Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως βρε κορίτσια πόσο μου την σπάει να βγάζω το καλοκαίρι μου στην Αθήνα δεν περιγράφεται.. Πρώτα απ'όλα κάνει ζέστη του σκασμού που εγώ δεν την μπορώ με τπτ...2ον δεν εχει τίποτα τις καθημερινές στην τηλεόραση, όλο επαναλήψεις αρχαίες που σου δίνουν την αίσθηση οτι κάποιος σε εχει ξεχάσει..3ον οι περισσότεροι φίλοι σου εννοείται οτι λείπουν ήδη σε διακοπές κ άν όχι είναι θέμα χρόνου να φύγουν για τουλάχιστον 2 εβδομάδες κ βάλε... 4ον η πόλη είναι τόσο άδεια που σου δίνει την αίσθηση οτι αυτοί που εχουν μείνει πίσω είναι στην καλύτερη φαντάσματα..5ον όλα υπολειτουργούν και μόνο εσύ πρέπει να λειτουργείς σαν να είναι χειμώνας...!! Θέλετε κ άλλα??????? :confused::confused:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια δεν μπορω να το βαλω κανονικα να το δειτε αλλα το πετυχα σαν avatar πως σας φαινεται;

!!!!!!!!! Απίθανη είναι!!! Κουκλίτσαααααααααααααααααααααα :P:p:p:p:p:p

Άντε πέρνω πίσω την σημερινή μου κακοκεφιά... Μου το έφτιαξε το κέφι αυτή η μικρούλα μπουμπού!!! Να σου ζήσει Λιτσάκι μου!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μανούλες του Δεκέμβρη γεια σας!!!! Είμαι καινούρια στο cafe και (πρώτα ο Θεός) γεννάω και εγώ τον Δεκέμβρη. Π.Η.Τ. 31/12/2010.... Εύχομαι σε όλες καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σας και όλα να είναι καλά!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

!!!!!!!!! Απίθανη είναι!!! Κουκλίτσαααααααααααααααααααααα :P:p:p:p:p:p

Άντε πέρνω πίσω την σημερινή μου κακοκεφιά... Μου το έφτιαξε το κέφι αυτή η μικρούλα μπουμπού!!! Να σου ζήσει Λιτσάκι μου!!!

ευχαριστω παρα πολυ. και εγω οταν την βλεπω μου φτιαχνει το κεφι. τωρα θα περιμενω τις δικες σας φωτο και ελπιζω να μην παιδευτειτε να εμενα να τις βαλετε. οτι να'ναι εβαζα στην αρχη.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

ευχαριστω παρα πολυ. και εγω οταν την βλεπω μου φτιαχνει το κεφι. τωρα θα περιμενω τις δικες σας φωτο και ελπιζω να μην παιδευτειτε να εμενα να τις βαλετε. οτι να'ναι εβαζα στην αρχη.

Μα είναι γλυκούλα... έχει βάλει και το χεράκι της μπροστά..απίθανη είναι Λιτσάκι μου!!! :P

Εννοείται οτι θα σου βάλω φωτό να δείς όταν την κάνουμε με το καλό!!

Το αποτέλεσμα μετράει ;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μα είναι γλυκούλα... έχει βάλει και το χεράκι της μπροστά..απίθανη είναι Λιτσάκι μου!!! :P

Εννοείται οτι θα σου βάλω φωτό να δείς όταν την κάνουμε με το καλό!!

Το αποτέλεσμα μετράει ;)

καλα οταν το βλεπεις σε κινηση ειναι ακομη καλυτερο γι'αυτο προσπαθουσα να βαλω το βιντεο να δειτε αλλα μπαααα. τελος παντων οπως ειπες το αποτελεσμα μετραει.

να καλωσορισουμε και την καινουρια κοπελα. zouzouni με το καλο να ερθει και το δικο σου μωρακι.

λοιπον παμε να φαμε τωρα και θα τα πουμε αυριο παλι. φιλιααααα:D:D

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλα οταν το βλεπεις σε κινηση ειναι ακομη καλυτερο γι'αυτο προσπαθουσα να βαλω το βιντεο να δειτε αλλα μπαααα. τελος παντων οπως ειπες το αποτελεσμα μετραει.

να καλωσορισουμε και την καινουρια κοπελα. zouzouni με το καλο να ερθει και το δικο σου μωρακι.

λοιπον παμε να φαμε τωρα και θα τα πουμε αυριο παλι. φιλιααααα:D:D[/quote

συγνωμη zounitsa ειναι το σωστο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

λοιπον παμε να φαμε τωρα και θα τα πουμε αυριο παλι. φιλιααααα:D:D

Στο καλό κοριτσάκια καλή σας όρεξη!! Θα τα πούμε αύριο :)

Καλως όρισες Ζουνίτσα!!! Με το καλό να υποδεχτείς το αγγελούδι σου! :)

Σε ποιά εβδομάδα βρίσκεσαι τώρα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Δεν πειράζει Λιτσάκι.... Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! και καλή σας όρεξη.... Πάντως ανυπομονώ και εγώ να φτάσει ο καιρός για το Β επιπέδου. Πότε γίνεται περίπου?? Αν και αύριο που έχουμε ραντεβού με το καλό μας το γιατρούλη θα μας πει, αλλά......

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει Λιτσάκι.... Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! και καλή σας όρεξη.... Πάντως ανυπομονώ και εγώ να φτάσει ο καιρός για το Β επιπέδου. Πότε γίνεται περίπου?? Αν και αύριο που έχουμε ραντεβού με το καλό μας το γιατρούλη θα μας πει, αλλά......

Η Β επιπέδου γίνεται συνήθως απο την 22η εβδομάδα ως την 24η!

Εσύ πόσο είσαι τώρα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ουφφφφφφφ

επιτέλους μπόρεσα να ξαναμπω

Στης Αργυρούπολης πάω Αγγελικούλα μου! Εκεί μας στέλνουν...

Λιτσακι πολύ ναζιάρικο μου φαίνεται το κοριτσακι σου!! Θα σας πάρει τα μυαλά!! :D

Ζουνίτσα καλως ήρθες! :D

5NEXp2.png

ουφφφφφφφ

επιτέλους μπόρεσα να ξαναμπω

Στης Αργυρούπολης πάω Αγγελικούλα μου! Εκεί μας στέλνουν...

Λιτσακι πολύ ναζιάρικο μου φαίνεται το κοριτσακι σου!! Θα σας πάρει τα μυαλά!! :D

Ζουνίτσα καλως ήρθες! :D

Νικελάκι μου είναι χάλια εκεί!!! Αυτός ο γιατρός είναι απαίσιος..και μας το εχει κάνει κ εμας αυτό να έχουμε κλείσει ραντεβού 10 μέρες πρίν και να μην πηγαίνει απαράδεκτος...Άσε που δεν μου έγραφε το σίδηρο για κάποιο ανεξήγητο λόγο τι να σου πώ..

Εμείς τελευταία ανακαλύψαμε το Κέντρο Μάνας κ Παιδιού στην Ηλιούπολη, και ο γιατρός εκεί είναι πολύ ευγενικός κ εξυπηρετικός! Μπορείς να πάς σε όποιο κέντρο θέλεις το έχω ρωτήσει αυτό! Για κοιταξέ το..δεν αξίζει να σε ταλαιπωρεί αυτός ο αχρείος!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...