Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελα βρε ΛΙτσάκι... 334 γρ.!!! Μεγαλώσαμε καλέ... απίστευτο!

Βάλε την ασπρόμαυρη να την δούμε!!!! Να ξέρουμε τι να περιμένουμε κ εμείς οι μανούλες που έχουμε καιρό ακόμα για την Β επιπέδου!

στις ασπρομαυρες φωτο δεν φανεται ολοκληρο δειχνει μεμονομενα μετρησεις αλλου χερακι αλλου ποδαρακι καρδουλα ξερεις δεν ειναι ευδιακρητο. θα προσπαθησω μηπως μπορεσω να βαλω το dvd.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι δεν τα καταφερα.

Φτούυ!!! Κι εγώ νόμιζα οτι θα δώ το νινί!!! Βασικά σκάναρε την ασπρόμαυρη φωτο σε jpeg και μετά πήγαινε στον πίνακα ελέγχου , επεξεργασία avatar , πήγαινε στο option 2 upload image from your computer και μετά κάνε αποθήκευση αλλαγών!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Φτούυ!!! Κι εγώ νόμιζα οτι θα δώ το νινί!!! Βασικά σκάναρε την ασπρόμαυρη φωτο σε jpeg και μετά πήγαινε στον πίνακα ελέγχου , επεξεργασία avatar , πήγαινε στο option 2 upload image from your computer και μετά κάνε αποθήκευση αλλαγών!

"Στην μανα σου το ειπες?????:confused::confused::confused::confused:"

Δεν καταλαβα τιποτα!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

καλο!!!!!!!! και εγω τιποτα δεν καταλαβα αλλα θα το ψαξω και θα προσπαθησω.

Μα γιατί? Οι οδηγίες μου είναι κατατοπιστικότατες χαΧΑΧΑχΑχΑ

Χωρίς πλάκα τώρα αν κάνεις αυτά που σου λέω θα τα καταφέρεις

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!! :D

Κοράκλα κι εσείς Λιτσάκι μου, ε;;; Τι ωραία!! :D

Εγώ κορίτσια είχα σήμερα ραντεβού στο ΙΚΑ για να μου γραψουν χάπια και εξετάσεις, αλλά έλειπε ο γιατρος και πήγα αδικα. Αναγκάστηκα να κλείσω ξανα ραντεβου για την Πέμπτη..

Η honey κάνει βουτιες, ε;;;; Ζουλεύωωωωωωω!!! :P :p

5NEXp2.png

Καλημέρααααα!!! :D

Κοράκλα κι εσείς Λιτσάκι μου, ε;;; Τι ωραία!! :D

Εγώ κορίτσια είχα σήμερα ραντεβού στο ΙΚΑ για να μου γραψουν χάπια και εξετάσεις, αλλά έλειπε ο γιατρος και πήγα αδικα. Αναγκάστηκα να κλείσω ξανα ραντεβου για την Πέμπτη..

Η honey κάνει βουτιες, ε;;;; Ζουλεύωωωωωωω!!! :P :p

Καλημέρα Νικελάκι!!!

Τι να πώ για τα παραπάνω..δεν έχω λόγια...γαιδούρια εντελώς!!! Αλήθεια σε ποιο Κέντρο Μάνας κ Παιδιού πας?

Αχ η honey ειναι όλα τα λεφτά δεν το συζητώ..άσε γιατί σήμερα το πρώι ήμουν απαρηγόρητη που τελικά μου δίνει μόνο 1 εβδομάδα για διακοπές... τώρα ψιλοσυνήλθα πάλι!

Έχω και την Λίτσα που την παρακαλάω να βάλει φωτό την κοράκλα της να μου φτιάξει το κέφι και δεν μπορεί... :tongue::tongue:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...