Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μελένια μου, ένα κι ενα, τέλεια! :D

Κριστυ μπορει πράγματι να ειναι το μωρακι σας! Ετσι λενε οτι το νιωθεις!

dsunny υπομονή, μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου. Ουτε εγω το εχω νιωσει, αλλα ξερω οτι ειναι καλα!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες, πως ειναι τα μπεμπακια σας;

εμεις καλα 9 και σημερα. χθες ειδα ονειρο οτι γεννησα ενα κοριτσακι με μαυρα κοντα μαλλια που ειχε δοντακια και τα πισω ηταν χαλασμενα, χαζο ε;

κριστυ ετσι ενιωθα και εγω, στην αρχη σαν απαλο χαδι που διαρκει και συνεχεια απο αριστερα. πιανω και το ρυθμικο χτυπο στην κοιλια αλλα νομιζω πως ειναι οι δικοι μου παλμοι. ενα βραδυ ενιωσα χαμηλα στην κοιλια 3 χτυπηματακια αλλα μετα τιποτα. ολοι μου λενε οτι ειναι το μωρο αλλα δεν ξερω, κλοτσια δεν εριξε ακομη και σε 2 μερες μπαινουμε στη 19η εβδομαδα. ισως στην 20η και μετα νιωσουμε πιο δυνατα χτυπηματα.

αγγελικη που εισαι; περιμενουμε τα νεα σου.

μελενια εισαι τυχερη που ειναι ενα και ενα, να τα χαιρεσαι.

nikelaki εμας μας εβαλε νωρις τον β-επιπεδου στην 1η μερα της 20ης εβδομαδας γιατι μετα θα κλεισουν τον αυγουστο για διακοπες, εγω υπολογιζα αρχες αυγουστου οτι θα την κανω αλλα μου ηρθαν πολυ καλα οι διακοπες του γιατρου και ετσι θα δουμε νωρις το μπεμπακι μας.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλημερα κοριτσια! Ξερετε αν πρεπει να το νιωθουμε καθε μερα?

ειναι πολυ νωρις να το νιωθουμε καθε μερα, αλλα εγω απο τη στιγμη που ενιωσα το πρωτο χαδι το νιωθω σχεδον καθε μερα, συνηθως μετα απο φαγητο. ο γιατρος μου ομως επιμενει πως ειναι νωρις για να το νιωσω.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλε ειχα γραψει ενα κατεβατο και το εχασα...γμτ!!

ενολιγις κουκλες!

τα μωρακια μην ανυσηχειτε αν δεν τα ακουτε συνεχεια!στις πρωτες εγκυμοσυνες ειναι συνηθες οπως επισης παιζει και η κοιλια ρολο μικρη ή μεγαλη εγω δεν ειχα καθολου και το ενιωθα συχνα...οσο περνανε οι μηνες θα το νιωθετε πιο εντονα!!~!

με το καλο οι β επιπεδου σε όλες!!!και εγω μετα τις 15 Αυγ...

ολες ξερετε το φυλο εε??μονο εμενα ειναι κιντερ εκπληξη!!χαχαχα!!

εμενα παντωε δεν με ξεχνανε οι εμετοι!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!

Γλυφαδα κι εγώ Αγγελικούλα μου. Εχει πυκνοκατοικηθει αρκετα αλλά παρόλα αυτα εξακολουθει να μου αρεσει πολυ σαν περιοχη!

Ααα Νικελάκι μου!!! Είμασταν δηλαδή κοντοχωριανές έ? Βασικά εγώ έμενα στον Αγ. Νικόλαο κοντά και πήγαινα σχολείο στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Γλυφάδας? Μήπως είμασταν και συμαθήτριες? Φαντάζεσαι?

Πραγματικά έτσι όπως τα λες είναι..το 88 που είχαμε πρωτοπάει είχε απίστευτη ησυχία τώρα χαμός!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

καλε ειχα γραψει ενα κατεβατο και το εχασα...γμτ!!

ενολιγις κουκλες!

τα μωρακια μην ανυσηχειτε αν δεν τα ακουτε συνεχεια!στις πρωτες εγκυμοσυνες ειναι συνηθες οπως επισης παιζει και η κοιλια ρολο μικρη ή μεγαλη εγω δεν ειχα καθολου και το ενιωθα συχνα...οσο περνανε οι μηνες θα το νιωθετε πιο εντονα!!~!

με το καλο οι β επιπεδου σε όλες!!!και εγω μετα τις 15 Αυγ...

ολες ξερετε το φυλο εε??μονο εμενα ειναι κιντερ εκπληξη!!χαχαχα!!

εμενα παντωε δεν με ξεχνανε οι εμετοι!!!

mariaefi και εγω τελικα δεν εχω μεγαλη κοιλια και το νιωθω αρκετα. η κοιλια μου ειχε παρει φορα στην αρχη αλλα τωρα δεν καταλαβαινω να μεγαλωνει.

