Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το ξέρω ψυχή μου πως χαίρεσαι βγαίνει προς τα έξω αυτό και είναι αμοιβαία τα αισθήματα :P

Ναι φαίνεται σχετικά καλά το αγορίνι μου! Εγώ πάλι δεν τον ρώτησα για τα γραμμάρια...:rolleyes:

οπως ειπες δεν χρειαστηκε σου απαντησε ο γιατρος πως τρωει καλα.... ;)

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο Αγγελικούλα μου!! :D

Κι άλλος μπέμπης στην παρέα μας!! Και φαγανός μαλιστα!

Πωπω, μπήκες και στον πέμπτο, ε;;

Ναι Νικελάκι μου :D:D άντε κ εσυ πλησιάζεις βλέπω μια εβδομάδα διαφορά εχουμε μόνο!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, και θέλω να αρχίσω να τρώω κλωτσιές!! :lol:

Το ότι έχουμε αρχίσει να γινόμαστε μαζόχες δεν σε απασχολεί καθόλου? χχααχαχαΧΑ :lol::lol:

Χωρίς πλάκα τώρα..κ εγώ θέλω πολύ αλλά να μην αγχωνόμαστε, θα γίνει κ αυτό θέμα χρόνου είναι! :tongue:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Το ότι έχουμε αρχίσει να γινόμαστε μαζόχες δεν σε απασχολεί καθόλου? χχααχαχαΧΑ :lol::lol:

Χωρίς πλάκα τώρα..κ εγώ θέλω πολύ αλλά να μην αγχωνόμαστε, θα γίνει κ αυτό θέμα χρόνου είναι! :tongue:

κοριτσια αυτο με το μαζοχισμο και εγω το εχω αλλα μ'αρεσει :lol::lol:

λοιπον σας αφηνω παω να ''ταϊσω'' το μωρο μου αρχισε να διαμαρτυρεται η κοιλια μου. θα τα πουμε το απογευμα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

:lol::lol::lol::lol::lol:

είμαστε, είμαστε!! :D

5NEXp2.png

καλημερα κοριτσαρες.

που ειστε ολες σημερα; αλλη μια εβδομαδα περασε για μας ειμαστε πλεον 19.

λοιπον εχω να σας πω κατι δυο τρεις μερες τωρα ξαπλωνω να κοιμηθω και μετα απο λιγη ωρα νιωθω κατι να με παγωνει στο στηθος στην περιοχη της θυλης και οταν κοιταω ειναι βρεγενο το νυχτικο μου (δεν φοραω σουτιεν στον υπνο) χθες ενιωσα παλι ετσι και πηρα αμεσως την αδελφη μου (μαμα 2 παιδιων βλεπετε) της εξηγησα και μου ειπε αρχισε να τρεχει το στηθος μου. εχει συμβει και σε σας τοσο νωρις;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Κοριτσακια θα φυγω το 4ημερο παω να χαλαρωσω στο εξοχικο και δεν θα εχω ιντερνετ. Τα λεμε απο την Τριτη που εχω ραντεβου και με τον γιατρο! Σας φιλω γλυκα!

Λιτσα εχω διαβασει οτι μπορει να αρχισει να τρεχει και κατα την διαρκεια της εγκμοσυνης το στηθος. Δεν μου εχει συμβει παντως μεχρι στιγμης

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κοριτσακια θα φυγω το 4ημερο παω να χαλαρωσω στο εξοχικο και δεν θα εχω ιντερνετ. Τα λεμε απο την Τριτη που εχω ραντεβου και με τον γιατρο! Σας φιλω γλυκα!

Λιτσα εχω διαβασει οτι μπορει να αρχισει να τρεχει και κατα την διαρκεια της εγκμοσυνης το στηθος. Δεν μου εχει συμβει παντως μεχρι στιγμης

καλα να περασεις κοριτσακι. θα περιμενουμε τα νεα σου.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα κοριτσαρες.

που ειστε ολες σημερα; αλλη μια εβδομαδα περασε για μας ειμαστε πλεον 19.

