Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω τα εχω δοκιμασει και τα δυο. αν η δικη σου δουλεια παει καλα δεν το συζητω ειναι πολυ καλυτερα, απο την αλλη σαν υπαλληλος το μονο που σε νοιαζει ειναι να πληρωνεσαι.

εμενα αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι κλεινω με χρεη και πως θα τα πληρωσω τωρα που θα μεινω σπιτι; γιατι με βλεπω να ξαναδουλευω σε 2 χρονια. θα με βοηθησει βεβαια και ο αντρας μου αλλα θα δυσκολευτουμε πολυ.

Ναι δυστηχώς το νόμισμα εχει πάντοτε δύο όψεις..έτσι είναι..

Να μην ανησυχείς κούκλα μου γιατί όταν υπάρχουν παιδιά πάντα προνοεί ο θεός..όλα θα πάνε καλα΄.Υπομονή και λίγο οικονομία και όλα θα στρώσουν θα δεις :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ επειδή έχω μεγαλώσει μέσα στο εμπόριο (ο μπαμπάς μου είχε μαγαζί), αλλά έχω δουλέψει και ως υπάλληλος και ξανά τώρα δικό μας μαγαζί, προτιμώ έναν κακό προϊστάμενο (που είχα κιόλας) παρά κάθε τέλος/αρχή του μήνα να αγχώνεσαι για επιταγές-μισθούς-έξοδα-αν θα σε πληρώσουν αυτοί που σου χρωστάνε-αν θα μπει πελάτης μέσα και αν όχι τι κάνεις λάθος...... και πολλά άλλα...... Εξαρταται βέβαια από το είδος του εμπορίου, αλλά στις εποχές που διανύουμε όλα είναι χάλια!

Έχεις δίκιο zoynitsa ειδική την εποχή που διανύουμε σίγουρα ειναι καλύτερα να μην εχεις δική σου δουλειά αφού ειναι τόσο δύσκολο να την κρατήσεις. Βεβαια η πληροφορική δεν επηρεάζετε κ τόσο αφού πάντα αυτοί που ασχολούνται θα θέλουν οτι πιο τελευταίο να το έχουν..ξέρω απο τον τρελλό τον άντρα μου εννοια σου..

Δεν μου λετε αλήθεια εχετε facebook?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Έχεις δίκιο zoynitsa ειδική την εποχή που διανύουμε σίγουρα ειναι καλύτερα να μην εχεις δική σου δουλειά αφού ειναι τόσο δύσκολο να την κρατήσεις. Βεβαια η πληροφορική δεν επηρεάζετε κ τόσο αφού πάντα αυτοί που ασχολούνται θα θέλουν οτι πιο τελευταίο να το έχουν..ξέρω απο τον τρελλό τον άντρα μου εννοια σου..

Μωρε όλα έχουν επηρεαστεί, γιατί όταν θα έχετε με το καλό το μωράκι σας όλα θα τα σκεφτεται.... Και φαντάσου από Οκτλωβριο που θα αρχίσουν φροντηστήρια-πετρελαια και διάφορα άλλα έξοδα.... άστα. Και οι επιχειρήσεις που είναι καλοί πελάτες κοιτάνε πως θα μειώσουν τα έξοδα και μένουν με τον παλιό εξοπλισμό. Όλα σκ!@#$%^ είναι.... Εγώ έχω. Σου στέλνω πμ να με βρεις....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μωρε όλα έχουν επηρεαστεί, γιατί όταν θα έχετε με το καλό το μωράκι σας όλα θα τα σκεφτεται.... Και φαντάσου από Οκτλωβριο που θα αρχίσουν φροντηστήρια-πετρελαια και διάφορα άλλα έξοδα.... άστα. Και οι επιχειρήσεις που είναι καλοί πελάτες κοιτάνε πως θα μειώσουν τα έξοδα και μένουν με τον παλιό εξοπλισμό. Όλα σκ!@#$%^ είναι.... Εγώ έχω. Σου στέλνω πμ να με βρεις....

