Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Eternity είπε:

@MK2012κορίτσι μου λυπάμαι, τώρα είδα ότι έκανες χοριακη. Μην το βάζεις κάτω! Είσαι νέα κοπέλα, θα τα καταφέρεις, είναι απλά θέμα χρόνου! Η ΑΜΗ είναι ενδεικτικη της ποσότητας και όχι της ποιότητας. Γνωστή μου έμεινε μόνη της έγκυος λίγο πριν ξεκινήσει εξωσωματική στα 42 με ΑΜΗ=0,2. Επειδή η ηλικία σου είναι σημαντικό ατού, μην κάνεις βεβιασμενες κινήσεις. Δείτε έναν ανδρολόγο για να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να ελεγχθεί στον αντρικό παράγοντα. Πήγαινε στην Οικονομοπουλου στο Έλενα να σε ξετιναξει στις εξετάσεις. Μπορω να σου στείλω και το mail της αν θες. Δες ένα καλό ενδοκρινολογο. Έχω 2 στην Αθήνα να σου προτείνω. Επίσης μια φίλη έκανα prp ωοθηκών και είδε μεγάλη διαφορά στους φυσικούς κύκλους. Έπαιρνα 2,3 ωάρια κάθε φορά που δεν έβγαζε ούτε με φάρμακα. Βέβαια ίσως είναι και θέμα οργανισμού αν θα ανταποκριθεί. Είναι γιατροί που δεν το πιστεύουν. Κάνε μια κουβέντα με το γιατρό σου να σου λύσει τις απορίες που έχεις αλλά και μια κουβέντα με κάποιο άλλο γιατρό δε θα ήταν κακή. Εγώ κορίτσια είχα μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη από την ομάδα του Μαντουδη. Όμως ήταν πανάκριβος για να πάω εκεί. Έκανα ένα ραντεβού μαζί του και πραγματικά μου είπε πολύ αξιόλογα πράγματα. 

Σε ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι πως είμαι ακόμα τόσο μουδιασμένη που δε το έχω συνειδητοποιήσει και έχω άκυρα ξεσπάσματα από το πρωί. Πρώτη φορά είδα τον άντρα μου να κλαίει τόσο. Είχε πιεστεί ο καημένος τόσο καιρό και το κρατούσε μέσα του για να μη με επιβαρύνει και ξέσπασε. Είναι σαν πένθος παρότι δεν υπήρξε ποτέ. Εννοείται πως ούτε γιορτές θέλω να κάνω ούτε τίποτα. Θα περάσει με τον καιρό, το ξέρω.. αλλά τι κάνεις ως τότε; Νιώθω απλά ένα κενό.

Έκλεισα ραντεβού στην Οικονομόπουλου ήδη με παρότρυνση της @linaa.  Εχει ραντεβού στις 27/01. Ηλπιζα να έχει λίγο νωρίτερα.

Κάνω μια έρευνα τώρα για ανδρολόγους να δει κάποιος τις εξετάσεις που έχουμε από το κέντρο του Λυμπερόπουλου που τις είχαμε δείξει στο κέντρο εξωσωματικής και μας είχαν πει πως είναι οκ παρότι κάποιες τιμές ξέφευγαν από τις τιμές αναφοράς.

Τον Μαντούδη τον είχα δει και εγώ πριν καταλήξω στον Μ. Μαστ***α, που είμαι τώρα αλλά κάπως μου είχε κάνει κακή εντύπωση κάτι που μου είχε πει τότε. Βεβαια όλα τα επανεξετάζω τώρα. 

Για prp είπα ήδη στον γιατρό αφότου έμαθα για την αρνητική χοριακη σήμερα αλλά μου είπε δε το πιστεύει. Θα επιμείνω όταν κάνουμε ραντεβού μετά τις γιορτές.

Ενδροκρινολογο πιστεύεις χρειάζεται να δω παρότι θα πάω στην Οικονομόπουλου; Αν ναι, ασφαλως θα ήθελα να μου προτείνεις.

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!

μπορει το τικερακι μου να ειναι για 3 Ιανουαριου αλλα επειδη εχω πολλες φιλες πραγματικες εδω και επειδη παω για καισαρικη λογω και της πρωτης μου γεννας ετσι,αν με θελετε και εμενα εδω??!!

MARIAEFI ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ειδα το όνομα σου στο καφε Δεκεμβριου και καταχάρηκα!!!!!! Με το καλό σου εύχομαι να έρθει το μωράκι σου!!! Θα είναι μέσα στο 2010 και το δικό σου!!!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!

Να μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι θετικά!!!Προσωπικά με βοήθησε πολύ η θετική σκέψη και η καλή διάθεση στην εγκυμοσύνη μου.Και η πίστη ότι όλα θα πάνε καλά! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Angelikig ΠΗΤ 9/12

BLUE_VELVET ΠΗΤ 25/12

dsunny ΠΗΤ 25/12

annia ΠΗΤ 25/12 (Ο ΘΡΥΛΟΣ)

flosummer ΠΗΤ 25/12

baila ΠΗΤ 23/12

Christy28 ΠΗΤ ??ΑΝ θες βαλε

melenia21 ΠΗΤ 31/12 (σύμφωνα με το internet)

mariaefi ΠΗΤ ???Μολις μαθω θα σας πω!

Με το καλό όλες μας!!!!!!!!! Φιλάκια στα σποράκια:D:D:D:D:D:D:D:D

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

MARIAEFI ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ειδα το όνομα σου στο καφε Δεκεμβριου και καταχάρηκα!!!!!! Με το καλό σου εύχομαι να έρθει το μωράκι σου!!! Θα είναι μέσα στο 2010 και το δικό σου!!!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!

