Εγω λεω να περιμένω ακόμα να κάνω και το μεγάλο υπέρηχο και μετα να αρχίσω την οργάνωση!!! :tongue:

Αν και τρώγομαι.....:mrgreen:

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγω ελπίζω να πάρω και την αδεια μου πριν και να σταματήσω τελος Σεπτέμβρη...

Καλα μας βλέπω όλη μερα στο internet!!! :-D

cfcIp3.png

Καλημέρα Μαριλενάκι μου!! Εννοείται ότι όταν έρθετε με το καλό να βρεθούμε εγώ μένω σχετικά κοντά στο Αεροδρόμιο που είναι το Ικέα!!! :P

Αχ τυχερούλα εισαι!!! Και σε μας λένε θα ανοίξουν αλλα δεν ξερω πότε...:confused:

cfcIp3.png

Παλλήνη έ? Μακριά απο την Γλυφάδα..πιο κοντά θα είναι σε μένα τώρα που είμαι Αγ. Μαρίνα..θες να αλλάξουμε? Εγώ δουλευω σε μια ναυτιλιακή στην Γλυφάδα!! Σου στέλνω πμ!! :)

Αμεεεεεεεεεεεεε!!!!! να αλλάξουμε!! Το αγγλικό μου το κατέχω, υπολογιστες αρκετα σκαμπαζω, μια χαρα!!! :cool:

Τι σκεφτεσαι να παρεις για τον γιοκα;;; Εγω λεω να αρχισω με κανενα εσωρουχακι και κανενα φορμακι!!!

Πωπω θα ξετρελαθούμε τελείως!! :D

5NEXp2.png

Αμεεεεεεεεεεεεε!!!!! να αλλάξουμε!! Το αγγλικό μου το κατέχω, υπολογιστες αρκετα σκαμπαζω, μια χαρα!!! :cool:

Τι σκεφτεσαι να παρεις για τον γιοκα;;; Εγω λεω να αρχισω με κανενα εσωρουχακι και κανενα φορμακι!!!

Πωπω θα ξετρελαθούμε τελείως!! :D

ΧΧαχΑΧΑ Μια χαρά σε βρίσκω κοριτσάκι!! Προσλαμβάνεσαι!! Τώρα που θα έχουμε κ τα λουλούδια μας πρέπει να δουλευουμε κοντά στα σπίτια μας δεν συμφωνείς? Κι'εγω μια απο τα ίδια παρεπιπτόντως ;)

Μεσα στο μυαλό μου είσαι? Κανένα ζιπουνάκι χαριτωμένο σκεφτόμουν..:rolleyes:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχχχχχ πόσο σας ζηλεύω!!!...... Εγω λεω να περιμένω ακόμα να κάνω και το μεγάλο υπέρηχο και μετα να αρχίσω την οργάνωση!!! :tongue:

Αν και τρώγομαι.....:mrgreen:

Μπάααααα..εγώ δεν κρατιέμαι!! Κι'εγώ δεν εχω κάνει την Β-επιπεδου ακόμα στις 5 Αυγούστου θα την κάνω αλλά το ζιπουνάκι θα του το πάρω!! ΧαχαχαχΑ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...