Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νιε εχω γενέθλια στις 31 Ιουλίου! Άντε καλέ δεν εχει σχέση το μέγεθος της κοιλιάς με το μωρό..αυτό μεγαλώνει το ίδιο καλά αν εχεις μεγάλη η μικρή κοιλιά! Ασε που οταν εχεις μεγάλη κοιλιά είναι πιο δύσκολο να το ακουσεις στην αρχή οπότε καλύτερα που εχεις πιο μικρη.

31 ιουλιου ε; θα περιμενουμε τουρτα. νουγκατινα κατα προτιμηση (οχι για μενα, για το φουκαριαρικο το μπεμπακι μου):lol::lol: μη μας ξεχασεις.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

31 ιουλιου ε; θα περιμενουμε τουρτα. νουγκατινα κατα προτιμηση (οχι για μενα, για το φουκαριαρικο το μπεμπακι μου):lol::lol: μη μας ξεχασεις.

χιχιχιχιχι μα τι λες τωρα?? Οτι θέλουν οι φιλενάδες μου τους χαλάω εγώ χατίρι? άλλωστε τα μωράκια σας τα αγαπάω ήδη πολύ γιατί μεγαλώνουν μαζί με το δικό μου! ;)

Νουγκατίνα λοιπόν..το σημειώνω! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

χιχιχιχιχι μα τι λες τωρα?? Οτι θέλουν οι φιλενάδες μου τους χαλάω εγώ χατίρι? άλλωστε τα μωράκια σας τα αγαπάω ήδη πολύ γιατί μεγαλώνουν μαζί με το δικό μου! ;)

Νουγκατίνα λοιπόν..το σημειώνω! :P

φυσικα, εγω δεν εχω απαιτησεις ξερεις αλλα αυτο απο μεσα φωναζει συνεχεια, θελω το ενα θελω το αλλο... τι να κανω; ενα το εχω.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

φυσικα, εγω δεν εχω απαιτησεις ξερεις αλλα αυτο απο μεσα φωναζει συνεχεια, θελω το ενα θελω το αλλο... τι να κανω; ενα το εχω.

χαΧαχαΧαχΑαα μα νομίζεις οτι δεν σε καταλαβαίνω? Εννοείται οτι εμεις δεν κάνουμε τπτ..αυτά μας κάνουν οτι θέλουν!! αχαΧαχΑ εμεις δεν πεινάμε ούτε λιγουρευόμαστε ποτε, τα μπεμπάκια μας :tongue:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

χαΧαχαΧαχΑαα μα νομίζεις οτι δεν σε καταλαβαίνω? Εννοείται οτι εμεις δεν κάνουμε τπτ..αυτά μας κάνουν οτι θέλουν!! αχαΧαχΑ εμεις δεν πεινάμε ούτε λιγουρευόμαστε ποτε, τα μπεμπάκια μας :tongue:

ετσι ακριβως. και μια που μιλαμε για λιγουρες και πεινα σαν να ηρθε η ωρα του παιδιου για μαμ και νανι. σας αφηνω κοριτσακια θα τα πουμε αυριο με τα νεα της αγγελικης.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλησπερα κοριτσια!!!

Εχω καιρο να μπω γιατι ελειπα και δεν ειχα προσβαση σε υπολογιστη. Ευχομαι ολες να ειστε καλα και ακομα καλυτερα τα μπεμπακια σας.

Εγω πηγα σημερα στο γιατρο και το μωρουδακι μας ειναι μια χαρα. Ειναι 177 γρμ και μας ο γιατρος μας ειπε σιγουρα οτι ειναι αγορακι...

Οποτε θα εχουμε ενα κι ενα..

Περιμενω νεα σας απο τα μωρακια σας και απο τα ραντεβου με τους γιατρους σας. Καλο βραδυ σε ολες!

f1OTp2.png

pNHkp2.png

καλημερα, τι κανετε; ολα καλα; εμεις πολυ καλα.

nikelaki πως εισαι;

cleos- mummy καλα νεα θα εισαι μια ευτυχισμενη μαμα με την κορη και το γιο σου.

Αγγελικη που εισαι; αντε περιμενουμε.

κοριτσια νομιζω πως εχω αρχισει να δυσκολευομαι στον υπνο. 3η μερα σημερα που δεν κοιμηθηκα καλα, δεν μπορουσα να βολεψω την κοιλια μου, με πονουσε και η πλατη και η μεση, μουδιαζαν τα χερια μου ξυπνουσα καθε μια ωρα. θα βρουμε αραγε τροπο να κοιμομαστε η ετσι θα παει μεχρι το τελος που παλι δεν θα κοιμομαστε γιατι θα μας ξυπναει το μωρακι;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλημέρα φιλεναδίτσες μουυυυυυυυυυ :D:D:D:D

Είμαστε πολύ καλά και οι δύο!!!! Δόξα το θεό!! Μεγαλώσαμε πολύ γίναμε ολόκληρα παιδιά πλέον!! Είπε ο γιατρός οτι τρώει μεν η μαμά :tongue: αλλά τρώει και το μπεμπέ είναι λέει ενα πολύ καλό μωράκι!!! Το ψυχούλι μουυυυυ!!!!

