Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααααααα!! Αντε τον έφαγες τον γαίδαρο Λιτσάκι πλησιάζειιιιιιιι!!!!!

Χμ.. εγώ κάτι νιώθω αυτες τις μέρες και το ξέρω οτι είναι ο μπέμπης :)

Χχιιχχιιχ τουμπίτσες έκανε έ? Μια χαρά!!! :P

και εγω πιστευω πως ειναι το μπεμπακι μου αλλα δεν ειναι κατι ξεκαθαρο,

κοριτσια νιωθω τοση αγωνια αλλα και μια κρυφη χαρα ταυτοχρονα. μακαρι να να ειναι ολα καλα και να εχουμε καλα νεα την παρασκευη. τις αλλες φορες που ηταν να παω για εξεταση δεν ενιωθα ετσι ενιωθα φοβο, λετε να ειναι το προαισθημα της μανας; η πηραν τα μυαλα μου αερα απο αυτα που ακουω απο κοπελες που κανανε την εξεταση και εχουν ξετρελαθει;

το στηθος μου ειχε σταματησει 2 μερες να τρεχει και ειπα αυτο ηταν το ματιασα αλλα σημερα ημουν παλι βρεγμενη το πρωι οποτε ειναι οκ.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω πιστευω πως ειναι το μπεμπακι μου αλλα δεν ειναι κατι ξεκαθαρο,

κοριτσια νιωθω τοση αγωνια αλλα και μια κρυφη χαρα ταυτοχρονα. μακαρι να να ειναι ολα καλα και να εχουμε καλα νεα την παρασκευη. τις αλλες φορες που ηταν να παω για εξεταση δεν ενιωθα ετσι ενιωθα φοβο, λετε να ειναι το προαισθημα της μανας; η πηραν τα μυαλα μου αερα απο αυτα που ακουω απο κοπελες που κανανε την εξεταση και εχουν ξετρελαθει;

το στηθος μου ειχε σταματησει 2 μερες να τρεχει και ειπα αυτο ηταν το ματιασα αλλα σημερα ημουν παλι βρεγμενη το πρωι οποτε ειναι οκ.

Εννοείται οτι είναι το προαίσθημα της μάνας!!!! Τα μυαλά τους μια χαρά στην θέση τους είναι αν εξαιρέσεις βέβαια το γεγονός οτι στα εχει πάρει το μπεμπέ σου..κατα τα άλλα μια χαρά ειναι!! :P:p:p

Κοίτα απο δω κ πέρα οτι νιώθουμε το μπεμπάκι μας είναι δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο απλώς η κάθε μανούλα το νιώθει ανάλογα με τον οργανισμό της! Αααχχχ κ εγώ θα ήθελα να τρέχει το στήθος μου αλλά μπά...λέτε να μην εχω γάλα οταν θα θέλω?"

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Εννοείται οτι είναι το προαίσθημα της μάνας!!!! Τα μυαλά τους μια χαρά στην θέση τους είναι αν εξαιρέσεις βέβαια το γεγονός οτι στα εχει πάρει το μπεμπέ σου..κατα τα άλλα μια χαρά ειναι!! :P:p:p

Κοίτα απο δω κ πέρα οτι νιώθουμε το μπεμπάκι μας είναι δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο απλώς η κάθε μανούλα το νιώθει ανάλογα με τον οργανισμό της! Αααχχχ κ εγώ θα ήθελα να τρέχει το στήθος μου αλλά μπά...λέτε να μην εχω γάλα οταν θα θέλω?"