λοιπον εχω να σας πω κατι δυο τρεις μερες τωρα ξαπλωνω να κοιμηθω και μετα απο λιγη ωρα νιωθω κατι να με παγωνει στο στηθος στην περιοχη της θυλης και οταν κοιταω ειναι βρεγενο το νυχτικο μου (δεν φοραω σουτιεν στον υπνο) χθες ενιωσα παλι ετσι και πηρα αμεσως την αδελφη μου (μαμα 2 παιδιων βλεπετε) της εξηγησα και μου ειπε αρχισε να τρεχει το στηθος μου. εχει συμβει και σε σας τοσο νωρις;

Bonjour φιλεναδίτσες :P

Άλλη μια εβδομαδα πέρασε κ για μας.. Σήμερα μπήκαμε κ επίσημα στον 5ο μήνα!! Περνάει πάντως ο καιρός παράπονο δεν έχω.. Εγώ τώρα ονειρέυομαι φθινοπωράκι..δροσούλα... τον Οκτώμβριο πρώτα ο θεός σταματάω την δουλειά κ ετοιμάζω το δωματιάκι του μπομπιράκου μου, και τα φετινά Χριστούγεννα...δεν έχω λόγια να περιγράψω...αχχχχχχχ τι ωραιαααααααααααααα!!!!Μας περιμένουν ανεπανάληπτες στιγμές κορίτσια το έχετε συνειδητοποιήσει????

Το έχω ακούσει κ εγώ ΛΙτσάκι δεν είναι τπτ το ανησυχτικό αντιθέτως σημαίνει οτι θα εχεις μπόλικο γαλατάκι!! Καλύτερα!!!!! Άν δεις οτι συνεχίζεται βάζε επιθέματα στο στήθος για να μην λερώνονται τα ρούχα σου.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Bonjour φιλεναδίτσες :P

Άλλη μια εβδομαδα πέρασε κ για μας.. Σήμερα μπήκαμε κ επίσημα στον 5ο μήνα!! Περνάει πάντως ο καιρός παράπονο δεν έχω.. Εγώ τώρα ονειρέυομαι φθινοπωράκι..δροσούλα... τον Οκτώμβριο πρώτα ο θεός σταματάω την δουλειά κ ετοιμάζω το δωματιάκι του μπομπιράκου μου, και τα φετινά Χριστούγεννα...δεν έχω λόγια να περιγράψω...αχχχχχχχ τι ωραιαααααααααααααα!!!!Μας περιμένουν ανεπανάληπτες στιγμές κορίτσια το έχετε συνειδητοποιήσει????

Το έχω ακούσει κ εγώ ΛΙτσάκι δεν είναι τπτ το ανησυχτικό αντιθέτως σημαίνει οτι θα εχεις μπόλικο γαλατάκι!! Καλύτερα!!!!! Άν δεις οτι συνεχίζεται βάζε επιθέματα στο στήθος για να μην λερώνονται τα ρούχα σου.

καλημερα Αγγελικη μου. οντως οταν ημαστε ηρεμες περναει ο καιρος. και εγω σκεφτομαι οτι φετος θα περασουμε τις καλητερες γιορτες, εγω θα τις εχω και ολες μαζεμενες το μπεμπακι που θα ερθει, τα χριστουγεννα, τη γιορτη του γιαννη τα γεννεθλια μου υπεροχα.

σημερα εβαλα επιθεματα και το παρατηρω συχνα και βλεπω οτι βρεχεται οποτε μαλλον αρχισαμε νωρις νωρις.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα Αγγελικη μου. οντως οταν ημαστε ηρεμες περναει ο καιρος. και εγω σκεφτομαι οτι φετος θα περασουμε τις καλητερες γιορτες, εγω θα τις εχω και ολες μαζεμενες το μπεμπακι που θα ερθει, τα χριστουγεννα, τη γιορτη του γιαννη τα γεννεθλια μου υπεροχα.

σημερα εβαλα επιθεματα και το παρατηρω συχνα και βλεπω οτι βρεχεται οποτε μαλλον αρχισαμε νωρις νωρις.

Και εμείς θα γιορτάσουμε διπλά! Ο μπαμπάς του έχει γενέθλια στις 12/12 κ εχουμε ΠΗΤ 9/12 κοντά κοντά δηλαδή!

Σοβαρά? ξεκίνησες όντως γρήγορα!! Αλλά απο την άλλη ειναι όμορφο, σκέψου οτι θα εχεις μπόλικο γαλατάκι!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...