Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η δικη μου η κοιλιτσα δεν ειναι και τοοοσο μεγαλη αλλα πλεον ειναι κοιλια εγκυμοσυνης ξεχωριζει απο μακρια. οσο για τα στηθος δεν το συζητω εχει μεγαλωσει πολυ σαν να ειναι ξενο νιωθω, ισως γιαυτο να αρχισε να τρεχει και τοσο νωρις. τι να πω; δεν ξερω.

ααααααααααα και μολις γυρισα απο τη διαιτολογο μου και αυτη την εβδομαδα τα τσιμπησα τα 2 κιλακια, μεχρι τωρα επαιρνα 300 με 500γρ την βδομαδα αλλα τωρα ξεφυγα, εχω φτασει τα 74 :?:???::?

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου γυρίσαμε...... Όλα καλά, μεγαλώσαμε πολύ από την τελευταία φορά και φυσικά μας έκανε τη χάρη....... και είναι κοριτσάκι!!!!!!! Δεν είχα πρόβλημα ότι και να ήταν, αλλά το οτι είναι καλά μετράει για εμάς, όπως και σε όλους πιστεύω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με καλοδεχτήκατε στη παρέα σας. Φιλάκια!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια καλημέρα!!! Χτες το απογευμα πήγαμε στον γιατρό και ειδαμε το νινί μας!!! Εχει μεγαλώσει και ειναι 307 γραμμάρια... :P

Μας εκανε και εκπληξη γιατι εκει που νομίζαμε οτι ειναι κοριτσακι τελικά μαλλον ειναι αγορακι!!! :mrgreen: Κουφαθηκα τελειως...εγω οταν μιλούσα,

ελεγα "η κόρη μου".... Θα ξέρουμε σίγουρα στις 4 Αυγούστου (θελω να ελπίζω) που ειναι το μεγαλο υπέρηχο...

Και επισης ειναι μια εβδομάδα μικρότερο λεει ο γιατρος...λετε να ειναι ανησυχητικό αυτό:confused: Ο γιατρός μου ειπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Εμένα φαντάσου ο γιατρός μου όταν τον είχα ρωτήσει μου ειπε να μην ασχολούμαι καθολου! Οταν το ακούσεις θα το καταλάβεις μου είπε κ τπτ άλλο!! Μα του λέω...δεν εχει μα κ ξε μα... εφόσον το μπεμπέ σου μεγαλώνει μια χαρά υπαρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να σε εμποδίζουν απο το το να το ακουσεις σχετικά νωρίς!

Ακριβώς Αγγελική και μενα το ιδιο μου ειπε... Εγω νιωθω διάφορα αλλα μπερδευομαι και γω με το εντερο!!! Ετσι εχτες που το ειπα μου απαντησε οτι αυτο που νιωθω ειναι το μωρο και να μην ανησυχω...Επίσης του ειπα οτι απο γυρω-γυρω με αγχώνουν οτι τωρα θα "επρεπε να το ακούω" και η απάντηση του ηταν : Να τους πεις οτι ευτοι εχουν προβλημα ακοης και να βάλουν ακουστικα!!! lolllllllll :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Κορίτσια καλημέρα!!! Χτες το απογευμα πήγαμε στον γιατρό και ειδαμε το νινί μας!!! Εχει μεγαλώσει και ειναι 307 γραμμάρια... :P

Μας εκανε και εκπληξη γιατι εκει που νομίζαμε οτι ειναι κοριτσακι τελικά μαλλον ειναι αγορακι!!! :mrgreen: Κουφαθηκα τελειως...εγω οταν μιλούσα,

ελεγα "η κόρη μου".... Θα ξέρουμε σίγουρα στις 4 Αυγούστου (θελω να ελπίζω) που ειναι το μεγαλο υπέρηχο...

Και επισης ειναι μια εβδομάδα μικρότερο λεει ο γιατρος...λετε να ειναι ανησυχητικό αυτό:confused: Ο γιατρός μου ειπε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα..

καλημερααααα πολυ καλα τα νεα σας μπραβο. και εμας για κοριτσακι μας ειπαν στο μεγαλο τον υπερηχο αλλα λετε να μας κανει καμια εκπληξη στο τελος; σε ποια εβδομαδα εισαι;

Κοριτσάκια μου γυρίσαμε...... Όλα καλά, μεγαλώσαμε πολύ από την τελευταία φορά και φυσικά μας έκανε τη χάρη....... και είναι κοριτσάκι!!!!!!! Δεν είχα πρόβλημα ότι και να ήταν, αλλά το οτι είναι καλά μετράει για εμάς, όπως και σε όλους πιστεύω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με καλοδεχτήκατε στη παρέα σας. Φιλάκια!!!!!

καλημερα ζουνιτσα, και τα δικα σου νεα πολυ καλα και μεγαλωνει η παρεα των κοριτσιων. μεγαλωσανε τα ζουζουνακια και ειναι ολοκληρα παιδια πια.

