Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσιααααααα γυρισα και ειμαι πολυ πολυ πολυ ευτυχισμενη.:-D:-D:-D

λοιπον ειναι τελειο καταπληκτικο απιστευτο αυτο που ζεις εκει μεσα.

το μπεμπακι μας ειναι μια μικρη μπουμπου που θα γινει μια πανεμορφη γυναικαρα!!!! (λετε να υπερβαλω; δεν πειραζει) εχει μεγαλωσει ζυγιζει 334 γραμμαρια χερακια και ποδαρακια σε απιστευτη κινητικοτητα, ματακια, αυτακια στη θεση τους με τελειο προφιλ (κατα τη γνωμη του γιατρου) η καρδουλα της χτυπαει φυσιολογικα τα νεφρα της τελεια. οι κοιλοτητες της καρδιας, ο εγκεφαλος, το στομαχακι ολα σουπερ. επισης ειναι και πολυ ντροπαλη αφου ειχε βαλει και τα δυο χερακια μπροστα στο προσωπακι της και δεν αφηνε να την δουμε και οταν ειδε οτι επιμεναμε εβαλε και ενα ποδαρακι μπροστα σαν να μας ελεγε μην ενοχλειτε. τελειο;

ειμαι μια χαζομαμα αλλα θα με καταλαβαιτε μολις το ζησετε και εσεις. δεν υπαρχουν λογια.:-D:-D

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ αναφέρομαι στις μέρες του μαιευτηρίου όμως.. εκεί σίγουρα θα του δίνουν ξένο μέχρι να κατέβει το δικο μου έτσι δεν είναι?

Κι εγω σε αυτες τις μερες αναφερομαι. Δεν χρειαζεται να δωσεις ξενο στο μωρουδακι αν εισαι αποφασισμενη οτι θα θηλασεις...

Λιτσα συγχαρητηρια... τελεια τα νεα σου. Αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες

f1OTp2.png

pNHkp2.png

το μπεμπακι μας ειναι μια μικρη μπουμπου που θα γινει μια πανεμορφη γυναικαρα!!!! (λετε να υπερβαλω; δεν πειραζει) εχει μεγαλωσει ζυγιζει 334 γραμμαρια χερακια και ποδαρακια σε απιστευτη κινητικοτητα, ματακια, αυτακια στη θεση τους με τελειο προφιλ (κατα τη γνωμη του γιατρου) η καρδουλα της χτυπαει φυσιολογικα τα νεφρα της τελεια. οι κοιλοτητες της καρδιας, ο εγκεφαλος, το στομαχακι ολα σουπερ. επισης ειναι και πολυ ντροπαλη αφου ειχε βαλει και τα δυο χερακια μπροστα στο προσωπακι της και δεν αφηνε να την δουμε και ο

ταν ειδε οτι επιμεναμε εβαλε και ενα ποδαρακι μπροστα σαν να μας ελεγε μην ενοχλειτε. τελειο;

ειμαι μια χαζομαμα αλλα θα με καταλαβαιτε μολις το ζησετε και εσεις. δεν υπαρχουν λογια.:-D:-D

Λιτσακι μου συγχαρητηρια πολλα!!!απιστευτα καλα τα νεα σου!! Εγω σου γραφω τωρα απο το Μητερα κανω την καμπυλη σακχαρου και παραδοξως δεν εχω κανει ακομα εμετο !!! Τα αποτελεσματα θα τα εχουμε ευτυχως το απογευμα οποτε δεν θα μας φαει η αγωνια ! Σε λιγο θα ειναι η τελευταια φορα που θα μας παρουν αιμα και μετα επιτελους θα φαμε κατι τελευταια φορα ηταν στις 8 το βραδυ..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Λιτσακι μου συγχαρητηρια πολλα!!!απιστευτα καλα τα νεα σου!! Εγω σου γραφω τωρα απο το Μητερα κανω την καμπυλη σακχαρου και παραδοξως δεν εχω κανει ακομα εμετο !!! Τα αποτελεσματα θα τα εχουμε ευτυχως το απογευμα οποτε δεν θα μας φαει η αγωνια ! Σε λιγο θα ειναι η τελευταια φορα που θα μας παρουν αιμα και μετα επιτελους θα φαμε κατι τελευταια φορα ηταν στις 8 το βραδυ..