ουτε εγω ξερω το φυλο του μας σνομπαρει και μας γυριζει την πλατη ελπιζω να το δω στην β-επιπεδου.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλημέρα Λιτσάκι μου!!!

Το βράδυ έχουμε ραντεβού με τον γιατρό οπότε θα σας πώ νεότερα αύριο το πρώι!! Αχ θα δω το μπεμπεκάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!:P:p:p:p

φανταζομαι μετρας τις ωρες μεχρι το βραδυ ε; παρε καμια σοκολατιτσα να σας κανει κολοτουμπες το ζουζουνι εκει και να το βλεπετε στην οθονη να σας φυγει το μυαλο.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

Πωπω!! Βρε λες;;; :lol:

Κι εγώ εκεί πήγα σχολειο! :D

Μόνο που είμαι 36,5, μήπως είμαι πιο μεγαλη από εσενα;;

Απίστευτό?? Μα πόσο μικρός είναι ο κόσμος? Μένεις εκεί κοντά δηλαδή? Πολύ χάρηκα αλήθεια!!! :P Εγώ θα γίνω 34 στο τέλος του μηνός, δηλ ειμαι το 1976! Αλλά δεν έχει σημασία 2 χρόνια πάνω κάτω!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

mariaefi και εγω τελικα δεν εχω μεγαλη κοιλια και το νιωθω αρκετα. η κοιλια μου ειχε παρει φορα στην αρχη αλλα τωρα δεν καταλαβαινω να μεγαλωνει.

ουτε εγω ξερω το φυλο του μας σνομπαρει και μας γυριζει την πλατη ελπιζω να το δω στην β-επιπεδου.

Ενώ κορίτσια αντίθετα εγώ θα κάνω πολύ μεγάλη κοιλιά στάνταρντ!!

Φαίνεται ήδη πάρα πολύ φαντάσου όποιος με δει μου χαιδέυει την κοιλιά!

Γι'αυτό δεν έχω καταλάβει κ πολλά ακόμα μάλλον!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

φανταζομαι μετρας τις ωρες μεχρι το βραδυ ε; παρε καμια σοκολατιτσα να σας κανει κολοτουμπες το ζουζουνι εκει και να το βλεπετε στην οθονη να σας φυγει το μυαλο.

Γιατί πιάνει αυτό το κολπάκι? Αν ναι θα φάω κάτι για να μας κάνει κόλπα!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ενώ κορίτσια αντίθετα εγώ θα κάνω πολύ μεγάλη κοιλιά στάνταρντ!!

Φαίνεται ήδη πάρα πολύ φαντάσου όποιος με δει μου χαιδέυει την κοιλιά!

Γι'αυτό δεν έχω καταλάβει κ πολλά ακόμα μάλλον!

Αγγελικη μου εχεις και γεννεθλια δηλαδη;

και η δικια μου φαινεται τωρα. αλλα στη 13η 14η εβδομαδα ειχε μεγαλωσει αποτομα και ολοι λεγανε τοτε πως θα γινει πολυ μεγαλη αλλα τωρα μεγαλωνει πολυ αργα, εγω δεν την καταλαβαινω τη διαφορα ισως γιατι τη βλεπω συνεχεια η μαμα μου ομως λεει οτι βλεπει να μεγαλωνει. το μωρο αραγε μεγαλωνει αναλογα με την κοιλια η δεν παιζει ρολο; στην τελευταια εξεταση ηταν 186 γραμμαρια.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Αγγελικη μου εχεις και γεννεθλια δηλαδη;

και η δικια μου φαινεται τωρα. αλλα στη 13η 14η εβδομαδα ειχε μεγαλωσει αποτομα και ολοι λεγανε τοτε πως θα γινει πολυ μεγαλη αλλα τωρα μεγαλωνει πολυ αργα, εγω δεν την καταλαβαινω τη διαφορα ισως γιατι τη βλεπω συνεχεια η μαμα μου ομως λεει οτι βλεπει να μεγαλωνει. το μωρο αραγε μεγαλωνει αναλογα με την κοιλια η δεν παιζει ρολο; στην τελευταια εξεταση ηταν 186 γραμμαρια.

Νιε εχω γενέθλια στις 31 Ιουλίου! Άντε καλέ δεν εχει σχέση το μέγεθος της κοιλιάς με το μωρό..αυτό μεγαλώνει το ίδιο καλά αν εχεις μεγάλη η μικρή κοιλιά! Ασε που οταν εχεις μεγάλη κοιλιά είναι πιο δύσκολο να το ακουσεις στην αρχή οπότε καλύτερα που εχεις πιο μικρη.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...