Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τέλειο έτσι Λιτσάκι? Φαίνεται κανονικά η φατσούλα του..απίστευτο!!!

Θα πάθουμε πλάκα εντελώς μου φαίνεται... Υπομονή Λιτσάκι μου υπομονή...εσύ θέλεις 2 εβδομάδες ακόμα εγώ έχω λογικά 4 μπροστά μου για την Β επιπέδου! Θα περάσει ο καιρός κ θα το ζήσουμε κ αυτό :)

καλημερα.

πραγματι ειναι φανταστικο. ανυπομονω να δω και εγω το προσωπακι του κοριτσια. ευτυχως εγω δεν θα αργησω να το κανω. αφου να σκεφτεις οταν υπολογιζε τις εβδομαδες που επρεπε να το κανω ελεγα πως θα περασει ο καιρος; πιστευα οτι θα με βαλουν την 22η αλλα ευτυχως κλεινουν για διακοπες και με βαλανε την 20η, πολυ καλο.

οταν το κανω αν φαινεται τοσο καθαρα θα σας το βαλω και εγω να το δειτε.

κοριτσια χθες το βραδυ ενιωθα κατι δυνατα τσιμπηματα στην κοιλια μου και τρομαξα λιγο, η αδελφη μου λεει πως ειναι επειδη ανοιγει το δερμα που μεγαλωνει η κοιλια. σημερα δεν ωιωθω τιποτα. εσεις ειχατε κατι τετοιο;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου τι κανετε??

Αγγελικουλα υπομονη στην δουλεια ...........ευτυχως ηταν κοντα το σκ...

εγω πηγα γιατρο την Πεμπτη.ολα καλα τα βρηκε απλα πρεπει λεει να αρχισω να παιρνω και κανα κιλο απο αυτα που εχασα αλλα πως οεο??

στις 11 του μηνα παλι θα με δει...

ταχυκαρδιες εχω και εγω αλλα μαλλον ειναι απο τους εμετους...ο γιατρος λεει οτι αποκλειεται να κοπουν απλα ισως μειωθουν πραγμα που εχει ηδη γινει...

απο 17-18 κανω μεχρι και 11 εξαρτατε ...

Καλησπέρα κορίτσια :)

Μόλις γυρίσαμε από το πρώτο μας μπανάκι! Πολύ το χάρηκα αν και κάτω από την ομπρέλα.. Ήταν και πολλές οικογένειες με παιδάκια εκεί που πήγαμε, και καθόμουν και τα χάζευα :D

Ταχυκαρδίες κάνω κι εγώ που και που ιδιαίτερα τις μέρες με πολύ ζέστη..

Mariaefi με τα κιλά όντως είναι ένα θέμα ειδικά αν κάνεις τόσους πολλούς εμετούς! Και στην πρώτη σου εγκυμοσύνη τόσο πολλούς είχες;;

Καλά ο 3d υπέρηχος όλα τα λεφτά λέμε! Κι έχω ακόμα πάνω από μήνα μέχρι να πάω....

dev358pfs__.png

καλημερα κοριτσια

τι νεα εχουμε; ολα καλα; τα μπεμπακια; ειστε πολυ τυχερες που εχετε τη θαλασσα κοντα σας; και εγω θα'θελα πολυ να παω αλλα φετος ειναι λιγο χλωμο. θα δουμε.

οι ταχυκαρδιες μου εμενα δεν με αφηνουν λεπτο, εχει αρχισει να με κουραζει αυτο.

εμεις μετραμε 11 μερες ακομη για τον β-επιπεδου και περνανε βασανιστηκα αργα. θα δω και εγω το μωρακι μου τοσο καθαρα αραγε;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Καλημέρα κοριτσακια μου!!

Εκανα κι εγώ την αμνιο την Παρασκευη, ολα καλα πηγανε, τελικα δεν ποναει πολυ, πιο πολυ σαν πονους περιοδου θα το χαρακτηριζα και παλι ουτε τοσο.

Τώρα κάθομαι σπιτι, ξεκουραση, και αυριο θα βγει το 98% των αποτελεσματων. Το υπολοιπο 2% σε 15 μερες.

Ειδαμε και τη μπουμπου μας, που ειχε ανοιξει τα χερακια της και μας χαιρετουσε (η μας μουτζωνε, δεν ξέρω!!) :lol:

Εσείς, όλα καλά;

Λιτσακι 11 μερες, ε; Τελεια!! Εμεις σε ενα μηνα, 6 Αυγουστου θα την κανουμε!