οι υπολοιπες που ειστε σημερα;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Zounitsa!!! Μπουμπού δηλαδή κ εσύ ε? :P:p:p Πω..πω νύφες που θα έχουμε να διαλέγουμε!!! Να σου ζήσει κούκλα!!!

Μαριλένα επιτέλους και μια αγορομάνα νόμιζα ότι θα με αφήνατε μόνη μου!! Να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Με το καλό!!! Όσο για το μια εβδομάδα μικρότερο που είπες είναι πολυ συνηθισμένο και δεν σημαίνει τπτ απολύτως!!

Ακριβώς Αγγελική και μενα το ιδιο μου ειπε... Εγω νιωθω διάφορα αλλα μπερδευομαι και γω με το εντερο!!! Ετσι εχτες που το ειπα μου απαντησε οτι αυτο που νιωθω ειναι το μωρο και να μην ανησυχω...Επίσης του ειπα οτι απο γυρω-γυρω με αγχώνουν οτι τωρα θα "επρεπε να το ακούω" και η απάντηση του ηταν : Να τους πεις οτι ευτοι εχουν προβλημα ακοης και να βάλουν ακουστικα!!! lolllllllll :mrgreen:

ΧΑχαχΑχΑ ο γιατρός σου είναι της ίδιας συνομωταξίας με τον δικό μου φαίνεται!! Αλλά νομίζω οτι έχουν δίκιο μεταξύ μας ;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα μανούλεςςςςςς!!!! :)

Είχα δουλίτσα το πρωί γι'αυτό κ δεν μπήκα αλλά επειδή όλο κοριτσομάνες είστε μέσα είπαμε να μπούμε κ εμείς οι αγορομάνες!! ΧαχαΑχΑ

Λοιπόν σήμερα πήρα απο το φαρμακείο το λαδάκι της Weleda για τις ραγάδες και μεταξύ μας μου αρέσει πάρα πολύ! Βέβαια η τιμή του είναι πολύ τσιμπημένη για την ακρίβεια το πήρα 28 ευρώ! Αλλά μοσχοβολάει κ μου φτιάχνει την διάθεση, θα ψάξω να βρώ τρόπο να το πέρνω απο το ίντερνετ πιο φθηνά πάντως.. Κάθε πρωί οι θηλές μου γύρω γύρω είναι ξηρές.. εσας? Και φανταστείτε οτι βάζω λίγο ελαιόλαδο..για να δούμε τώρα με την Weleda τι θα γίνει..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

γεια σου λιτσάκι.... σήμερα επικρατεί πολύ ησυχία!! χαχαχαχα όντως πολλά κοριτσάκια μαζεύτηκαν.... εσύ όλα καλα???

φαινεται ειναι η χρονια των κοριτσιων φετος. ειμαι λιγο αγχομενη σημερα με το μαγαζι και τα εξοδα αλλα κατα τα αλλα πολυ καλα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλημέρα μανούλεςςςςςς!!!! :)

Είχα δουλίτσα το πρωί γι'αυτό κ δεν μπήκα αλλά επειδή όλο κοριτσομάνες είστε μέσα είπαμε να μπούμε κ εμείς οι αγορομάνες!! ΧαχαΑχΑ

Λοιπόν σήμερα πήρα απο το φαρμακείο το λαδάκι της Weleda για τις ραγάδες και μεταξύ μας μου αρέσει πάρα πολύ! Βέβαια η τιμή του είναι πολύ τσιμπημένη για την ακρίβεια το πήρα 28 ευρώ! Αλλά μοσχοβολάει κ μου φτιάχνει την διάθεση, θα ψάξω να βρώ τρόπο να το πέρνω απο το ίντερνετ πιο φθηνά πάντως.. Κάθε πρωί οι θηλές μου γύρω γύρω είναι ξηρές.. εσας? Και φανταστείτε οτι βάζω λίγο ελαιόλαδο..για να δούμε τώρα με την Weleda τι θα γίνει..

αγγελικουλα αργησες σημερα, οι θηλες μου εμενα ειναι φυσιολογικες αλλα ισως επειδη τρεχει και το στηθος μου να μην ξερενονται.

αλλη μια πολυ οικονομικη λυση για ελαστικοτητα στην κοιλια για να μην κανεις ραγαδες ειναι και το baby oil και η βαζελυνη μετα το μπανιο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Αγγελική γεια σου!!! Λοιπόν θα κάνουμε καλλιστεία για να διαλέξεις νύφη..... χαχαχαχαχα. Μωρέ ξέρεις τι έχω ακούσει για τη βαζελίνη (δεν ξέρω αν κάνει κακό όμως), οτι έχει πετρέλαιο μέσα. Εγώ θα πάρω΄ένα λαδάκι από την αισθητικό μου που αποτελείται απο φυτικά προϊόντα και μυρίζει θάλασσα!!! Θα σας πω πιο είναι την Παρασκευή που θα το πάρω.