Κακά τα ψέμματα έχεις δίκιο και εύχομαι ειλικρινά αυτή η παλιοκρίση να σταματήσει πολύ πολύ σύντομα γιατί αρκετά μας έχει στριμώξει όλους και δεν φταίμε κιολας.. Υπομονή και να σκεφτεσαι αισιόδοξα το οφείλεις στο κοριτσάκι σου όλα θα πάνε καλά! Σου έστειλα πμ ;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Κακά τα ψέμματα έχεις δίκιο και εύχομαι ειλικρινά αυτή η παλιοκρίση να σταματήσει πολύ πολύ σύντομα γιατί αρκετά μας έχει στριμώξει όλους και δεν φταίμε κιολας.. Υπομονή και να σκεφτεσαι αισιόδοξα το οφείλεις στο κοριτσάκι σου όλα θα πάνε καλά! Σου έστειλα πμ ;)

Μακάρι να σταματήσει!!! Είσαι φοβερή και εσύ και ο άντρας σου!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μακάρι να σταματήσει!!! Είσαι φοβερή και εσύ και ο άντρας σου!!!!

Να'σαι καλά κοριτσάκι μου κ εσείς δεν πάτε πίσω που να με έβλεπες τώρα με 10 κιλά πάνω..αχχχχχχ

!!! Συγνώμμη είδα καλά ? Σπέτσες??????????

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Να'σαι καλά κοριτσάκι μου κ εσείς δεν πάτε πίσω που να με έβλεπες τώρα με 10 κιλά πάνω..αχχχχχχ

!!! Συγνώμμη είδα καλά ? Σπέτσες??????????

Και εγώ στα κανονικά μου ήμουν 10 κιλά κάτω από τώρα... αλλά μας φάγαν τα delivery!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι είχαμε πάει γιατί είχαμε γάμο, κάτι φίλοι μας. Και εσείς είχατε πάει?? Ωραία ήταν!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Εχουμε βεβαια.... Το email μου ειναι [email protected]...Οποια μελλοντική μανούλα θέλει ας με κανει add!!! :tongue:

Δεκτές και κοριτσομάνες και αγορομανες!!! :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Και εγώ στα κανονικά μου ήμουν 10 κιλά κάτω από τώρα... αλλά μας φάγαν τα delivery!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι είχαμε πάει γιατί είχαμε γάμο, κάτι φίλοι μας. Και εσείς είχατε πάει?? Ωραία ήταν!!!!

Αχ εμένα η εγκυμοσύνη αλλά με το που γεννήσω με το καλό θα αρχίσω να φαίνομαι ως άνθρωπος κ οχι ως φάλαινα πλέον χαχαχαχα!!

Σπέτσες έχουμε σπίτι δικό μας! Πηγαίνω απο 8 χρονών εκεί τα καλοκαίρια και το Πάσχα! Το λατρεύω το νησάκι μου :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εχουμε βεβαια.... Το email μου ειναι [email protected]...Οποια μελλοντική μανούλα θέλει ας με κανει add!!! :tongue:

Δεκτές και κοριτσομάνες και αγορομανες!!! :mrgreen:

χαχαΧαΧαΧ οκ κοριτσάκι σε κάνω add !!

Τι είπαμε ειναι το νινί σου? :-D:-D:-D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχ εμένα η εγκυμοσύνη αλλά με το που γεννήσω με το καλό θα αρχίσω να φαίνομαι ως άνθρωπος κ οχι ως φάλαινα πλέον χαχαχαχα!!

Σπέτσες έχουμε σπίτι δικό μας! Πηγαίνω απο 8 χρονών εκεί τα καλοκαίρια και το Πάσχα! Το λατρεύω το νησάκι μου :P

Εγώ ευτυχώς έχω πάρει 3 κιλά, αλλά είχα εμετούς για ένα μήνα. Τώρα αν φάω περισσότερο απ'οτι μου επιτρέπει το στομάχι, έχω "εξαγωγές"....

Είναι πολύ ωραίο νησάκι και κοντινός προορισμός!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Εγώ ευτυχώς έχω πάρει 3 κιλά, αλλά είχα εμετούς για ένα μήνα. Τώρα αν φάω περισσότερο απ'οτι μου επιτρέπει το στομάχι, έχω "εξαγωγές"....

Είναι πολύ ωραίο νησάκι και κοντινός προορισμός!!

Αμ εμένα αυτό με έφαγε όμως.. Εναν εμετό έκανα όλο κ όλο... Και η όρεξη δεν χάλασε ποτέ παραδόξως..αντιθέτως αν δεν έτρωγα μου ερχόταν αναγούλα...Ανάποδη παιδί μου μην το ψάχνεις...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...