Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι ξενο' date=' εγω εδινα χαμομηλακι (κιντερτε). Ουτως η αλλως δεν τρωνε και πολυ τις πρωτες μερες. Ολα τα μωρα χανουν βαρος μεσα στο μαιευτηριο.[/quote']

Εγώ αναφέρομαι στις μέρες του μαιευτηρίου όμως.. εκεί σίγουρα θα του δίνουν ξένο μέχρι να κατέβει το δικο μου έτσι δεν είναι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να 'μαι κι εγώ!!! Πέρυσι τα Χριστούγεννα έγραψα γράμμα στον Άϊ Βασίλη και του είχα ζητήσει για τα επόμενα Χριστούγεννα δώρο... ένα μωράκι...!!! Το έδωσα στον άντρα μου να το ταχυδρομήσει ;) και απ' οτι φαίνετε... φέτος θα λάβω το πιο όμορφο δώρο...

Π.Η.Τ. 27/12

Με το καλό σε όλες μας κορίτσια!!!!!

Με το καλό το Χριστουγεννιατικο δωρακι σου!!! :P

Αχ τρελαινομαι για τα Χριστούγεννα και ευχομαι φέτος να είναι τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα για όλες μας!!! :tongue:

Τον Νοέμβρη να βγούμε όλες εξω για Χριστουγεννιάτικα φορμάκια!!! :mrgreen:

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Με το καλό το Χριστουγεννιατικο δωρακι σου!!! :P

Αχ τρελαινομαι για τα Χριστούγεννα και ευχομαι φέτος να είναι τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα για όλες μας!!! :tongue:

Τον Νοέμβρη να βγούμε όλες εξω για Χριστουγεννιάτικα φορμάκια!!! :mrgreen:

Πραγματικά όμως δεν υπήρχε καλύτερη εποχή να μας το φέρει ο θεός το μωράκι μας.. Εκτος του οτι λατρεύω τον Χειμώνα, τα Χριστούγεννα νιώθω κ η ίδια σαν παιδί και πάντα μα πάντα ήθελα αυτήν την εποχή να εχω το μωράκι μου αγκαλιά!!!!

Ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα σταματήσω και την δουλειά και θα φτιάχνω το δωματιάκι του!!!!!!!!!!!! :P:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Πραγματικά όμως δεν υπήρχε καλύτερη εποχή να μας το φέρει ο θεός το μωράκι μας.. Εκτος του οτι λατρεύω τον Χειμώνα, τα Χριστούγεννα νιώθω κ η ίδια σαν παιδί και πάντα μα πάντα ήθελα αυτήν την εποχή να εχω το μωράκι μου αγκαλιά!!!!

Ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα σταματήσω και την δουλειά και θα φτιάχνω το δωματιάκι του!!!!!!!!!!!! :P:p

Και γω το ιδιο σκεφτομαι....Ευχομαι να πάνε όλα καλά στην Β' επιπέδου και μετά βουρρρρρ στην ερευνα αγοράς!!! Και καλύτερα που θα τρεχουμε απο Οκτώμβρη μήνα...θα γλιτώσουμε και την ζέστη!!! Θα αρχίσουν και οι στολισμοί για τα Χριστούγεννα και όλα θα ειναι τελεια...αχ :P

Αλήθεια ποτε σταματάς την δουλεια??? Εμεις ακόμα δεν εχουμε συζητήσει τίποτα και αρχίζω να αγχώνομαι!!! :evil:

cfcIp3.png

Και γω το ιδιο σκεφτομαι....Ευχομαι να πάνε όλα καλά στην Β' επιπέδου και μετά βουρρρρρ στην ερευνα αγοράς!!! Και καλύτερα που θα τρεχουμε απο Οκτώμβρη μήνα...θα γλιτώσουμε και την ζέστη!!! Θα αρχίσουν και οι στολισμοί για τα Χριστούγεννα και όλα θα ειναι τελεια...αχ :P

Αλήθεια ποτε σταματάς την δουλεια??? Εμεις ακόμα δεν εχουμε συζητήσει τίποτα και αρχίζω να αγχώνομαι!!! :evil:

Ααα καλά δεν το συζητώ...μετά την Β επιπέδου βουρρρρρ όπως είπες κ εσύ παραπάνω...Όσο για το θέμα ζέστη..ασε δεν το συζητώ καθόλου τουλάχιστον θα τα απολαυσουμε όλα μετά!! :P

Σχετικά με την δουλειά εγώ εκανα θέμα στον προιστάμενο μου οτι σταματάω 56 μέρες πριν την ΠΗΤ κ ενώ έπαθε εγκεφαλικό του ειπα οτι ετσι λεει το ΙΚΑ οπότε ας το χωνευει απο τωρα σιγα σιγα.. ας βρουν κ μια κοπέλα να με αντικαταστήσουν εντωμεταξύ δεν με νοιάζει καθόλου..αλλωστε δεν γινεται χωρις ατομο για περιπου 4,5 μηνες οπότε..

