Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! ευχομαι σήμερα να μας "κλωτσήσουν" όσες ακόμα δεν το εχουμε νιωσει...

Εχτες με πήραν τηλέφωνο και μου αλλαξαν το ραντεβού για τον μεγάλο υπέρηχο. Αντι για 6 Αυγούστου το πήγανε 4!!! Γλίτωσα δυο μέρες....:mrgreen:

Ηθελα να ρωτήσω κάτι....Εγω θα εχω κλείσει τότε την 22 εβδομάδα και θα εχω μπει στην 23...μήπως ειναι λίγο αργά??? Μήπως έπρεπε να γίνει πιο νωρίς ο μεγάλος υπέρηχος???:roll:...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μολις γυρισα απο τον γιατρο!

Ειμαστε 14 εκατοστα και 270 γραμμαρια!!!Πωπω ολοκληρα μωρο!!!

Ολα καλα μας ειπε, υπομονη τωρα μεχρι την Β επιπεδου στις 4 Αυγουστου!

Αγγελικη με μια μερα διαφορα θα κανουμε την αυχενικη, μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα! Που θα την κανεις? εγω στον Μπακουλα στο Κωλονακι.

ΥΓ το καμαρι μου ειναι ντροπαλο δεν αφησε να δουμε το φυλο!Θα το δουμε στην Β επιπεδου λογικα.

Μπράβο Cristy...Πολύ χαίρομαι για το μωράκι σου!!! Την ίδια μέρα θα κάνουμε τον μεγάλο υπέρηχο!!! Ευχομαι να μας πάνε ολα καλά!!!

Να σε ρωτήσω ακόμα δεν εχεις κανει την αυχενική και έκλεισες για τον μεγάλο υπέρηχο?... Σε ποια εβδομάδα θα εισαι στις 4 Αυγούστου???

cfcIp3.png

Μολις γυρισα απο τον γιατρο!

Ειμαστε 14 εκατοστα και 270 γραμμαρια!!!Πωπω ολοκληρα μωρο!!!

Ολα καλα μας ειπε, υπομονη τωρα μεχρι την Β επιπεδου στις 4 Αυγουστου!

Αγγελικη με μια μερα διαφορα θα κανουμε την αυχενικη, μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα! Που θα την κανεις? εγω στον Μπακουλα στο Κωλονακι.

ΥΓ το καμαρι μου ειναι ντροπαλο δεν αφησε να δουμε το φυλο!Θα το δουμε στην Β επιπεδου λογικα.

Πω πω!!! Μα τι παιδάκι είναι αυτό!!!!! Να σου ζήσει Christie μου με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα!!!! :)

Ναι ναι αλλά όχι αυχενική , Β-επιπέδου θα εννοείς!!!! ΧαχαχΑΧΑ σου τα πήρε τα μυαλά το μπεμπέκι σου έ?? :lol: Εγώ θα την κάνω στον Μαλιγιάννη/Έμβρυο στο Κολωνάκι!! Πάντως δίπλα δίπλα μας βλέπω χιχιχι

Υ.Γ Δεν πειράζει θέλει φαίνεται να είναι kinder έκπληξη ας το το παιδί οτι κ αν είναι καλά κάνει!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! ευχομαι σήμερα να μας "κλωτσήσουν" όσες ακόμα δεν το εχουμε νιωσει...

Εχτες με πήραν τηλέφωνο και μου αλλαξαν το ραντεβού για τον μεγάλο υπέρηχο. Αντι για 6 Αυγούστου το πήγανε 4!!! Γλίτωσα δυο μέρες....:mrgreen:

Ηθελα να ρωτήσω κάτι....Εγω θα εχω κλείσει τότε την 22 εβδομάδα και θα εχω μπει στην 23...μήπως ειναι λίγο αργά??? Μήπως έπρεπε να γίνει πιο νωρίς ο μεγάλος υπέρηχος???:roll:...

