Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σου ευχομαι να το δεις και να σας κάνει και κολπάκια στον υπερηχο!!! Απίστευτο, πλησιαζει η Β επιπεδου...πως περναει ετσι ο καιρος βρε παιδια;;

Να σαι καλά γλυκειά μανούλα :) Κυλάει σαν το νερό!!! Γιάυτό αντι να αγχωνόμαστε να περνάει γρήγορα ας το χαρούμε! Κάθε μήνας εχει την ομορφιά του σωστά?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα!! Σούπερ! Καθαρός αέρας παιδί μου δεν το συζητώ..! Εμείς ερχόμαστε αρκετά συχνά στον Πλαταμώνα γιατί ο άντρας μου έχει συγγενείς εκεί κ μ'αρέσει πάρα πολύ! Η επαρχία πάντως προσφέρει άλλη ποιότητα ζωής καμία σχέση με Αθήνα! Μέχρι τώρα πάντως δεν διαφέρει κ πολύ η αντιμετώπιση του γιατρού σου απο τον δικό μου οπότε να μην ανησυχεις καθόλου!

δεν το συζητω εγω δεν θα μπορουσα με τιποτε να ζησω στην αθηνα. εδω ημαστε αλλιως μαθημενοι. οπου θες να πας πας ανετα χωρις κινηση. μια βολτα στις φιλες, μια στη μαμα, μια στο χωριο ειναι ωραια. βγαζεις τα παιδια στην πλατεια και καθεσαι διπλα στην καφετερια πινεις το καφεδακι και εισαι ανετη χωρις το φοβο μην παθουν κατι, γνωριζεις τους παντες γυρω σου. εχουμε και τα καλα μας.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

δεν το συζητω εγω δεν θα μπορουσα με τιποτε να ζησω στην αθηνα. εδω ημαστε αλλιως μαθημενοι. οπου θες να πας πας ανετα χωρις κινηση. μια βολτα στις φιλες, μια στη μαμα, μια στο χωριο ειναι ωραια. βγαζεις τα παιδια στην πλατεια και καθεσαι διπλα στην καφετερια πινεις το καφεδακι και εισαι ανετη χωρις το φοβο μην παθουν κατι, γνωριζεις τους παντες γυρω σου. εχουμε και τα καλα μας.

Πολύ καλά τα λές!!! Ενώ εδώ είναι ζούγκλα κανονική! Ευτυχώς κ εμείς πρόσφατα μετακομισάμε σε ενα νότιο προάστιο της Αθήνας κ εκεί είναι ακόμα χωριό που λένε..έχω και την μαμά απο κάτω όνειρο σου λέω!!!!

Έχουμε και μεγάλο κήπο με γκαζόν μπρος πίσω τουλάχιστον να ζήσει ανθρώπινα το νινί!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Πολύ καλά τα λές!!! Ενώ εδώ είναι ζούγκλα κανονική! Ευτυχώς κ εμείς πρόσφατα μετακομισάμε σε ενα νότιο προάστιο της Αθήνας κ εκεί είναι ακόμα χωριό που λένε..έχω και την μαμά απο κάτω όνειρο σου λέω!!!!

Έχουμε και μεγάλο κήπο με γκαζόν μπρος πίσω τουλάχιστον να ζήσει ανθρώπινα το νινί!

αυτο και αν ειναι καλο! απο τη μια η μαμα απο την αλλη ο κηπος τελεια. εγω δεν εχω κηπο αλλα δεν πειραζει εχουμε τα παρκακια.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

αυτο και αν ειναι καλο! απο τη μια η μαμα απο την αλλη ο κηπος τελεια. εγω δεν εχω κηπο αλλα δεν πειραζει εχουμε τα παρκακια.

χαΧα όντως η μαμά κλέβει την παρασταση Λιτσάκι μεγάλη βοήθεια..αν δεν την είχα με όλα αυτά που έτυχαν στην αρχή ούτε ξέρω τι θα ειχε γινει..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

χαΧα όντως η μαμά κλέβει την παρασταση Λιτσάκι μεγάλη βοήθεια..αν δεν την είχα με όλα αυτά που έτυχαν στην αρχή ούτε ξέρω τι θα ειχε γινει..