Λιτσάκι και εσύ μαγαζί έχεις?? και εμείς (με τον άντρα μου). Ψυχραιμία, μόνο αυτό μπορώ να σου πω...!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

αγγελικουλα αργησες σημερα, οι θηλες μου εμενα ειναι φυσιολογικες αλλα ισως επειδη τρεχει και το στηθος μου να μην ξερενονται.

αλλη μια πολυ οικονομικη λυση για ελαστικοτητα στην κοιλια για να μην κανεις ραγαδες ειναι και το baby oil και η βαζελυνη μετα το μπανιο.

Ναι κοριτσάκι μου είχα πολύ δουλειά το πρωί γι'αυτό!! Πιθανόν να ισχύει κ αυτό που λες πάντως πρέπει οπωσδήποτε να βάζω λαδάκι με τρομάζει τέτοια ξηρότητα!!

Όσο για το baby oil εχω πάρει κ έχω δοκιμάσει αλλά δυστηχως μου φέρνει φαγούρα κ όσο απίστευτο κ αν σου ακούγεται αναγούλα στην μυρωδιά!! Γι''αυτό είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο..επίσης έπερνα την Salba Mama και μετά πήρα την Fissan Mama αλλά νομίζω οτι δεν μου κάνουν τπτ απολύτως..την ρουφάει αμέσως το δέρμα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αγγελική γεια σου!!! Λοιπόν θα κάνουμε καλλιστεία για να διαλέξεις νύφη..... χαχαχαχαχα. Μωρέ ξέρεις τι έχω ακούσει για τη βαζελίνη (δεν ξέρω αν κάνει κακό όμως), οτι έχει πετρέλαιο μέσα. Εγώ θα πάρω΄ένα λαδάκι από την αισθητικό μου που αποτελείται απο φυτικά προϊόντα και μυρίζει θάλασσα!!! Θα σας πω πιο είναι την Παρασκευή που θα το πάρω.

Λιτσάκι και εσύ μαγαζί έχεις?? και εμείς (με τον άντρα μου). Ψυχραιμία, μόνο αυτό μπορώ να σου πω...!!!

Εννοείται Ζουνίτσα μου!!! ΧΑαχααχΑ !! Οταν γεννηθούν όλα τα ζουζούνια μας με το καλό θα κανονίσουμε να βρεθούμε κ απο κοντά τι λέτε? Πλάκα δεν θα έχει?

Αμ κ εγώ αυτά κ χειρότερα εχω ακούσα για την βαζελίνη κ το baby oil γι'αυτό πήρα το φυτικό.. Να μας ενημερώσεις οταν παρεις το λαδάκι σου!

Κι'εσεις μαγαζί έχετε? Σούπερρρρρρ!!!

Λιτσάκι εσείς σίγουρα το κλείνετε? Μάζεψες ρούχα της μπέμπας σου?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εννοείται Ζουνίτσα μου!!! ΧΑαχααχΑ !! Οταν γεννηθούν όλα τα ζουζούνια μας με το καλό θα κανονίσουμε να βρεθούμε κ απο κοντά τι λέτε? Πλάκα δεν θα έχει?

Αμ κ εγώ αυτά κ χειρότερα εχω ακούσα για την βαζελίνη κ το baby oil γι'αυτό πήρα το φυτικό.. Να μας ενημερώσεις οταν παρεις το λαδάκι σου!

Ναι να το κανονίσουμε!!!! Σε ποιο νοσοκομείο θα γεννήσεις?? Τι μαγαζί έχετε?? Λίτσα, αν κατάλαβα καλά θα το κλείσετε??

Πολύ περίεργη είμαι, το ξέρω....χαχαχαχα:-D

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ναι να το κανονίσουμε!!!! Σε ποιο νοσοκομείο θα γεννήσεις?? Τι μαγαζί έχετε?? Λίτσα, αν κατάλαβα καλά θα το κλείσετε??

Πολύ περίεργη είμαι, το ξέρω....χαχαχαχα:-D

εχω μαγαζι με παιδικα ρουχα και βαπτιστικα αλλα τελος του μηνα θα το κλεισω. εσεις τι μαγαζι εχετε;

αγγελικη μου εγω δεν κανω ραγαδες αλλα το χρησιμοποιουσα και απο πριν για ενυδατωση το baby oil, το μαγαζι το κλεινω τελος του μηνα. εχω κρατησει ρουχαλακια για τη μπουμπου μου ολα ροζ αλλα να σας πω εχω και ενα αγχος μην μου κανει καμια εκπληξη στο τελος και ψαχνω για γαλαζια στο νοσοκομειο χαχαΧΑχαΧΑ.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...