Καλημέρα Μαριλενάαααααα!!!! Αχ ναι να φάμε μια κλωτσιά...άλλο πράγμα σου λέω!!! Γιατί αυτά που νιώθω κ εγώ κάποιες στιγμές σαν πετάρισμα είναι κ όχι κλωτσιές! Καλύτερα που σου άλλαξαν το ραντεβού θα το δείς λίγο νωρίτερα χιχιχι!!!

Οχι δεν είναι καθόλου αργά ο γιατρός μου είπε οτι γίνεται απο την 22η ως κ την 24 εβδομάδα οπότε είσαι σούπερ για να μην σου πώ οτι θα είναι κ λίγο μεγαλύτερο κ ετσι οι μετρήσεις θα γίνουν κ καλύτερα ;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μπράβο Cristy...Πολύ χαίρομαι για το μωράκι σου!!! Την ίδια μέρα θα κάνουμε τον μεγάλο υπέρηχο!!! Ευχομαι να μας πάνε ολα καλά!!!

Να σε ρωτήσω ακόμα δεν εχεις κανει την αυχενική και έκλεισες για τον μεγάλο υπέρηχο?... Σε ποια εβδομάδα θα εισαι στις 4 Αυγούστου???

Καλέ την έχει κάνει την αυχενική αλλά είναι ερωτευμένη με το μπεμπέ της κ λεέι ότι θέλει μην την ακους...χαχααχαχαχαχ:lol::lol::lol:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Πολύ χάρηκα με τα νέα σας!

Πήγαμε κι εμείς σήμερα για υπέρηχο και το νινί μας έδωσε σόου! Τι χεράκια πάνω κάτω τι ποδαράκια μάζευε άπλωνε τι να σας λέω! Πολύ ζωηρό ήταν σήμερα. :D

Μας δυσκόλεψε λίγο γιατί δεν άνοιγε τα ποδαράκια να δούμε τι είναι αλλά με τα πολλά μας το αποκάλυψε! Είναι σίγουρα αγοράκι! :D

Είναι 12cm από το κεφαλάκι ως τον ποπό και 190 γραμμάρια!

Μου έκανε εντύπωση ότι μου είπε να τρώω κάθε τρεις ώρες αλλά μικρές ποσότητες (στο πιατάκι του φρούτου) γιατί λέει κάνει καλό στο μωρό... σας εχουν πει εσας κάτι σχετικό;

Έλα βρε Dsunny :D μπράβο κορίτσι!!! Ααααααα κ εσύ αγορομάνα?

Άντε προς το παρόν μόνο οι δύο μας είμαστε με αγοράκια δηλαδή? Θα εχουμε μεγάλη επιλογή στις νύφες χαχαχαΧΑχΑΧα

Οχι αλλα δεν ειναι καθόλου κακό αυτό που σου είπε ο γιατρός..αντίθετα, γιατί ετσι ρυθμίζεται καλύτερα ο μεταβολισμός σου κ το σάκχαρο να το κανεις!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα Μαριλενάαααααα!!!! Αχ ναι να φάμε μια κλωτσιά...άλλο πράγμα σου λέω!!! Γιατί αυτά που νιώθω κ εγώ κάποιες στιγμές σαν πετάρισμα είναι κ όχι κλωτσιές! Καλύτερα που σου άλλαξαν το ραντεβού θα το δείς λίγο νωρίτερα χιχιχι!!!

Οχι δεν είναι καθόλου αργά ο γιατρός μου είπε οτι γίνεται απο την 22η ως κ την 24 εβδομάδα οπότε είσαι σούπερ για να μην σου πώ οτι θα είναι κ λίγο μεγαλύτερο κ ετσι οι μετρήσεις θα γίνουν κ καλύτερα ;)

Αχ ωραια γιατι ειχα αγχωθει με το θεμα χρονου του υπερηχου...

Εγω την Κυριακη το βραδυ ενιωσα κατι σαν φτερούγισμα στην ευθεια που ειναι το φαλι αλλα απο τότε τίποτα.... :(

Με εχει φαει η αγωνία...την Τρίτη θα παω στον γιατρο και ελπίζω να ειναι ολα καλα...Σήμερα ειμαι 19 εβδομάδων κ 2 ημερών. Δεν θα επρεπε να το νιώθω:confused:

Με αγχωνουν και απο γυρω γυρω!!! ουφφφφφ

cfcIp3.png

Αχ ωραια γιατι ειχα αγχωθει με το θεμα χρονου του υπερηχου...