Λογικά ετσι οπως τα υπολογίζω μου βγαίνει γύρω στις 10 Οκτωμβρίου οπότε σούπερ!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Σχετικά με την δουλειά εγώ εκανα θέμα στον προιστάμενο μου οτι σταματάω 56 μέρες πριν την ΠΗΤ κ ενώ έπαθε εγκεφαλικό του ειπα οτι ετσι λεει το ΙΚΑ οπότε ας το χωνευει απο τωρα σιγα σιγα.. ας βρουν κ μια κοπέλα να με αντικαταστήσουν εντωμεταξύ δεν με νοιάζει καθόλου..αλλωστε δεν γινεται χωρις ατομο για περιπου 4,5 μηνες οπότε..

Λογικά ετσι οπως τα υπολογίζω μου βγαίνει γύρω στις 10 Οκτωμβρίου οπότε σούπερ!!!

Και γω τότε περίπου, μετά την πρώτη εβδομάδα του Οκτώμβρη...εχω βέβαια και άδεια οπότε δεν ξέρω πως θα παει...

Το 6 μηνο δεν θα το πάρεις???

cfcIp3.png

Και γω τότε περίπου, μετά την πρώτη εβδομάδα του Οκτώμβρη...εχω βέβαια και άδεια οπότε δεν ξέρω πως θα παει...

αχαχαχ Μαριλένα ταυτόχρονη απάντηση!!! :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ έχω υπόλοιπο αδείας αφού δεν μου την δίνει τώρα το καλοκαίρι...θα μου περισσέψουν 2 εργάσιμες εβδομάδες αλλά θα τις πάρω μετά λογικά..

Το 6μηνο δεν το δικαιούμαι γιατι δουλεύω σε ναυτιλιακή εταιρεία και έχουμε πιο ευνοημένη σύμβαση λόγω μεγαλύτερης διάρκειας μειωμένου ωραριου..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κορίτσια θα πάρει καμία το εξάμηνο του ΙΚΑ; Εγώ θα το πάρω...

Εσεις το εχετε ειδη συζητήσει??? Εμεις ακομα τίποτα...αλλα εγω θελω να το πάρω!!! Εχουν το δικαιωμα αν εγω θέλω να μου πουν οχι??? :confused:

cfcIp3.png

Εσεις το εχετε ειδη συζητήσει??? Εμεις ακομα τίποτα...αλλα εγω θελω να το πάρω!!! Εχουν το δικαιωμα αν εγω θέλω να μου πουν οχι??? :confused:

Μαριλένα μου απ'ότι ξέρω όχι δεν εχουν δικαίωμα να το αρνηθούν το συγκεκριμένο!!!! :P

Πότε χορηγείται η άδεια;

Η εξάμηνη άδεια χορηγείται:

1. Μετά την λήξη της άδειας λοχείας ή

2. Μετά τη λήξη της κανονικής άδειας που ακολουθεί την άδεια λοχείας ή

3. Μετά τη λήξη της ισόχρονης προς το μειωμένο ωράριο άδειας.

Πώς πληρώνεται η ειδική άδεια;

Η άδεια πληρώνεται από τον ΟΑΕΔ κάθε μήνα με ποσό ίσο με τον κατώτερο μισθό που προβλέπει η ΕΓΣΣΕ. Για την περίοδο που διανύουμε το ποσό είναι 701 ευρώ το μήνα. Για εργαζόμενες με μερική απασχόληση το ποσό αυτό μειώνεται στο μισό.

Πότε ενημερώνεται ο εργοδότης;

Η εργαζόμενη θα πρέπει να ειδοποιήσει τον εργοδότη εγγράφως ένα μήνα τουλάχιστον πριν από την έναρξη της εξάμηνης άδειας. Η χορήγηση της άδεια είναι υποχρεωτική για τον εργοδότη εφόσον ζητηθεί από την εργαζόμενη.

Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται;

1. Βεβαίωση εργοδότη (είδος, μορφή, διάρκεια της εργασιακή σχέσης κ.λ.π.).

2. Αντίγραφο απόφασης επιδόματος από ΙΚΑ- ΕΤΑΜ.

3. Υπεύθυνη δήλωση ότι εντός οκτώ ημερών θα κοινοποιηθεί στον ΟΑΕΔ οποιαδήποτε μεταβολή της εργασιακής σχέσης.

4. Αριθμός λογαριασμού Εθνικής τραπέζης (IBAN).

5. Αστυνομική ταυτότητα.

6. Άδεια διαμονής αλλοδαπής ή αντίγραφο βεβαίωσης κατάθεσης.

Πότε διακόπτεται η άδεια;

1. Με έγγραφη συμφωνία του εργαζόμενου με τον εργοδότη

2. Με πρόσληψη σε άλλο εργοδότη

3. Εφόσον λήξει η άδεια διαμονής

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...