γεια σου αγγελικη μου, ευχομαιι και τα δικα σου νεα να ειναι καλα.

οσο για τον β-επιπεδου θα το δεις και μονη σου σε λιγες μερες.

εγω αρχισα να ξεχωριζω ρουχαλακια απο το μαγαζι για τη μικρη μου μπουμπου. αλλα τωρα θα παμε και εμεις για φαγητο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Γειααααααα από το εξωτικό Ξυλόκαστρο!

Πως περνάτε? Πήρα στικάκι ιντερνετ οποτε από Δευτέρα θα περνάω και από δω, αν μου επιτρέψει το Ζωήφιό μου! Με τρέχει απίστευταααααα!! Μαμά μου!

Πάντως κάνω κανα μπανάκι στη θάλασσα και το ευχαριστιέμαι, καλά είναι.

Θα προσπαθήσω να διαβασω τα νέα που έχασα αυτές τις μέρες.

Είδα ότι λέτε για άδειες.

Εγώ τα πήρα όλα όσα δικαιούμαι απτη δουλειά, και σκοπεύω να ξανακάνω το ίδιο τώρα και στο δεύτερο μωρό εφόσον τα ένσημά μου βγαίνουν όσα πρέπει.

Δηλαδή

56 μέρες πριν κ 63 μέρες μετά τον τοκετό

3,5 μήνες άδεια ισόχρονη προς το μειωμένο ωράριο

6 μηνες άδεια μητρότητας οαεδ

22 εργάσιμες άδεια 2010

22 εργάσιμες άδεια 2011

Σύνολο 15,5 μήνες

Δεν τίθεται θέμα τα δίνει δε τα δίνει. Είναι υποχρεωτικό, πέραν του μειωμένου που αν θέλει το δίνει σε ισόχρονη.

Αυτάαααα.

Πάω να βάλω το θηρίο για ύπνο μπας κ πέσω και γω.....

Τα λέμε κοπέλες!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες! Τα αποτελέσματα της καμπύλης τα πήρα χθες το απογευμα και είναι τα εξής:

Λήψη 100 γρ. γλυκόζης

Γλυκόζη 0 λεπτά 83

Γλυκόζη 60 λεπτά 154

Γλυκόζη 120 λεπτά 163

Γλυκόζη 180 λεπτά 130

Τιμές αναφοράς 70-110

Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τον γιατρό μου και μου είπε οτι ειναι τσιμπημένες οι τιμές οπότε..κομμένα εντελώς τα γλυκά και θα πάω απο εβδομάδα σε διαβητολόγο να μου δώσει διατροφή.. Βέβαια τον ρώτησα αν αυτό σημαίνει οτι έχω διαβήτη κύησης και μου είπε πως αυτήν την στιγμή όχι αλλά να προσέξω όλα τα παραπάνω..

Θα πέσει πείνα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τον γιατρό μου και μου είπε οτι ειναι τσιμπημένες οι τιμές οπότε..κομμένα εντελώς τα γλυκά και θα πάω απο εβδομάδα σε διαβητολόγο να μου δώσει διατροφή.. Βέβαια τον ρώτησα αν αυτό σημαίνει οτι έχω διαβήτη κύησης και μου είπε πως αυτήν την στιγμή όχι αλλά να προσέξω όλα τα παραπάνω..