αχ αυτες οι μαμαδες..... τι τραβανε οι καημενες; η δικη μου τρεχει και δεν φτανει με 3 εγγονια και με δουλεια ταυτοχρονα και με μενα να τη ζαλιζω με τα αγχη μου και τις φοβιες μου. ΜΑΝΑ μια τοσο μικρη λεξουλα με τοση μεγαλη αξια.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

ποτε θα την κανετε εσεις την β-επιπεδου; και που;

εγω μετραω τις μερες 10 και σημερα.:lol:

Α, εγω αργω ακομα, σε ενα μηνα ακριβως! 6 Αυγουστου θα την κανω σε ενα ιδιωτικο ιατρειο στη Λεωφορο Αλεξανδρας, εκει που εκανα και την αμνιο. Εσεις οι δυο ομως πιο γρηγορα! :D

5NEXp2.png

Βρε Αγγελικουλα μου, ποσο τυχερη εισαι, κι εγώ νοτια ειμαι αλλά εδω ενω πριν απο 10 χρονια ημασταν εμεις κι ο κουκος τωρα γινεται χαμος!

Εμενα οι γονεις μου ζουν επαρχια και δυστυχως δεν εχω κοντα τη μανουλα μου, εχω ομως την αδερφη μου, ευτυχως!

Η καημενη η μητερα μου μου λεει συνεχεια να ερθει να βοηθαει αλλα κριμα ειναι να κλειστει σε ενα σπιτι, εκει εχει τη θαλασσιτσα της, τις βολτες της, αλλη ζωή! Ισως αργοτερα, οταν γεννηθει το μωρο, τοτε θα ερθει να βοηθαει στην αρχη.

5NEXp2.png

αχ αυτες οι μαμαδες..... τι τραβανε οι καημενες; η δικη μου τρεχει και δεν φτανει με 3 εγγονια και με δουλεια ταυτοχρονα και με μενα να τη ζαλιζω με τα αγχη μου και τις φοβιες μου. ΜΑΝΑ μια τοσο μικρη λεξουλα με τοση μεγαλη αξια.

Αχ..μεγάλη κουβέντα είπες παραπάνω..Πραγματικά όσο καιρό είχα τα προβλήματα μου ήταν πάντοτε πάνω απο το κεφάλι μου πρόθυμη να με εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαζόταν..τα σκεφτομαι και βουρκώνω..αι στο καλό!!

Α, εγω αργω ακομα, σε ενα μηνα ακριβως! 6 Αυγουστου θα την κανω σε ενα ιδιωτικο ιατρειο στη Λεωφορο Αλεξανδρας, εκει που εκανα και την αμνιο. Εσεις οι δυο ομως πιο γρηγορα! :D

Νικελάκι μου εγώ δεν ξέρω ακόμα πότε θα την κάνουμε θα μου πει ο γιατρός μου αυριο λογικά που θα πάω..Φαντάζομαι όμως κοντά με σένα για να είμαι 22 εβδομάδων λογικά. Εσύ γιατί θα την κάνεις νωρίτερα?

Βρε Αγγελικουλα μου, ποσο τυχερη εισαι, κι εγώ νοτια ειμαι αλλά εδω ενω πριν απο 10 χρονια ημασταν εμεις κι ο κουκος τωρα γινεται χαμος!

Εμενα οι γονεις μου ζουν επαρχια και δυστυχως δεν εχω κοντα τη μανουλα μου, εχω ομως την αδερφη μου, ευτυχως!

Η καημενη η μητερα μου μου λεει συνεχεια να ερθει να βοηθαει αλλα κριμα ειναι να κλειστει σε ενα σπιτι, εκει εχει τη θαλασσιτσα της, τις βολτες της, αλλη ζωή! Ισως αργοτερα, οταν γεννηθει το μωρο, τοτε θα ερθει να βοηθαει στην αρχη.

Νότια που μένεις? Εγώ έμενα 22 χρόνια στην Γλυφάδα αλλά τώρα μετακομίσαμε στην Αγία Μαρίνα μετά την Βάρκιζα. Πάλι καλά που είναι εδώ η αδελφούλα σου πάντως είναι συντροφιά κ αυτό κ παρηγορη σκέψη.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

ααα δεν θυμάμαι αν σας το είπα αλλά στην αυχενική ο γιατρός μας είπε ότι μάλλον είναι ένα και ένα, ανυπομονώ και εγώ για την β επιπέδου αλλά θα γίνει μέσα Αυγούστου και μου φαίνεται αιώνας......

