Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε ολες τις νεες μανούλες!!! Με το καλό να υποδεχτείτε τα αγγελουδια σας!!!

Οτι κι αν φαντάζεστε δεν είναι τιποτα μπροστά στις στιγμές που σας περιμένουν, ευχαριστηθείτε την εγκυμοσυνης σας οσο πιο πολυ μπορείτε γιατι μετα οσο κι αν χαίρεστε που τα εχετε αγκαλιτσα, θα σας λειπει η αισθησή τους μεσα σας!!!!

Αγγελικούλα μου, τι να πω για τον πριγκιππα σου!!!!! Με το καλό να τον σφίξεις στην αγκαλιά σου και να σε ξετρελάνει παντελώς!!!! Σημειωτέον μπήκες στον πεμπτο τωρα μπορω να του παρω δωράκι εκ μέρους της Μαρίνας μου, ναι;;;;;; :):)

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε ολες τις νεες μανούλες!!! Με το καλό να υποδεχτείτε τα αγγελουδια σας!!!

Οτι κι αν φαντάζεστε δεν είναι τιποτα μπροστά στις στιγμές που σας περιμένουν, ευχαριστηθείτε την εγκυμοσυνης σας οσο πιο πολυ μπορείτε γιατι μετα οσο κι αν χαίρεστε που τα εχετε αγκαλιτσα, θα σας λειπει η αισθησή τους μεσα σας!!!!

Αγγελικούλα μου, τι να πω για τον πριγκιππα σου!!!!! Με το καλό να τον σφίξεις στην αγκαλιά σου και να σε ξετρελάνει παντελώς!!!! Σημειωτέον μπήκες στον πεμπτο τωρα μπορω να του παρω δωράκι εκ μέρους της Μαρίνας μου, ναι;;;;;; :):)

Ευχαριστούμε πολύ φιλεναδούλα μου γλυκειά!!!! Εννοείται ότι θα το απολάυσουμε όσο δεν πάει!!! Παρεπιπτόντως τώρα νιώθω έντονη δραστηριότητα εκει μέσα..σαν να πετάει συνέχεια το μάτι μου ... βρε λες να ειναι ο μπέμπης κ εγώ να το παίζω αναίσθητη?

Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια για τον πριγκιππάκο μου! Χμ...εγώ ξέρω οτι ο γαμπρός φέρνει δώρο στην νύφη , οχι η νύφη στον γαμπρό!!! ΧΑχααΑΑΧΑΑαχ (Σ'αγαπάμε πολύυυυυυυυ κ εσένα κ το Μαρινάκι σου! :))

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημέρα γυριστρούλες μου!! Που είσαστε σήμερα έ? Εγώ κάνω την τελευταία βαρδιά μου, τους το δήλωσα οτι τώρα που είμαι εγκυος δεν γίνεται να ερχομαι καποια Σαββατα για 3 ωρες μόνο κ να κάνω τοσο δρόμο. Ευτυχως το δεχτηκαν! Βλέπεις ειναι Ναυτιλιακή εταιρεία κ τα βαπορια δεν σταματουν ποτε ομως κ εγω δεν μπορω να κανω σαν να μην τρεχει τπτ πλεον!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλημέρα γυριστρούλες μου!! Που είσαστε σήμερα έ? Εγώ κάνω την τελευταία βαρδιά μου, τους το δήλωσα οτι τώρα που είμαι εγκυος δεν γίνεται να ερχομαι καποια Σαββατα για 3 ωρες μόνο κ να κάνω τοσο δρόμο. Ευτυχως το δεχτηκαν! Βλέπεις ειναι Ναυτιλιακή εταιρεία κ τα βαπορια δεν σταματουν ποτε ομως κ εγω δεν μπορω να κανω σαν να μην τρεχει τπτ πλεον!

καλημερα Αγγελικη μου. καλα εκανες και τους το ειπες. και εγω στο μαγαζι ειμαι και βαριεμαι αφορητα, σε καμια ωριτσα θα την κανω, περιμενω το βραδυ να παμε στο χωριο να φαμε τα κεμπαπ μας και τα σουβλακια μας, εχουν χωρό και λεμε να το ριξουμε λιγο εξω

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα Αγγελικη μου. καλα εκανες και τους το ειπες. και εγω στο μαγαζι ειμαι και βαριεμαι αφορητα, σε καμια ωριτσα θα την κανω, περιμενω το βραδυ να παμε στο χωριο να φαμε τα κεμπαπ μας και τα σουβλακια μας, εχουν χωρό και λεμε να το ριξουμε λιγο εξω

Αλήθεια σε τι μαγαζι δουλευεις? Τωρα γιατι μου ανοιγεις την ορεξη μου λες????????????? :confused: κ εγω σε 1 ωρα σχολαω! Με το στηθος τι εγινε?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

mariaefi και εγω τελικα δεν εχω μεγαλη κοιλια και το νιωθω αρκετα. η κοιλια μου ειχε παρει φορα στην αρχη αλλα τωρα δεν καταλαβαινω να μεγαλωνει.