Να την ευχαριστηθεις οσο περισσοτερο μπορεις!!

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Νικελάκι, όλα καλά, δεν ήταν τίποτα ε? Πιο πολύ ο φόβος θα ναι...

Καλά αποτελέσματα!

Λέει για ξάπλες στο σπίτι τώρα, πολύυυυ ζέστη!!!

Ναι μελακι μου, εχω τρελαθει στον υπνο και το διαβασμα! Μαγειρεψα κιολας, εφτιαξα ψαρακι στο φουρνο με πατατουλες.

Εσυ ολα καλα;; Η μικρη πως παει; :D

5NEXp2.png

Εκανα κι εγώ την αμνιο την Παρασκευη, ολα καλα πηγανε, τελικα δεν ποναει πολυ, πιο πολυ σαν πονους περιοδου θα το χαρακτηριζα και παλι ουτε τοσο.

Τώρα κάθομαι σπιτι, ξεκουραση, και αυριο θα βγει το 98% των αποτελεσματων. Το υπολοιπο 2% σε 15 μερες.

Ειδαμε και τη μπουμπου μας, που ειχε ανοιξει τα χερακια της και μας χαιρετουσε (η μας μουτζωνε, δεν ξέρω!!) :lol:

Εσείς, όλα καλά;

μπραβο!!με το καλο!

εγω ειχα πολυ αγωνια για το αν θα κανω αλλα τωρα με ηρεμησες!

με το καλο ολα τα αποτελεσματα!

Μπράβο κοριτσάκια! Όλα τέλεια να μας πάνε μέχρι τέλους!

Ταχυκαρδίες έχω και εγώ υπερβολικά πολλές, αλλά μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό.

Αρχίζω και είμαι κ εγώ καλύτερα από τα συμπτώματα του πρώτου καιρού και πλέον αισθάνομαι τα μωράκια σχεδόν κάθε μέρα!

Το μοναδικό διαφορετικό είναι ότι έχω γεμίσει σπιθουράκια στο πρόσωπο..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Εσείς, όλα καλά;

Μπράβο Νικελάκι μου πολύ χάρηκα που πέρασε έτσι ανώδυνα!! Καλά αποτελέσματα :D

Μπράβο κοριτσάκια! Όλα τέλεια να μας πάνε μέχρι τέλους!

Ταχυκαρδίες έχω και εγώ υπερβολικά πολλές, αλλά μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό.

Αρχίζω και είμαι κ εγώ καλύτερα από τα συμπτώματα του πρώτου καιρού και πλέον αισθάνομαι τα μωράκια σχεδόν κάθε μέρα!

Το μοναδικό διαφορετικό είναι ότι έχω γεμίσει σπιθουράκια στο πρόσωπο..

Χμ..κ εγώ μπορώ να πώ...είχα πρόσωπο φεγγάρι αλλά τώρα που κ πού κάνουν την εμφάνιση τους σπυθουράκια αλλά χαλάλι τους τι να κάνουμε?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα.

nikelaki καλα αποτελεσματα, που θα τα'χεις σιγουρα!!!

Αγγελικη πως παει η δουλεια; μπηκες στο ρυθμο;

εγω χθες δεν μπορεσα να κοιμηθω απο τις ταχυκαρδιες, να σκεφτειτε οτι πηρα και χαπι και παλι δεν σταματησαν, αφηστε που αρχισε να με ενοχλει και η κοιλια μου και δεν μπορω να βολευτω.

κοριτσια πειτε μου κατι, μετα την αυχενικη και την pap-a κανατε αλλες αιματολογικες; εμενα μου ειπαν οτι θα κανω μετα τον β-επιπεδου αλλα θα εχουν περασει 2 μηνες σχεδον. δεν πρεπει να κανουμε καθε μηνα; ετσι νομιζα. αυτο το τριπλο τεστ που εχω διαβασει ποτε γινετε αραγε; λετε να ειναι αυτο που θα κανω μετα τον β-επιπεδου;

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

καλημερα και απο μενα.

nikelaki καλα αποτελεσματα, που θα τα'χεις σιγουρα!!!

