Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αιματολογικές και γω δε κάνω κάθε μήνα....αμα τα δει όλα καλά, με ξαναβάζει μετά από 2 μηνο να κάνω πάλι.

Το τριπλό τεστ έχω την εντύπωση ότι έχει αρχίσει να καταργείται.....είναι παλιά εξέταση.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειδες; οταν εισαι απασχολημενη περναει η ωρα. και εγω σκεφτομαι πως τωρα που θα κλεισω το μαγαζι τι θα κανω ολη μερα μονη στο σπιτι; εχω χρονια να μην δουλευω.

εφτασε η μερα για το ραντεβουδακι σας. αυριο θα δεις ενα ολοκληρο ανθρωπακι να σε χαιρεταει :lol::lol:

εμενα δεν μου κανουν τετοια στη γιατρο μου οταν ειναι να κανω αιματολογικες μου τις γραφουν και παω σε μικροβιολογο, ουρων δεν εχω κανει ποτε. ειναι καλο τωρα αυτο; δεν επρεπε να κανω και εγω; τελικα καθε γιατρος εχει και διαφορετικες αποψεις.

Σ'ευχαριστώ Λιτσάκι μου που μου δίνεις αυτές τις υπέροχες οικόνες στο μυαλό μου! Αχ το νινί μου να με χαιρετάει!! Άσε που λογικά θα δούμε κ τι είναι στα σίγουρα..:lol:

Συνήθως έτσι κάνουν πάντως λίγοι γιατροί έχουν εργαστήρια μέσα στα ιατρεία τους μην ανησυχείς γι 'αυτό! Όσο για τα ούρα σίγουρα θα πρέπει να κάνεις την επόμενη φορά για λεύκωμα, με το που μπήκα στον 4ο μου την έκαναν αυτή την εξέταση όχι πρίν. Πότε έχεις το επόμενο ραντεβού σου? Εννοείται οτι ο κάθε γιατρός έχει τις δικές του απόψεις αυτό να μην σου κάνει εντύπωση. Να θυμάσαι ότι η κάθε περίπτωση είναι κ ξεχωριστή ;)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Μμμμ εμένα πάλι στην εγκυμοσύνη, και σε αυτή και στη πρσινή, το πρόσωπο καθαρίζει....μια χαρά!

Μετά....η χαρά της τριχόπτωσης!!!

Τώρα που λές τριχόπτωση..εδώ κ 4 μέρες περίπου έχω προσέξει οτι έχω τριχόπτωση ενώ δεν είχα καθόλου στην αρχή? Νορμάλ είναι αυτό?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα κοριτσακια! :D

Κι εμένα αυτη τη φορα μου εγραψε να κανω παλι μια γενικη αιματος και μια ουρων. Ειναι η πρωτη μετα την αυχενικη. Οσο για τα σπυρακια, που και που βγαζω ενα, αλλα καραμπινατο!!! :lol:

Μας ειπαν και τα πρωτα αποτελεσματα, εχουμε ενα φυσιολογικοτατο κοριτσακι!! :D

5NEXp2.png

Κι εμένα αυτη τη φορα μου εγραψε να κανω παλι μια γενικη αιματος και μια ουρων. Ειναι η πρωτη μετα την αυχενικη. Οσο για τα σπυρακια, που και που βγαζω ενα, αλλα καραμπινατο!!! :lol:

Ααααα!!! Συγχαρητήρια μανουλίτσα!!!!! Να την χαίρεστε την πριγκιπισσά σας!!! :D:D:D

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ Λιτσάκι μου που μου δίνεις αυτές τις υπέροχες οικόνες στο μυαλό μου! Αχ το νινί μου να με χαιρετάει!! Άσε που λογικά θα δούμε κ τι είναι στα σίγουρα..:lol:

Συνήθως έτσι κάνουν πάντως λίγοι γιατροί έχουν εργαστήρια μέσα στα ιατρεία τους μην ανησυχείς γι 'αυτό! Όσο για τα ούρα σίγουρα θα πρέπει να κάνεις την επόμενη φορά για λεύκωμα, με το που μπήκα στον 4ο μου την έκαναν αυτή την εξέταση όχι πρίν. Πότε έχεις το επόμενο ραντεβού σου? Εννοείται οτι ο κάθε γιατρός έχει τις δικές του απόψεις αυτό να μην σου κάνει εντύπωση. Να θυμάσαι ότι η κάθε περίπτωση είναι κ ξεχωριστή ;)

