Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Λιτσάκι μου το ξέρεις οτι πολλές φορές δεν μπορώ να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη μου με τον πανικό των κιλών που πέρνω εύκολα? Ειλικρινά σου μιλάω είναι το μοναδικό μου πρόβλημα..κατα τα άλλα είμαι πολύ ήρεμη. Τώρα πρέπει να κάνω υπομονή ως το Σαββάτο που θα κάνω την εξέταξη να δούμε τι γίνεται..αν κ δεν θα βγούν αμέσως τα αποτελέσματα..δηλαδή αγωνία..

βρε μην τα σκεφτεσαι αυτα, και εγω παιρνω πολυ ευκολα και χανω ακομη πιο δυσκολα αλλα σταματησα να σκεφτομαι τα κιλα, εμενα οι ανησυχιες μου ειναι για το μωρο, πολυ θα ηθελα να ειχα την σιγουρια σου και την αυτοπεποιθηση σου. οσα και να παρεις μολις ερθει το μωρο θα τα χασεις και θα χασεις και αλλα μετα γιατι θα τρεχει πισω του και δεν θα εχεις χρονο για φαι.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εμεις να είμαστε καλά και έτσι θα είναι και τα μωράκια μας καλά και οπως σωστα λετε, τα κιλα θα χαθουν, στο χέρι τους είναι;; :D

Αλλωστε η καθε μια ειναι διαφορετική, εγω ξερω κοπελες που πηραν στην αρχη πολλα κιλα και στο τελος τιποτα και το αντιθετο! :wink:

5NEXp2.png

βρε μην τα σκεφτεσαι αυτα, και εγω παιρνω πολυ ευκολα και χανω ακομη πιο δυσκολα αλλα σταματησα να σκεφτομαι τα κιλα, εμενα οι ανησυχιες μου ειναι για το μωρο, πολυ θα ηθελα να ειχα την σιγουρια σου και την αυτοπεποιθηση σου. οσα και να παρεις μολις ερθει το μωρο θα τα χασεις και θα χασεις και αλλα μετα γιατι θα τρεχει πισω του και δεν θα εχεις χρονο για φαι.

Σ'ευχαριστώ που με εμψυχώνεις έτσι ειλικρινά!! :)

Η αλήθεια είναι οτι μετά με τέτοιο τρέξιμο και αγωνία για να τα μεγαλώσουμε σωστά σιγά μην εχουμε τον νού μας στο φαί..

Η αλήθεια είναι οτι δεν ανησυχώ καθόλου για την υγεία αυτού του παιδιού έχω εμπιστοσύνη οτι αυτό ξέρει τι να κάνει εκει μέσα για να μεγαλώσει σωστά, άλλωστε προσέχω δεν κάνω επικίνδυνα πράγματα, τρώω υγειινά οπότε είμαι ήρεμη!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Σ'ευχαριστώ που με εμψυχώνεις έτσι ειλικρινά!! :)

Η αλήθεια είναι οτι μετά με τέτοιο τρέξιμο και αγωνία για να τα μεγαλώσουμε σωστά σιγά μην εχουμε τον νού μας στο φαί..

Η αλήθεια είναι οτι δεν ανησυχώ καθόλου για την υγεία αυτού του παιδιού έχω εμπιστοσύνη οτι αυτό ξέρει τι να κάνει εκει μέσα για να μεγαλώσει σωστά, άλλωστε προσέχω δεν κάνω επικίνδυνα πράγματα, τρώω υγειινά οπότε είμαι ήρεμη!

ετσι ακριβως και εγω εκει πονταρω στο ''τρεξιμο'' και οπως λεει και το νικελακι δεν ειναι στο χερι τους.

λοιπον σας αφηνω, θα τα πουμε αυριο παλι. φιλια.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Κοριτσια γεια σας!!!Μπορει να μη γραφω συχνα αλλα σας διαβαζω καθημερινα.

