Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κι απο μενα!! :D

Μαριλενα καλως ήρθες στην παρεα μας!

Εγω δεν εχω κανει κανενα μπανακια κοριτσια, μου φαίνονται βρωμικα τα νερα της Αττικης και το αποφευγω. Θα κάνω οταν παω διακοπες. Αν πηγατε πουθενα εντος Αττικης που να ηταν ωραια για πειτε μου μπας και το επιχειρησω!

μαριαεφη περιμενουμε νεαα!!

Αγγελικούλα τι ωραία που νιωθεις κάτι, εγω τιποτα ακομη!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κι απο μενα!! :D

Μαριλενα καλως ήρθες στην παρεα μας!

Εγω δεν εχω κανει κανενα μπανακια κοριτσια, μου φαίνονται βρωμικα τα νερα της Αττικης και το αποφευγω. Θα κάνω οταν παω διακοπες. Αν πηγατε πουθενα εντος Αττικης που να ηταν ωραια για πειτε μου μπας και το επιχειρησω!

μαριαεφη περιμενουμε νεαα!!

Αγγελικούλα τι ωραία που νιωθεις κάτι, εγω τιποτα ακομη!

Καλημέρα Νικελάκιιιιιιιιιι :)

Καλως όρισες Μαριλένα με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το νινάκι σου!!!

Τώρα που το λες αυτό..εγώ φαντάσου μένω στην Αγ. Μαρίνα και δεν έχω κάνει επισης ουτε ενα μπάνιο..δεν εχω εμπιστοσύνη στα νερά της Αττικής. Πρώτα ο θεός οταν θα πάω στις Σπέτσες τον Αυγουστο μια εβδομάδα θα κάνω εκεί..προς το παρόν υπομονή...και εχει πιάσει κ μια ζέστη ανυπόφορη..ουφ!!

Αγαπούλα είναι νωρίς ακόμα μην αγχώνεσαι..κ εγώ μην φανταστείς..την τελευταία αυτή εβδομάδα κάτι νιώθει αραιά κ που αλλά μην φαντάζεσαι κλωτσια...απλά πετάρισμα κ οχι συνέχεια φαντάσου ακόμα είμαι προσγειωμένη μην τυχών κ κάνω λάθος κ τελικά δεν το εχω ακούσει!!

Πιστέυω κ εγώ οτι σε 2 εβδομάδες θα είναι πλεον πιο σίγουρο!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημερα μανουλες. τι κανετε; εμεις μετραμε 4 και σημερα για το μεγαλο ραντεβου.

Αγγελικη μου αρχισες να το νιωθεις ε; εγω ακομη νιωθω μονο γαργαλητα, κατι πιο εντονο δεν ενιωσα ακομη, στηθος μου ακομη τρεχει ποτε ποτε, δεν το καταλαβαινω αλλα βλεπω τα επιθεματα υγρα. με ρωτησες προχθες για το μαγαζι μου, εχω μαγαζι με παιδικα ρουχα αλλα θα το κλεισω σε κανα μηνα.

mariaefi ελπιζω το μωρο μου να μεγαλωνει ασχετα με την κοιλια μου

βεβαια εχω κοιλιτσα αλλα σε σχεση με μια γνωστη μου εγκυο η δικη μου ειναι πιο μικρη. περιμενουμε νεα σου απο το γιατρο.

nikelaki και εμεις δεν καναμε μπανακι και δεν νομιζω να κανουμε φετος, αν και πολυ θα το ηθελα.

μαριλενα καλως ηρθες στην παρεα μας.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα μανουλες. τι κανετε; εμεις μετραμε 4 και σημερα για το μεγαλο ραντεβου.

Αγγελικη μου αρχισες να το νιωθεις ε; εγω ακομη νιωθω μονο γαργαλητα, κατι πιο εντονο δεν ενιωσα ακομη, στηθος μου ακομη τρεχει ποτε ποτε, δεν το καταλαβαινω αλλα βλεπω τα επιθεματα υγρα. με ρωτησες προχθες για το μαγαζι μου, εχω μαγαζι με παιδικα ρουχα αλλα θα το κλεισω σε κανα μηνα.

mariaefi ελπιζω το μωρο μου να μεγαλωνει ασχετα με την κοιλια μου

βεβαια εχω κοιλιτσα αλλα σε σχεση με μια γνωστη μου εγκυο η δικη μου ειναι πιο μικρη. περιμενουμε νεα σου απο το γιατρο.

nikelaki και εμεις δεν καναμε μπανακι και δεν νομιζω να κανουμε φετος, αν και πολυ θα το ηθελα.

