Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαΧαΧαΧ οκ κοριτσάκι σε κάνω add !!

Τι είπαμε ειναι το νινί σου? :-D:-D:-D

Στην αρχη νομιζαμε κοριτσακι!!! Χτες μας ειπε αγοράκι!!! Στα σίγουρα θα ξέρουμε 4 Αυγούστου.... :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην αρχη νομιζαμε κοριτσακι!!! Χτες μας ειπε αγοράκι!!! Στα σίγουρα θα ξέρουμε 4 Αυγούστου.... :mrgreen:

Ε τότε μην εχεις αμφιβολία... ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ!!!! Αποκλείεται να δουν κατι κ να μην είναι στα αγοράκια..;) το αντίθετο εχει συμβεί πολλές φορές!

Οπότε ως τώρα είμαστε μόνο οι δύο μας αγορομάνες σωστά?

Αλήθεια απο Αθήνα είσαι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αμ εμένα αυτό με έφαγε όμως.. Εναν εμετό έκανα όλο κ όλο... Και η όρεξη δεν χάλασε ποτέ παραδόξως..αντιθέτως αν δεν έτρωγα μου ερχόταν αναγούλα...Ανάποδη παιδί μου μην το ψάχνεις...

έλα μωρέ!!!!!!! θα τα χάσουμε!!!! μια ευκαιρία έχουμε στη ζωή μας να φάμε χωρίς τύψεις..... χαχαχαχαχα:-D:-D:-D

WeDjp2.png

0hUop3.png

έλα μωρέ!!!!!!! θα τα χάσουμε!!!! μια ευκαιρία έχουμε στη ζωή μας να φάμε χωρίς τύψεις..... χαχαχαχαχα:-D:-D:-D

Ασε βρε κοριτσάκι..εγώ την έχασα κι'αυτή μετά την καμπύλη σακχάρου που έκανα..τζίφος..!!!!! ΧαχαχαΧα

Απο την Κυριακή εχω ξεκινήσει δίαιτα!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ασε βρε κοριτσάκι..εγώ την έχασα κι'αυτή μετά την καμπύλη σακχάρου που έκανα..τζίφος..!!!!! ΧαχαχαΧα

Απο την Κυριακή εχω ξεκινήσει δίαιτα!!

:cry::cry::cry: Υπομονή κοριτσάκι μου!!!! Δεν θα παιδευτείς μετά!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Ε τότε μην εχεις αμφιβολία... ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ!!!! Αποκλείεται να δουν κατι κ να μην είναι στα αγοράκια..;) το αντίθετο εχει συμβεί πολλές φορές!

Οπότε ως τώρα είμαστε μόνο οι δύο μας αγορομάνες σωστά?

Αλήθεια απο Αθήνα είσαι?

Ναι η αληθεια ειναι οτι χτες εβαλα τον γιατρο να τσεκάρει πολλές φορές γιατι ειχα πιστέψει και μεσα μου οτι ειναι κοριτσάκι!!! Αλλα κρατάω ακόμα τις επιφυλάξεις μου για καμια 15 μερες ακόμα...Δεν μπορω αλλες αλλαγές!!! :mrgreen:

Ειδαμε παντος....καταλαβες τι... :tongue:

Δεν ειμαι απο Αθήνα...Ειμαι απο Ηράκλειο κρήτης!!!

cfcIp3.png

:cry::cry::cry: Υπομονή κοριτσάκι μου!!!! Δεν θα παιδευτείς μετά!!

Α.. ναι το πήρα απόφαση δεν το συζητώ..για τον πριγκιπά μου αυτό ειναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω! Ασε που όπως λες το πολύ πολύ να ισοφαρίσω στα κιλά που θα έπρεπε να πάρω οπότε μια χαρά..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ναι η αληθεια ειναι οτι χτες εβαλα τον γιατρο να τσεκάρει πολλές φορές γιατι ειχα πιστέψει και μεσα μου οτι ειναι κοριτσάκι!!! Αλλα κρατάω ακόμα τις επιφυλάξεις μου για καμια 15 μερες ακόμα...Δεν μπορω αλλες αλλαγές!!! :mrgreen:

Δεν ειμαι απο Αθήνα...Ειμαι απο Ηράκλειο κρήτης!!!

Ε αφού είδατε ξέρω τί... γιατί το είδαμε κ εμείς.. IT'S A BOY!!! :P σιγούρα πραγματα!!! Αυτό που σκέφτομαι είναι όταν θα θέλουμε να συναντηθούμε απο κοντά θα πρέπει να μας φανε οι δρόμοι χαχαχαχα :P:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσάκια μου σας αφήνω γιατί θα πάω σπίτι να ξαπλώσω. Ξεκινάει ο ανυπόφορος πονοκέφαλος και οι αναγούλες μου...(μπλιαχ) Θα τα πούμε αύριο. Σας φιλώ στα μουτράκια!!! σμουτς

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας αφήνω γιατί θα πάω σπίτι να ξαπλώσω. Ξεκινάει ο ανυπόφορος πονοκέφαλος και οι αναγούλες μου...(μπλιαχ) Θα τα πούμε αύριο. Σας φιλώ στα μουτράκια!!! σμουτς

Ωχ ωχ ωχχχχχ να πας στο καλό ζουζούνα περαστικά σου!!! Θα τα πούμε αύριο μάκια πολλααααααααααααα!!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εγώ θα γεννήσω (πρώτα ο Θεός) στο Αρεταίειο. Πάντως και εγώ για τα Γιάννενα καλά έχω ακούσει. Από που είσαι??

Ποιον γιατρο εχεις ζουζουνιτσα στο Αρεταιειο? Κι εγω εκει θα γεννησω στον Βλαχο. Μαλλον τελη Νοεμβρη λογο σακχαρου.

Και τι περιμενεις βρε να κανει το ...... μεσα σε 15 μερες να το χωνεψει???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Ποιον γιατρο εχεις ζουζουνιτσα στο Αρεταιειο? Κι εγω εκει θα γεννησω στον Βλαχο. Μαλλον τελη Νοεμβρη λογο σακχαρου.

Και τι περιμενεις βρε να κανει το ...... μεσα σε 15 μερες να το χωνεψει???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σου Cristy!!!! Έχω τον Χασιάκο. Όλα καλά να σου πάνε, αν και πλέον το σάκχαρο το αντιμετωπίζουν σαν κάτι φυσιολογικό.

Πολύ καλό το σχόλιο για τη "χώνεψη"!!!!!!:-D:-D:-D:-D

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα!!! Οχι απλα δεν θελω παλι να κανω σχεδια για δωματια και ονόματα και τα λοιπα και μετα πάλι να μου πουν οτι εκαναν λάθος!!! :rolleyes:

Απλα κρατάω μια επιφύλαξη για τον ομφάλιο λώρο...αν και ο γιατρός μου ειπε οτι δεν ήταν..

cfcIp3.png

Ε αφού είδατε ξέρω τί... γιατί το είδαμε κ εμείς.. IT'S A BOY!!! :P σιγούρα πραγματα!!! Αυτό που σκέφτομαι είναι όταν θα θέλουμε να συναντηθούμε απο κοντά θα πρέπει να μας φανε οι δρόμοι χαχαχαχα :P:p:p

Απο που εισαι εσυ??? Απο Αθήνα? Παιζει να ανεβούμε αν βεβαια γινεται κατα τον Οκτώμβρη μεριά...Ισως και τελος Σεπτέμβρη!!! Λεγαμε να παμε να ξαφρίσουμε τα ΙΚΕΑ για το μικιό!!! :mrgreen:

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...