Εγω την Κυριακη το βραδυ ενιωσα κατι σαν φτερούγισμα στην ευθεια που ειναι το φαλι αλλα απο τότε τίποτα.... :(

Με εχει φαει η αγωνία...την Τρίτη θα παω στον γιατρο και ελπίζω να ειναι ολα καλα...Σήμερα ειμαι 19 εβδομάδων κ 2 ημερών. Δεν θα επρεπε να το νιώθω:confused:

Με αγχωνουν και απο γυρω γυρω!!! ουφφφφφ

Καλέ μην ακούς δεξιά αριστερά τι λένε.. κ εγώ ετσι σαν φτερούγισμα ελαφρύ το νιώθω κάποιες φορές αλλά οχι συνέχεια.. κ στον γιατρό που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα κοίτα τι σουβενίρ μας έδωσε.. μια χαρά ειναι ο μπεμπούλης μου ! οταν δε τον ρώτησα ποτε θα το ακουσω κανονικα μου ειπε..ε κάποια στιγμή θα το ακούσεις τι αγχώνεσε πιά? όλα ειναι σούπερ φυσιολογικά οπότε δεν μας νοιάζει καθόλου πότε θα το ακούσεις!! Εχει να κάνει με την θέση της μήτρας αν ειναι πρόσθια τότε χτυπάει αλλά προς τα μέσα κ ετσι δεν παίρνουμε ευκολα χαμπάρι εμείς, εκτός κ αν μεγαλώσει αρκετά που θα το ακούμε ούτως ή άλλως..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα μανουλιτσες

αλλες 2 μερουλες κοριτσια, με εχει φαει η αγωνια

εσεις τι κανετε; δεν ειχαμε καμια κλωτσια ακομη ε; εγω χθες ειχα πολεμο στην κοιλια μου. κλωτσια δεν ηταν. αλλα ενιωθα σαν να εκανε τουμπες η κοιλια μου.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Γεια σας κοπέλες, και γω εδώ.

Δε προλαβαίνω να διαβάσω πολλά, είμαστε διακοπές στο εξοχικό και δεν έχω νετ, τώρα είμαι σε ένα νετ καφέ για λίγο.

Προς το παρόν κάνω μπάνιο, είναι καλά, πεντακάθαρα, δε κρυώνω και δεν είχα κάποια ενόχληση, οπότε χαλαρά μπαίνω λίγο. Βέβαια κουβαλάω και τη μικρή η οποία έχει εκστασιαστεί με τη θάλασσα και κλοτσάει σα παλαβή!

Και γω χτες κάτι σνα τοκ τοκ να ένιωσα εκεί μέσα, βαθιά, υπόκωφα. Το θυμάμαι.....ααααχ.

Τα λέμε κοπέλες!!!:-D

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλιτσες

αλλες 2 μερουλες κοριτσια, με εχει φαει η αγωνια

εσεις τι κανετε; δεν ειχαμε καμια κλωτσια ακομη ε; εγω χθες ειχα πολεμο στην κοιλια μου. κλωτσια δεν ηταν. αλλα ενιωθα σαν να εκανε τουμπες η κοιλια μου.

Καλημέρααααααα!! Αντε τον έφαγες τον γαίδαρο Λιτσάκι πλησιάζειιιιιιιι!!!!!

Χμ.. εγώ κάτι νιώθω αυτες τις μέρες και το ξέρω οτι είναι ο μπέμπης :)

Χχιιχχιιχ τουμπίτσες έκανε έ? Μια χαρά!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεια σας κοπέλες, και γω εδώ.

Δε προλαβαίνω να διαβάσω πολλά, είμαστε διακοπές στο εξοχικό και δεν έχω νετ, τώρα είμαι σε ένα νετ καφέ για λίγο.