Να μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι θετικά!!!Προσωπικά με βοήθησε πολύ η θετική σκέψη και η καλή διάθεση στην εγκυμοσύνη μου.Και η πίστη ότι όλα θα πάνε καλά! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!:tongue::tongue::tongue:

SUE σε υπερευχαριστω μαζι ξεκινησαμε αλλα αλλου καταληξα!!δεν πειραζει ολα τα εμποδια ερχονται για καλο!!

με το καλο να γεννησεις και να παρεις αγκαλια τον αγγελο σου!!!

χαχα το πρώτο θα είναι ή το τελευταίο του 10;;; Πραγματικά δε με νοιάζει καθόλου έχω τόσο άγχος για να πάνε όλα καλά...Κυρίως είμαι αισιόδοξη αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω, βλέπω πολλά όνειρα κ είμαι γενικότερα ανήσυχη... Έχω ακόμα και πονάκια περιόδου κ τρέχω σαν τη τρελή συνέχεια στο μπάνιο.. Εσείς πώς είστε;;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

Angelikig ΠΗΤ 9/12

BLUE_VELVET ΠΗΤ 25/12

dsunny ΠΗΤ 25/12

annia ΠΗΤ 25/12 (Ο ΘΡΥΛΟΣ)

flosummer ΠΗΤ 25/12

baila ΠΗΤ 23/12

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Μακαρι να εχουμε ολες τελειομηνες εγκυμοσυνες και γερα μωρα!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Ειδα το μωρο σημερα στον υπερηχο ευτυχως ειναι καλα. Εγω ειμαι χαλια, εχω εξαντληθει απο τους εμετους, εχω και τον γιατρο που θελει να μου κανει εισαγωγη για να μην αφυδατωθω. Δεν μπορω να πιω νερο ομως αμεσως τα βγαζω.... Τι θα κανω?????

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Angelikig ΠΗΤ 9/12

BLUE_VELVET ΠΗΤ 25/12

dsunny ΠΗΤ 25/12

annia ΠΗΤ 26/12 (Ο ΘΡΥΛΟΣ)

flosummer ΠΗΤ 25/12

baila ΠΗΤ 23/12

Christy28 ΠΗΤ 6/12

κοριτσακια καλησπερα αλλαξα την πητ σε 26/12..ευχομαι σε ολες μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη..

:-D

SUE σε υπερευχαριστω μαζι ξεκινησαμε αλλα αλλου καταληξα!!δεν πειραζει ολα τα εμποδια ερχονται για καλο!!

με το καλο να γεννησεις και να παρεις αγκαλια τον αγγελο σου!!!

Συμφωνώ, όλα για κάποιο σκοπό γίνονται...

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι! Καλή συνέχεια!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

melenia 21 και mariaefi καλωσηρθατε!!!!!!!!!

ολα θα πανε καλα για ολες μας.

Εγω εξακολουθω να μην εχω ιδιατερα συμπτωματα. Παιρνω 4 utrogestan την ημερα.

Τρεχω ασταματητα λογω δουλειας και μικρου ανταρτη!!!

cristy28 κουραγιο!!!!!!Ολα ειναι για καλο αυτο σκεψου.....

Μπορει καποιος να αλλαξει την πιθανη μου ημερομηνια απο 25 σε 24 (νομιζω) γιατι δεν ξερω πως να το κανω....

Καλημερα!!!!!!!!!!!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Ειδα το μωρο σημερα στον υπερηχο ευτυχως ειναι καλα. Εγω ειμαι χαλια, εχω εξαντληθει απο τους εμετους, εχω και τον γιατρο που θελει να μου κανει εισαγωγη για να μην αφυδατωθω. Δεν μπορω να πιω νερο ομως αμεσως τα βγαζω.... Τι θα κανω?????

καλημερα!

εγω στην κορη μου ειχα κατσει 1 βραδυ μεσα δηλ μπηκα το πρωι αφου πρωτα εφτασα στο οριο μου και λιποθυμησα στην δουλεια και εφυγα την αλλη μερα το μεσημερι...μου ειχαν βαλει ορους και ολα καλα!

δεν ειναι τιποτα ακομα και αν χρειαστει!

christy μου αληθεια σου λεω δεν ειναι τιποτα!καλο θα σου κανει αν χρειαζεται παντα.....

οτι θες ρωτα με....

(εγω βεβαια εκανα εκεινη την περιοδο γυρω στους 20 εμετους την ημερα)

Christy28 ΠΗΤ 6/12

Angelikig ΠΗΤ 9/12

baila ΠΗΤ 23/12

BLUE_VELVET ΠΗΤ 25/12

dsunny ΠΗΤ 25/12

annia ΠΗΤ 26/12 (Ο ΘΡΥΛΟΣ)

flosummer ΠΗΤ 24/12

bmelenia21 ΠΗΤ 31/12 (σύμφωνα με το internet)

εγινε κουκλα!!!σας εβαλα και με σειρα!

χαχα το πρώτο θα είναι ή το τελευταίο του 10;;; Πραγματικά δε με νοιάζει καθόλου έχω τόσο άγχος για να πάνε όλα καλά...Κυρίως είμαι αισιόδοξη αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω, βλέπω πολλά όνειρα κ είμαι γενικότερα ανήσυχη... Έχω ακόμα και πονάκια περιόδου κ τρέχω σαν τη τρελή συνέχεια στο μπάνιο.. Εσείς πώς είστε;;

μελενια και εγω βλεπω ονειρα πολλα και περιεργα ας πουμε χτες ειδα την ηθοποιο ΦΙΛΙΝΗ ΕΛΕΝΗ σε ρολο αστυνομικινας!!χαχαχαχα!!!!!!!!!!

και αλλα βεβαια...ταξιδι σε χωροχρονο.....

τεσπα ονειρα να ειναι καλα και ευλογημενα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...