ουτε εγω ξερω το φυλο του μας σνομπαρει και μας γυριζει την πλατη ελπιζω να το δω στην β-επιπεδου.

οντως ισχυει παντως αυτο με την κοιλια!

την μεγαλη αλλαγη θα την δουμε μετα τον Σεπτεμβρη!

εγω τοτε την ειδα στην κορη μου παντως!

οσο για το φυλο εμεις δεν θελουμε να το μαθουμε γενικα οποτε δεν το πολυψαχνω!

Αγγελικη μου εχεις και γεννεθλια δηλαδη;

και η δικια μου φαινεται τωρα. αλλα στη 13η 14η εβδομαδα ειχε μεγαλωσει αποτομα και ολοι λεγανε τοτε πως θα γινει πολυ μεγαλη αλλα τωρα μεγαλωνει πολυ αργα, εγω δεν την καταλαβαινω τη διαφορα ισως γιατι τη βλεπω συνεχεια η μαμα μου ομως λεει οτι βλεπει να μεγαλωνει. το μωρο αραγε μεγαλωνει αναλογα με την κοιλια η δεν παιζει ρολο; στην τελευταια εξεταση ηταν 186 γραμμαρια.

η κοιλια με το μωρο δεν εχει αμεση σχεση μπορει ολη η κοιλια να ειναι το μωρο!!

μην σας απασχολει αυτο.Αυτο που πρεπει να σας α[πασχολει ειναι παντα το αμνιακο υγρο να ειναι αρκετο!!

Bonjour φιλεναδίτσες :P

Άλλη μια εβδομαδα πέρασε κ για μας.. Σήμερα μπήκαμε κ επίσημα στον 5ο μήνα!! Περνάει πάντως ο καιρός παράπονο δεν έχω.. Εγώ τώρα ονειρέυομαι φθινοπωράκι..δροσούλα... τον Οκτώμβριο πρώτα ο θεός σταματάω την δουλειά κ ετοιμάζω το δωματιάκι του μπομπιράκου μου, και τα φετινά Χριστούγεννα...δεν έχω λόγια να περιγράψω...αχχχχχχχ τι ωραιαααααααααααααα!!!!Μας περιμένουν ανεπανάληπτες στιγμές κορίτσια το έχετε συνειδητοποιήσει????

Το έχω ακούσει κ εγώ ΛΙτσάκι δεν είναι τπτ το ανησυχτικό αντιθέτως σημαίνει οτι θα εχεις μπόλικο γαλατάκι!! Καλύτερα!!!!! Άν δεις οτι συνεχίζεται βάζε επιθέματα στο στήθος για να μην λερώνονται τα ρούχα σου.

φιλεναδα!!!τελεια νεα!!μπομπιρας εε??!!

αντε να κανεις και την Β επιπεδου και ολα καλα!

και οσο για το ποτε θα τα ακουσεις ειμαι σιγουρη οτι πολυ πολυ σιγουρα θα νιωσεις κατι οταν θα εισαι ξαπλωμενη!!

Καλησπέρα κορίτσια!!! Με το καλό τα μωράκια σας!!!

Ειμαι η Μαριλενα και εχω πιθανή ημερομηνία τοκετού 6 Δεκεμβρίου!!!

Θα ειναι και για μένα Διαφορετικά τα φετινα Χριστούγεννα!!! :mrgreen:

Ειμαι στην 19 εβδομάδα...

Ακόμα δεν εχω "ακούσει" το μωράκι μου και δεν ξέρω φυλλο στα σίγουρα..

6 Αυγούστου εχω τον μεγάλο υπέρηχο!!!

Χαίρομαι πολύ που θα ειμαι στην παρέα σας και θα μπορώ να λέω τα νέα μου σε σας!!!

Καλή εγκυμοσύνη ευχομαι σε όλες μας!!! :P

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Με το καλό τα μωράκια σας!!!

Ειμαι η Μαριλενα και εχω πιθανή ημερομηνία τοκετού 6 Δεκεμβρίου!!!

Θα ειναι και για μένα Διαφορετικά τα φετινα Χριστούγεννα!!! :mrgreen:

Ειμαι στην 19 εβδομάδα...

Ακόμα δεν εχω "ακούσει" το μωράκι μου και δεν ξέρω φυλλο στα σίγουρα..

6 Αυγούστου εχω τον μεγάλο υπέρηχο!!!

Χαίρομαι πολύ που θα ειμαι στην παρέα σας και θα μπορώ να λέω τα νέα μου σε σας!!!

Καλή εγκυμοσύνη ευχομαι σε όλες μας!!! :P

καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!

με το καλο ν αγκαλιασεις το παιδακι σου!

το πρωτο?

εμενα το δευτερο πρωτα ο Θεος!

κοριτσια το εχετε ριξει στις βουτιες σημερα Κυριακη??

αχ αυριο παω στον γιατρο μου!!!θα παρω και το Boss τηλ να δω τι θα γινει με τα λεφτα μου.....

Διαφημίσεις

φιλεναδα!!!τελεια νεα!!μπομπιρας εε??!!