μαριλενα καλως ηρθες στην παρεα μας.

Καλημέρα Λιτσάκι μου!!!!! Το λέω πολύ δειλά όμως..μην με πάρετε με τις πέτρες αν κάνω λάθος οκ? Βρε κορίτσια χαίρομαι τόσο πολύ που είμαστε εδώ η μια για την άλλη..οτι μας έρχετε στο μυαλό το συζητάμε κ νιώθω εγω προσωπικά πολύ καλύτερα μετά!!

Αχουυυυυυ με παιδικά ρούχα? Ιδανικό θα ήταν Λιτσάκι μοου!!! Βέβαια το πιθανότερο είναι οτι θα το ειχα ρίξει εξω το μαγαζί αλλά αυτο ειναι ενα άλλο θέμα χααχαχααχ:lol:

Το μπεμπάκι σου δεν εχει απολύτως καμία σχέση με το μέγεθος της κοιλιάς σου!! Εχει να κανει με τον σωματοτυπο, τα κιλά που εχεις παρει κτλ..μην αγχώνεσαιιιιιιιιιιιιιι!!!

4 κ σήμερα???? Πω πωωωωωω παει εφτασε ο καιρος κοριτσάκι!!! Τέλειααααααα!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Παρεπιπτόντως ξέχασα να σας πώ..

Την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στον γιατρό επειδή είδε οτι πήρα 2,5 κιλά, μου ειπε να κανω νωρίτερα την καμπύλη σακχάρου δηλ αντι για 25 εβδ θα την κανω αυτην την εβδομάδα δηλ 19! Εντωμεταξύ πριν απο 2 χρόνια επειδή προσπαθούσα για διαιτα με γυμναστική, διατροφή κτλ κ δεν ειχα καλα αποτελέσματα η διαιτολόγος μου ειχε πει κ ειχα κανει καμπύλη η οποία ειχε δείξει ινσουλινοαντοχή! Κορίτσια τρέμω για το αποτέλεσμααααααααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Λιτσάκι μου!!!!! Το λέω πολύ δειλά όμως..μην με πάρετε με τις πέτρες αν κάνω λάθος οκ? Βρε κορίτσια χαίρομαι τόσο πολύ που είμαστε εδώ η μια για την άλλη..οτι μας έρχετε στο μυαλό το συζητάμε κ νιώθω εγω προσωπικά πολύ καλύτερα μετά!!

Αχουυυυυυ με παιδικά ρούχα? Ιδανικό θα ήταν Λιτσάκι μοου!!! Βέβαια το πιθανότερο είναι οτι θα το ειχα ρίξει εξω το μαγαζί αλλά αυτο ειναι ενα άλλο θέμα χααχαχααχ:lol:

Το μπεμπάκι σου δεν εχει απολύτως καμία σχέση με το μέγεθος της κοιλιάς σου!! Εχει να κανει με τον σωματοτυπο, τα κιλά που εχεις παρει κτλ..μην αγχώνεσαιιιιιιιιιιιιιι!!!

4 κ σήμερα???? Πω πωωωωωω παει εφτασε ο καιρος κοριτσάκι!!! Τέλειααααααα!!!!!!

αφου καταλαβαινεις κατι αυτο ειναι. αντε συντομα να νιωθουμε τις κλωτσιες τους. αγγελικη μου περιμενω και εγω να δω το φυλο του και να δω τι θα κρατησω απο το μαγαζι. το σιγουρο ειναι οτι αν κρατουσα το μαγαζι και εγω θα το εριχνα εξω.

εφτασε ο καιρος και μεγαλωσε η αγωνια μου παλι, πηρα και dvd να του δωσω να μου γραψουν τον υπερυχο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Παρεπιπτόντως ξέχασα να σας πώ..