Εχω αγχωθει λιγο με το αγορακι μου γιατι ειμαι στη 16η εβδομαδα και δεν το εχω νιωσει ακομη.Θα μου πειτε οτι ειναι νωρις αλλα την κορη μου την ειχα ακουσει στη 15η εβδομαδα...δεν μπορω να καταλαβω τι μου συμβαινει μ αυτην την εγκυμοσυνη.Εχω τρομερο αγχος.Στην πρωτη ημουν στον κοσμο μου...μαλλον η αγνοια της πρωταρας.

Ειναι και αυτες οι αναγουλες που τωρα θυμηθηκαν να με πιασουν,οι οποιες μου εχουν σπασει τα νευρα.Τα ειπα και ησυχασα!Καλο υπολοιπο μερας σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Ολα τελεια ειπε ο γιατρος 15+1 εβδ και ολα καλα!ειναι με τον πωπω προς τα κατω στην μητρα σαν καθισμενη για αυτο και νιωθω μια πιεση!η πιεση μου 9 μεγαλη 7 μικρη και αυτο μετα απο περπατημα(δεν εβρισκα να παρκαρω) οποτε μαλλον ειναι χαμηλη γενικα...τα κιλα -6 ευτυχως δεν εχω χασει αλλα και το μωρο μου ειναι πανω απο 10εκ!!επομενο ραντεβου 5/8 να κανονισουμε και την β επιπεδου!!

Αγγελικη μου δεν θα το νιωθεις συνεχεια βρε κανε λιγο υπομονη και μετα απο 2 εβδ να εισαι σιγουρη οτι ο "παικταρας" σου θα βαραει γκολλλλλ!!!\

να μην μου αγχωνεστε για τα κιλα ουτε αν δεν το αισθανεστε βρε τοσο νωρις bebuea σε εσενα αναφερομαι βρε εισαι και δευτερη φορα μανουλα!ολα θα πανε καλα!καθε μωρακι ειναι διαφορετικο και καθε εγκυμοσυνη επισης!τωρα το εχεις στο μυαλο σου πιο πολυ και ισως αυτο σε "κραταει"!

αγγελικη μου κανε παιδι μου την καμπυλη προσεχε τα πολλα ζυμαρικα και τα ψωμια και να δεις που ολα καλα θα πανε!

λιτσακι μου αντε θα περασουν αυτες οι λιγες μερες και θα μας πεις τα ευχαριστα!

νικελ μου νομιζω οτι καλα μπορει να ειναι ας πουμε Αναββυσο(τωρα εχω και χρονια να παω) αλλα μονο καθημερινες που δεν μαζευετε κοσμος αλλιως μια καλη λυση νομιζω ειναι να κανετε υπομονη μεχρι τις διακοπουλες σας!

εγω εδω που ειμαι σε νησι δεν παω κατω απο το σπιτι μου στα 2χλμ που εχει παραλια αλλα κανω 15 χλμ μπορει και 20 για να βρω λιγο πιο καλη παραλια βεβαια η καλυτερη (κοντινη) για μενα ειναι σχεδον 70 χλμ για να παω ΕΛΟΥΝΤΑ αλλα δεν γινεται αυτο καθημερινα!

παω να μαγειρεψω γιατι περασε η ωρα και ......

Ε ν ανυπομονώωωωωω αλλά εχουμε πολυ ακόμα εμείς μεχρι τις 5 Αυγούστου!

Πόσο θα είσαι όταν θα την κάνεις?

αχ ποσο σε καταλαβάινω!!! Και γω θα την κανω 6 Αυγούστου και δεν περνάει με τίποτα ο καιρός!!! Θελω τόσο πολύ να έρθει αυτη η μέρα και να πάνε ολα καλά!!!

