Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω μαγαζι με παιδικα ρουχα και βαπτιστικα αλλα τελος του μηνα θα το κλεισω. εσεις τι μαγαζι εχετε;

αγγελικη μου εγω δεν κανω ραγαδες αλλα το χρησιμοποιουσα και απο πριν για ενυδατωση το baby oil, το μαγαζι το κλεινω τελος του μηνα. εχω κρατησει ρουχαλακια για τη μπουμπου μου ολα ροζ αλλα να σας πω εχω και ενα αγχος μην μου κανει καμια εκπληξη στο τελος και ψαχνω για γαλαζια στο νοσοκομειο χαχαΧΑχαΧΑ.

Εμείς έχουμε κατάστημα πληροφορικής...... είναι λίγο πίκρα αυτή η εποχή. Δεν ξέρω αν θέλετε και το κλείνετε ή αναγκαστήκατε, πάντως θα ηρεμήσεις από πολλά πράγματα, επιταγές-έξοδα-άγχος-ωράριο κτλ κτλ.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι να το κανονίσουμε!!!! Σε ποιο νοσοκομείο θα γεννήσεις?? Τι μαγαζί έχετε?? Λίτσα, αν κατάλαβα καλά θα το κλείσετε??

Πολύ περίεργη είμαι, το ξέρω....χαχαχαχα:-D

ΧΑχαΧΑ λίγες ερωτήσεις βλέπω.. :P λοιπόν θα απαντήσω σ αυτό που με αφορά..θα γεννήσω πρώτα ο θεός στο Μητέρα!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εμείς έχουμε κατάστημα πληροφορικής...... είναι λίγο πίκρα αυτή η εποχή. Δεν ξέρω αν θέλετε και το κλείνετε ή αναγκαστήκατε, πάντως θα ηρεμήσεις από πολλά πράγματα, επιταγές-έξοδα-άγχος-ωράριο κτλ κτλ.

το κλεινω αναγκαστηκα γιατι τον τελευταιο χρονο δεν εχει καθολου δουλεια ουτε τα εξοδα δεν βγαζει και τωρα με τη γεννα και το μωρο δεν θα ειμαι σε θεση να πληρωνω υπαλληλο και αφου αναγκαστηκα θα μεινω σπιτι αποφασισα να το κλεισω.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Αφού το σηκώνει το δέρμα σου καλά κάνεις!! Εγώ είχα πετάξει σπυθουράκια..άσεεεεεε

Τέλος του μήνα έ? Τουλάχιστον θα κάνετε διακοπούλες μετά?

Καλά έκανες και της κράτησες της ζουζούνας σου! ΧαχΑα μην μου λες τέτοια!! Φαντάζεσαι? Μπάαα μωρε στην Β επιπέδου δεν κάνουν σχεδόν ποτέ λάθος μπουμπού ειναι μην ανησυχείς!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

το κλεινω αναγκαστηκα γιατι τον τελευταιο χρονο δεν εχει καθολου δουλεια ουτε τα εξοδα δεν βγαζει και τωρα με τη γεννα και το μωρο δεν θα ειμαι σε θεση να πληρωνω υπαλληλο και αφου αναγκαστηκα θα μεινω σπιτι αποφασισα να το κλεισω.

Κορίτσια αυτή την εποχή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους περισσότερους..υπομονή..Και τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο πλέον..να εχεις δική σου δουλειά δηλ και την ησυχία σου απο κακούς προιστάμενους κτλ.. ή να δουλευεις κάπου αλλού με οτι αυτό συνεπάγεται?

Εγώ πάντοτε ονειρευόμουν να εχω μια δική μου δουλειά..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Αφού το σηκώνει το δέρμα σου καλά κάνεις!! Εγώ είχα πετάξει σπυθουράκια..άσεεεεεε

Τέλος του μήνα έ? Τουλάχιστον θα κάνετε διακοπούλες μετά?