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Διαφημίσεις

ααα δεν θυμάμαι αν σας το είπα αλλά στην αυχενική ο γιατρός μας είπε ότι μάλλον είναι ένα και ένα, ανυπομονώ και εγώ για την β επιπέδου αλλά θα γίνει μέσα Αυγούστου και μου φαίνεται αιώνας......

Μα αυτό είναι υπέροχο νέο!! Μελένια μου θα γεμίσει το σπίτι σας παιδικές φωνούλες!!! τέλειαααααααα!!! Και το ότι είναι ένα κ ένα αυτό είναι εξαιρετικό!! Μ'ενα σμπάρο δυο τρυγώνια δηλαδή!! :P:p

Μα κ εμείς λογικά αρχές Αυγούστου θα την κάνουμε είναι μακριά..αλλά αφού άντεξα 1 ολόκληρο μήνα χωρίς να το δώ θα τα καταφέρω κ πάλι ως την Β επιπέδου νομίζω!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Βρε κοριτσια για να μου πειτε την γνωμη σας....

Νοιωθω καποια πραγματα αλλα δεν ξερω αν ειναι το μωρο.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πριν καμια βδομαδα ενιωσα κατι σαν χαδι χαμηλα στην κοιλια εσωτερικα! Τωρα τελευταια μετα το φαγητο πιανω ρυθμικες κινησεις σαν να πιανω χτυπο καρδιας, μοιαζει με φτερουγισμα αλλα διαρκει αρκετα. Οταν δεν εχω φαει δεν το πιανω! Απο χθες δε, ποναω κατα διαστηματα στην αριστερη πλευρα της κοιλιας χαμηλα κοντα στην ωοθηκη, αισθανομαι σαν να εφαγα κλοτσια, μονο στο συγκεκριμενο σημειο ομως! Πως σας φαινοντε ολα αυτα τα περιεργα??? Για πειτε πιο εμπειρες....

Σε σας ισχυει ο γνωστος μυθος με την κοιλια. Μυτερη = αγορι, πλατια = κοριτσι??? Εμενα ειναι μυτερη, στην αυχενικη μου ειπαν κοριτσι, στον υπερηχο την 16 εβδομαδα ο γιατρος μου ειπε οτι νομιζει πως ειναι αγορι!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Γειά σας κορίτσια και σποράκια.. τι κάνετε;

Εγώ συνεχίζω να μην ανέχομαι το σίδηρο σε οποιαδήποτε μορφή... και δυστυχώς ακυρώθηκε το αυριανό μου ραντεβού και θα πρέπει να περιμένω μέχρι την επόμενη Τρίτη να δω το νινί μας και είμαι πολύ απογοητευμένη και ανήσυχη... Έχω να το δω από την αυχενική :(

Δεν το χω νοιώσει και ακόμα ή αν το χω νοιώσει δεν είμαι σίγουρη... και μέχρι την άλλη Τρίτη θα σκάσω :(

dev358pfs__.png

christy28 μ αυτά που λες νομίζω ότι είναι το μωράκι σας, σαν χάδι κ εγώ το ένιωσα στην αρχή και μετά ελαφριά χτυπηματάκια , δεν είμαι τρελή θέλω να πιστεύω. Ίσως επειδή είναι και 2 τα νιώθω έτσι. 18 εβδ όμως λένε ότι αρχίζεις και τα ακούς! Άρα εσύ λογικά ετοιμάσου και για κλωτσιά όπου ναι!

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Νότια που μένεις? Εγώ έμενα 22 χρόνια στην Γλυφάδα αλλά τώρα μετακομίσαμε στην Αγία Μαρίνα μετά την Βάρκιζα. Πάλι καλά που είναι εδώ η αδελφούλα σου πάντως είναι συντροφιά κ αυτό κ παρηγορη σκέψη.

Καλημέρα κοριτσια!

Γλυφαδα κι εγώ Αγγελικούλα μου. Εχει πυκνοκατοικηθει αρκετα αλλά παρόλα αυτα εξακολουθει να μου αρεσει πολυ σαν περιοχη!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...