Προς το παρόν κάνω μπάνιο, είναι καλά, πεντακάθαρα, δε κρυώνω και δεν είχα κάποια ενόχληση, οπότε χαλαρά μπαίνω λίγο. Βέβαια κουβαλάω και τη μικρή η οποία έχει εκστασιαστεί με τη θάλασσα και κλοτσάει σα παλαβή!

Και γω χτες κάτι σνα τοκ τοκ να ένιωσα εκεί μέσα, βαθιά, υπόκωφα. Το θυμάμαι.....ααααχ.

Τα λέμε κοπέλες!!!:-D

Που είσαι γκουρού μου εσύ κ εξαφανίστηκες :tongue::tongue::tongue:

Διακοπούλες έ? Μπράβο κάνε κανένα μπανάκι κ για μας γιατι δεν προβλέπεται μέχρι το τέλος Αυγούστου που θα πάμε μια εβδομάδα Σπέτσες. Βλέπεις ο προιστάμενος ούτε να ακούσει για 2 εβδομάδες άδειας..έλειπα λέει 2 μήνες αναρρωτική :confused:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Χιχιχιχ!!! την Β επιπεδου εννοουσα!!! Απο την χαρα μου τα μπερδεψα. Θα ειμαι 22 και κανα δυο μερες. Μεχρι την 24η μου ειπε ο γιατρος να την κανω!

Πω πω!!! Μα τι παιδάκι είναι αυτό!!!!! Να σου ζήσει Christie μου με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα!!!! :)

Ναι ναι αλλά όχι αυχενική , Β-επιπέδου θα εννοείς!!!! ΧαχαχΑΧΑ σου τα πήρε τα μυαλά το μπεμπέκι σου έ?? :lol: Εγώ θα την κάνω στον Μαλιγιάννη/Έμβρυο στο Κολωνάκι!! Πάντως δίπλα δίπλα μας βλέπω χιχιχι

Υ.Γ Δεν πειράζει θέλει φαίνεται να είναι kinder έκπληξη ας το το παιδί οτι κ αν είναι καλά κάνει!!!

Απο την χαρα μου κοντεψα να αφησω τον αντρα μου στο ιατρειο και να φυγω! :confused::confused::confused::confused:

Μου παιρνει τα μυαλα καθε φορα εχεις απολυτο δικιο!!! Και ας μην το ευχαριστηθηκα χθες γιατι δεν το ειδαμε με λεπτομερια!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Χιχιχιχ!!! την Β επιπεδου εννοουσα!!! Απο την χαρα μου τα μπερδεψα. Θα ειμαι 22 και κανα δυο μερες. Μεχρι την 24η μου ειπε ο γιατρος να την κανω!

Απο την χαρα μου κοντεψα να αφησω τον αντρα μου στο ιατρειο και να φυγω! :confused::confused::confused::confused:

Μου παιρνει τα μυαλα καθε φορα εχεις απολυτο δικιο!!! Και ας μην το ευχαριστηθηκα χθες γιατι δεν το ειδαμε με λεπτομερια!

ΧαχαχΑχαΧαα μια χαρά σε βρίσκω κ εγώ έτσι είμαι ΧαχΧαΑΧΑ :lol::lol::lol::lol:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Βρε κορίτσια ξέχασα να σας πώ τι έπαθα προχθές..

Κάθε απόγευμα στις 18.30 βλέπω στο Μακεδονία Τβ ενα ντοκυμαντέρ που λέγεται "Birth Days" και εχει αληθινές γένες κτλ... Ε λοιπόν προχθές με το που γεννήθηκε ένα αγοράκι κ έδειξε τα πάντα κανονικά η μανούλα του το πήρε στο στήθος της και του φιλούσε το κουτελάκι..ε τι να σας πώ...

Καλέ έκλαιγα με αναφιλητά...ο άντρας μου με κοιτούσε σαν να ήμουυν άλιεν...τι έπαθες μου λέει? δεν μπορούσα να πω΄κουβέντα....κλάμααααααααααααα τελικά τα μάτια μου έγιναν σαν του δράκουλα απο το κλάμα..και μετά συγκινήθηκε κ ο άντρας μου που με είδε έτσι κ αστα να πάνε..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...