στις 16/7 εχω τον β-επιπεδου μετα θα κανω καποιες αιματολογικες θα μου πουν τοτε ποιες και μετα απο 3 εβδομαδες θα ξαναπαω στη γιατρο μου περιπου στα μεσα αυγουστου θα ειμαι ηδη στον 6ο μηνα. τελος παντων θα περιμενω να δω τι θα μου πουν.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

ααα!!! ξεχασα να σου πω οτι και εμεις πηγαμε με τη σιγουρια οτι θα το δουμε το φυλο του αυτη τη φορα αλλα τελικα μας γυρισε την πλατη και δεν ειδαμε τιποτα μειναμε παλι με την απορια.:o

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

συγχαρητηρια nikelaki να τη χαιροσαστε τη μπουμπου σας και οταν ερθει με το καλο να τις φορατε πολλες κορδελιτσες τσιμπιδακια κοκαλακια και τετοια, σκετη τρελα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

ααα!!! ξεχασα να σου πω οτι και εμεις πηγαμε με τη σιγουρια οτι θα το δουμε το φυλο του αυτη τη φορα αλλα τελικα μας γυρισε την πλατη και δεν ειδαμε τιποτα μειναμε παλι με την απορια.:o

Χαχαχαα λές να μας την κάνει κ εμάς το νινί? Θα σου πώ μεθαυριο!!

Απο τώρα μας κάνουν κόλπα..:P:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Λιτσάκι κατι άσχετο..Μακεδονία απο πού ακριβώς?

απο γρεβενα. μου αρεσει παρα πολυ η πολη μας αλλα σε θεματα γιατρων και ιατρικης γενικα εχουμε πολλες ελλειψης. τουλαχιστον εχουμε τα βασικα.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

συγχαρητηρια nikelaki να τη χαιροσαστε τη μπουμπου σας και οταν ερθει με το καλο να τις φορατε πολλες κορδελιτσες τσιμπιδακια κοκαλακια και τετοια, σκετη τρελα.

Ευχαριστω κοριτσια, όσο για τα κοκαλακια-τσιμπιδακια, ολοι στην οικογενεια αυτο μου λενε, απο ενα να της βαζει ο καθενας, καηκαμε! :o:lol:

5NEXp2.png

Χαχαχαα λές να μας την κάνει κ εμάς το νινί? Θα σου πώ μεθαυριο!!

Απο τώρα μας κάνουν κόλπα..:P:p:p

Σου ευχομαι να το δεις και να σας κάνει και κολπάκια στον υπερηχο!!! Απίστευτο, πλησιαζει η Β επιπεδου...πως περναει ετσι ο καιρος βρε παιδια;;

5NEXp2.png

Σου ευχομαι να το δεις και να σας κάνει και κολπάκια στον υπερηχο!!! Απίστευτο, πλησιαζει η Β επιπεδου...πως περναει ετσι ο καιρος βρε παιδια;;

ποτε θα την κανετε εσεις την β-επιπεδου; και που;

εγω μετραω τις μερες 10 και σημερα.:lol:

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

απο γρεβενα. μου αρεσει παρα πολυ η πολη μας αλλα σε θεματα γιατρων και ιατρικης γενικα εχουμε πολλες ελλειψης. τουλαχιστον εχουμε τα βασικα.

Αααα!! Σούπερ! Καθαρός αέρας παιδί μου δεν το συζητώ..! Εμείς ερχόμαστε αρκετά συχνά στον Πλαταμώνα γιατί ο άντρας μου έχει συγγενείς εκεί κ μ'αρέσει πάρα πολύ! Η επαρχία πάντως προσφέρει άλλη ποιότητα ζωής καμία σχέση με Αθήνα! Μέχρι τώρα πάντως δεν διαφέρει κ πολύ η αντιμετώπιση του γιατρού σου απο τον δικό μου οπότε να μην ανησυχεις καθόλου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...