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

καλημερα φιλεναδιτσες μου τι μου κανετε;

εμεις 3 και σημερα, γιουπιιιιι :lol::lol:

κοριτσια θα μετραω και τα δευτερολεπτα σε λιγο.

mariaefi πολυ καλα τα νεα σου μεγαλωσε το μπεμπακι σου,

(ασχετο, με γαργαλαει παλι τωρα ναι ναι τωρα νατο)

μαιλενα ολες ετσι ανυπομονουμε και δεν περναει ο καιρος με τιποτα ακομη και εγω που εμειναν 3 μερες μου φαινεται ατελειωτες.

bebua θα το νιωσεις σιγουρα πολυ συντομα και εγω στη 16η αρχισα να νιωθω αυτα τα γαργαλητα και περιμενω να φαω καμια κλωτσια αλλα τιποτα ακομη.

αγγελικη μου που εισαι σημερα;

nikelaki υπομονη θα κανεις τα μπανακια σου στις διακοπες σας, εξτρα μαγιο για συχνη αλαγη καλο πλυσιμο και θα εισαι ενταξει, εμεις φετος θα πηξουμε εδω ο γιαννης εχει δουλεια και δεν φευγει ουτε για τριημερο.

ξεχασα να χαιρετησω καμια;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα φιλεναδιτσες μου τι μου κανετε;

εμεις 3 και σημερα, γιουπιιιιι :lol::lol:

κοριτσια θα μετραω και τα δευτερολεπτα σε λιγο.

mariaefi πολυ καλα τα νεα σου μεγαλωσε το μπεμπακι σου,

(ασχετο, με γαργαλαει παλι τωρα ναι ναι τωρα νατο)

μαιλενα ολες ετσι ανυπομονουμε και δεν περναει ο καιρος με τιποτα ακομη και εγω που εμειναν 3 μερες μου φαινεται ατελειωτες.

bebua θα το νιωσεις σιγουρα πολυ συντομα και εγω στη 16η αρχισα να νιωθω αυτα τα γαργαλητα και περιμενω να φαω καμια κλωτσια αλλα τιποτα ακομη.

αγγελικη μου που εισαι σημερα;

nikelaki υπομονη θα κανεις τα μπανακια σου στις διακοπες σας, εξτρα μαγιο για συχνη αλαγη καλο πλυσιμο και θα εισαι ενταξει, εμεις φετος θα πηξουμε εδω ο γιαννης εχει δουλεια και δεν φευγει ουτε για τριημερο.

ξεχασα να χαιρετησω καμια;

Καλημέρα στο Λιτσάκι μου που μετράει μέρες σαν την φυλακισμένη χαχαΑΧΑ

Που ντο που ντο καλέ? Εμένα γαργαλητά δεν μου κάνει την χάρη έχει άλλο τρόπο επικοινωνίας το καμάρι μου.. χαχααχα

Σήμερα αργησα να σας γράψω γιατι το πρωι ειχα νευραααααα πολλα νευρα με τον προισταμενο...

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Ολα τελεια ειπε ο γιατρος 15+1 εβδ και ολα καλα!ειναι με τον πωπω προς τα κατω στην μητρα σαν καθισμενη για αυτο και νιωθω μια πιεση!η πιεση μου 9 μεγαλη 7 μικρη και αυτο μετα απο περπατημα(δεν εβρισκα να παρκαρω) οποτε μαλλον ειναι χαμηλη γενικα...τα κιλα -6 ευτυχως δεν εχω χασει αλλα και το μωρο μου ειναι πανω απο 10εκ!!επομενο ραντεβου 5/8 να κανονισουμε και την β επιπεδου!!

Αγγελικη μου δεν θα το νιωθεις συνεχεια βρε κανε λιγο υπομονη και μετα απο 2 εβδ να εισαι σιγουρη οτι ο "παικταρας" σου θα βαραει γκολλλλλ!!!\

Μπράβο Μαράκι μου!!! Να το χαίρεσαι το αγγελούδι σου!! Πω..πω πόσο μεγάλωσεεεεεεεεε!!! Ολόκληρο παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Β-επιπέδου έ? πως περνάει οκαιρός...απιστευτο!!!