μην λες χαζα. οι περισσοτερες εχουν γαλα 2 μερες μετα την γεννα. δεν ειναι απαραιτητο να αρχισει τοσο νωρις. και για μενα απορουν οσες εχουν γινει μανουλες γιατι στις πιο πολλες αρχισε στους τελευταιους μηνες να τρεχει. και μην ξεχναμε πως οσο θηλαζει το παιδι τοσο θα εχουμε γαλα. ειναι θεμα ζητησης και προσφορας.;)

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

μην λες χαζα. οι περισσοτερες εχουν γαλα 2 μερες μετα την γεννα. δεν ειναι απαραιτητο να αρχισει τοσο νωρις. και για μενα απορουν οσες εχουν γινει μανουλες γιατι στις πιο πολλες αρχισε στους τελευταιους μηνες να τρεχει. και μην ξεχναμε πως οσο θηλαζει το παιδι τοσο θα εχουμε γαλα. ειναι θεμα ζητησης και προσφορας.;)

Μακάρι βρε φιλενάδα γιατί θέλω πολύ να το θηλάσω...με ότι αυτό συνεπάγεται βέβαια αλλά δεν με νοιάζει!!! Δεν μου είπες...μόνο εγώ κλαίω σαν παλαβή μώλις δώ μωρό να γεννιέται?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Βρε κορίτσια ξέχασα να σας πώ τι έπαθα προχθές..

Κάθε απόγευμα στις 18.30 βλέπω στο Μακεδονία Τβ ενα ντοκυμαντέρ που λέγεται "Birth Days" και εχει αληθινές γένες κτλ... Ε λοιπόν προχθές με το που γεννήθηκε ένα αγοράκι κ έδειξε τα πάντα κανονικά η μανούλα του το πήρε στο στήθος της και του φιλούσε το κουτελάκι..ε τι να σας πώ...

Καλέ έκλαιγα με αναφιλητά...ο άντρας μου με κοιτούσε σαν να ήμουυν άλιεν...τι έπαθες μου λέει? δεν μπορούσα να πω΄κουβέντα....κλάμααααααααααααα τελικά τα μάτια μου έγιναν σαν του δράκουλα απο το κλάμα..και μετά συγκινήθηκε κ ο άντρας μου που με είδε έτσι κ αστα να πάνε..

Πωπω και εγω θα εβαζα τα κλαματα, φαντασου οταν θα παρουμε αγκαλια τα δικα μας μωρα! πωπω ανυπομονω!!!

Οσο για το φοβο πριν απο καθε εξεταση πιστευω οτι ειναι πολυ φυσιολογικο συναισθημα και αυξανεται οσο μεγαλωνει η εγκυμοσυνη. Δεν νομιζω να υπαρχει εγκυμονουσα που να μην φοβαται πριν απο καθε εξεταση οσα παιδια και εαν εχει κανει!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Αγγελικη μην ανησυχεις τσαμπα για τον θηλασμο, εχει δικιο η Λιτσα! Το γαλα θα σου κατεβει οταν βαλεις το μωρο στο στηθος, οσο τραβαει τοσο θα κατεβαινει. Στην αρχη το πρωτογαλα και μετα την 3η μερα το γαλα!

Εχω παρει το βιβλιο της Πατσουρου για τον θηλασμο και εχω ενθουσιαστει στην ιδεα! Μακαρι να καταφερω να θηλασω οσο περισσοτερο γινεται!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Μακάρι βρε φιλενάδα γιατί θέλω πολύ να το θηλάσω...με ότι αυτό συνεπάγεται βέβαια αλλά δεν με νοιάζει!!! Δεν μου είπες...μόνο εγώ κλαίω σαν παλαβή μώλις δώ μωρό να γεννιέται?

εφοσον το θελεις θα γινει, γιατι ξερεις παιζει πολυ σημαντικο ρολο και η ψυχολογια σου,

λοιπον οχι δεν εισαι η μοναδικη παλαβη στην παρεα που βαζει τα κλαματα με το παρραμικρο ετσι ακριβως κανω και εγω και οχι μονο οταν βλεπω γεννες και μια διαφημηση για γαλα να δω μωρο με μαμα αγκαλια με παιρνουν τα ζουμια αμεσως. τρελο ε;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Να 'μαι κι εγώ!!! Πέρυσι τα Χριστούγεννα έγραψα γράμμα στον Άϊ Βασίλη και του είχα ζητήσει για τα επόμενα Χριστούγεννα δώρο... ένα μωράκι...!!! Το έδωσα στον άντρα μου να το ταχυδρομήσει ;) και απ' οτι φαίνετε... φέτος θα λάβω το πιο όμορφο δώρο...