Θα πέσει πείνα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καλημέρα Αγγελική!!! Δεν εχω κάνει ακόμα την εξέταση και προς το παρόν τρωω ανεξέλενκτα τα γλυκουδερα.... Πιστευω όμως πως και γω τα ιδια αποτελέσματα θα εχω... :evil:

Καλή υπομονη σου ευχομαι. Και όλα θα πανε καλά...λιγοι μήνες μεινανε και μετα παλι θα μπορεις να τρως τα παντα...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

το μπεμπακι μας ειναι μια μικρη μπουμπου που θα γινει μια πανεμορφη γυναικαρα!!!! (λετε να υπερβαλω; δεν πειραζει) εχει μεγαλωσει ζυγιζει 334 γραμμαρια χερακια και ποδαρακια σε απιστευτη κινητικοτητα, ματακια, αυτακια στη θεση τους με τελειο προφιλ (κατα τη γνωμη του γιατρου) η καρδουλα της χτυπαει φυσιολογικα τα νεφρα της τελεια. οι κοιλοτητες της καρδιας, ο εγκεφαλος, το στομαχακι ολα σουπερ. επισης ειναι και πολυ ντροπαλη αφου ειχε βαλει και τα δυο χερακια μπροστα στο προσωπακι της και δεν αφηνε να την δουμε και οταν ειδε οτι επιμεναμε εβαλε και ενα ποδαρακι μπροστα σαν να μας ελεγε μην ενοχλειτε. τελειο;

Συγχαρητήρια Λιτσα για την μπουμπού σου!!! Ευχομαι με το καλό να την κρατήσεις στα χερια σου!!!

Με το καλό και στις επόμενες μανουλες!!! :P

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημέρα Αγγελική!!! Δεν εχω κάνει ακόμα την εξέταση και προς το παρόν τρωω ανεξέλενκτα τα γλυκουδερα.... Πιστευω όμως πως και γω τα ιδια αποτελέσματα θα εχω... :evil:

Καλή υπομονη σου ευχομαι. Και όλα θα πανε καλά...λιγοι μήνες μεινανε και μετα παλι θα μπορεις να τρως τα παντα...

Καλημέρα Μαριλένα μου! :P

Φυσικά δεν θα κάτσω να σκάσω..θα κάνω οτι ακριβώς μου πει ο διαβητολόγος απο σήμερα κιόλας αλλάζω την διατροφή μου! Δεν είναι πάντως οτι έτρωγα γλυκά αλλά πατάτες, μακαρόνια και ρύζι σε καθημερινή βάση ως συνοδευτικό. Τώρα θα τρώω μακαρόνια ολικής, και ρύζι ολικής περισσότερα λαχανικά και καθόλου μα καθόλου ζάχαρη. Το πολύ πολύ να χάσω και κανένα κιλό καλό θα μου κάνει στο κάτω κάτω!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα κοριτσαρες, τι κανετε; πως περασε το σ/κ; εμεις πολυ καλα.

αγγελικη μου με λιγη προσοχη στο φαγητο ολα καλα θα πανε, και τωρα που διαβασα τα δικα σου θα αρχισω και εγω να προσεχω γιατι καθε μερα τρωω και κατι σε γλυκο ή παγωτο ή σοκολατα,

honey ωραια τα μπανακια. ζηλευω.

λοιπον χθες επιασε μια ξαφνικη μπορα και μαζευτηκαμε σπιτι απο νωρις και ετσι ειχα την ευκαιρια να δω το dvd του υπερυχου 3 φορες, δεν το χορταινω.

κοριτσια να σας ρωτησω; τα χερια σας και τα ποδια σας πως ειναι; εμενα στα χερια δεν μπαινει με τιποτα δαχτυλιδι, εχω βγαλει και τη βερα και τα ποδια μου ειναι σαν να τα φουσκωσαν με τρομπα. εχουν γινει τουμπανο και πονανε παρα πολυ, δεν μπορω να περπατησω.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες, τι κανετε; πως περασε το σ/κ; εμεις πολυ καλα.