Εμ κ εγώ...νόμιζα οτι αμα το ακουσεις μια φορά αυτό θα το κάνει κάθει μέρα κ συνέχειααααααα....ΧΑχαχαΧ ανυπομονώ να βαράει γκόλλλλλλλλ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεια σας κουκλες!

Στις 3 εχω ραντεβου με τον γιατρο για το μηνιαιο υπερηχο και εχω μεγαλη αγωνια μακαρι να ειναι καλα το σπορακι μου!

Β επιπεδου εχω κλεισει στις 4 Αυγουστου, μολις μπω στην 22η εβδομαδα. Δεν ηθελε ο γιατρος μου νωριτερα.

Ελπιζω να μου πει και το φυλλο σημερα γιατι κοριτσι ο ενας, αγορι ο αλλος μου εχουν εξαψει την περιεργεια! Αυτη δεν ειναι εγκυμοσυνη ειναι kinder εκπληξη!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Γεια σας κουκλες!

Στις 3 εχω ραντεβου με τον γιατρο για το μηνιαιο υπερηχο και εχω μεγαλη αγωνια μακαρι να ειναι καλα το σπορακι μου!

Β επιπεδου εχω κλεισει στις 4 Αυγουστου, μολις μπω στην 22η εβδομαδα. Δεν ηθελε ο γιατρος μου νωριτερα.

Ελπιζω να μου πει και το φυλλο σημερα γιατι κοριτσι ο ενας, αγορι ο αλλος μου εχουν εξαψει την περιεργεια! Αυτη δεν ειναι εγκυμοσυνη ειναι kinder εκπληξη!

Καλως το Κριστάκι μας!!! :)

Άντε με το καλό να δεις το λουλουδάκι σου.. ολόκληρο παιδί θα εχει γίνει δεν το συζητώ!!!

Β επιπέδου θα κάνουμε μαζί..εγώ στις 5 Αυγούστου που θα εχω μπεί στην 22η εβδομάδα! Και μένα δεν ήθελε νωρίτερα!

Εννοείται οτι θα σου πει αυτήν την φορά ελπίζω μόνο να μην εχει γυρίσει περίεργα..εμας πριν απο 1 εβδομάδα το είδε ξεκάθαρα άρα θα φανεί κοριτσάκι!!! Να μπεις να μας πεις νέα έτσι?

Αλήθεια εσύ το εχεις νιώσει καθόλου? Εγώ ελάχιστα κάποιες φορές σαν πετάρισμα αλλά οχι συνέχεια!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μολις γυρισα απο τον γιατρο!

Ειμαστε 14 εκατοστα και 270 γραμμαρια!!!Πωπω ολοκληρα μωρο!!!

Ολα καλα μας ειπε, υπομονη τωρα μεχρι την Β επιπεδου στις 4 Αυγουστου!

Αγγελικη με μια μερα διαφορα θα κανουμε την αυχενικη, μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα! Που θα την κανεις? εγω στον Μπακουλα στο Κωλονακι.

ΥΓ το καμαρι μου ειναι ντροπαλο δεν αφησε να δουμε το φυλο!Θα το δουμε στην Β επιπεδου λογικα.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Πολύ χάρηκα με τα νέα σας!

Πήγαμε κι εμείς σήμερα για υπέρηχο και το νινί μας έδωσε σόου! Τι χεράκια πάνω κάτω τι ποδαράκια μάζευε άπλωνε τι να σας λέω! Πολύ ζωηρό ήταν σήμερα. :D

Μας δυσκόλεψε λίγο γιατί δεν άνοιγε τα ποδαράκια να δούμε τι είναι αλλά με τα πολλά μας το αποκάλυψε! Είναι σίγουρα αγοράκι! :D

Είναι 12cm από το κεφαλάκι ως τον ποπό και 190 γραμμάρια!

Μου έκανε εντύπωση ότι μου είπε να τρώω κάθε τρεις ώρες αλλά μικρές ποσότητες (στο πιατάκι του φρούτου) γιατί λέει κάνει καλό στο μωρό... σας εχουν πει εσας κάτι σχετικό;

dev358pfs__.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...