Καλά έκανες και της κράτησες της ζουζούνας σου! ΧαχΑα μην μου λες τέτοια!! Φαντάζεσαι? Μπάαα μωρε στην Β επιπέδου δεν κάνουν σχεδόν ποτέ λάθος μπουμπού ειναι μην ανησυχείς![/QUOTE]

και εγω πιστευω πως δεν κανουν λαθος στον υπερηχο αλλα οσες ''θειτσες'' με βλεπουν λενε πως η κοιλια μου φαινεται σαν να εχω αγορι.λετε να μου κανει καμια πλακα; καλα για τον μπαμπα μας η καλυτερη του αν γινει κατι τετοιο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Κορίτσια αυτή την εποχή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους περισσότερους..υπομονή..Και τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο πλέον..να εχεις δική σου δουλειά δηλ και την ησυχία σου απο κακούς προιστάμενους κτλ.. ή να δουλευεις κάπου αλλού με οτι αυτό συνεπάγεται?

Εγώ επειδή έχω μεγαλώσει μέσα στο εμπόριο (ο μπαμπάς μου είχε μαγαζί), αλλά έχω δουλέψει και ως υπάλληλος και ξανά τώρα δικό μας μαγαζί, προτιμώ έναν κακό προϊστάμενο (που είχα κιόλας) παρά κάθε τέλος/αρχή του μήνα να αγχώνεσαι για επιταγές-μισθούς-έξοδα-αν θα σε πληρώσουν αυτοί που σου χρωστάνε-αν θα μπει πελάτης μέσα και αν όχι τι κάνεις λάθος...... και πολλά άλλα...... Εξαρταται βέβαια από το είδος του εμπορίου, αλλά στις εποχές που διανύουμε όλα είναι χάλια!

WeDjp2.png

0hUop3.png

εγω τα εχω δοκιμασει και τα δυο. αν η δικη σου δουλεια παει καλα δεν το συζητω ειναι πολυ καλυτερα, απο την αλλη σαν υπαλληλος το μονο που σε νοιαζει ειναι να πληρωνεσαι.

εμενα αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι κλεινω με χρεη και πως θα τα πληρωσω τωρα που θα μεινω σπιτι; γιατι με βλεπω να ξαναδουλευω σε 2 χρονια. θα με βοηθησει βεβαια και ο αντρας μου αλλα θα δυσκολευτουμε πολυ.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

εγω τα εχω δοκιμασει και τα δυο. αν η δικη σου δουλεια παει καλα δεν το συζητω ειναι πολυ καλυτερα, απο την αλλη σαν υπαλληλος το μονο που σε νοιαζει ειναι να πληρωνεσαι.

εμενα αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι οτι κλεινω με χρεη και πως θα τα πληρωσω τωρα που θα μεινω σπιτι; γιατι με βλεπω να ξαναδουλευω σε 2 χρονια. θα με βοηθησει βεβαια και ο αντρας μου αλλα θα δυσκολευτουμε πολυ.

Ψυχραιμία και υπομονή.... και αν χρειαστείς κάποια βοήθεια, άνθρωποι είμαστε!!! Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι..... χωρίς παρεξήγηση αυτό που λέω....!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ψυχραιμία και υπομονή.... και αν χρειαστείς κάποια βοήθεια, άνθρωποι είμαστε!!! Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι..... χωρίς παρεξήγηση αυτό που λέω....!!!

σε ευχαριστω παρα πολυ ζουνιτσα μου εισαι πολυ γλυκια. με συγκινησες.

γενικα ειμαι πολυ ψυχραιμος ανθρωπος και πιστευω πως κανενας δεν χανεται. κατι θα κανουμε και εμεις αλλωστε στην ιδια θεση με μενα ειναι τοσος κοσμος, ειναι γενικο το κακο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

σε ευχαριστω παρα πολυ ζουνιτσα μου εισαι πολυ γλυκια. με συγκινησες.

γενικα ειμαι πολυ ψυχραιμος ανθρωπος και πιστευω πως κανενας δεν χανεται. κατι θα κανουμε και εμεις αλλωστε στην ιδια θεση με μενα ειναι τοσος κοσμος, ειναι γενικο το κακο.

Σου είπα άνθρωποι είμαστε!!! Το καλύτερο είναι η ψυχραιμία.... Πήγαινε τώρα να ταϊσεις το μωρό σου, να χαλαρώσετε και να αρχίσει να σε κλωτσάει!!! χαχαχαχα:-D:-D:-D:-D Φιλάκια πολλά!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...