αντε να κανεις και την Β επιπεδου και ολα καλα!

και οσο για το ποτε θα τα ακουσεις ειμαι σιγουρη οτι πολυ πολυ σιγουρα θα νιωσεις κατι οταν θα εισαι ξαπλωμενη!!

Ναι κοριτσάκι μου μπομπιράκι τελικά ;) Να σαι καλά για τις ευχούλες σου ανταποδίδω κ εγώ!!! :) Εσύ τι διαίσθηση έχεις? Θα είναι λες κοριτσάκι ή αγοράκι? Σαν εγκυμοσύνες μοιάζουν μεταξύ τους? Τις τελευταίες δυο μέρες κάποιες στιγμές μεσα στην ημέρα νιώθω κάτι εκει μέσα αλλά 1000% σίγουρη δεν είμαι!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ναι κοριτσάκι μου μπομπιράκι τελικά ;) Να σαι καλά για τις ευχούλες σου ανταποδίδω κ εγώ!!! :) Εσύ τι διαίσθηση έχεις? Θα είναι λες κοριτσάκι ή αγοράκι? Σαν εγκυμοσύνες μοιάζουν μεταξύ τους? Τις τελευταίες δυο μέρες κάποιες στιγμές μεσα στην ημέρα νιώθω κάτι εκει μέσα αλλά 1000% σίγουρη δεν είμαι!

εγω δεν ξερρω πραγματικα μια αναφερομαι λες και ειναι κορη μια λες και ειναι γιος!

ο αντρας μου λεει κορη η πεθερα μου και η κουνιαδα μου λενε αγορι η κορη μου φιλαει την κοιλια συνεχεια..!!

αχ βρε Αγγελικη ποσο χαιρομαι που ολα πανε καλα!

αληθεια!!

τωρα θα ετοιμαστω να παω γιατρο...

και νομιζω οτι αυτο που νιωθεις ειναι το μωρακι σου!συνηθως δεν μπορεις να το ξεχωρισεις αλλα αν κατσεις λιγακι στο κρεβατι ηρεμη ή πριν τον υπνο ή μολις εχεις ξυπνησει θα νιωσεις κατι σαν πεταρισμα σαν φτερουγισμα....

αχ αυριο παω στον γιατρο μου!!!θα παρω και το Boss τηλ να δω τι θα γινει με τα λεφτα μου.....

Καλημέρα!!! Σ'ευχαριστώ πολυ!!! Και σε σενα ευχομαι καλή λευτεριά!!!

Ναι το πρώτο μου ειναι και μου φαινονται όλα πρωτόγνωρα!!! :mrgreen:

Εγω την βουτιά μου την έριξα σήμερα αν και κουράστηκα λόγω διαδρομής...

as1cHw60g411100MTc1ZHB8ODg4NTI5ZHw.gif

cfcIp3.png

Καλημέρα!!! Σ'ευχαριστώ πολυ!!! Και σε σενα ευχομαι καλή λευτεριά!!!

Ναι το πρώτο μου ειναι και μου φαινονται όλα πρωτόγνωρα!!! :mrgreen:

Εγω την βουτιά μου την έριξα σήμερα αν και κουράστηκα λόγω διαδρομής...

καλο ειναι να προσεχεις και αν ειναι μακρια να σταματας για λιγο να ξεπιανεσε...

παω να ετοιμαστω για τον γιατρουλη μου!!!

εγω δεν ξερρω πραγματικα μια αναφερομαι λες και ειναι κορη μια λες και ειναι γιος!

ο αντρας μου λεει κορη η πεθερα μου και η κουνιαδα μου λενε αγορι η κορη μου φιλαει την κοιλια συνεχεια..!!

αχ βρε Αγγελικη ποσο χαιρομαι που ολα πανε καλα!

αληθεια!!

τωρα θα ετοιμαστω να παω γιατρο...

και νομιζω οτι αυτο που νιωθεις ειναι το μωρακι σου!συνηθως δεν μπορεις να το ξεχωρισεις αλλα αν κατσεις λιγακι στο κρεβατι ηρεμη ή πριν τον υπνο ή μολις εχεις ξυπνησει θα νιωσεις κατι σαν πεταρισμα σαν φτερουγισμα....

Φιλένάδα γερό να είναι και ότι θέλει ο θεός ας σου στείλει!!! Η εφούλα φιλάει την κοιλίτσα????? Αχχ..συγκινούμαι........τι γλυκειά εικόνα!!!Ψυχή μου...θα εχει χαρεί πολύ έ?

Κι'εγώ κορίτσι μου χαίρομαι πάρα πολύ που μετά την καταιγίδα ήρθε η καλοκαιρία!!! Καλή επιτυχίαααααααααααααα μπες να μας πεις οκ?

Όσο γι αυτο που μου είπες..οντως καπως ετσι το νιωθω αλλα οταν ειμαι ξαπλωμενη κ ήρεμη, ας πουμε χτες γυρω στα χαραματα ενιωσα ετσι στην κοιλιά μου αλλα δεν κουνιεται ολη μερα.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...