Την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα στον γιατρό επειδή είδε οτι πήρα 2,5 κιλά, μου ειπε να κανω νωρίτερα την καμπύλη σακχάρου δηλ αντι για 25 εβδ θα την κανω αυτην την εβδομάδα δηλ 19! Εντωμεταξύ πριν απο 2 χρόνια επειδή προσπαθούσα για διαιτα με γυμναστική, διατροφή κτλ κ δεν ειχα καλα αποτελέσματα η διαιτολόγος μου ειχε πει κ ειχα κανει καμπύλη η οποία ειχε δείξει ινσουλινοαντοχή! Κορίτσια τρέμω για το αποτέλεσμααααααααααααα

στο συνολο ποσα κοιλα πηρες; εγω πηρα 6 μεχρι τωρα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για καμπυλη ακομη. μου τονισε μονο να προσεχω πιο πολυ απο εδω και περα γιατι θα παιρνω πιο ευκολα κιλα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

αφου καταλαβαινεις κατι αυτο ειναι. αντε συντομα να νιωθουμε τις κλωτσιες τους. αγγελικη μου περιμενω και εγω να δω το φυλο του και να δω τι θα κρατησω απο το μαγαζι. το σιγουρο ειναι οτι αν κρατουσα το μαγαζι και εγω θα το εριχνα εξω.

εφτασε ο καιρος και μεγαλωσε η αγωνια μου παλι, πηρα και dvd να του δωσω να μου γραψουν τον υπερυχο.

Ε ναι οκ μην είμαι και αχάριστη..απο το τπτ καλό είναι κ το κάτι ακόμα κ αν κάνω λάθος!!!

Εχεις δίκιο πάντως είναι θέμα χρόνου πλέον να νιώσουμε κλωτσιά κανονική!! Κοιτά χαρά κ ενθουσιασμός για να μας κλωτσήσουν...

Στην Β επιπέδου σίγουρα θα δείτε τι είναι οπότε να κρατήσεις ρουχαλάκια!!! Έκανες πολύ καλά κ πήρες dvd θα ειναι όμορφο αναμνηστικό! Κι'εγώ εκλεισα για Β επιπέδου σε ενα διαγνωστικό στο Κολωνάκι που δίνει κ dvd κ ανυπομονώωωωωω αλλά εχουμε πολυ ακόμα εμείς μεχρι τις 5 Αυγούστου!

Πόσο θα είσαι όταν θα την κάνεις?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

στο συνολο ποσα κοιλα πηρες; εγω πηρα 6 μεχρι τωρα αλλα δεν μου ειπε τιποτα για καμπυλη ακομη. μου τονισε μονο να προσεχω πιο πολυ απο εδω και περα γιατι θα παιρνω πιο ευκολα κιλα.

Εγώ θα σου πώ..αλλά μην με κοροιδέψεις οκ?

9!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ε ναι οκ μην είμαι και αχάριστη..απο το τπτ καλό είναι κ το κάτι ακόμα κ αν κάνω λάθος!!!

Εχεις δίκιο πάντως είναι θέμα χρόνου πλέον να νιώσουμε κλωτσιά κανονική!! Κοιτά χαρά κ ενθουσιασμός για να μας κλωτσήσουν...

Στην Β επιπέδου σίγουρα θα δείτε τι είναι οπότε να κρατήσεις ρουχαλάκια!!! Έκανες πολύ καλά κ πήρες dvd θα ειναι όμορφο αναμνηστικό! Κι'εγώ εκλεισα για Β επιπέδου σε ενα διαγνωστικό στο Κολωνάκι που δίνει κ dvd κ ανυπομονώωωωωω αλλά εχουμε πολυ ακόμα εμείς μεχρι τις 5 Αυγούστου!

Πόσο θα είσαι όταν θα την κάνεις?

θα την κανω την ημερα που θα ειμαι ακριβως 20 εβδομαδες, μου ειπαν οτι αλλες φορες δινουν dvd και αλλες οχι γιαυτο πηρα ενα να τους το δωσω μπαινοντας για να το εχω. ευχομαι να ειναι ολα καλα και να το δειχνω στο μωρο μου αργοτερα.

θελω να αρχισω να νιωθω τις κλωτσιες του για να ηρεμω τωρα ειμαι συνεχεια με την αγωνια. νιωθω βεβαια τα γαργαλητα οπως σου ειπα αλλα και εγω ακομη δεν σιγουρευτηκα η μαμα μου επιμενει πως ειναι το μωρο και την πιστευω.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου πώ..αλλά μην με κοροιδέψεις οκ?

9!!!!