Κλείσαμε κ Β επιπέδου για 5 Αυγούστου δηλαδή οταν θα είμαι ακριβώς 22 εβδομάδες!!! Έβαλα και φωτογραφία να το δείτε κάπως!!! Ειμαι ευτυχισμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Όσο για το πότε θα το ακούσω μου είπε να μην αγχωθώ καθόλου το μωρό μου ειναι σούπερ ντούπερ καλό οπότε θέλει θα σε κλωτσήσει μου είπε!! ΧαχΑΧαΧΑ παιδί με προσωπικότητα απο τώρα δηλαδή!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες μουυυυυυυυυυ :D:D:D:D

Είμαστε πολύ καλά και οι δύο!!!! Δόξα το θεό!! Μεγαλώσαμε πολύ γίναμε ολόκληρα παιδιά πλέον!! Είπε ο γιατρός οτι τρώει μεν η μαμά :tongue: αλλά τρώει και το μπεμπέ είναι λέει ενα πολύ καλό μωράκι!!! Το ψυχούλι μουυυυυ!!!!

Κλείσαμε κ Β επιπέδου για 5 Αυγούστου δηλαδή οταν θα είμαι ακριβώς 22 εβδομάδες!!! Έβαλα και φωτογραφία να το δείτε κάπως!!! Ειμαι ευτυχισμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Όσο για το πότε θα το ακούσω μου είπε να μην αγχωθώ καθόλου το μωρό μου ειναι σούπερ ντούπερ καλό οπότε θέλει θα σε κλωτσήσει μου είπε!! ΧαχΑΧαΧΑ παιδί με προσωπικότητα απο τώρα δηλαδή!

καλημερα Αγγελικη πολυ ωραια τα νεα σου και η φωτο σουπερ. καταλαβαινω απολυτα την ευτυχια σου. το μωρακι σου ειναι οπως λες ολοκληρο παιδι. τελικα σιγουρα αγορακι; σας ειπε ποσα γραμμαρια ειναι; σας χαιρετησε ο μπομπηρας;

θα σε κλωτσησει μην ανησυχεις, μια γνωστη μου την κλωτσησε στην 22η εβδομαδα και απο τοτε δεν σταματαει καθολου.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα Αγγελικη πολυ ωραια τα νεα σου και η φωτο σουπερ. καταλαβαινω απολυτα την ευτυχια σου. το μωρακι σου ειναι οπως λες ολοκληρο παιδι. τελικα σιγουρα αγορακι; σας ειπε ποσα γραμμαρια ειναι; σας χαιρετησε ο μπομπηρας;

θα σε κλωτσησει μην ανησυχεις, μια γνωστη μου την κλωτσησε στην 22η εβδομαδα και απο τοτε δεν σταματαει καθολου.

Γεία σου ΛΙτσάκι μου!! :P Εννοείται οτι τα έχω παίξει τελείως απο την χαρά μου που το είδα!!! Ναι είναι σίγουρα αγοράκι είδε λέει ενα πουλάκι οπότε υποθέτω οτι είναι του μωρού χιχιχιιχιχιιχιχι

Ναι κάποια στιγμή μας χαιρέτισε ο μπομπιράκος μας!! Δεν ανησυχώ καθόλου ειλικρινά! Εφόσον η υγεία του κ η ανάπτυξη του είναι σούπερ είναι θέμα χρόνου μετά να το ακούσω κιολας! Άσε που η κοιλιά μου είναι μεγάλη οπως σου ειπα ;) Γραμμάρια δεν μας είπε αλλά σχολιάσε αυτό που σου έγραψα παραπάνω οτι δηλαδή τρώει καλά ΧαχΧΑχΑ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Γεία σου ΛΙτσάκι μου!! :P Εννοείται οτι τα έχω παίξει τελείως απο την χαρά μου που το είδα!!! Ναι είναι σίγουρα αγοράκι είδε λέει ενα πουλάκι οπότε υποθέτω οτι είναι του μωρού χιχιχιιχιχιιχιχι

Ναι κάποια στιγμή μας χαιρέτισε ο μπομπιράκος μας!! Δεν ανησυχώ καθόλου ειλικρινά! Εφόσον η υγεία του κ η ανάπτυξη του είναι σούπερ είναι θέμα χρόνου μετά να το ακούσω κιολας! Άσε που η κοιλιά μου είναι μεγάλη οπως σου ειπα ;) Γραμμάρια δεν μας είπε αλλά σχολιάσε αυτό που σου έγραψα παραπάνω οτι δηλαδή τρώει καλά ΧαχΧΑχΑ

μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι για σενα νιωθω σαν να ημουν εγω στο γιατρο. εγω την τελευταια φορα δεν ειχα εικονα στον υπερυχο και μου αρεσει πολυ που βλεπω την δικη σας φωτο. μας ειπε βεβαια οτι ειναι καλα και ηταν 186 γραμμαρια γιαυτο ρωταω ποσο ησαστε εσεις.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαιρομαι για σενα νιωθω σαν να ημουν εγω στο γιατρο. εγω την τελευταια φορα δεν ειχα εικονα στον υπερυχο και μου αρεσει πολυ που βλεπω την δικη σας φωτο. μας ειπε βεβαια οτι ειναι καλα και ηταν 186 γραμμαρια γιαυτο ρωταω ποσο ησαστε εσεις.

Το ξέρω ψυχή μου πως χαίρεσαι βγαίνει προς τα έξω αυτό και είναι αμοιβαία τα αισθήματα :P

Ναι φαίνεται σχετικά καλά το αγορίνι μου! Εγώ πάλι δεν τον ρώτησα για τα γραμμάρια...:rolleyes:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...