Αγγελικη πως παει η δουλεια; μπηκες στο ρυθμο;

εγω χθες δεν μπορεσα να κοιμηθω απο τις ταχυκαρδιες, να σκεφτειτε οτι πηρα και χαπι και παλι δεν σταματησαν, αφηστε που αρχισε να με ενοχλει και η κοιλια μου και δεν μπορω να βολευτω.

κοριτσια πειτε μου κατι, μετα την αυχενικη και την pap-a κανατε αλλες αιματολογικες; εμενα μου ειπαν οτι θα κανω μετα τον β-επιπεδου αλλα θα εχουν περασει 2 μηνες σχεδον. δεν πρεπει να κανουμε καθε μηνα; ετσι νομιζα. αυτο το τριπλο τεστ που εχω διαβασει ποτε γινετε αραγε; λετε να ειναι αυτο που θα κανω μετα τον β-επιπεδου;

Καλημέρα Λιτσάκι μου :P

Δεν μπορώ να πώ..μπήκα σε ένα ρυθμό όπως λες παρόλο που είχα να πατήσω εδώ 2 μήνες. Το τρελλό της υπόθεσης είναι πόσο γρήγορα περνούν οι ώρες στην δουλειά ενώ στο σπίτι καθόλου! Αφού σκέφτομαι ότι ετσι γρήγορα που περνούν θα φτάσει η ώρα που ούτως ή άλλως θα φύγω με άδεια μητρότητας οπότε μια χαρούλα! Φτάνει κ το άυριοοοοοοοοοοο κ είμαι πολύ χαρούμενη :P:p

Εξετάσεις μετά την αυχενική ούτε εγώ δεν έχω κάνει όμως κάθε φορά που πηγαίνω στον γιατρό μου παίρνουν αίμα οι μαίες εκεί και ούρα. Το αίμα το πέρνουν για να δουν τον αιματοκρίτη μου κ τα ούρα για λέυκωμα απ'ότι ξέρω. Λογικά το τεστ που λες θα γίνεται μετά την Β-επιπέδου!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα Λιτσάκι μου :P

Δεν μπορώ να πώ..μπήκα σε ένα ρυθμό όπως λες παρόλο που είχα να πατήσω εδώ 2 μήνες. Το τρελλό της υπόθεσης είναι πόσο γρήγορα περνούν οι ώρες στην δουλειά ενώ στο σπίτι καθόλου! Αφού σκέφτομαι ότι ετσι γρήγορα που περνούν θα φτάσει η ώρα που ούτως ή άλλως θα φύγω με άδεια μητρότητας οπότε μια χαρούλα! Φτάνει κ το άυριοοοοοοοοοοο κ είμαι πολύ χαρούμενη :P:p

Εξετάσεις μετά την αυχενική ούτε εγώ δεν έχω κάνει όμως κάθε φορά που πηγαίνω στον γιατρό μου παίρνουν αίμα οι μαίες εκεί και ούρα. Το αίμα το πέρνουν για να δουν τον αιματοκρίτη μου κ τα ούρα για λέυκωμα απ'ότι ξέρω. Λογικά το τεστ που λες θα γίνεται μετά την Β-επιπέδου!

ειδες; οταν εισαι απασχολημενη περναει η ωρα. και εγω σκεφτομαι πως τωρα που θα κλεισω το μαγαζι τι θα κανω ολη μερα μονη στο σπιτι; εχω χρονια να μην δουλευω.

εφτασε η μερα για το ραντεβουδακι σας. αυριο θα δεις ενα ολοκληρο ανθρωπακι να σε χαιρεταει :lol::lol:

εμενα δεν μου κανουν τετοια στη γιατρο μου οταν ειναι να κανω αιματολογικες μου τις γραφουν και παω σε μικροβιολογο, ουρων δεν εχω κανει ποτε. ειναι καλο τωρα αυτο; δεν επρεπε να κανω και εγω; τελικα καθε γιατρος εχει και διαφορετικες αποψεις.

Yr3hp3.png?X4b9jlWg

Ναι μελακι μου, εχω τρελαθει στον υπνο και το διαβασμα! Μαγειρεψα κιολας, εφτιαξα ψαρακι στο φουρνο με πατατουλες.

Εσυ ολα καλα;; Η μικρη πως παει; :D

Χμμμ πιο πολύ ξεκούραση! Πιο πολύ!!! Ακου μαγείρεψε!!

Η μικρή....λυσσάει!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...