Π.Η.Τ. 27/12

Με το καλό σε όλες μας κορίτσια!!!!!

Angelikig μην αγχωνεσαι καθολου με αυτο το θεμα. Εννοειται οτι θα εχεις γαλα και αν θελεις να θηλασεις θα το κανεις για οσο καιρο αντεχεις. Εγω την κορη μου την γεννησα Δευτερα και το πρωτογαλα μου ξεκινησε την Πεμπτη. Την θηλασα 10 μηνες χωρις να δωσω κανενα συμπληρωμα αλλα ειχα αφοσιωθει σε αυτο. Τωρα που περιμενω το δευτερο παιδακι μου δεν ξερω ποσο καιρο θα τα καταφερω να θηλασω παλι αλλα θα προσπαθησω τουλαχιστον για 6 μηνες... Ειναι πραγματικα μοναδικο το συναισθημα

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ!!! Πέρυσι τα Χριστούγεννα έγραψα γράμμα στον Άϊ Βασίλη και του είχα ζητήσει για τα επόμενα Χριστούγεννα δώρο... ένα μωράκι...!!! Το έδωσα στον άντρα μου να το ταχυδρομήσει ;) και απ' οτι φαίνετε... φέτος θα λάβω το πιο όμορφο δώρο...

Π.Η.Τ. 27/12

Με το καλό σε όλες μας κορίτσια!!!!!

Καλως όρισες :) Εννοείται οτι θα είναι το καλύτερο δώρο για όλες μας!!!!!

Πόσων εβδομάδων είσαι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Angelikig μην αγχωνεσαι καθολου με αυτο το θεμα. Εννοειται οτι θα εχεις γαλα και αν θελεις να θηλασεις θα το κανεις για οσο καιρο αντεχεις. Εγω την κορη μου την γεννησα Δευτερα και το πρωτογαλα μου ξεκινησε την Πεμπτη. Την θηλασα 10 μηνες χωρις να δωσω κανενα συμπληρωμα αλλα ειχα αφοσιωθει σε αυτο. Τωρα που περιμενω το δευτερο παιδακι μου δεν ξερω ποσο καιρο θα τα καταφερω να θηλασω παλι αλλα θα προσπαθησω τουλαχιστον για 6 μηνες... Ειναι πραγματικα μοναδικο το συναισθημα

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για όλα τα παραπάνω σαφέστατα μου δίνουν ελπίδες και ναι θα το προσπαθήσω με οση δύναμη εχω!!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυό σου θαυματάκια!!!! Φαντάζομαι οτι μέχρι να κατέβει το γάλα δίνεις ξένο έτσι?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα κοριτσια μου.

Μαρια 81 καλως ηρθες και με το καλο να δεχτεις και εσυ το χριστουγενιατικο δωρακι σου παρεα με ολες εμας.

κοριτσια εφτασε η μερα. αυριο τετοια ωρα θα πηγαινω στο μεγαλο ραντεβου με το μωρο μου, εχω τοση αγωνιααααα.

χθες εβγαλα μια βολτουλα τον μικροτερο ανηψιο μου (ειναι 13 μηνων και ειναι πολυ φατσα) και σκεφτομουν πως του χρονου τετοιο καιρο θα βγαζω το δικο μου νινι.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για όλα τα παραπάνω σαφέστατα μου δίνουν ελπίδες και ναι θα το προσπαθήσω με οση δύναμη εχω!!!! Να τα χαίρεσαι και τα δυό σου θαυματάκια!!!! Φαντάζομαι οτι μέχρι να κατέβει το γάλα δίνεις ξένο έτσι?

Οχι ξενο, εγω εδινα χαμομηλακι (κιντερτε). Ουτως η αλλως δεν τρωνε και πολυ τις πρωτες μερες. Ολα τα μωρα χανουν βαρος μεσα στο μαιευτηριο.

f1OTp2.png

pNHkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...