αγγελικη μου με λιγη προσοχη στο φαγητο ολα καλα θα πανε, και τωρα που διαβασα τα δικα σου θα αρχισω και εγω να προσεχω γιατι καθε μερα τρωω και κατι σε γλυκο ή παγωτο ή σοκολατα,

honey ωραια τα μπανακια. ζηλευω.

λοιπον χθες επιασε μια ξαφνικη μπορα και μαζευτηκαμε σπιτι απο νωρις και ετσι ειχα την ευκαιρια να δω το dvd του υπερυχου 3 φορες, δεν το χορταινω.

κοριτσια να σας ρωτησω; τα χερια σας και τα ποδια σας πως ειναι; εμενα στα χερια δεν μπαινει με τιποτα δαχτυλιδι, εχω βγαλει και τη βερα και τα ποδια μου ειναι σαν να τα φουσκωσαν με τρομπα. εχουν γινει τουμπανο και πονανε παρα πολυ, δεν μπορω να περπατησω.

Καλημέρα Λιτσάκι μου με την όμορφη κοράκλα σου :P

Εννοείται οτι το dvd θα το μάθουμε απ'έξω που λένε!!! Αχ τέλεια...αντε εγώ ακόμα εχω μέρες μέχρι τις 5 Αυγούστου.. ανυπομονωωωωωωωω

Όσο για την εξέταση , οκ όπως είπα κ παραπάνω δεν θα πεθάνω κιολας...θα κοντρολαριστούν κ τα κιλάκια που είχα παρει την ανιούσα ΧΑαΑΑαΑΑχα

Την βέρα μου εγώ ήδη την μεγάλωσα ;) σιγά μην μου έμπαινε!!!

Όντως όμως και τα πόδια μου είναι σχετικά πρησμένα αλλά νομίζω οτι κάνουμε κατακράτηση υγρών με τέτοια ζέστη κιόλας τι περιμένεις... ελλάτωσε κ λίγο το αλάτι καλού κακού.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα Λιτσάκι μου με την όμορφη κοράκλα σου :P

Εννοείται οτι το dvd θα το μάθουμε απ'έξω που λένε!!! Αχ τέλεια...αντε εγώ ακόμα εχω μέρες μέχρι τις 5 Αυγούστου.. ανυπομονωωωωωωωω

Όσο για την εξέταση , οκ όπως είπα κ παραπάνω δεν θα πεθάνω κιολας...θα κοντρολαριστούν κ τα κιλάκια που είχα παρει την ανιούσα ΧΑαΑΑαΑΑχα

Την βέρα μου εγώ ήδη την μεγάλωσα ;) σιγά μην μου έμπαινε!!!

Όντως όμως και τα πόδια μου είναι σχετικά πρησμένα αλλά νομίζω οτι κάνουμε κατακράτηση υγρών με τέτοια ζέστη κιόλας τι περιμένεις... ελλάτωσε κ λίγο το αλάτι καλού κακού.

προσπαθω, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τρωω και πολυ αλμυρα, και η διαιτολογος μου λεει πως με τη ζεστη κανουμε κατακρατηση. εγω παντως δεν εχω ξαναδει τα ποδια μου ετσι ειναι στρογγυλα ειναι χοντρα απο τον αστραγαλο μεχρι και τα δαχτυλα, νιωθω σαν να ειναι ξενα ποδια και πονανε πολυ. λετε να συνεχισουν να πρηζονται κι αλλο;

αγγελικη μου οτι και να σου λεω ειναι λιγο για το dvd το βλεπω και δεν το πιστευω.