δεν σε κοροιδευω καθολου, εχω μια γνωστη που πηρε 4 κιλα στον 2ο μηνα και αλλη μια που πηρε 11 μεχρι τον 6ο. ενταξει πιστευω πως και οι γιατροι ειναι λιγο υπερβολικοι για να μην ξεφυγουμε πολυ.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

θα την κανω την ημερα που θα ειμαι ακριβως 20 εβδομαδες, μου ειπαν οτι αλλες φορες δινουν dvd και αλλες οχι γιαυτο πηρα ενα να τους το δωσω μπαινοντας για να το εχω. ευχομαι να ειναι ολα καλα και να το δειχνω στο μωρο μου αργοτερα.

θελω να αρχισω να νιωθω τις κλωτσιες του για να ηρεμω τωρα ειμαι συνεχεια με την αγωνια. νιωθω βεβαια τα γαργαλητα οπως σου ειπα αλλα και εγω ακομη δεν σιγουρευτηκα η μαμα μου επιμενει πως ειναι το μωρο και την πιστευω.

Εμένα μου είπε να την κάνω όταν θα είμαι 22 εβδομάδες..που θα παέι θα περάσουν! Βρε μην ανησυχείς εννοείται ότι όλα θα είναι σούπερ και θα το δείξεις στο παιδάκι σου όταν πια θα εχει μεγαλώσει κ θα είναι πολύ συγκινητικό!!!

Καλά κ εγώ αυτό θέλω να αρχίσει τις τρελλές κλωτσιές έτσι ώστε να μ ην εχω την παραμικρή αμφιβολιά οτι είναι ο μικρός μου φασαριώζος εκει μέσα χχαχαχαα!!! Όσο για τα γαργαλητά κ εγώ νομίζω οτι εχει δικιο η μαμα σου ετσι λενε! Εμενα δεν με γαργαλάει αλλά είναι σαν να φτερούγισμα κάπως

p2mPp2.png

BMqPp2.png

δεν σε κοροιδευω καθολου, εχω μια γνωστη που πηρε 4 κιλα στον 2ο μηνα και αλλη μια που πηρε 11 μεχρι τον 6ο. ενταξει πιστευω πως και οι γιατροι ειναι λιγο υπερβολικοι για να μην ξεφυγουμε πολυ.

Αχ σ'ευχαριστώ που δεν με κοροιδευεις η αλήθεια ειναι οτι ντρέπομαι λιγάκι..αλλά ειλικρινά σου μιλάω δεν τρώω για δυο..για την ακρίβεια τρώω όπως πριν με την διαφορα οτι εχω κοψει τα γλυκα γιατι δεν μ αρεσουν πια.. τι να πω:confused:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχ σ'ευχαριστώ που δεν με κοροιδευεις η αλήθεια ειναι οτι ντρέπομαι λιγάκι..αλλά ειλικρινά σου μιλάω δεν τρώω για δυο..για την ακρίβεια τρώω όπως πριν με την διαφορα οτι εχω κοψει τα γλυκα γιατι δεν μ αρεσουν πια.. τι να πω:confused:

να μην ντρεπεσαι και καθολου. να τρως φυλιολογικα ουτε να στερησαι ουτε υπερβολες. αν και εδω που τα λεμε εγω τις κανω τις υπερβολες μου αλλα δεν σκαω καθολου. ενω πριν την εγκυμοσυνη με τρωγανε οι τυψεις αν ετρωγα κατι παραπανω. οσο για τα γλυκα τρωω κατι καθε μερα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

να μην ντρεπεσαι και καθολου. να τρως φυλιολογικα ουτε να στερησαι ουτε υπερβολες. αν και εδω που τα λεμε εγω τις κανω τις υπερβολες μου αλλα δεν σκαω καθολου. ενω πριν την εγκυμοσυνη με τρωγανε οι τυψεις αν ετρωγα κατι παραπανω. οσο για τα γλυκα τρωω κατι καθε μερα.

Βρε Λιτσάκι μου το ξέρεις οτι πολλές φορές δεν μπορώ να ευχαριστηθώ την εγκυμοσύνη μου με τον πανικό των κιλών που πέρνω εύκολα? Ειλικρινά σου μιλάω είναι το μοναδικό μου πρόβλημα..κατα τα άλλα είμαι πολύ ήρεμη. Τώρα πρέπει να κάνω υπομονή ως το Σαββάτο που θα κάνω την εξέταξη να δούμε τι γίνεται..αν κ δεν θα βγούν αμέσως τα αποτελέσματα..δηλαδή αγωνία..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...