Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτα τα νιωθω και εγω καθε βραδυ οταν βλεπω τηλεοραση αλλα επειδη εγω εχω πραγματι ταχυκαρδιες λογο θυρεοειδη δεν δινω σημασια γιατι νομιζω το κανει η καρδια μου. την κλωτσια περιμενω για να το νιωσει και ο μπαμπουλης μας αλλα τπτ. κοριτσια εβαλα τη φωτο απο τον υπερηχο σαν φοντο στο κινητο και οσοι το βλεπουν δεν το πιστευουν.

Λιτσάκι αυτό το νιώθω στην κοιλίτσα όμως! Οχι στην καρδιά μου απλά προσπαθούσα να στο περιγράψω.. επίσης σαν συναίσθημα είναι λες κ φτερουγίζει κάτι..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

zounitsa και εγω σε αλλη πολυ παω για γιατρο αλλα ειναι πιο κοντα. στην πολυ μας πασχουμε απο γυναικολογους. να σκεφτεις ακομη δεν ξερω που θα γεννησω. με βλεπω να καταληγω στα γιαννενα που εχω ακουσει τα καλυτερα.

Να σου πω, είμαι από Τρίπολη και ο δρόμος για Αθήνα είναι 1,5 ώρα όταν πας χαλαρά (όπως εμείς) και είναι πολύ άνετος. Οπότε δεν είναι τρελή κούραση για εμάς. και εδώ από γιατρούς..... βαριούνται να μάθουν παραπάνω πράγματα!!!! Εγώ θα γεννήσω (πρώτα ο Θεός) στο Αρεταίειο. Πάντως και εγώ για τα Γιάννενα καλά έχω ακούσει. Από που είσαι??

WeDjp2.png

0hUop3.png

Λιτσάκι αυτό το νιώθω στην κοιλίτσα όμως! Οχι στην καρδιά μου απλά προσπαθούσα να στο περιγράψω.. επίσης σαν συναίσθημα είναι λες κ φτερουγίζει κάτι..

σε καταλαβαινω και εγω το νιωθω και στην κοιλιτσα μου αλλα μεμπερδευει λιγο με την ταχυκαρδια και γιαυτο θελω να νιωσω το χτυπημα επιτελους.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Να σου πω, είμαι από Τρίπολη και ο δρόμος για Αθήνα είναι 1,5 ώρα όταν πας χαλαρά (όπως εμείς) και είναι πολύ άνετος. Οπότε δεν είναι τρελή κούραση για εμάς. και εδώ από γιατρούς..... βαριούνται να μάθουν παραπάνω πράγματα!!!! Εγώ θα γεννήσω (πρώτα ο Θεός) στο Αρεταίειο. Πάντως και εγώ για τα Γιάννενα καλά έχω ακούσει. Από που είσαι??

εγω ειμαι απο Γρεβενα και πηγαινω στην κοζανη για γαιτρο. αλλα για γεννα δεν το σκεφτομαι ουτε για γρεβενα ουτα για κοζανη. γιαυτο λεω γιαννενα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

εγω ειμαι απο Γρεβενα και πηγαινω στην κοζανη για γαιτρο. αλλα για γεννα δεν το σκεφτομαι ουτε για γρεβενα ουτα για κοζανη. γιαυτο λεω γιαννενα.

Να πας όπου αισθάνεσαι εσύ ασφάλεια, γιατί αυτό είναι τελικά.... όπου νιώθουμε εμείς καλα!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Προσπαθώ να βάλω υπογραφή και μου λέει ότι είναι πολύ μεγάλο το αρχείο. Διαλέγω το ΒΒcode... Καμιά βοήθεια??

δοκιμασε απο τον πινακα ελεγχου του προφιλ σου στην επεξεργασια υπογραφης.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

δοκιμασε απο τον πινακα ελεγχου του προφιλ σου στην επεξεργασια υπογραφης.

αυτό κάνω. το έβαλα καταλάθος avatar. Επιλέγω από το bbcode πατάω αποθήκευση και μου λεει οτι είναι μεγάλο το αρχείο. Καλά δεν πειράζει, θα δω τι θα κάνω....

WeDjp2.png

0hUop3.png

αυτό κάνω. το έβαλα καταλάθος avatar. Επιλέγω από το bbcode πατάω αποθήκευση και μου λεει οτι είναι μεγάλο το αρχείο. Καλά δεν πειράζει, θα δω τι θα κάνω....

δοκιμασε να πατησεις πανω στην εικονα avatar να κανεις δεξι κλικ αντιγραφη και μετα πηγαινε στο προφιλ επεξεργασια υπογραφης και κανε επικολληση.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Προσπαθώ να βάλω υπογραφή και μου λέει ότι είναι πολύ μεγάλο το αρχείο. Διαλέγω το ΒΒcode... Καμιά βοήθεια??

Zoynitsa μου την υπογραφή σου εγώ την βλέπω σαν Avatar. Κανε τα εξής:

1) Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου

2) Πήγαινε εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής

3) και κάνε paste το τικεράκι που έχεις διαλέξει σε BB code επιλογή

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα nikelaki.

ξερεις τι λενε; αν ειναι ησυχο στην κοιλια θα ειναι ησυχο και οταν βγει; εσεις ειδατε το φυλο;

Το είδαμε, κοριτσακι ειναι!! :-D

Δεν ξέρω τι λένε, ελπίζω όμως να είναι ήσυχο, αλλά οχι και τελείως!! (πολλά ζητάω;;;):tongue:

5NEXp2.png

Δεν ξέρω τι λένε, ελπίζω όμως να είναι ήσυχο, αλλά οχι και τελείως!! (πολλά ζητάω;;;):tongue:

αρα εχουν δικιο που λενε ειναι ησυχα τα κοριτσακια γιατι και εμεις μονο γαργαλητα εχουμε απαλα απαλα σαν χαδι.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Νικελάκι μου μην ανησυχείς κουκλίτσα είναι σίγουρα καλά το μωράκι σου και δεν είναι τίποτα απόλυτο σχετικά με το ακουσμά του! Εμένα φαντάσου ο γιατρός μου όταν τον είχα ρωτήσει μου ειπε να μην ασχολούμαι καθολου! Οταν το ακούσεις θα το καταλάβεις μου είπε κ τπτ άλλο!! Μα του λέω...δεν εχει μα κ ξε μα... εφόσον το μπεμπέ σου μεγαλώνει μια χαρά υπαρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να σε εμποδίζουν απο το το να το ακουσεις σχετικά νωρίς!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...