αααα!!! οταν θα πας παρε και ενα δισκακι dvd μαζι σου γιατι και εγω ετσι εκανα ειχα δικο μου μηπως και δεν μου εδιναν και τελικα ειχα δικιο. τους το εδωσα μπαινοντας και μου το εγραψαν αλλιως δεν ειχαν σκοπο να μου δωσουν.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

προσπαθω, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τρωω και πολυ αλμυρα, και η διαιτολογος μου λεει πως με τη ζεστη κανουμε κατακρατηση. εγω παντως δεν εχω ξαναδει τα ποδια μου ετσι ειναι στρογγυλα ειναι χοντρα απο τον αστραγαλο μεχρι και τα δαχτυλα, νιωθω σαν να ειναι ξενα ποδια και πονανε πολυ. λετε να συνεχισουν να πρηζονται κι αλλο;

αγγελικη μου οτι και να σου λεω ειναι λιγο για το dvd το βλεπω και δεν το πιστευω.

αααα!!! οταν θα πας παρε και ενα δισκακι dvd μαζι σου γιατι και εγω ετσι εκανα ειχα δικο μου μηπως και δεν μου εδιναν και τελικα ειχα δικιο. τους το εδωσα μπαινοντας και μου το εγραψαν αλλιως δεν ειχαν σκοπο να μου δωσουν.

Ναι μωρέ ισχύει αυτό..μας έχει τσακίσει κ αυτή η ζέστη πιά έλεος...

Καλά και μένα τα πόδια μου ετσι είναι δεν μ αρέσουν καθόλου πιά αλλά τι να κάνουμε? Μέχρι κ τα δαχτυλά μου εχουν πρηστεί και είχα πολύ λεπτά δαχτυλάκια..

Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά φρόντισα να κάνω την Β επιπέδου σ ενα διαγνωστικό στο Κολωνάκι που δίνουν ούτως ή άλλως dvd ;)

Για πες μου αλήθεια..προσωπάκι σας έδειξε? έβγαλες καμία φωτό? Πόσα κιλά ειναι τώρα?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ναι μωρέ ισχύει αυτό..μας έχει τσακίσει κ αυτή η ζέστη πιά έλεος...

Καλά και μένα τα πόδια μου ετσι είναι δεν μ αρέσουν καθόλου πιά αλλά τι να κάνουμε? Μέχρι κ τα δαχτυλά μου εχουν πρηστεί και είχα πολύ λεπτά δαχτυλάκια..

Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά φρόντισα να κάνω την Β επιπέδου σ ενα διαγνωστικό στο Κολωνάκι που δίνουν ούτως ή άλλως dvd ;)

Για πες μου αλήθεια..προσωπάκι σας έδειξε? έβγαλες καμία φωτό? Πόσα κιλά ειναι τώρα?

μας εδειξε το προσωπακι της αν και εβαζε συναιχεια τα χερακια της μπροστα και δεν αφηνε να την δουμε καλα. ειναι 334 γραμμαρια ο γιατρος ειπε ειναι στο μεσο ορο του φυσιολογικου, οι φωτο που μου εδωσε ειναι στο ασπρομαυρο που δειχνει ο υπερυχος αλλα στο dvd δειχνει και 3διαστατο οπως η φωτο που ειχε βαλει η κοπελα τις προαλλες.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

μας εδειξε το προσωπακι της αν και εβαζε συναιχεια τα χερακια της μπροστα και δεν αφηνε να την δουμε καλα. ειναι 334 γραμμαρια ο γιατρος ειπε ειναι στο μεσο ορο του φυσιολογικου, οι φωτο που μου εδωσε ειναι στο ασπρομαυρο που δειχνει ο υπερυχος αλλα στο dvd δειχνει και 3διαστατο οπως η φωτο που ειχε βαλει η κοπελα τις προαλλες.

Ελα βρε ΛΙτσάκι... 334 γρ.!!! Μεγαλώσαμε καλέ... απίστευτο!

Βάλε την ασπρόμαυρη να την δούμε!!!! Να ξέρουμε τι να περιμένουμε κ εμείς οι μανούλες που έχουμε καιρό ακόμα για την Β επιπέδου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...